majka102 20.05.05, 09:52 słuchajcie, gdzie w Otwocku można zrobić dobre zdjęcie do dowodu osobistego? kolorowe i chętnie cyfrowe? 2 lata temu robiłam na ul. orlej, ale jest paskudne... majka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelandro Re: zdjęcie do dowodu 20.05.05, 09:57 Ja robiłem sobie w piwnicy UM, tam gdzie wydają paszporty. Wyszło całkiem ok, ale wtedy ładny chłopak ze mnie był :) (dają cyfrowe) Odpowiedz Link
agam281 Re: zdjęcie do dowodu 20.05.05, 11:43 a teraz już nie jest z Ciebie ładny chłopak?? Odpowiedz Link
francesca12 Re: zdjęcie do dowodu 20.05.05, 12:02 Może nie powinnam zabierać głosu, ale... Michaelandro skromny i będzie ściemniał... Michaelandro całkiem ładny mężczyzna ;) PS. Michał, fryzurka classic? A wracając do tematu, jakieś trzy lata temu robiłam zdjęcie na warszawskiej w tym niepozornym, lekko zapadłym zakładzie foto., czarno-białe z retuszem, piękne. Odpowiedz Link
kugliczka Re: zdjęcie do dowodu 20.05.05, 19:56 ja też z konieczności raz -ostatnio zrobiłam zdjęcie w piwnicy UM i do dzisiaj ukradkiem podaję swój dowód we wszelkich publicznych miejscach;) ale wcześniej chodziłam zawsze na Poniatowskiego i byłam zadowolona nie wiem czy dają cyfrowe? Odpowiedz Link