57marecki 21.01.16, 14:25 Oszukańczy warsztat samochodowy, usługa polegająca na naprawie podwozia w moim aucie została wykonana fatalnie a po zgłoszeniu się do niego stwierdził że on tego nie robił.Adres Glinki k.Otwocka , Marcin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kieszkowix Re: Autu-naprawa 10.02.16, 12:16 Nie wiem jak Ty, ale ja wolę dopłacić te kilkanaście złotych do naprawy za naprawę w aso, ale przynajmniej mieć sprawdzone części do mojego peugeota, a nie jakąś lipę... Dobrze że w Ostrowie mam akurat Sztukowskiego więc tam zawsze jeżdżę jak coś się dzieje. Odpowiedz Link
57marecki Re: Autu-naprawa 10.02.16, 15:06 Akurat co chodzi o mechanika to nie mam problemu mam mercedesa i serwisuję go u człowieka który robi tylko mercedesy i bmw.Naprawa z poprzedniego wpisu miała polegać na wzmocnieniu i zabezpieczeniu spodu ,ale to już historia w poniedziałek odebrałem po kolejnej naprawie w innym warsztacie ,mam nadzieję że będzie dobrze ,a temu z Glinek życzę wszystkiego najlepszego .Pozdrawiam. Odpowiedz Link