kamilxc
08.11.11, 09:40
CHcialem podzielic sie z ludzmi mieszkajacymi w otwocku moja sprawa ktora zobacza mam nadzieje niebawem w telewizji. Bedac na misi i jade w starne afganistanu w kredyt anku zostalo zalozone na mnie konto i wziety kredyt z ktorego pieniadze zaczely yc wyplacane w roznych miejscach polski za pomoca karty wydanej w tym samym dniu z pinem przy zakladaniu konta. Dysponuje dowodami iz pani Anna Lipka byla pani derektor KB w otwocku uczestniczyla i byla zamieszana w caly preceder. SPrawa jest juz w prokuraturze i na policji, lecz pani Anna L zniknela zastapil ja mlody pan derektor. NIkt nie chce udzieli informacji co sie z nia stalo. Po ustaleniach zlozylem pismo z prosba o wydanie mi umow kredytowych i otwarcia konta ktore ja niby podpisalem otzrymalem tylko zbywajaca odpowiedz ze takich dokumentow nie ma!!! Z zalamania rozkladam rece, gdyz nawidza mnie windykator terenowy, dostaje ogrom listow z otsetakmi. Tylko na jakiej podstawie bank zada odemnie pieniedzy jak po pierwsze bylem poza granicami kraju i nie mogelem nic podpisac (posiadam pieczatki na wizach) po 2 umowy ktore powinien posiadac w archiwum przez 20 lat nie istnieja juz po pol roku! Przestrzegam wszystkich ludzi przed tym bankiem! Sprawdzcie czy na was nie byly wziete jakies pieniadze nawet drobne sumy sprawa jest bardzo powazna a winni powini byc ukarani!! moj numer tel 517 545 644