01.02.07, 18:51
pytam w imieniu Małża :) w otw gdzie jest?
Obserwuj wątek
    • grzeg_sz1 Re: siłownia 01.02.07, 19:05
      Siłownia kulturystyczna
      0 503 00 38 25
      05-400 Otwock, Radosna 16
      pow.otwocki, woj. mazowieckie
      - godziny otwarcia:
      poniedziałek - piątek: 7-22
      sobota: 9-17
      • mysz78 Re: siłownia 01.02.07, 19:08
        dziękuję :)
        • grzeg_sz1 Re: siłownia 01.02.07, 19:38
          nie ma za co:)
          jak się Małżowi spodoba to będzie wisiał browarka

wirtualnego;)
          • mysz78 Re: siłownia 01.02.07, 21:33
            przekażę sugestię :) możecie się udać na browarkowy spacer z dziećmi, a małżonki
            wtedy odpoczną ....
    • funcia2 Re: siłownia 06.02.07, 16:19
      Nie wiem, czy jeszcze jest, ale kiedyś to wszyscy mięśniacy pakowali w TKKF-ie
      (na Kościuszki)
      • mysz78 Re: siłownia 06.02.07, 19:28
        a czy camena jest tylko dla pań? bo siłownię tam chyba widziałam. byłoby
        najbliżej a i ja może bym znowu spróbowała zapisać się na aerobik :)
        • funcia2 Re: siłownia 06.02.07, 22:20
          Camena jest tylko dla pań, a dla pań zamiast aerobiku poleciłabym aquaerobik w
          Józefowie na basenie, chociaż się człowiek nie spoci:) Trwa 45 min., a kosztuje
          5 zł za wejście + to co jest się na basenie
          • patsik Re: siłownia 06.02.07, 23:37
            a co daje aquaerobik? bo ja chętnie, ale czy od tego da się schudnąć?
            • sobiepanna Re: siłownia 07.02.07, 08:22
              patsik napisała:
              > a co daje aquaerobik? bo ja chętnie, ale czy od tego da się schudnąć?

Jasne, pod warunkiem, że ćwiczysz, a nie oszukujesz ;)
              Chodziłam w Wawce, świetne efekty w krótkim czasie, dla mnie najprzyjemniejsza
              forma ćwiczeń, w klasyfikacji tuż za bieganiem :)
            • funcia2 Re: siłownia 07.02.07, 09:23
              Nie wiem, czy od tego można schudnąć, jak się systematycznie ćwiczy i nie
              oszukuje to pewnie tak. Ja po aqau jestem już taka padnięta, że marzę tylko o
              łóżku, a nie o wieczornym podżeraniu i mam wrażenie że wszytko wraca na soje
              miejsce. Może to tylko wrażenie, nie wiem na pewno lepiej się człowiek czuje
          • funcia2 Re: siłownia 20.02.07, 21:51
            Na aqua wczoraj wprowadzili nowe zasady. Cena bez zmian, zato w poniedziałki i
            piątki są dwie grupy I na 20.00, a II na 20.50 i grupy są tylko po 15 osób.
            Zatem kto pierwszy ten lepszy.
            A czy któraś z naszych forumowiczek chodzi na aqua?
            • plastula Re: siłownia 21.02.07, 17:26
              ja chętnie bym spróbowała, tylko samemu to nie mam natchnienia...
              A Ty Funcia kiedy chodzisz?
              • funcia2 Re: siłownia 21.02.07, 18:43
                Staram się w poniedziałki, środy i piątki (czasami)
                • patsik Re: siłownia 22.02.07, 16:43
                  będę się starała od przyszłego tygodnia.... :)
                  • funcia2 Re: siłownia 26.02.07, 22:48
                    Patsik jak tam starania - byłaś?
                    • patsik Re: siłownia 27.02.07, 09:42
                      jestem przeziębiona - z basenu nici :(
                      mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia ruszę....

co do siłownie - LO donosi, że u mnie tuż za płotem będzie siłownia i 2 kluby
                      fitness oraz korty tenisowe - w tym budynku, który podejrzewaliśmy o basen ;)
                      już latem!!!

cieszę się jak nie wiem co :))
                      • funcia2 Re: siłownia 27.02.07, 21:59
                        A który to budynek co miał być niby ten basen, bo nie widziałam ostatniej LO
                        • patsik Re: siłownia 28.02.07, 10:32
                          obok elde na Kresach, przy wyjeździe z Otwocka, niedaleo Straży
                          już bardziej szczegółowo nie mogłam ;)
                          • patsik Re: siłownia 07.03.07, 20:43
                            no to przegwizdane i w tym tygodniu: krótki spacer nawet mnie męczy...jednak
                            grypa to powazna choroba :(
                            jeszcze tydzień przerwy w ćwiczeniach zarządzam.
                            • patsik Re: siłownia 19.03.07, 21:41
                              byłam na aqua :)
                              całkiem przyjemnie, ale nie czuję padnięcia ;) zobaczymy jutro.....

wybieram się testowo na aerobik do cameny - jutro albo pojutrze :)
                              • funcia2 Re: siłownia 20.03.07, 10:36
                                a na którą byłaś?
                                • patsik Re: siłownia 20.03.07, 13:18
                                  na 20 :)

nic dziś nie czuję( w sensie zmęczenia)...ja chyba potrzebuję mocniejszych
                                  wrażeń ;) - ale pani się odgrażała, że będzie coraz trudniej - pojawię się za
                                  miesiąc i sprawdzę, tymczasem potestuję aerobiki okoliczne.....
                                  • mysz78 Re: siłownia 20.03.07, 14:11
                                    oo, potestuj i daj znać, gdzie warto. muszę się gdzieś w końcu wybrać, a w
                                    camenie nie odpowiada mi zapisywanie się z góry na jeden tylko dzień tygodnia
                                    • patsik Re: siłownia 20.03.07, 17:28
                                      mysz, ja tam mam w nosie wcześniejsze zapisy: zdaję się na to, co zostaje
                                      po "karnetowcach" i pani mówi mi, że np. są miejsca w pn o 16 śr o 18 i pt o 20
                                      a ja sobie przychodzę lub nie - zaleznie od tego, co mi pasuje ;)
                                      • patsik Re: siłownia 20.03.07, 21:56
                                        zdaję relację z aerobiku w mdk-u
                                        zmęczyłam się lekko ;) - tempo odpowiednie, muzyka mi trochę nie przypasowała,
                                        ale efekt osiągnęłam :)
                                        karnet na 8 zajęć - 70 zł, pojedyncze zajęcia 12 zł, nie trzeba się deklarować
                                        co do dnia tygodnia (przeciwnie niż w Camenie) - chodzi się wtedy, kiedy
                                        wygodniej, z tym, że w mdeku tylko wt - czw, pozostałe dni w TKKFie (ul.
                                        Kościuszki, koło dużego kościoła). Róznorodne zajęcia: pilates, taniec, tbc,
                                        piłki :)
                                        • funcia2 Re: siłownia 21.03.07, 08:03
                                          Ja mam ochotę na pilates w piątek - czy któraś z koleżanek forumowych była?
                                          Jakie wrażenia?
                                  • funcia2 Re: siłownia 21.03.07, 08:00
                                    Próbuję Cię zlokalizować, gdzie stałaś - bo ja też byłam na 20 (stałam w
                                    pierwszym rzędzie, prawie vis a vis pani prowadzącej)
                                    • patsik Re: siłownia 21.03.07, 08:07
                                      łatwo mnie zlokalizować: się spóźniłam ;) stałam tuż przy schodkach w pierwszym
                                      rzędzie :)
                                      pilates jest dla mnie za spokojny - ja to się muszę wyskakać ;) ale niektórzy
                                      sobie chwalą, bo porusza mięśnie "głębokie", których się zwyczajowo nie uzywa
                                      (mi tam nie porusza, pewnie niewłaściwie ćwiczę....)
                                      a po wczorajszym aerobiku znów nie czuję nic w mięśniach :-/ - jakaś trudno
                                      męczliwa jestem.....
                                      • mysz78 Re: siłownia 24.03.07, 10:16
                                        dzięki za relację. jeszcze tylko jedno pytanie: w mdku we wt i czw, o której
                                        godzinie? 20tej?
                                        już się miałam wybrać, a tu znowu gorączka, gardło, zatoki, coś mi klimat
                                        otwocki nie służy :)
                                        • patsik Re: siłownia 24.03.07, 11:25
                                          20.30

ja się z grypy miesiąc podnieść nie mogłam - ten tegoroczny wirus jest
                                          wyjątkowo parszywy :-/ Współczuję....
                                          • mysz78 Re: siłownia 24.03.07, 11:30
                                            dzięki, parszywy to mało powiedziane..do tego Młody zagorączkował do 40st, z
                                            drgawkami, najadłam się strachu :(
                                            jedyny plus, że od środy nie jem dosłownie nic - woda mineralna i cholinex :)
                                            taka diata wiosenna ;)
                      • foczka85 Re: siłownia 01.04.07, 22:33
                        patsik napisała:

> co do siłownie - LO donosi, że u mnie tuż za płotem będzie siłownia i 2 kluby
                        > fitness oraz korty tenisowe - w tym budynku, który podejrzewaliśmy o basen ;)
                        > już latem!!!

a skąd takie newsy że latem? i z którego budynku jest sąsiadka;)
                        • patsik Re: siłownia 01.04.07, 23:51
                          "sąsiadka" użyła sformułowania "za płotem" nieco na wyrost....nie mieszkam na
                          osiedlu ;)

news o tym, że latem, wyczytałam w lokalnej gazecie :)
                          pewnie jakieś opóźnienia - jak zwykle - nastąpią, więc koło zimy może.... ;)
                          oby ktoś, kto podejmie się prowadzenia tam zajęć fitness miał dużo
                          samozaparcia :)
                      • szadoka Re: siłownia 16.04.07, 12:38
                        Super wiadomosc. Ale z zewnatrz ta sala wyglada na mala raczej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka