slq1 20.05.04, 11:03 Witam Czy ktos posiada informacje o osobach uczacych angielskiego indywidualnie w Otwocku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceboolka Re: Angielski w Otwocku 20.05.04, 23:03 ja tez sie przylaczam do pytania - szukam nauczyciela (indywidualna nauka lub w niewielkiej grupie )angielskiego w otwocku, na lugach lub karczewie.... jakby cos, to prosze info na skrzynke ceboolka@gazeta.pl Odpowiedz Link
michaelandro Re: Angielski w Otwocku 20.05.04, 23:28 Ja Cię mogę z przyjemnością pouczyć :))) Odpowiedz Link
ceboolka Re: Angielski w Otwocku 29.05.04, 16:07 michaelandro napisał: > Ja Cię mogę z przyjemnością pouczyć :))) Poproszę o referencje na skrzynkę mailową, a wtedy pomyślimy.... Musiałbyś być nauczycielem dobrym, elastycznym i wyrozumiałym, czyli po prostu aniołem ;) A tak na serio - naprawdę zajmujesz się uczeniem ang.? Odpowiedz Link
chiste Re: Angielski w Otwocku 21.05.04, 15:40 Polecam Mrs. Zemler. Jest ona jednoosobową szkołą języka angielskiego Top Educational Language School. Lekcji indywidualnych chyba nie udziela, ale grupy przez nia prowadzone niesa duże. Wazne jest, że ma się do czynienia ze wspaniałym nauczycielem, metodykiem, który (co wazne) na codzien nie mieszka w Otwocku. Zajecia odbywają się chyba we wtorki i czwartki w piwnicznych salach liceum Gałczynskiego w parku miejskim. Pozdro! Odpowiedz Link
slq1 Re: Angielski w Otwocku 22.05.04, 17:31 Dzieki za informacje Ale ja potrzebuje kogos do indywidualnych lekcji. Praca nie bardzo pozwala mi na uczeszczanie na grupy. Poza tym mysle ze indywidualne lekcje jezeli ktos ma jakies podstawy najszybciej skoryguja braki w znajomosci jezyka. Slaw Odpowiedz Link