Gość: tinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:23 wasze sposoby, obserwacje, pomysly... ?? :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tinka Re: parkowanie równoległe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:47 no dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: parkowanie równoległe... IP: 193.201.167.* 02.08.05, 09:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=19626956&a=21938178 przesyłam link z interesującym cię tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chani Re: parkowanie równoległe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:19 hej, ja uczyłam sie jeździć na chevrolecie oraz puncie (w ten piątek mam egzamin) i instruktor nauczył mnie takiego sposobu: : : [--] --> auto ustawic ok. 1 metra od linii za kopertą, kierunkowskaz prawy, cofac do koperty do momentu zobaczenia w tylnym, małym, prawym okienku pierwszego słupka,wtedy maxymalnie skręcić kierownice w prawo, do zobaczenia słupka przekatnego do pierwszego w tylnej szybie na granicy zagłówka prawego tylnego siedzenia. wyprostowac kierownicę, patrzac w lewe lusterko cofać do tyłu, do ustawienia kół ok. 10cm przed linią, wtedy maxymalnie kierownica w lewo... patrzysz w prawe lusterko i.. jesteś ustawiona prawidłow!! weim ,ze to brzmi i czyta się trochę dziwnie, ale naprawde - ja z koperte załapałam od razu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś