04.08.13, 18:32

Mieszkancy swiecia i okolic omijajcie sklep rowerowy na ulicy parkowej na przeciw KOCIKA to są kłamcy i oszusci do puki czegos u nich nie kupisz to jest jeszcze ok ale pózniej lepiej nie sprawdzac na własnej skórze.
Obserwuj wątek
    • vanmakaron Re: UWAGA 04.08.13, 18:34
      Jak kogoś o coś oskarżasz to może jakieś konkrety,a nie pitu,pitu.
      • hun.ltd Re: UWAGA 04.08.13, 20:14
        Chciałem kupić opony do roweru i wybrałem się do tego sklepu bo było mi po drodze ale Dama oświadczyła że przyjmie zapłatę kartą tylko powyżej 500 PLN. To chyba jakiś żart żeby 2 opony do zdechłego roweru kosztowały 500 PLN , dlatego czym prędzej udałem się do sklepu na klasztornej blisko rynku . Nie dość że wszystko kosztowało mnie 50 zeta to jeszcze gumę dostałem za darmo .
        • tofik-csw Re: UWAGA 05.08.13, 23:37
          Wielki sklep rowerowy ha ha,jak chciałem kupić okładziny wymienne do v-brake to mi powiedziała że może zamówić ale będę czekał około tygodnia. No cóż jakiś czas później potrzebowałem podkładki dystansowe pod stery i co się okazało też nie mają .Pytanie do właścicieli co macie w tym sklepie oprócz rowerów,bo jak się sprzedaje rowery to powinno się pomyśleć o częściach zamiennych nawet tych podstawowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka