oko_jeza 25.05.04, 08:00 chodz pogBoski, ze chcesz sie ze mna spotkac. moe prosic o blizsze informacje? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: Arcykrze 25.05.04, 13:09 oko_jeza napisała: > chodz pogBoski, ze chcesz sie ze mna spotkac. moe prosic o blizsze > informacje? :) Bede w Polsce w wakacje. Moge przyjechac w ktoras sobote do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 25.05.04, 14:44 arcykr napisał: > oko_jeza napisała: > > > chodz pogBoski, ze chcesz sie ze mna spotkac. moe prosic o blizsze > > informacje? :) > Bede w Polsce w wakacje. Moge przyjechac w ktoras sobote do Warszawy. Ocelle, jesteś warszawianką? (ocelle - "oko" po włosku; tego języka nie znam - tylko parę słów_) Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor1 Re: Arcykrze 25.05.04, 16:02 To ja też poproszę o spotkanie! Proponuję w Kredensie! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 25.05.04, 16:55 docent_doktor1 napisał: > To ja też poproszę o spotkanie! Proponuję w Kredensie! A gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 25.05.04, 16:28 kochanica.francuza napisała: > Ocelle, jesteś warszawianką? > > (ocelle - "oko" po włosku; tego języka nie znam - tylko parę słów_) Kiedys Oczko napisała, że nie jest warszawianką. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Spotkanie na szczycie 25.05.04, 19:36 oko_jeza napisała: > jestem ze slaska, adokBadnie z gliwic :) To moze chcialabys sie spotkac w podniebnym barze katowickiego Unicentrum? Byloby spotkanie adminow dwoch najwiekszych forow w kategorii Prywatne/Spoleczenstwo na najwyzszym pietrze najwyzszego budynku poza Warszawa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Spotkanie na szczycie 25.05.04, 21:01 arcykr napisał: > oko_jeza napisała: > > > jestem ze slaska, adokBadnie z gliwic :) > To moze chcialabys sie spotkac w podniebnym barze katowickiego Unicentrum? > Byloby spotkanie adminow dwoch najwiekszych forow w kategorii > Prywatne/Spoleczenstwo na najwyzszym pietrze najwyzszego budynku poza Warszawa. > :-) zaiste, ciekawy pomysl wart przemyslenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 25.05.04, 21:15 oko_jeza napisała: > zaiste, ciekawy pomysl wart przemyslenia :P Ladnie to tak jezyk pokazywac? Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Spotkanie na szczycie 25.05.04, 21:19 oh Arcy, nie bierz tego osobiscie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 25.05.04, 23:07 arcykr napisał: > oko_jeza napisała: > > > jestem ze slaska, adokBadnie z gliwic :) > To moze chcialabys sie spotkac w podniebnym barze katowickiego Unicentrum? > Byloby spotkanie adminow dwoch najwiekszych forow Arcy za kogo ty się masz? U Oka są rzeczowe dyskusje (nawet jak włącza się anulu hehe) a u ciebie 75% to gadanie o Szopenie, wata i wodolejstwo, przez które nabijasz sobie posty. Uważasz, że 1000 postów typu "Niby jak?" , "Niby co?" daje Ci prawo do nazywania się jednym z najwiekszych adminow? Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Spotkanie na szczycie 25.05.04, 23:47 kochanica.francuza napisała: >a u ciebie 75% to gadanie o Szopenie, Nerw mnie chwycił! Przegapiłam dyskusję o Chopinie? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 26.05.04, 06:32 kochanica.francuza napisała: > Arcy za kogo ty się masz? A co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 26.05.04, 15:51 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Arcy za kogo ty się masz? > A co to ma do rzeczy? Admin "jednego z największych forów"!!!! Gdyby odlać tę całą wodę... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 26.05.04, 16:14 kochanica.francuza napisała: > Admin "jednego z największych forów"!!!! Gdyby odlać tę całą wodę... Dogadujesz sama sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 26.05.04, 16:30 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Admin "jednego z największych forów"!!!! Gdyby odlać tę całą wodę... > Dogadujesz sama sobie. Sugerujesz,że jestem tobą i tylko zmieniam nicki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 27.05.04, 07:31 kochanica.francuza napisała: > Sugerujesz,że jestem tobą i tylko zmieniam nicki?;-) Nie. Chodzi o to, ze sama lejesz mnostwo wody. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 27.05.04, 13:07 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Sugerujesz,że jestem tobą i tylko zmieniam nicki?;-) > Nie. Chodzi o to, ze sama lejesz mnostwo wody. Na Twoje wyraźne życzenie lub prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 28.05.04, 07:52 kochanica.francuza napisała: > > Nie. Chodzi o to, ze sama lejesz mnostwo wody. > Na Twoje wyraźne życzenie lub prowokację. Akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 28.05.04, 13:34 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > Nie. Chodzi o to, ze sama lejesz mnostwo wody. > > Na Twoje wyraźne życzenie lub prowokację. > Akurat. No jak sto razy zadajesz pytania typu "Niby co?", to zakładam,że nie są one retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 28.05.04, 14:09 kochanica.francuza napisała: > No jak sto razy zadajesz pytania typu "Niby co?", to zakładam,że nie są one > retoryczne. Co nie znaczy, ze masz lac wode. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 28.05.04, 14:15 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > No jak sto razy zadajesz pytania typu "Niby co?", to zakładam,że nie są on > e > > retoryczne. > Co nie znaczy, ze masz lac wode. Jak nie masz wystarczająco silnej osobowości,zeby administrować,to nie zakładaj forum... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 29.05.04, 11:01 kochanica.francuza napisała: > Jak nie masz wystarczająco silnej osobowości,zeby administrować,to nie zakładaj forum... A co to ma wspolnego z silna osobowoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 29.05.04, 16:59 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Jak nie masz wystarczająco silnej osobowości,zeby administrować,to nie > zakładaj forum... > A co to ma wspolnego z silna osobowoscia? Boże mój, Boże. Rozkoszne pytanie. A co wspólnego z silną osobowością ma bycie wychowawcą klasy rozwrzeszczanych 15-latków? Forum to co innego,ale też coś z tego ma. Spodziewałam się,ze się obrazisz, a Ty znów zaprezentowałeś swój lekki autyzm. Do lekarza, marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 30.05.04, 17:01 kochanica.francuza napisała: > Boże mój, Boże. Drugiego przykazania tez nie masz zamiaru respektowac? Rozkoszne pytanie. A co wspólnego z silną osobowością ma bycie > wychowawcą klasy rozwrzeszczanych 15-latków?> > Forum to co innego,ale też coś z tego ma. A nie lubisz, gdy ktos zwraca sie do ciebie "dziewczyno"... > Spodziewałam się,ze się obrazisz, a Ty znów zaprezentowałeś swój lekki autyzm. > Do lekarza, marsz! Wole swoj "autyzm" od twojej nerwicy. Inni forumowicze chyba tez, ale moze sami sie wypowiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 30.05.04, 18:12 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Boże mój, Boże. > Drugiego przykazania tez nie masz zamiaru respektowac? Jak jesteś taki święty, to mi to wytnij, a nie przysrywaj.Hehe. > > Rozkoszne pytanie. A co wspólnego z silną osobowością ma bycie > > wychowawcą klasy rozwrzeszczanych 15-latków?> > > Forum to co innego,ale też coś z tego ma. > A nie lubisz, gdy ktos zwraca sie do ciebie "dziewczyno"... Chodzilo o lekceważące "Co ty opowiadasz" > > > Spodziewałam się,ze się obrazisz, a Ty znów zaprezentowałeś swój lekki aut > yzm. > > Do lekarza, marsz! > Wole swoj "autyzm" Jak uważasz. Ale baby to z nim nie znajdziesz. Inni forumowicze chyba tez, ale moze sami > > sie wypowiedza? Ty chyba dziecko nie wiesz co to jest nerwica,prawda? NIE POLEGA ona na byciu nerwowym. Do nerwic zaliczamy: -anoreksję -bulimię -nerwicę lękową -nerwicę somatyczną (np.ból brzucha ze strachu albo wymiotowanie z nerwów) -dystymię -nerwicę depresyjną -nerwicę anankastyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 30.05.04, 18:49 kochanica.francuza napisała: > > Wole swoj "autyzm" > Jak uważasz. Ale baby to z nim nie znajdziesz. Z nerwica byloby mi latwiej? > > Ty chyba dziecko nie wiesz co to jest nerwica,prawda? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 30.05.04, 20:52 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > Wole swoj "autyzm" > > Jak uważasz. Ale baby to z nim nie znajdziesz. > Z nerwica byloby mi latwiej? Tak, z pewnością.Znam wielu nerwicowych, którzy się poznali,a nawet pobrali i rozmnożyli. > > > > Ty chyba dziecko nie wiesz co to jest nerwica,prawda? No więc, co to jest wg Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 31.05.04, 10:53 kochanica.francuza napisała: > Tak, z pewnością.Znam wielu nerwicowych, którzy się poznali,a nawet pobrali i > rozmnożyli. A jak sie czuja ich dzieci? > > > > > > Ty chyba dziecko nie wiesz co to jest nerwica,prawda? > No więc, co to jest wg Ciebie? Nie wiem i dobrze mi z tym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 31.05.04, 12:47 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Tak, z pewnością.Znam wielu nerwicowych, którzy się poznali,a nawet pobral > i i > > rozmnożyli. > A jak sie czuja ich dzieci? Niestety nie wiem , bo są jeszcze małe, a w innych przypadkach - nie zaprzyjaxniłam się i nie utrzymuję kontaktu. Ale przecież ludzie podobno powinni się rozmnażać,bo życie jest największym darem,nawet z nerwicą i nerwicowymi starymi,czyż nie tak uważasz? > > > > > > > > Ty chyba dziecko nie wiesz co to jest nerwica,prawda? > > No więc, co to jest wg Ciebie? > Nie wiem i dobrze mi z tym. :-) To co oznaczał ten głupi uśmieszek? (w poprzednim Twoim poście) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Spotkanie na szczycie 31.05.04, 13:47 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > Tak, z pewnością.Znam wielu nerwicowych, którzy się poznali,a nawet p > obral > > i i > > > rozmnożyli. > > A jak sie czuja ich dzieci? > Niestety nie wiem , bo są jeszcze małe, a w innych przypadkach - nie > zaprzyjaxniłam się i nie utrzymuję kontaktu. > Ale przecież ludzie podobno powinni się rozmnażać,bo życie jest największym > darem,nawet z nerwicą i nerwicowymi starymi,czyż nie tak uważasz? Ale ty nie. > > > > > > > > > > Ty chyba dziecko nie wiesz co to jest nerwica,prawda? > > > No więc, co to jest wg Ciebie? > > Nie wiem i dobrze mi z tym. :-) > To co oznaczał ten głupi uśmieszek? > (w poprzednim Twoim poście) Wlasnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Spotkanie na szczycie 31.05.04, 21:23 a Post arcysia wodolejski. Jeżeli uważasz,że życie jest najwyższym darem,to co Cię obchodzi samopoczucie tych dzieci? > Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor1 Re: Arcykrze 25.05.04, 19:36 Kredens, to knajpa z super wystrojem, vis a vis Dworca Ochota. Obok jest chyba kawiarnia Danusia. A może na Starówce ? Może być Pasieka, U Pana Michała, Manekin/o nie , tu by sie Arcykrowi nie podobało/ to może w Murzynku, albo w Dunaju ? Wybierajcie. Albo wiem !!!! Najdroższa knajpa Bars, zupa cebulowa kosztuje 25 zl !!! To na Rynku Starego Miasta - obok Kamiennych Schodków ! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 25.05.04, 20:22 docent_doktor1 napisał: Najdroższa knajpa Bars, zupa cebulowa > kosztuje 25 zl !!! Plus minus tyle, co obiad w laboratoryjnej stolowce. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 25.05.04, 20:39 Ja tam mogę iść wszędzie, mam tylko jeden nieprzekraczalny warunek - dla niepalących. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 25.05.04, 21:16 a000000 napisała: > mam tylko jeden nieprzekraczalny warunek - dla niepalących. Slusznie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 15:57 arcykr napisał: > a000000 napisała: > > > mam tylko jeden nieprzekraczalny warunek - dla niepalących. > Slusznie. :-) A co wyście tacy poprawni politycznie? Moja Mama pali. Jest dyskryminacja palaczy. Ostatnio gdzieś wprowadzono zakaz palenia na przystankach, "bo to ludziom przeszkadza". Postuluję zakaz: - plucia na przystankach (przeważnie przez bezmózgich "macho", -używania wulgaryzmów na przystankach (przeszkadza mi 100 razy bardziej niż palenie!) - macania się po dupach na przystankach (w odróżnieniu od wulgaryzmów, nie tępię macania sie po tychże jako takiego, uważam , że przystanek to stanowczo nieadekwatne miejsce). O. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 16:17 kochanica.francuza napisała: > A co wyście tacy poprawni politycznie? Moja Mama pali. archiwum.onkolink.pl/onkolink/2004-05/threads.html . Ostatnio gdzieś wprowadzono zakaz palenia na przystankach, "bo to > ludziom przeszkadza". Na przyklac w dozyciu do emerytury. archiwum.onkolink.pl/onkolink/2004-05/threads.html > > Postuluję zakaz: > - plucia na przystankach (przeważnie przez bezmózgich "macho", > -używania wulgaryzmów na przystankach (przeszkadza mi 100 razy bardziej niż > palenie!) > - macania się po dupach na przystankach (w odróżnieniu od wulgaryzmów, nie tępi > ę > macania sie po tychże jako takiego, uważam , że przystanek to stanowczo > nieadekwatne miejsce). Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:34 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > A co wyście tacy poprawni politycznie? Moja Mama pali. Arcysiu, moja Mama ma swoje lata i zna minusy palenia . Sądziłeś,że Ty pierwszy ją oświecisz? Wolne zarty! > . Ostatnio gdzieś wprowadzono zakaz palenia na przystankach, "bo to > > ludziom przeszkadza". Biernym palaczom? Gdy jest ich 10 na jednego palącego? A on pali "z wiatrem", żeby im nie dymić? > Na przyklac w dozyciu do emerytury. Zycie na emeryturze wcale nie jest takie piekne. Moja sp. Babcia planowała podróże, a zapadła na Parkinsona. Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie mu zapobiega. > > > > Postuluję zakaz: > > - plucia na przystankach (przeważnie przez bezmózgich "macho", > > -używania wulgaryzmów na przystankach (przeszkadza mi 100 razy bardziej ni > ż > > palenie!) > > - macania się po dupach na przystankach (w odróżnieniu od wulgaryzmów, nie > > tępi > > ę > > macania sie po tychże jako takiego, uważam , że przystanek to stanowczo > > nieadekwatne miejsce). > Popieram! Które? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 17:10 kochanica.francuza napisała: > Arcysiu, moja Mama ma swoje lata i zna minusy palenia . Sądziłeś,że Ty pierwszy > ją oświecisz? Wolne zarty! Nie mialem takiej intencji. > > > . Ostatnio gdzieś wprowadzono zakaz palenia na przystankach, "bo to > > > ludziom przeszkadza". > Biernym palaczom? Gdy jest ich 10 na jednego palącego? Tak. A on pali "z wiatrem", > żeby im nie dymić? Zeby kazdy palacz tak robil... > > Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie mu zapobiega. Rak lepszy od Parkonsona?> > > > > > > Postuluję zakaz: > > > - plucia na przystankach (przeważnie przez bezmózgich "macho", > > > -używania wulgaryzmów na przystankach (przeszkadza mi 100 razy bardzi > ej ni > > ż > > > palenie!) > > > - macania się po dupach na przystankach (w odróżnieniu od wulgaryzmów > , nie > > > > tępi > > > ę > > > macania sie po tychże jako takiego, uważam , że przystanek to stanowc > zo > > > nieadekwatne miejsce). > > Popieram! > Które? Wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 20:53 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Arcysiu, moja Mama ma swoje lata i zna minusy palenia . Sądziłeś,że Ty > pierwszy > > ją oświecisz? Wolne zarty! > Nie mialem takiej intencji. > > > > > . Ostatnio gdzieś wprowadzono zakaz palenia na przystankach, "bo to > > > > ludziom przeszkadza". > > Biernym palaczom? Gdy jest ich 10 na jednego palącego? > Tak. Bzdura. Przeżyją. Od tego raka nie dostaną. > > .. > > > > Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie mu zapobiega. > Rak lepszy od Parkinsona? Skoro zawierają nikotynę, to widać lepszy. > > > > > > > > Postuluję zakaz: > > > > - plucia na przystankach (przeważnie przez bezmózgich "macho", > > > > -używania wulgaryzmów na przystankach (przeszkadza mi 100 razy b > ardzi > > ej ni > > > ż > > > > palenie!) > > > > - macania się po dupach na przystankach (w odróżnieniu od wulgar > yzmów > > , nie > > > > > > tępi > > > > ę > > > > macania sie po tychże jako takiego, uważam , że przystanek to st > anowc > > zo > > > > nieadekwatne miejsce). > > > Popieram! > > Które? > Wszystkie. To i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 27.05.04, 07:33 kochanica.francuza napisała: > Bzdura. Przeżyją. Od tego raka nie dostaną. Skad wiesz?> > .. > > > > > > Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie mu zapobieg > a. > > Rak lepszy od Parkinsona? > Skoro zawierają nikotynę, to widać lepszy. To nie nikotyna powoduje rakotworczosc dymu papierosowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 27.05.04, 13:14 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Bzdura. Przeżyją. Od tego raka nie dostaną. > Skad wiesz? Patrz mój post "bierni palacze". > > > > > > > > Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie mu zap > obieg > > a. > > > Rak lepszy od Parkinsona? > > Skoro zawierają nikotynę, to widać lepszy. > To nie nikotyna powoduje rakotworczosc dymu papierosowego. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 28.05.04, 07:56 kochanica.francuza napisała: > > To nie nikotyna powoduje rakotworczosc dymu papierosowego. > A co? Zwiazki aromatyczne, m.in. benzopireny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 27.05.04, 13:14 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Bzdura. Przeżyją. Od tego raka nie dostaną. > Skad wiesz?> > .. > > > > > > > > Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie mu zap > obieg > > a. > > > Rak lepszy od Parkinsona? > > Skoro zawierają nikotynę, to widać lepszy. > To nie nikotyna powoduje rakotworczosc dymu papierosowego. I tak mu zapobiega. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 28.05.04, 07:58 kochanica.francuza napisała: > > > > > Lekarstwa na Parkinsona zawierają nikotynę, totez palenie m > u zap > > obieg > > > a. > > > > Rak lepszy od Parkinsona? > > > Skoro zawierają nikotynę, to widać lepszy. > > To nie nikotyna powoduje rakotworczosc dymu papierosowego. > I tak mu zapobiega. A skad wiesz, ze inne zwiazki obecne w dymie papierosowym nie przyczyniaja sie do zachorowania na Parkinsona? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza bierni palacze 27.05.04, 13:13 Jestem córką dwojga palących nałogowo. Nie tylko nie mam raka, ale zawsze szczyciłam się siłą fizyczną,formą i kondycją, a jako kinestetyczka uwielbiałam się ruszać. A Arcyś twierdzi,że jeden palacz NA PRZYSTANKU szkodzi 10 niepalącym!!! Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: bierni palacze 27.05.04, 13:42 Cud cud cud!!! Zgadzam się w jakiejś kwestii z Arcykrem! Nb. z tego co wiem raka powoduje benzopiren uwalniający się w wyniku spalania tytoniu (oprócz całej masy innych uwalniających się trutek). Poza tym stało się coś bardzo dziwnego... Dostałem od Arcy'ego foto, zrewanżowałem się swoją, a po chwili dostałem maila z cytatem biblijnym o rozmowie Marii z Elżbietą... (Ew.Łukasza 1:41-55) Whazzup? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: bierni palacze 27.05.04, 14:29 nauma napisał: > Cud cud cud!!! Zgadzam się w jakiejś kwestii z Arcykrem! Alleluja! Zapewniam Cię Naumo, że znacznie więcej nas wszystkich łączy, niż dzieli, tylko nie każdy o tym jeszcze wie. A więc powtórzę za arcym: Magnificat. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: bierni palacze 28.05.04, 08:03 a000000 napisała: > Alleluja! Zapewniam Cię Naumo, że znacznie więcej nas wszystkich łączy, niż > dzieli, tylko nie każdy o tym jeszcze wie. > A więc powtórzę za arcym: Magnificat. "A bogatych z niczym odprawia." Przyklad: niewierzaca Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: bierni palacze 28.05.04, 13:35 a000000 napisała: > nauma napisał: > > > Cud cud cud!!! Zgadzam się w jakiejś kwestii z Arcykrem! > > Alleluja! Zapewniam Cię Naumo, że znacznie więcej nas wszystkich łączy, niż > dzieli, tylko nie każdy o tym jeszcze wie. > A więc powtórzę za arcym: Magnificat. Co znaczy?;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: bierni palacze 29.05.04, 11:03 (46) Wtedy Maryja rzekła: Wielbi dusza moja Pana, (47) i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy. (48) Bo wejrzał na uniżenie Służebnicy swojej. Oto bowiem błogosławić mnie będą odtąd wszystkie pokolenia, (49) gdyż wielkie rzeczy uczynił mi Wszechmocny. Święte jest Jego imię - (50) a swoje miłosierdzie na pokolenia i pokolenia [zachowuje] dla tych, co się Go boją. (51) On przejawia moc ramienia swego, rozprasza [ludzi] pyszniących się zamysłami serc swoich. (52) Strąca władców z tronu, a wywyższa pokornych. (53) Głodnych nasyca dobrami, a bogatych z niczym odprawia. (54) Ujął się za sługą swoim, Izraelem, pomny na miłosierdzie swoje - (55) jak przyobiecał naszym ojcom - na rzecz Abrahama i jego potomstwa na wieki. (Ew.Łukasza 1:46-55) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 16:57 arcykr napisał: > Na przyklac w dozyciu do emerytury. > archiwum.onkolink.pl/onkolink/2004-05/threads.html Prawda arcyś. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 17:00 a000000 napisała: > arcykr napisał: > > > Na przyklac w dozyciu do emerytury. Jaki jest wiek emerytalny dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:08 kochanica.francuza napisała: > a000000 napisała: > > > arcykr napisał: > > > > > Na przyklac w dozyciu do emerytury. > Jaki jest wiek emerytalny dla kobiet? Stare baby: 60 lat i 20 lat pracy, lub 55 lat i 30 lat pracy (składkowej i nieskładkowej w proporcji 2/3 do 1/3 młode baby: 60 lat (nie wiem ile pracy), a są zakusy na podwyższenie wieku do 65 lat, bo to podobno zgodne z równouprawnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 25.05.04, 21:16 oko_jeza napisała: > jestem ze slaska, adokBadnie z gliwic :) A jechalas juz autobusem 870? Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 25.05.04, 21:24 jeszcze nie, mialam nim jechac ostatnio, ale ostattecznie wybralam pociag :) lubie pociagi. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 25.05.04, 21:36 oko_jeza napisała: > lubie pociagi. Ja tez. Jaki byl ten najlepszy, ktorym jechalas? Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 25.05.04, 21:42 jechalam z przyjaciolka z katowic do warszawy pare miesiecy temu....w przedziale bylysmy my, studentka chemii (mulatka), pani wykBadowca pedagogiki z warszawy, baaardzo stara zakonnica po operacji oka, i najprawdziwszy satanista :) bylo wesolo, zakonnica obiecala studentce i nam, ze bedzie modlic o dobrych mezow dla nas, a satanista pomagal jej ubierac plaszcz i wynosic bagaz :)( na koniec poiwiedziala do niego "bede sie o ciebie modlic, synku". bardzo pouczajaca pozdroz... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 06:33 oko_jeza napisała: > jechalam z przyjaciolka z katowic do warszawy pare miesiecy temu.... To slabo... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 09:39 arcykr napisał: > To slabo... Co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 09:41 A jechałeś kiedyś ,arcy , wąskotorówką? Albo wagonami bez szyb? To jest dopiero frajda. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 13:28 a000000 napisała: > A jechałeś kiedyś ,arcy , wąskotorówką? Albo wagonami bez szyb? W Parku Kultury w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 20:54 a000000 napisała: > A jechałeś kiedyś ,arcy , wąskotorówką? Albo wagonami bez szyb? To jest dopiero > > frajda. Bez szyb, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 27.05.04, 07:34 kochanica.francuza napisała: > Bez szyb, gdzie? W Parku Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 13:29 a000000 napisała: > arcykr napisał: > > To slabo...> > Co masz na myśli? Ze oko nie jechala nigdy lepszym pociagiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 14:03 arcykr napisał: > a000000 napisała: > > > arcykr napisał: > > > To slabo...> > > Co masz na myśli? > Ze oko nie jechala nigdy lepszym pociagiem. Arcyś, Oczko ma dopiero 17 wiosen, cały świat przed nią. Ma przed soba takie możliwości, o których my, stare zgredy, nawet nie śnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 15:13 a000000 napisała: > > > arcykr napisał: > > Ze oko nie jechala nigdy lepszym pociagiem.> > Arcyś, Oczko ma dopiero 17 wiosen, cały świat przed nią. Ma przed soba takie > możliwości, o których my, stare zgredy, nawet nie śnimy. Ja juz mam za soba jazde najlepszymi pociagami swiata: francuskim i niemieckim. Pozostal tylko japonski i chinska kolej magnetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 15:58 arcykr napisał: > a000000 napisała: > > > > > arcykr napisał: > > > Ze oko nie jechala nigdy lepszym pociagiem.> > > Arcyś, Oczko ma dopiero 17 wiosen, cały świat przed nią. Ma przed soba tak > ie > > możliwości, o których my, stare zgredy, nawet nie śnimy. > Ja juz mam za soba jazde najlepszymi pociagami swiata: francuskim i niemieckim. > > Pozostal tylko japonski i chinska kolej magnetyczna. Maniak pociągowy. Nie przyjdzie ci do głowy,że może Ocelle nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 16:13 kochanica.francuza napisała: > Maniak pociągowy. Nie przyjdzie ci do głowy,że może Ocelle nie stać? Fakt pozostaje faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:30 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Maniak pociągowy. Nie przyjdzie ci do głowy,że może Ocelle nie stać? > Fakt pozostaje faktem. To jej zafunduj. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 17:08 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > Maniak pociągowy. Nie przyjdzie ci do głowy,że może Ocelle nie stać? > > Fakt pozostaje faktem. > To jej zafunduj. Ciekawe, co bys napisala, gdybym to ja jej to zaproponowal? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 17:14 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > arcykr napisał: > > > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > > > Maniak pociągowy. Nie przyjdzie ci do głowy,że może Ocelle nie s > tać? > > > Fakt pozostaje faktem. > > To jej zafunduj. > Ciekawe, co bys napisala, gdybym to ja jej to zaproponowal? Ze uważasz,że ma takiego samego świra pociągowego jak Ty i że po obwiezieniu jej po całym świecie gorzko się rozczarujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 27.05.04, 07:38 kochanica.francuza napisała: > Ze uważasz,że ma takiego samego świra pociągowego jak Ty To dlaczego piszesz, ze powinienem to napisac? i że po obwiezieniu jej po całym świecie gorzko się rozczarujesz. Gdyby caly swiat mozna bylo objechac pociagami... A dlaczego uwazasz, ze mam az "swira" na punkcue kolei? Niemieckim szybkim pociagiem jechalem w ramach starania sie o prace a francuskim - zeby odwiedzic Paryz, do czego mnie na tym forum namawiano. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 27.05.04, 13:09 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Ze uważasz,że ma takiego samego świra pociągowego jak Ty > To dlaczego piszesz, ze powinienem to napisac? > > i że po obwiezieniu jej po całym świecie gorzko się rozczarujesz. > Gdyby caly swiat mozna bylo objechac pociagami... > A dlaczego uwazasz, ze mam az "swira" na punkcue kolei? Niemieckim szybkim > pociagiem jechalem w ramach starania sie o prace a francuskim - zeby odwiedzic > Paryz, do czego mnie na tym forum namawiano. Ja do Paryża jechałam normalnym slipingiem. TGV boimy się obydwie z matką. Rozszyfruj skrót TGV. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 28.05.04, 08:08 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > Ze uważasz,że ma takiego samego świra pociągowego jak Ty > > To dlaczego piszesz, ze powinienem to napisac? > > > > i że po obwiezieniu jej po całym świecie gorzko się rozczarujesz. > > Gdyby caly swiat mozna bylo objechac pociagami... > > A dlaczego uwazasz, ze mam az "swira" na punkcue kolei? Niemieckim szybkim > > > pociagiem jechalem w ramach starania sie o prace a francuskim - zeby odwie > dzic > > Paryz, do czego mnie na tym forum namawiano. > > Ja do Paryża jechałam normalnym slipingiem. Ale ja tam jechalem z miasta, gdzie teraz mieszkam, a nie bezposrenio z Polski. TGV boimy się obydwie z matką. To calkiem fajny pociag, ale troche za glosny. Niemiecki ICE jest bardziej komfortowy nie tylko pod wzgledem. > Rozszyfruj skrót TGV. Train de Grande Vitesse - Pociag Wielkiej Predkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 28.05.04, 13:37 > > > TG > > > Rozszyfruj skrót TGV. > Train de Grande Vitesse - Pociag Wielkiej Predkosci. Zaliczam ci. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Arcykrze 26.05.04, 13:32 Jak się będziecie spotykać, to nie będę mógł odmówić sobie przyjemności zobaczenia Was live - pomyślcie też o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 14:03 nauma napisał: > Jak się będziecie spotykać, to nie będę mógł odmówić sobie przyjemności > zobaczenia Was live - pomyślcie też o mnie... A co, pojedziesz do Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Arcykrze 26.05.04, 14:39 Miało być w Warszawie... A w Katowicach byłem już - półtora tygodnia temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 14:41 nauma napisał: > Miało być w Warszawie... A w Katowicach byłem już - półtora tygodnia temu :) W Warszawie to proponuje docent. Arcy i Oczko są okołokatowiccy, a ja tam czasami bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 26.05.04, 15:32 J bym sie bardzo chctnie spotkala :) byloby super :) a co do pociagow, jechalam calkiem fajnym z katowic do budapesztu, z przemytnikami :) mozliwosci mam...moze... A wy az takie zgredy jestescie?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 15:53 oko_jeza napisała: > J bym sie bardzo chctnie spotkala :) byloby super :) > a co do pociagow, jechalam calkiem fajnym z katowic do budapesztu, z > przemytnikami :) > mozliwosci mam...moze... A wy az takie zgredy jestescie?? :)) No, ja Ci pisałam , trzydziestka jestem. Za niepełne dwa miesiące. A Arcy ma świra na punkcie pociągów i uważa,ze wszyscy takiegoż świra mieć powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 16:12 kochanica.francuza napisała: A Arcy ma > świra na punkcie pociągów i uważa,ze wszyscy takiegoż świra mieć powinni. Przeciez oko sama napisala, ze lubi pociagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:21 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > A Arcy ma > > świra na punkcie pociągów i uważa,ze wszyscy takiegoż świra mieć powinni. > Przeciez oko sama napisala, ze lubi pociagi. Arcy, to może tylko znaczyć,że woli je od PKS-ów, a nie, że ma równego Ci świra. Podam przykład, bo widzę,ze nie rozumiesz: A000000 podziwia balet tak jak ja, ale nie dostała natręctw z powodu nie-bycia tancerką ani nie ma klopotów ze snem, jak z bliska zobaczy pierwszego solistę Opery Narodowej. A ja dostalam i mam. Są różne stopnie "lubienia", JASNE? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:00 kochanica.francuza napisała: > Podam przykład, bo widzę,ze nie rozumiesz: > > A000000 podziwia balet tak jak ja, ale nie dostała natręctw z powodu nie- bycia > tancerką ani nie ma klopotów ze snem, jak z bliska zobaczy pierwszego solistę > Opery Narodowej. > A ja dostalam i mam. Kochanico! Kochanico! mam bilety na Jezioro!!!!! Tylko pierońsko zimno, może do jutra się nie ocieplić, a Opera Leśna, jak sama nazwa wskazuje, jest w lesie. Ale dach juz zrobili. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 17:01 eskazuje, jest w lesie. > Ale dach juz zrobili. > > > >To pewien postęp.Okutaj się i idź. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:15 e, to nie jestes taka stara :P a co do pociagów...kazdy jakiegos swira miec powienien :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:18 oko_jeza napisała: > e, to nie jestes taka stara :P ej no, bo ci znowu napiszę: you snotnose! Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:20 kochanica.francuza napisała: > oko_jeza napisała: > > > e, to nie jestes taka stara :P > ej no, bo ci znowu napiszę: you snotnose!] hehe :) to bylo zartem, prosze pani ;) w realu ja bym wam wszystkim mowila na pan/pani...a wy mnie pewnie na ty... ironia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:23 oko_jeza napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > oko_jeza napisała: > > > > > e, to nie jestes taka stara :P > > ej no, bo ci znowu napiszę: you snotnose!] > > hehe :) to bylo zartem, prosze pani ;) w realu ja bym wam wszystkim mowila na > pan/pani...a wy mnie pewnie na ty... ironia :) > to zależy gdzie byśmy się poznaly hehe Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:02 oko_jeza napisała: \ > hehe :) to bylo zartem, prosze pani ;) w realu ja bym wam wszystkim mowila na > pan/pani...a wy mnie pewnie na ty... ironia :) > Niniejszym, ja, aZerka, upoważniam Oczko i wszystkich innych z forum do mówienia mi w realu na ty..... Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 28.05.04, 13:38 oko_jeza napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > oko_jeza napisała: > > > > > e, to nie jestes taka stara :P > > ej no, bo ci znowu napiszę: you snotnose!] > > hehe :) to bylo zartem, prosze pani ;) w realu ja bym wam wszystkim mowila na > pan/pani...a wy mnie pewnie na ty... ironia :) > dobra dobra...chodziło o pokazanie jęzora, a nie o słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 26.05.04, 16:11 oko_jeza napisała: > J bym sie bardzo chctnie spotkala :) byloby super :) > a co do pociagow, jechalam calkiem fajnym z katowic do budapesztu, z > przemytnikami :) Szybciej niz 160 km/h to on nie jechal. A wy az takie zgredy jestescie?? :)) Przeslac ci moje zdjecie, zebys mogla sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:29 nauma napisał: > Co rozumiesz pod pojęciem "zgred"??? "Nie ufaj nikomu powyżej dwudziestki!" Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Arcykrze 26.05.04, 16:31 ???????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:35 nauma napisał: > ???????????????????????????????????????????????? Hasło hipisów. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Arcykrze 26.05.04, 16:47 Rany koguta... A podstarzali hipisi co na to?? Mam się czuć zgredem jako 31- latek?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:54 nauma napisał: > Rany koguta... A podstarzali hipisi co na to?? Pewnie nie ufają nikomu PONIZEJ dwudziestki. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:04 nauma napisał: > Rany koguta... A podstarzali hipisi co na to?? Mam się czuć zgredem jako 31- > latek?? A któż Ty jesteś wobec Oczka????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 17:15 a000000 napisała: > nauma napisał: > > > Rany koguta... A podstarzali hipisi co na to?? Mam się czuć zgredem jako 3 > 1- > > latek?? > > A któż Ty jesteś wobec Oczka????????????? Cicho,zgredy!!!;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor1 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:27 a ile lat ma stary, podstarzały hipis ? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 18:12 docent_doktor1 napisał: > a ile lat ma stary, podstarzały hipis ? hipisi to lata 60-te, wtedy mieli koło 20, więc teraz mają zaledwie 65 lat. Młodziankowie! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:40 kochanica.francuza napisała: > Cicho,zgredy!!!;-))))))) Nie będę cicho! Będę krzyczała, gryzła, drapała..... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 17:03 kochanica.francuza napisała: > nauma napisał: > > > Co rozumiesz pod pojęciem "zgred"??? > "Nie ufaj nikomu powyżej dwudziestki!" Eeeeee, chyba poniżej :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 16:35 oko_jeza napisała: > a wyslij :) Ocelle, a przeslij mi swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
kaptur_mnicha Re: Arcykrze 26.05.04, 16:48 No to fajnie. Forum towarzyskie lub matrymonialne sie klania. A dla mnie co najwyzej mistyczne przezycia zostaja. Dobre jest to ze mozna je przezywac w nieprawdopodobnych sytuacjach. k_m Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 26.05.04, 18:53 wysylam kochanico... hehe :P ktos jeszcze chetny? :)) w gruncie rzeczy jestem zwykla siedemnastolatka...licealistka... a zgred? zgred to taki ktos, kto mentalnie jest starszy ode mnie o co najmniej 10-15 lat... Wiecie, ze od kilku miesiecy mam wrazenie ze przezywam najfajniejszy okres zycia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor1 Re: Arcykrze 26.05.04, 20:05 Masz rację. Taki wiek to najpiękniejszy czas w życiu. W zasadzie bez problemów. Bo te które masz teraz, będą Cię bawić za 10 lat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Arcykrze 26.05.04, 20:41 Tak,tak, docencie. Ale niestety. Daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia, minionych kształtów żaden cud nie wróci do istnienia. (A.Asnyk) Oczko, korzystaj z najpiękniejszych dni beztroskiego życia, potem będzie już tylko pod górkę. Czekam na zdjęcie naszego najmłodszego Oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 26.05.04, 20:57 ech...macie racje, macie racje, macie racje :))))) niesamowicie fajnie mi sie ostatnio zyje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Melduje się zgredzica 26.05.04, 20:57 oko_jeza napisała: > wysylam kochanico... hehe :P ktos jeszcze chetny? :)) w gruncie rzeczy jestem > zwykla siedemnastolatka...licealistka... a zgred? zgred to taki ktos, kto > mentalnie jest starszy ode mnie o co najmniej 10-15 lat mentalnie to mam najmarniej 60... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Melduje się zgredzica 26.05.04, 21:07 kochanica.francuza napisała: > mentalnie to mam najmarniej 60... A ja fiku miku mam 15 latek....(oczywiście mentalnie i wirtualnie) - a reszta w dowodzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Melduje się zgredzica 26.05.04, 21:20 a000000 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > > mentalnie to mam najmarniej 60... > > > A ja fiku miku mam 15 latek....(oczywiście mentalnie i wirtualnie) - a reszta w > > dowodzie..... Chłe, chłe. Niektórym to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Melduje się zgredzica 27.05.04, 10:15 kochanica.francuza napisała: > > Chłe, chłe. Niektórym to dobrze. Kochanico, to jest kwestia podejścia do życia. W obliczu majestatu Boga, wspaniałości Stworzenia (flora, fauna, nauka, człowiek...) nabieram dystansu do moich własnych problemików i skupiam się na tym co "leczy nerwy" a nie na tym co je szarpie. Jak dotąd z wymiernym skutkiem i oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 27.05.04, 07:40 oko_jeza napisała: > wysylam kochanico... hehe :P ktos jeszcze chetny? :)) Ja jestem chetny. w gruncie rzeczy jestem > zwykla siedemnastolatka...licealistka... Oj, rozne bywaja licealistki... Wiecie, ze od kilku> > miesiecy mam wrazenie ze przezywam najfajniejszy okres zycia? :) To tak, jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Arcykrze 26.05.04, 20:55 a000000 napisała: > nauma napisał: > > > Miało być w Warszawie... A w Katowicach byłem już - półtora tygodnia temu > :) > > W Warszawie to proponuje docent. Ja mogę z naumą i mike`m, docent niech sobie sam idzie do Kredensu czy dowolnie wybranej knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Arcykrze 26.05.04, 20:59 ja jutro do katowic jade :))) nie cieprpie wprawdzie tego miasta....ale co zrobic :) a o spotkaniu musimy pomyslec. byloby swietnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcykrze 27.05.04, 07:46 oko_jeza napisała: > ja jutro do katowic jade :))) nie cieprpie wprawdzie tego miasta.... A dlaczego? Sa w nim najszersze drogi w Polsce. skyscrapercity.com/showthread.php?t=98813 a o spotkaniu musimy pomyslec. byloby swietnie :))) Ja tez chce na nim byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Arcykrze 27.05.04, 10:59 Jak ktoś się chce wymienić zdjęcie, zapraszam na priva @ Odpowiedz Link Zgłoś