Dodaj do ulubionych

PARK HALLERA

15.12.11, 22:26
Osiedle Park Hallera... jakie sa Wasze odczucia ?? :))
Obserwuj wątek
    • patsik Re: PARK HALLERA 20.12.11, 08:20
      Czy to jest to osiedle, które kiedyś było Morskim Okiem? To ja jestem ciekawa, jakim sposobem zrobili "park" z jeziora......?
      • grzeg_sz_1 Re: PARK HALLERA 20.12.11, 09:20
        w Otwocku nie takie rzeczy się robi:-)
      • lolalu82 Re: PARK HALLERA 20.12.11, 17:41
        patsik napisała:

> Czy to jest to osiedle, które kiedyś było Morskim Okiem? To ja jestem ciekawa,
        > jakim sposobem zrobili "park" z jeziora......?

cóż za wyszukany dowcip! .... i niestety zonk! :)
        • patsik Re: PARK HALLERA 21.12.11, 23:18
          nie rozumiem, co znaczy: "wyszukany dowcip"?
          ja naprawdę nie wiem, czy to to samo osiedle i czy teraz tam jest taki park, jak było jezioro....
          • grzeg_sz_1 Re: PARK HALLERA 22.12.11, 09:23
            Otwock to kraina jezior, szczególnie po deszczu.

Morskie Oko pasuje jak ulał:-):-)
            • slawoslaw Re: PARK HALLERA 04.01.12, 09:50
              Park hallera to po prostu kolejny etap osiedla morskie oko, czyli jedna wielka porażka.
              • panidora Re: PARK HALLERA 01.01.14, 12:57
                Czy mógłbyś powiedzieć na czym ta porażka polega? Planuję kupić mieszkanie na Generalskiej 9, czyli Park Hallera II.
                • lolalu82 Re: PARK HALLERA 01.01.14, 17:36
                  Ja mieszkam na osiedlu Park Hallera- szału nie ma, deweloper nie jest super- to fakt, ale przynajmniej nie buduje kilka lat ( np jak "złoty trójkąt" nie pamiętam teraz dewelopera), cena przystępna. Jak ktoś chce mieć super apartamenty, to zapraszam do Wawy ( 8 tyś. Z metra i zapewne będzie lepszy deweloper). Są niedoróbki, co mnie straszne wkurza, ale jak na deweloperów budujących w Otwocku jest ok.
    • monika4560 Re: PARK HALLERA 13.11.15, 02:06
      Odradzam kupno mieszkania od firmy Makdom na Hallera w Otwocku banda oszustów i naciągaczy.!!!
      Reklamują się że budują dla młodych ładne mieszkania w zalesionych miejscach.
      I oczywiście dużymi literami napisane mieszkania w programie MDM.
      A kiedy chcesz skorzystać z programu MDM to przy podpisywaniu umowy uświadamiają cię że możesz skorzystać z programu ale no właśnie te ale? i już zaczyna się schodki!!! pytania z ich strony: czy państwu opłaca się korzystać z programu MDM? zadaje pytanie pracownik firmy Makdom...
      My twierdzimy że tak nasze państwo dokłada za nas i liczymy na dobrą cene,czemu nie skorzystać?
      Uświadomiono nas że możemy skorzystać z PROGRAMU MDM tylko że musimy oczywiście to warunek !!!! skorzystać z ich oferty jeśli chcemy tak bardzo korzystać z tego programu MDM.
      A wiec kochani zaproponowali nam super oferte!
      Z dwóch opcji możemy jedną wybrać
      Garaż pod blokiem który kosztuje jeśli chcesz kupić 19500zł ale gdy chcesz skorzystać z programu MDM to już dla ciebie kosztuje 56000zł.
      Chyba że nie chcesz garażu to możesz wybrać drugą opcje płacąc za mieszkanie musisz zapłacić dodatkowo 66000zł za wykończenie mieszkania.
      Mówimy im... że my już mamy swoich fachowców, kupioną glazure i wanne itp.
      Ale jeśli państwo chcą skorzystać z programu MDM to wchodzą tylko dwie opcje inaczej nie skorzystamy z tak świetnego programu.
      Krótko mówiąc robią wszystkich w balona i podwójnie na tym zarabiają,gdzie jest ta pomoc od państwa?
      W innych firmach MDM jest dla młodych i można normalnie skorzystać z programu MDM
      A dla firmy Makdom raczej korzystne jest tylko dla nich!!!!
    • monika4560 Re: PARK HALLERA 13.11.15, 02:12
      A drzewka krzaczki i tak wytną jaak tylko sprzedadzą mieszkania w twoim bloku i wybudują mieszkania ci przed nosem mając dosłownie okno w okno
      • 1dorka59 Re: PARK HALLERA 26.01.18, 08:13
        Widzę,że nikt dawno nie dodawał opinii na temat TBM DOM alias MAK DOM. Teraz budują nowe bloki pt. PARK HALLERA V.
        Chciałabym przestrzec ewentualnych nabywców przed kupnem mieszkania i udzielić kilku rad na co moim zdaniem należy zwrócić uwagę przy kupnie mieszkania u tego dewelopera. Po pierwsze nie radzę kupować mieszkania pod klucz : firma która to wykonuje nie umie nawet prawidłowo zamontować kuchni co powoduje nagrzanie szafek na skutek czego odkleja się okleina, podłączenia kuchenne są do jednego punktu elektrycznego bez gniazdek ( trudne do sprawdzenia w zabudowie). Deweloper używa najtańszych materiałów budowlanych i wykończeniowych co przedkłada się na jakość i trwałość. Montują najtańsze wodomierze i gazomierze z plastiku które przekłamują odczyty itp. przykładów można by mnożyć. Ale na koniec najważniejsze bo chodzi o zdrowie. Bloki są stawiane w sąsiedztwie (str.wschodnia) "domków", których w okresie zimowy unoszą się kłęby czarnego i brązowego dymu a zimą wiadomo wiatr wieje ze wschodu. Cały ten dym spowija Osiedle Morskie Oko a teraz mieszkańcy Parku Hallera V będą najbliżej. Tak wygląda miasto z dobrym klimatem. Otwock stoi na niechlubnym początku listy miast o najwyższym wskaźniku smogu. I jeszcze jedno pracownicy dewelopera tak jak i właściciele traktują klientów dobrze do puki nie dostaną ostatniej raty za mieszkanie i nie zostanie podpisana umowa potem traktują nabywców jak zło konieczne są nie mili nie chcą rozmawiać o reklamacjach których nie uznają.
        Życzę dużo szczęścia ewentualnym nabywcom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka