roomaniaks44 29.11.12, 19:48 Czesc, chcialam sie z wami podzielic nowina iz zdalam prawko za 9 razem ah ah ciesze sie niesamowicie juz nie wierzylam w to <3 a Wy za ktorem razem zdaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Zdałam dzis prawko IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 21:34 A,B,B+E za pierwszym wsio :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judka Re: Zdałam dzis prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 20:02 Ja 28 miałam 3 egzamin i ..nie zdałam . poprzednio 2 razy łuk a tym razem zgasł mi na górce i klapa... następny egzamin mam w połowie stycznia . dodam jeszcze - WORD WARSZAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pechowa kursantka Re: Zdałam dzis prawko IP: *.38.105.186.internetia.net.pl 01.12.12, 21:14 Gratulacje. Ja też zdałam za 9 razem w Gdańsku. Było to ponad 3 lata temu. Wspaniałe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Zdałam dzis prawko IP: 212.75.110.* 02.12.12, 20:09 ja zdałam za 5 razem w warszawie,nie było łatwo bo padał deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judka Re: Zdałam dzis prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 19:38 A na czym oblewałaś te 4 razy ? zdarzyło Ci się nie wyjechać z placu?? a wgl. trudne trasy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Zdałam dzis prawko 07.12.12, 20:39 mnie nie przebiłaś :) Ja zdałam za 10 :) Ale nie narzekam. Po prostu nie jeździłam dobrze. Ale tak się wyszkoliłam, że teraz naprawdę świetnie sobie radzę (jeżdżę od 1,5 roku). Powodzenia na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
judyta1712 Re: Zdałam dzis prawko 18.01.13, 23:34 oblałam 4 raz tym razem na mieście ale kawał chama z gościa i tyle przypieprzał się o wszystko .. Odpowiedz Link Zgłoś
shiraz29 Re: Zdałam dzis prawko 10.12.12, 15:11 Gratulacje:D Ja miałam dziś pierwszy egzamin na godz. 9:30... Teoria,potem praktyka.... Zdałam! Jestem mega szczęśliwa:) Najgorszy stres już za mną a teraz nic,tylko jeździć:) Z kursu zostało mi jeszcze 10 godz. jazdy,więc z moim instruktorem jeszcze pośmigam trochę-teraz już bez presji,że egzamin przede mną:) Powodzenia na drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
hazzard Re: Zdałam dzis prawko 19.01.13, 23:54 zaraz, zaraz - nie ukończyłaś kursu, a podeszłaś do egzaminu????????????????? Która szkoła wystawia zaświadczenie o ukończeniu kursu, skoro jeszcze zostało 10h jazd do końca????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiraz29 Re: Zdałam dzis prawko IP: *.rzeszow.mm.pl 18.02.13, 22:20 W moim przypadku było troszkę inaczej... Ja na kurs prawa jazdy zapisałam się mieszkając jeszcze w Gdańsku-w 12.2010r. Skończyłam tam cały kurs-teorię,praktykę a nawet ze dwa razy dokupiłam sobie jazdy z tym,że nawet nie zdążyłam podejść do egzaminu wewnętrznego... Ze względów osobistych,potem konieczność wyprowadzki do Gdyni i tak sobie moje papiery leżały w OSK w Gdańsku. Po tej długiej przerwie postanowiłam dokończyć to,co zaczęłam i już w Gdyni zapisałam się do kolejnej szkoły (gdzie wykupiłam cały kurs ze względu na te pełne 30 godz.jazdy,bo szczerze,to nie wiedziałam ile będę potrzebowała po tak długiej przerwie nie siedzenia za kierownicą) i przeniosłam z Gdańska swoje papiery. Dlatego też kurs liczył mi się ten wcześniejszy-tu mogłam,ale nie musiałam chodzić na wykłady... Jazd też nie wykorzystałam wszystkich,dlatego po zdaniu egzaminu mogłam sobie wyjeździć te godz.,które mi zostały-jak to mój instruktor stwierdził :"W końcu za nie zapłaciłaś...". Odpowiedz Link Zgłoś
shiraz29 Re: Zdałam dzis prawko 18.02.13, 22:29 Gość portalu: Shiraz29 napisał(a): > W moim przypadku było troszkę inaczej... Ja na kurs prawa jazdy zapisałam się m > ieszkając jeszcze w Gdańsku-w 12.2010r. Skończyłam tam cały kurs-teorię,praktyk > ę a nawet ze dwa razy dokupiłam sobie jazdy z tym,że nawet nie zdążyłam podejść > do egzaminu wewnętrznego... Ze względów osobistych,potem konieczność wyprowadz > ki do Gdyni i tak sobie moje papiery leżały w OSK w Gdańsku. Po tej długiej prz > erwie postanowiłam dokończyć to,co zaczęłam i już w Gdyni zapisałam się do kole > jnej szkoły (gdzie wykupiłam cały kurs ze względu na te pełne 30 godz.jazdy,bo > szczerze,to nie wiedziałam ile będę potrzebowała po tak długiej przerwie nie si > edzenia za kierownicą) i przeniosłam z Gdańska swoje papiery. Dlatego też kurs > liczył mi się ten wcześniejszy-tu mogłam,ale nie musiałam chodzić na wykłady... > Jazd też nie wykorzystałam wszystkich,dlatego po zdaniu egzaminu mogłam sobie > wyjeździć te godz.,które mi zostały-jak to mój instruktor stwierdził :"W końcu > za nie zapłaciłaś...". To w odpowiedzi do "hazzard" ,tyle,że miałam problem z zalogowaniem się na własne konto;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pALOMBO Re: Zdałam dzis prawko IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 05:41 WCZORAJ ZDAWAŁEM . I za pierwszym razem zdałem :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorczerwony Re: Zdałam dzis prawko 19.01.13, 14:37 gratuluje! czy mozesz napisac cos wiecej? jak to sie stalo,ze w koncu Ci sie udalo i dlaczego wczesniej ci nie szlo. moze mi to jakos pomoze zdac? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siesiu65 Re: Zdałam dzis prawko IP: *.tvk.torun.pl 19.01.13, 17:08 W dniu 17-ego stycznia czyli w czwartek miałem egzamin teoretyczny (18 na 18 -cie) i zaraz po godzinie egzamin praktyczny z wynikiem POZYTYWNYM.Więc cieszę się niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zdałam dzis prawko IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 14:02 Ja zdałam 11.01.2013 o 20.35 - za drugim razem. Jestem przeszczęśliwa!!!Jutro odbieram prawko - i fruuuu swoim samochodzikiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Zdałam dzis prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 22:52 Jak to , tak szybko odbierasz ??? to gdzie tak szybko się odbiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
panalist Re: Zdałam dzis prawko 21.01.13, 13:28 Zawsze zdawałem za pierwszym razem. Egzaminów na prawo jazdy zdawałem dużo. Pierwszy egzamin 35 lat temu, a później kolejne egzaminy na kolejne kategorie. Następnie egzamin w USA (po angielsku) choć nie znałem języka, również zdany za pierwszym razem. Kolejne egzaminy, też za wielką wodą na kolejne kategorie. To nie obecni kandydaci na kierowców są niedouczeni, tylko sposób egzaminowania jest beznadziejny . Wszystkim kandydatom na kierowców życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel5022 Re: Zdałam dzis prawko 21.01.13, 15:31 Ja nie zdałem za pierwszym razem, kolejny egzamin mam w lutym. Oby mi się udało. Testy zdałem jeszcze przed wejściem nowych zasad. Przed egzaminem czytałem dużo książek, mimo że znałem pytania i odpowiedzi, ponieważ każdy kierowca powinien dokładnie znać prawa ruchu drogowego. Ostatnio przeczytałem książkę o tym, jak oszczędnie jeździć samochodem. Bardzo mi się spodobała gorąco ją polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zdałam dzis prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 11:35 uff no to nieźle musiałeś się napracować, to teraz jak zdawałeś to juz zaliczałeś na nowych zasadach? Paweł Samborski www.sklepmoto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daniel5022 Re: Zdałam dzis prawko 24.01.13, 18:02 Ja zdawałem na starych, jeszcze zdążyłem. Teraz słysze ze jest pogrom!! W Nowym Sączu wczoraj był pierwszy egzamin na nowych i nikt nie zdał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Zdałam dzis prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 16:07 ja tez zdałam za 9 razem z przerwą roczną od sierpnia 2012 do dnia 21.01.2013, 24.01.2013 już było w pwpw, a dziś tj 29.01.2013 na stronie pwpw, że jest do odbioru w urzędzie jutro śmigam odebrać jestem szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga egzamin z instruktorem IP: *.centertel.pl 29.01.13, 19:52 Ja zdałam wczoraj w Krakowie .Trzecie podejście do praktycznego,ale coś czuję,ze gdyby nie obecność mojego instruktora na egzaminie, to byłoby więcej razy. Pozdrawiam szkołę jazdy Kormoran! Odpowiedz Link Zgłoś
martyneczkabeauty1989 Re: egzamin z instruktorem 16.02.13, 15:18 Hej wszystkim ja zdałam też za pierwszym razem 5.02.2013 teorie miałam 26grudzień a swoj kurs na prawko zaczęłam na koniec października także szybciutko mi poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Zdałam dzis prawko IP: *.bb.sky.com 17.02.13, 01:06 za 7 tzn 6 razy oblalam w Polsce i za 1 razem zdałam egzamin na brytyjskie prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
judyta1712 Re: Zdałam dzis prawko 27.03.13, 11:52 Zdałam wczoraj wieczorem tj. o 22 :) mój 6 raz :) W innym wątku więcej : Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zdałam dzis prawko IP: *.via.zamek.net.pl 25.06.13, 18:45 dziś za 4 Odpowiedz Link Zgłoś