Dodaj do ulubionych

ZNALAZŁAM PSA mełego, po wypadku, czerwona obroża

27.05.11, 17:20
odwiozłam do weta na Staszica (Żbik), straż pewnie zabierze go do Celestynowa. Psina mała, beżowo- czarna, sierść jak u teriera, białe skarpetki, grzeczny, łagodny.
Zdjecia mailem gdyby co.
Proszę, pomóżcie znaleźć właściciela, na pewno psiak jest czyjś. Nie moge go u siebie przechować, mam 2 koty i sukę-wariatkę w bloku:(
Obserwuj wątek
    • kalina_p zdjecia 27.05.11, 17:28
      na dogomanii:
      www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1069/
      • maryshaa Re: zdjecia 27.05.11, 22:27
        Udostępniłam na profilu fejsbukowym.
        • kalina_p Happy end:))))))) 28.05.11, 19:49
          dziekuje za udostepnienie. Na szczęscie znalazła sie właścicielka.
          Dziś byłam u weta debatowac, co dalej z psem, chciałam go tydzień przechowac nawet, az sie własciciel znajdzie (chociaż z dwoma kotami i moim własnym psem w mieszkaniu w bloku łatwo by nie było...) a tu niespodzianka - wpada do weta roztrzesiona pani, mówiąc że szuka Frania i "podobno tu przyjechał z wypadku".
          Franio wiec cały szczęśliwy wrócił do domu, pani podziekowałam wszystkim wkoło, ja jestem uszczęsliwiona, że tak się to skończyło...Super:)
          A córa moja dumna i blada, bo to ona wracajac z przedszkola zauważyła psiaka w wysokiej trawie.
          I lekcja pogladowa była...Fajnie:)
          Franio zdrów, poza zszyciem brzuszka i obtluczeniami nic mu nie dolega, dzis nawet ogonem merdał na widok pani.
          • maryshaa Re: Happy end:))))))) 29.05.11, 10:38
            Hura!! :-) o już daję cynk na FB, bo wszyscy solidarnie udostpniali u siebie informację o psiaku :-)
            • kalina_p Re: Happy end:))))))) 29.05.11, 12:04
              dzięki za udostepnianie i zaangazowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka