chiste Re: ale nuda :/ 08.02.05, 12:56 Zawsze mozna podejśc do sprawy z drugiej strony. Jedni sie nudzą, inni są zarobieni. Po polsku nuda, to nuda i już. A po hiszpańsku "nuda" a właściwie "desnuda" to goła, rozebrana, naga!!! Już jest Ci weselej, majkel?? ;) Odpowiedz Link
kubek Re: ale nuda :/ 08.02.05, 12:57 No nic się nie dzieje , tylko ta droga droga na Ostrołękę. Normalnie powiem Ci w tajemnicy jak w wpolskim filmie ! Odpowiedz Link
chiste Re: ale nuda :/ 08.02.05, 13:58 No pewnie że tak! Chyba że ze spalonej palmy z otwockiego dworca PKP. Albo z hawajskiego grubaśnego, co to go wczoraj Fidel w miejscach publicznych zakazał palić. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: ale nuda :/ 08.02.05, 13:59 Pod stołem ten wieczór skończymy. Jutro pościmy. Odpowiedz Link
michaelandro Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:03 Ja tam skończę w domu. Nic nie robię. Leżę. Nuda :P Odpowiedz Link
michaelandro Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:05 no właśnie, co się stało z palmą z dworca? Palma na rondo!!! Odpowiedz Link
sobiepanna Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:13 > no właśnie, co się stało z palmą z dworca? 1. Odbiła?? 2. Diabli na formę wzięli. >Palma na rondo!!! Rondo do Celestynowa!!! Odpowiedz Link
michaelandro Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:16 Otwocczanie pragną palmy na rondzie skuna ! Odpowiedz Link
chiste Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:24 Rondo sqna??? Gdzie to jest? Jakiś nowy regionalizm? Już mi bije lambaluna... Odpowiedz Link
sobiepanna Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:34 M. znaki interpunkcyjne są czasami niezbędne <rotfl> <<Otwocczanie pragną: „Palmy na rondzie skuna!”>> czy <<Otwocczanie pragną palmy na Rondzie Skuna!>>????????????? Odpowiedz Link
michaelandro Re: ale nuda :/ 08.02.05, 14:41 heheh, takie tutaj interpunkcyjne niesnaski Podejrzewam, że Otwocczanie pragnąi jednego i drugiego. A rondo skuna? byl taki napis przy jednym z rond i tak już w niektórych kręgach zostało :) Odpowiedz Link
chiste Ronda, rondziki, rondeczka 08.02.05, 14:50 Ach, to juz wiem... To jest Rondo Kapitana Migdalskiego przy Stylowej. Rzeczywiscie chyba kiedys był tam taki napis na jednym z budynków PKP przyległych do tego drogowego placka. Czy ktoś mi moze wyjasnić, kim był Kapitan Migdalski? Kim był x. Raczkowski? Jakis tablice informacyjne przy rondach ich imienia by sie przydały. Domyslam sie, ze sa to postacie z historia miasta związane, ale nikt ich z mojego pokolenia nie kojarzy. To jakies świetlane miedzywojenne herosy. Ale jak tak, to ja chcę Rondo Urke Nachalnika. Odpowiedz Link