Dodaj do ulubionych

Jedynka Osk i Silver- opinie???

IP: 109.243.14.* 12.07.10, 11:43
Witam,jakie macie opinie na temat JEDYNKA OSK i szkoły SILVER????
Chcę się zapisać na kurs ale nie wiem jaką szkołę wybrać...??
Obserwuj wątek
    • Gość: anuska Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 109.243.66.* 14.07.10, 14:06
      ja tez się zastanawiałam nad wybraniem szkoły. zapisałam się do
      Silver-a nie byłam pewna, zadzwoniłam żeby się zapytać i właściciel
      silvera zaproponował zebym przyszła na wykład i podjęła decyzję co
      do wyboru. Wykładowca super, zdecydowałam się na Silver i nie żałuję
      jest ok. przedewszystkim atmosfera przyjazna wszystko można ustalić
      na normalnych zasadach. jest ok ja bym nie zamieniła się już na inną
      szkołę
      • Gość: Marzena Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 94.75.81.* 14.07.10, 15:12
        miałam jazdy doszkalające u Krzyska z Silvera. Dla mnie rewelacja! cierpliwość i
        profesjonalizm- zdałam:) polecam.
        • Gość: aaa Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.zamosc.mm.pl 14.09.13, 22:17
          To chyba niezla nauka jazdy w Lublinie
      • abon12 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 12.04.11, 07:54
        Nie polecam tej szkoły W samochodach brud wszystko się lepi Auta niesamowicie zdezelowane Jazdy są przekładane bez powiadomienia Egzamin teoretyczny z teorii paranoja Puszczają na jazdy nawet z czterema błędami Jeździ się tylko po 1 godz. Ciągle zmieniają się instruktorzy Ta szkoła powinna nazywać się Pomyłka Polecam szkołe nauki jazdy Ekspert Zupełnie inny świat Wszystko jest na najwyższym poziomie
        • Gość: stokrotka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.jmdi.pl 04.07.11, 18:58

Debilu ile dali Ci jajek,,,,, czy Tylko jesteś z innej szkoły i bawisz się w oczernianie konkurencji!!!!? to jak to z Tobą jest? bo po tym co jest napisane wątpię aby pisał to kursant!!!!!!!
          Do takiej zabawy nadaje się piaskownica, albo prokuratura!
          • Gość: Lea Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:50
            Brawo Stokrota!!!!!!!Lepiej bym tego nie ujęła:)
        • Gość: Lea Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:49
          ewidentna reklama Experta...hehe!!żałosne...nie polecasz danej szkoły a za to takie superlatywy o Expercie!!???jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napewno Ci uwierzę!!!!
      • Gość: Mankut Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.ip.jarsat.pl 19.05.12, 10:36
        OSK Jedynka. Dzisiaj miałem do czynienia z Panem z OSK Jedynka. Co prawda nie bezpośrednio ale jechałem za nim. Katastrofa!!!!!!!!! Moim zdaniem ten Pan nie powinien nauczać ludzi jeździć. Nakazuje ustępować autom będąc na rodzie, jazda bez kierunkowskazu. Ogólnie według mnie człowiek nie zna dobrze przepisów uchu drogowego.
    • Gość: mała Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 109.243.241.* 16.07.10, 12:38
      Zapisałam się do Silvera ponieważ kurs zaczynał się tego dnia co ja zaczęłam
      dzwonić a śpieszyło mi się:) Byłam na 2 wykładach ogólnie ok.W jedynce bardzo
      mili ludzie przez tel.zależy im widać na kliencie..to jakaś nowa szkoła....Tam
      można się dogadać jeżeli ktoś nie ma zupełnie czasu na wykłady bo tak organizują
      czas żeby kursantowi było dobrze....U mnie jednak padło ni Silvera.Napiszę jak
      wrażenia po skończeniu kursu:)
      • Gość: mała Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 94.254.238.* 22.09.10, 00:15
        Tak jak obiecałam piszę po ukończonym kursie i stwierdzam,że wybrałam bardzo dobrze:)
        Teoria była miło i sprawnie przeprowadzona,zajęcia z pierwszej pomocy rzeczywiście prowadzone są przez ratowników:)
        Jazdy wspominam bardzo sympatycznie,instruktorzy świetni:)
        Ja osobiście polecam tą szkołę i gdybym miała wybierać ponownie to zdecydowałabym się jeszcze raz na Silver:)
    • Gość: przyszły kursant Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 10:27
      Ten OSK Jedynka to jakiś przekręt bo piszą na swojej stronie że
      kurs podstawowy zawiera 30 godz. zajęć teoretycznych i 30 godz.
      zajęć praktycznych natomiast oferują kurs weekendowy w dwa dni od
      godz. 9 - 16 licząc ze 1 godz. wykładów trwa 45 min to kurs składa
      się z niecałych 19 godz. lekcyjnych a kursy wieczorowe składają
      się z 6 spotkań od 18- 21 czyli po 4 godz. lekcyjne czyli wychodzi
      24 godz. czyli też jakiś pseudo ośrodek próbujący zarobić na
      biednych kursantach albo liczyć nie potrafią
      • Gość: mala Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 94.254.212.* 19.07.10, 11:19
        hm....niby tak ale każdy ośrodek tak naprawdę nie wyrabia 30h teorii:)wystarczy
        to przeliczyć.Oni są tylko zobowiązani do napisania tego ponieważ ustawa tak
        nakazuje.....przeglądając oferty innych szkół i widząc ile jest zajęć
        przeliczając to przez godziny niestety nie wychodzi nigdzie 30h teorii....
        • Gość: Dudeq Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 22:02
          Masz rację!Tak to wygląda w rzeczywistości.I tak najważniejsza jest
          praktyka.Ja osobiście trafiłem na bardzo dobrego instruktora z Osk
          jedynki-Grześka.
          • Gość: kursantka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.02.12, 11:06
            To niech kasuja za tyle godzin wykładów ile zaoferowali kursantowi!!!!!!!!!
      • Gość: supercupdriver Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.181.234.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.03.14, 12:14
        Jebnięty. Zdawałem w OSK, jest zajebista pod każdym mozliwym wzgledem, instruktorzy, teoria mozesz robic jak chcesz, ja mialem dwa weekendy po caly dzien, jak umiesz liczyc to podpowiem ze jak przeliczysz 7-8h * 4 = 28-32h
        Jazdy kozak ! Wgl super. Dogodne godziny
    • Gość: jurek Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:22
      Faktycznie jak policzyć czas wykładów to nie wychodzi 30 godz
      ciekawe jak z jazdami czy też obcinają do 20 a póxniej sie dziwią że
      zdawalność jest mała jak tu tyle godzin w plecy
      • Gość: kursant Jedynki Jedynka OSK:) jest ok! IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 21:56
        Dla słabo poinformowanych:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        \Po każdej godzinie przeprowadzonych zajęć zarówno teorii jak i jazd
        kursanci osobiście muszą podpisać "kartę przeprowadzonych
        zajęć" ...więć nie ma możliwość jakiegokolwiek skrócenia
        zajęć.Chyba,że ktoś jest naiwny...
        • yokona87 Re: Jedynka OSK:) jest ok! 05.07.15, 18:47
          NAJGORSZA SZKOŁA W WARSZAWIE

Poszłam do OSK Jedynka na Al. Jerozolimskich, bo właściciele wydawali się ok, a pani w sekretariacie była prześwietna i dobrze zorganizowana. Nadal utrzymuję, że te 3 osoby są bardzo w porządku. Niestety, nie ma to żadnego znaczenia, bo nauka jazdy odbywa się z kim innym, a kolesie których tam spotkasz to najgorszy sort ludzi pod słońcem, najgorzej wychowane buractwo jakie zdarzyło mi się spotkać. Zmieniałam instuktorów trzy razy:
          1. Pan S - przy mnie wyzywał swoją partnerkę przez telefon. Gdy czekałam na niego na Placu Bankowym siedział w Pizza Hut patrząc na mnie przez okno, po czym przyszedł spóźniony 20 minut z tekstem "sorry, musiałem się najleść", niczego mnie nie nauczył, wysyłał smsy ze zmianą godziny jazdy nawet się nie pytając czy mi pasuje (a potem brał kasę za nieodbytą jazdę). Był pospolitym chamem.
          Kolejni dwaj instruktorzy byli tak samo beznadziejni.

• jedynkaa123 Re: Jedynka OSK:) jest ok! 05.08.15, 20:32
            pozdrawiamy konkurencje......nie pracuje i nie pracował u nas żaden pan S i prosze nie wypisywac takich bzdur bo gdyby w ten sposób odbywało się u nas szkolenie to żaden z takich instruktorów nie pracowałby nawet jeden dzień
            OSK Jedynka
            • seo.leader.pro Re: Jedynka OSK:) jest ok! 18.09.15, 00:54
              Nie polecam. Kupiłam groupon i na pierwszym zajęciu się okazało, że chodzi raczej o to, żeby wszystko zrobić szybko, niż przekazać jakąkolwiek wiedzę. Skutek tego był taki, że musiałam zapisać się ponownie do innej szkoły, ponieważ tzw. nauka w Jedynce nic nie dała. Poza tym, umówić się na jazde było strasznie ciężko - uczniów multum, i czasem za zajęcie się czekało kilka tygodni...
    • Gość: Juliusz Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 21:50
      Heyka...A ja tam jestem zadowolony z kursu i nie widzę tam żadnego
      przekrętu...Takie opinie to chyba wystawia ktoś niezwykle"życzliwy"-
      pewnie konkurencja.Ukończyłem kurs i jakoś wszystko się zgadza.Nie
      tylko ja jestem zadowolony ale i inni kursanci uczestniczący ze mna
      podczas zajęć z którymi rozmawiałem.Pozatym wszystko na miejcu-mam
      na myśli badanie lekarskie i wykłady.Nawet jest zimna woda do picia
      w te upalne dni.Polecam ten ośrodek!Warto.
    • Gość: Gośka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 15:10
      Polecam Jedynkę..Teorię przerobiliśmy w trzy weekendy.Na miejcu była
      możliwość napicia się wody czy kawy,nawet było coś słodkiego.Teraz
      mam już jazdy.Jeżdzę z Jackiem,chociaż słyszałem wiele dobrego o
      Grześku u którego uczył się mój kolega,ale narazie ciężko o zapisy
      do niego.Mój instruktor cierpliwie wszystko tłumaczy-,nie wkręca się
      w dyskusje,ale w sumie jest sympatyczny.Widać,że chce mnie czegoś
      nauczyć.No,zobaczymy jak mi pójdzie na egzaminie...
    • Gość: Spinka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 10:40
      Ukończyłam kurs w Jedynce.Jestem zadowolona.Polecam ten ośrodek.
    • Gość: mała Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 109.243.195.* 27.10.10, 21:30
      Tak jak obiecałam piszę po egzaminach:)
      Kurs wybrałam w Silverze-w ocenie 1-10 daję 10:)
      egzamin teoretyczny zdałam bez problemu.

Egzamin praktyczny-ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM:) wczoraj 26.10.2010r.-odlewnicza.
      Na egzaminie nie miałam najmniejszych problemów,naprawdę mają świetnych instruktorów,wiedzą na co zwracać uwagę,potrafią przygotować idealnie na egzamin i do normalnego prowadzenia samochodu na co dzień:)
      Polecam Silvera.Nie jest to być może najtańsza szkoła ale sposób zajęć prowadzonych,dbanie o kursanta i przede wszystkim najlepsi instruktorzy w mieście powodują, że cena i tak wydaje się zaniżona.
      • Gość: sylwek Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 20:32
        witam
        Ja wybrałem JEDYNKĘ i uważam że trafiłem w dziesiątkę. Instruktor Robert naprawdę na wysokim poziomie. Świetnie uczył. Zdałem za drugim razem. cały kurs na 4+. POLECAM
        • Gość: Gosia Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 21:15
          Dzięki OSK SILVER udało mi się zdać egzamin. Podziękowania należą się instruktorowi Krzysztofowi, który przygotował mnie do egzaminu, udzielił mnóstwo cennych wskazówek.Nauczył mnie świetnej techniki jazdy po łuku oraz parkowania
          Instruktor w przygotowaniu do egzaminu jest w pełni profesjonalny. Wszystko jest dokładnie omawiane i trenowane wręcz do perfekcji, można mieć pewność , że zostanie się dobrze przygotowanym do egzaminu. Jeżdżąc z nim uczyłam się rzeczy potrzebnych nie tylko na egzaminie, ale i takich, które przydają się teraz. Pozdrawiam i dziękuję za trud włożony w moje przygotowanie!:)Jeżeli pragniesz mieć prawo jazdy to ucz się od najlepszych instruktorów;)Pozdrawiam gorąco.
          • Gość: chińczyk Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 221.221.10.* 04.01.11, 12:50
            Silver-bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: `Milka92 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 14:41
      Witam,ja również zdecydowałam się na kurs w Jedynce.Kurs przeszłam szybko i bezstresowo.W tej szkole bardzo dbają o kursantów,każdy kursant jest traktowany indywidualnie.Zdałam za 2-gim razem.Jestem zadowolona -szczerze polecam ten ośrodek!
    • Gość: Wiewióra Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.home.aster.pl 28.03.11, 20:03
      Witam! Jeśli zastanawiacie się do jakiego OSK się zapisać to ja z czystym serduchem polecam "JEDYNKĘ" znajdującą się na Al. Jerozolimskich w Stolicy. Kurs przebiega szybko i w miłej atmosferze wiem to z własnego doświadczenia gdyż rozpoczęłam go 15 stycznia a dziś muszę się pochwalić zdałam egzamin praktyczny :) . POLECAM JEDYNKĘ -
      • Gość: Creeby Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: 178.73.49.* 15.07.11, 19:04
        Szczerze polecam OSK Jedynka, tak jak przedmówca. Mimo, że to mała szkoła, nauka na bardzo dobrym poziomi, bez zbędnych problemów. Zawsze można na nich liczyć, do tego zabójcza cena(tez myślałem, że to jakaś podpucha, ale dzięki poleceniu przez znajomą przekonałem się, że naprawdę warto):)

Wyrozumiali instruktorzy, nie przychodzi się tam z nastawieniem na konkretnego instruktora. Miałem przyjemność z zapoznać każdego i wg mnie na kogo z nich by się nie trafiło to i tak jest super!

Jeszcze raz polecam!
        • Gość: szarlotka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 19:56
          Zdecydowanie OSK, tanio i za pierwszym razem
    • Gość: olaa. Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 16:05
      Polecam Szkołę OSK JEDYNKA. Świetna atmosfera, wspaniali instruktorzy. Do zdania egzaminu zostałam przygotowana w 100 %, zdałam za 2 razem! Gorąco polecam i zapraszam..
    • Gość: taka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.11, 17:21
      Osk Jedynka, polecam z całego serca, bardzo dobra szkoła, świetni instruktorzy-cierpliwi, wyrozumiali, profesjonaliści;) Funkcjonowanie całej szkoły jak i przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego na 6+.
      POLECAM GORĄCO i Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Aga Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 18:07
      Do Jedynki oczywiście!! Świetna szkoła. Polecam serdecznie. Egzamin zdany:) Jeździłam z Panem Rafałem i Panem Darkiem, świetnie uczą.
      :) Pozdrawiam.:))
    • Gość: DiAnka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 20:13
      Powiem tak... Miałam okazję szkolenia się w OSK Jedynka i w 100% POLECAM!!!!!!!!!:)
      Miałam przyjemność poznania trzech instruktorów z tejże szkoły: Andrzeja, Rafała oraz Grzegorza i cała trójka świetnie szkolni, myślę, że reszta również :)
      Teoria również ciekawie prowadzona i nie da się nudzić :) Dużo śmiechu, przy czym nauka staje się przyjemnością :)
      Ja zdałam za pierwszym razem dzięki doskonałemu przygotowaniu ze strony OSK Jedynka :)
      GORĄCO POLECAM!!!
      Tanio,miło,zabawnie i PERFEKCYJNIE!!!
    • Gość: Bash Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.home.aster.pl 19.01.12, 13:28
      Ja również bardzo polecam Jedynkę. Bardzo miła atmosfera, zero stresu i indywidualne podejście do kursanta. Do tego tanio :) Jazdy uczył mnie Robert - lepszego instruktora nie mogłam trafić. Serdecznie polecam.
      • Gość: chomik Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 19:05
        Nie idźcie do Jedynki pod żadnym pozorem. Strata czasu, pieniędzy i nerwów. Kursant traktowany jest jak zło konieczne. Żeby umówić się na jazdy trzeba się wykłócać. Jak już jeździsz, to się kręcisz po Brochowie i nic z tego nie wynika, samochody zdezelowane, a instruktorom się nic nie chce. Najgorsze, że jazdy odbywają się raz na dwa tygodnie - robisz kurs od lipca do marca i nic nie umiesz bo przez 2 tygodnie wszystko zapomnisz, a żeby pojechać na plac, to trzeba się prosić, nawet nie pokażą Ci , gdzie są jakie światła.Mamona zawładnęła właścicielem, sprzedaje kurs przez grupona, a potem nie może wyrobić, bo ma 4 samochody.
        • Gość: instruktor:) Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 20:01
          Oj sporo tu nieścisłości...Chomiczku masz złe informacje -właściciel nie sprzedaje kursów na grouponie...!!!Naszą najlepszą reklamą są zadowoleni kursanci.Nasi kursanci ładnie zdają i śmiało polecają nas wśród swoich znajomych jako rzetelnych i uczciwych instruktorów.Tutaj widać zagrywki drogiej konkurencji,którą serdecznie pozdrawiamy.PS.Samochody mamy nowe,wprowadzone zaraz po zmianie auta egzaminacyjnego/z salonu Skody/ czyli nie cały rok .I kolejne kłamstwo,że sztuk 4...hehe.Nie jezdzimy po Brochowie(?może chodziło o Grochów,nie wiem zapewne okolice z których pochodzi Chomik)czy innych peryferiach W-wy .Jeśli kursantowi nie odpowiadają terminy spotkań,to ma proponowaną zmianę instruktora.Reasumując Chomiku Najdroższy chyba Ci się ośrodki pomyliły.Jesli tak to zapraszamy na kurs za jedyne 990 pln plus 60 badanie lekarskie/jeśli kursant tylko ma życzenie może wykonać badanie we własnym zakresie/Nauczymy Cię jezdzić!Szkoda tylko,że takie głupoty wypisujesz.Ale cóż...być może zaszkodziły jakieś orzechy,sam nie wiem...?Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: kubix24 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.03.12, 22:33
          Super Szkoła! Zajebiści instruktorzy! Na jazdy umawiasz się bez problemu. Najlepsza szkoła w Warszawie. A jak ktoś ma inne odczucia to proponuję kartę rowerową!
          Pozdrawiam
      • Gość: marta Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 11:20
        OSK jedynka, nie polecam Roberta.

Wzięłam 4 godziny douczek w innym ośrodku i zdałam dzięki douczkom. Robert spokojny chłopak, miły, ale nie polecam go.

Robert bez przerwy łapie za kierownice i omija dziury, czym rozprasza. Bez przerwy próbuje robić coś sam, mam wrażenie, że po prostu za bardzo się boi i nie ufa kursantom, co jest logiczne. Zamiast zwracać uwagę na coś i nas naprowadzać, cały czas mówi jak mamy zrobić. Szczerze mówiąc? Nie nauczyłam się dużo z Robertem. Dopiero kiedy wzięłam douczki, zakapowałam i zdałam za pierwszym razem.

Mi powiedział, że jestem jego najlepszym kursantem, a mimo wszystko nie słucha o co go proszę. Nie polecam, mimo, że jest sympatyczny i miły.
    • Gość: mała Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 11.03.12, 09:56
      IDZ DO JEDYNKI MAJA DOBRYCH INSTRUKTORÓW MNIE UCZYŁ P. DAREK POLECAM. CIERPLIWY. SYMPATYCZNY, FACHOWIEC....!!!!
    • Gość: Kreveta Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.204.54.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.12, 19:18
      A ja kurs robiłem w OSK Jedynka i naprawdę polecam. Co do mniejszej liczby godzin teorii... fakt. Tak naprawdę nie macie obowiązku przychodzic na żadne zajęcia, tylko zaliczyć egzamin wewnętrzny. Jeżeli jednak ktoś się już pofatyguje, to na 100% wyjdzie przygotowany, nawet jeżeli będą to choćby 2 godziny. Jazdy? Czasem trudno sie umówić, bo terminy różne, niemniej jednak zawsze starają się dopasować do klienta. Instruktorzy są naprawdę super. Poświęcają uwagę, tłumaczą co i jak. Efekt? Egzamin bezbłędnie zdany za 1 razem!!! :)
      • Gość: olenka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 10:19
        Ja tez robiłam kurs w jedynce mam juz za sobą zdany egzamin. Teoria to pestka mysle że bez dobrego instruktora nie udalo by mi sie tak zdac. Uczyl mnie p. Darek to naprawde dobry nauczyciel, fachowiec!!!! Warto pytac o jazdy z nim POLECAM.
    • www.szkolajedynka.pl Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 01.04.12, 14:44
      Prosimy nie mylić z JEDYNKĄ z Tarnowskich Gór :)
    • Gość: ola Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 20:34
      OSK Jedynka..Profesjonalnie,szybko i bezstresowo..Polecam Roberta swietny instruktor i ma mnostwo cierpliwosci i swietnie uczy..
    • Gość: kursantka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.ibs.net.pl 14.10.12, 12:05
      Zdecydowanie polecam Jedynka OSK. Świetne, na luzie, przygotowanie teoretyczne. Jazdy z instruktorem- Pawłem, również bez zarzutów. Bez stresu, miło można było porozmawiać i jednocześnie świetna nauka. Zdałam za 1 razem na Radarowej teorie i praktyke.
    • Gość: kaska Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 13:24
      Ja wybrałam OSK Jedykę, nie żałuję...instruktor Darek najlepszy. Sympatyczny, rzeczowy, konkretny.
      • Gość: Ola Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 14:24
        A ja niestety mam bardzo złe doświadczenia z instruktorem Darkiem który nachalnie mnie podrywał!!!!
        • Gość: xxx Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 26.10.13, 11:15
          Dziewczyno lub chłopaku spójrz w lusterko i zastanów się jeszcze raz czy to był podryw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Wysokie mniemanie i bujna wyobraźnia ci mózg lasuje !!! Masz problem jeśli bycie miłym traktujesz jako podryw , marna kursanteczko ?!!!
          • kierowca20142 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 21.02.15, 11:31
            niezle atakujesz, nie majac w ogole pojęcia co się wydarzyło. po co tyle wykrzyknikow? chyba tobie mozg zlansowalo, tak wnioskuje po tym wpisie
        • Gość: Gips Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.centertel.pl 26.10.13, 14:55
          Co jak co a wlasciwie kto p.Darek to najlepszy instruktor jaki trafil sie tej marnej szkole !! Wyklady do d... kierownik beznadziejny na szczescie instruktor jazdy wporzadku. Tylko jakas zdesperowana I zawiedziona gowniara obrarza p.Darka. !!! Zachecam by sie przekonac I zapisywac na jazdy do p.Darka ! NAJLEPSZY INSTRUKTOR w Jedynce !! Proscie o jazdy wlasnie z nim , macie prawo wyboru I oceny .Pozdro gips
        • Gość: xxx Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 26.10.13, 15:39
          Odmóżdżona i namiętnie płytka olu ? od nachalnego podrywania ! Może nie powinnaś zostać kierową skoro tylko to zapamiętałaś z całego szkolenia . Na drodze nie będzie takich "nachalnych podrywaczy " i co rozbijesz się na najbliższym skrzyżowaniu !! Pisać takie bzdury na forum gdzie ludzie chcą się dowiedzieć o szkole , o sposobie uczenia , fachowości instruktorów i uczciwości szkoły !! ty piszesz że cię instruktor podrywał sorry ale ............... rzeczywiście jesteś p....ta albo zdesperowana (pogoda służy) albo w główce nie po kolei ,co ??? !!!
          • kierowca20142 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 21.02.15, 11:33
            prymitywny sposób wypowiedzi, ciekawe kto pisze.... domyślam się chyba
        • Gość: upartakursantka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.10.13, 20:37
          Zdziwienie, szok i osłupienie - to, co towarzyszy mi w tej chwili po przeczytaniu posta dodanego przez "ola". Niesprawiedliwa zemsta niedouczonej kursantki, która nie zaliczając egzaminu, wyładowuje tutaj swoją złość, czy może ktoś podszywa się pod autorkę? Brak jakichkolwiek słów na takie zachowanie. Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam od września tego roku, zostałam przydzielona do jazd z Panem Darkiem - okazał się bardzo cierpliwym, pogodnym i zarazem rzetelnym nauczycielem. Nigdy nie pomyślałabym o zmianie instruktora, ba w tym wypadku to nauczyciel mógłby się pokusić o zmianę, gdyż jeździć z tak upartą osobą to naprawdę nie lada wyczyn :) Przykro jest czytać jak ktoś bezpodstawnie oczernia drugą osobę, dlatego postanowiłam dodać coś od siebie. Serdecznie polecam Pana Darka osobom, które chcą fachowo przygotować się do egzaminu i jednocześnie jeździć oraz uczyć się w przyjaznej atmosferze. Pozdrawiam
          • Gość: Pawlik Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 28.11.13, 14:20
            Sie ma ! Oznajmiam wszystkim że PAN DAREK jest najlepszym instruktorem , trafiłem do niego z polecenia na doszkalanie (bo mój kurs to stara sprawa...nieważne) i tak mnie przygotował do egzaminu państwowego, że po mojej długiej przerwie od kursu, zdałem prawko po zaledwie kilku jazdach doszkalających !!!! REWELKA POLECAM instruktora DARKA
            ...jesteś toporny , oporny , masz problem z egzaminem idź do P. DARKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gość Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.13, 21:19
              Ja też chciałam polecić p.Darka jako instruktora, dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem :) Nie dość, że przekazuje dużo wiedzy to miło leci cały czas spędzony na jazdach :)
    • Gość: Hanka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 15:01
      UWAGA NA OSK JEDYNKA !!!! Andrzej – kierowca ośrodka i jeden z instruktorów, na pierwszy rzut oka wydaje się miły ale w chwili w której traci cierpliwość jest NIEOBLICZALNY! Po tym jak mnie powyzywał podczas jazdy już nigdy nie wróciłam do tej szkoły! Koszmarne przeżycia !!!
      • Gość: rafał grad jedynka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 17:37
        w odpowiedzi na post Hanny stwierdzamy ze nic takiego nie mialo prawa miec miejsca. kazdy z naszych kursantow ma prawo zmiany instruktora jesli tylko wyrazi taka ochote.
        post jest nieprawda i oczernianiem szkoly.
        pozdrawiamy osk jedynka
    • Gość: Patrycja Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.01.14, 13:29

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy OSK Jedynka, a w szczególności świetnego instruktora pana Darka, który rzetelnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Pan Darek ma anielską cierpliwość, zwłaszcza do tak upartych kursantek jak ja. Swoją wiedzę przekazuje w sposób przyjazny i dostępny. Wytrwale tłumaczy i wyjaśnia błędy oraz udziela cennych wskazówek jak się ich wystrzegać. Motywuje dobrym słowem, a nie stresem. Jest niezwykle dynamicznym i wesołym człowiekiem, a zajęcia z nim to sama przyjemność.
      Dziękuję OSK Jedynka oraz panu Darkowi za pomoc w odnalezieniu drogi do niezależności - prawa jazdy, które w dzisiejszych czasach jest niezbędne.
      Pozdrawiam
      Patrycja
      • Gość: magda Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 20.09.14, 12:02
        ''Pan Darek ma anielską cierpliwość''--CHYBA MOCNO PRZESADZIŁAŚ
        " Motywuje dobrym słowem, a nie stresem." --NIE ROZŚMIESZAJ MNIE
        ''Jest niezwykle dynamicznym i wesołym człowiekiem''--CHYBA WÓWCZAS JAK ZBLIŻA SIĘ KONIEC JAZD.
        • kierowca20142 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 21.02.15, 11:35
          ''Jest niezwykle dynamicznym i wesołym człowiekiem''- a ja dodam od siebie, ze taki jest na DOSZKALANIU. gdy mu płacisz to jest taki jak napisala pierwsza osoba, gdy jeździsz w ramach kursu to jest tak jak napisala magda. proste, przykre, ale taki wlasnie jest ten swiat
    • Gość: kursantomałoco Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.14, 19:31
      Szczerze odradzam tą szkołę. Szkoła ogłasza się, że robi kursy na kat. A, ale w rzeczywistości nie ma na to uprawnień (polecam sprawdzić na stronie urzędu miasta warszawa). Wg mnie to jedno wielkie oszustwo!!!!
      • Gość: xyz Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 21:18
        Ta szkoła to jedno wielkie dno.Zajęcia teoretyczne są prowadzone chaotycznie,bez ładu.Po pierwszych zajęciach wychodzi się ze świadomością,że "instruktor"chce jak najszybciej skończyć niż cokolwiek przekazać (myśląc zapewne,że słuchacz przychodząc się uczyć tak naprawdę cały podręcznik ma już w jednym palcu).
        Jeżeli chodzi o jazdy to mnie się trafił "taki z problemami". Wiadomo każdy ma problemy ale nie każdy musi wyładowywać swoich frustracji na innych którzy nie po to przecież płacą.
        • Gość: rafał grad Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 15:26
          w odpowiedzi na post ,,xyz,, co do zajec teoretycznych kazdy moze miec wlasne zdanie ale faktem jest ze wymagamy przeczytania chociaz podrecznika i przejrzenia plyty z testami aby latwiej bylo uczestniczyc w zajeciach. kazdy z naszych kursantow ma prawo uczeszczac na teorie podczas trwania calego kursu a nawet po jego zakonczeniu i zawsze jest mile widziany.
          jesli chodzi o zajecia praktyczne kazdy z kursantow przy rozpoczeciu kursu jest informowany o mozliwosci zmiany intruktora bez podania przyczyny wiec jesli uzytkownik xyz mial problemy z intruktorem mogl go odrazu zmienic.
          prosilmy uzytkownika xyz ma ochote prosimy go o podanie imienia i nazwiska instruktora to wyciagniemy konsekwencje jego zachowania wzgledem kursanta w celu wyeliminowania ewentualnych dalszych problemow - czego nie przewidujemy
          pozdrawiamy
        • kierowca20142 Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 21.02.15, 11:38
          'taki z problemami' - identycznie, chyba wiem o kim mowa
          • harryboy Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 22.02.15, 07:03
            Witam serdecznie,
            mam pytanie do kursantów, którzy korzystali z kuponu zniżkowego z groupona. Czy w waszym przypadku wszystko przebiegało ok? Czy w związku z mniejszymi kosztami kursu nie byliście opieszale traktowani?
            Z tego co widzę to oferta na grouponie spotyka się z ogromnym zainteresowaniem, kupionych jest około 500 kuponów a OSK Jedynka każe kontaktować się z ośrodkiem najpóźniej do 14 dnia od kupna zniżkli. Jeśli te 500 osób na raz zwali im się na głowę to zapewne będą mieli tam kipisz jak na cygańskim weselu: np. tłok, instruktorów będzie brakować, jazdy bardzo rzadko: I stąd moje pytanie jak sytuacja wygląda w sytuacji posiadania takiego kuponu i dalej już podczas kursu teoretycznego i praktycznego.
            Bardzo dziękuję za odpowiedź!
            • osk-jedynka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 23.02.15, 11:01
              WItam
              Jeśli chodzi o sprzedaż pond 400 gruponów to fakt, jednak ta kampania rozpoczeła się w kwietniu 2014 roku. Przeaz 11 miesiący zapisało się ponad 400 osób
              zapraszamy
            • oskjedynka Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? 27.03.15, 14:24
              witam

niestety tak dobrze nie jest zeby w ciagu tego roku kalendarzowego sprzedano az 500 kuponow. a szkoda. liczba ta przedstawia stan od czasu az nasza szkola rozpoczela wspolprace z grouponem.
              liczba instruktorow zatrudnionych w szkole jest wystarczajaca a w razie potrzeby chetnych do pracy jest wielu.
              my jako szkola nie mamy sobie nic do zarzucenia. wyszkolone przez nas osoby nie maja zastrzezen, a opinie osob nam niezyczliwych nie zmienia faktu iz jestesmy jedna z nielicznych szkol jazdy w warszawie, ktore mimo panujacego kryzysu osiagnely sukces i sie rozwijaja.

pozdrawiamy zespol osk
      • Gość: rafał grad Re: Jedynka Osk i Silver- opinie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 15:19
        w odpowiedzi na post ,,kursantmaloco,, chcielibysmy wyjasnic ze w z wiazku z przeniesieniem egzaminow kategorii A na ulice odlewnicza majac na wzgledzie dobro naszych kursantow otworzylismy filie i biuro szkoly nauki jazdy 10 min od trasy egzaminacyjnej w ząbkach pod nazwa osk rafał grad. prosimy o nie pisanie nie sprawdzonych informacji poniewaz nasza szkola wyksztalcila juz kilkuset kursantow na kategorie A1 i A. i po raz pierwszy ktos pisze niesprawdzone informacje i oczernia nasza szkole zamiast porozmawiac z wlascicielem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka