Gość: galanonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:03 ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jupi Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:47 czemu nic nie piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.devs.futuro.pl 17.02.06, 19:36 Nowo zatrudnieni egzaminatorzy są w porzadku.Najgorsze sa stare siwe ramole, to właśnie oni ulewają ludzi za nic.Im poprostu ludzka krzywda sprawia radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblana.. Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 17.02.06, 20:13 no ja bym sie nie zgodziła..oblał mnie ostatnio gościu który bynajmniej siwy nie był..a upierdliwy okrutnie!! Przepytywał mnie co i jak..Na pytanie jak sie sprawdza poziom oleju od razu zaczał sie cieszyć i uprzedził moje pytanie że nie chodzi mi o olej słonecznikowy, tylko silnikowy..ale..ha ha ha...Starszliwie był zabawny..Po czym stwierdził ez w zasadzie za pewne nie wiem, bo jestm kobietą i jeszcze z obrączka na palcu..ha ha ha..więc pewnie mi kuchnia bliższa niż samochód..WRRR!!! (Miał racje z tą kuchnią..:) ale nikt go o zdanie nie pytał!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewrwe Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:16 a pamietacie ich nazwioska i imiona???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:45 A ja juz zdawałam 3 razy:) Pan nr 1 i pan nr 3 byli absolutnie mili, zatroskani i pomocni - niestety nic to nie dało:( Natomiast pan nr dwa był zwykłym chamem. Ale statystyka w sumie wychodzi na korzyśc MORD. Poza tym mnóstwo moich znjomych chwali swoich egzaminatorów - oczywiście zwłaszcza tych nowo zatrudnionych. Hej - nie przejmujcie się tymi facetami, nawet jak będą chcieli ulać specjalnie, to się nic nie poradzi a nerwów szkoda!! A zawsze można dobrze trafić na pomocnoego pana, który bedzie miły i zrobi wszystko żeby wam ułatwić sprawę. strasznie pochwalne mi to wyszło, ale na prawdę nie ma się co nimi martwić, tylko koncentrować na samej jeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.ramtel.pl 18.02.06, 11:41 Jak zwykle trzeba trafić, w tym się szczęście przydaje.Ja mam opinie 50/50. Jeden straszny dupek, niemiły.Nr 2 super sympatyczny, egzamin czysta przyjemność.Nawet się martwił żebym nie zmarzła;-)A poza tym to po prostu, kompetentnie i na temat.A dodam, że on był raczej z tej starszej generacji.Każdemu życze takiego egzaminatora.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewre Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:16 opiszcie jak wyglada egzamin na koszykarskiej teoretyczny praktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.ramtel.pl 18.02.06, 20:05 Właściwie nie ma co opisywać.Na teoretyczny przychodzisz na Ip na oznaczoną godzine.Potem z listy czytają nazwiska,potrzebny jest dowód.Siadasz do komputera opowiedzą co i jak wciskać i no czas start 25 min.Jak zrobisz wychodzisz.Praktycznt to różnie.Ja słyszałam,że jest takie omówienie egzaminu praktycznego,ale ja 2 razy zdawałam i nie miałam czegoś takiego.Potem trzeba się w chwile cierpliwości uzbroić i słuchać jak przez głośnik Cie wyczytają.Wtedy wychodzi egzaminator i idzie sie na plac.Ja raz czekałam aż mi samochód przywiezie a drugi raz pogoda była tak obrzydliwa, że mnie wsadził egzaminator w samochód, zagrzał autko i zawiózł na początek łuku.Reszty nie ma co opisywać bo ja po staremu zdawałam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehee Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:49 nio piszcie cos więcej Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ 19.02.06, 10:39 nie wiem co o nich sądzić - egzaminator: człowiek jak każdy inny, tylko spoczywa na nim obowiązek wyegzekwowania od ludzi chcących prowadzić samochód ich umiejętności, które mieli za zadanie sobie przyswoić; miałam do czynienia tylko z jednym - na egzaminie łączonym - starszy siwy pan, z poczuciem humoru, był owszem wymagający - ni przymykał oka na błędy - z całej grupki zdało trochę osób - nie pamiętam ile nas było, ale powiem, żeby facet miał na nas jakąś "regułę", że co drugiego czy trzeciego obleje - oblewał (to widziałam) na placu za poważne błędy - wyjazd za linię z łuku, albo przy parkowaniu - potrącenie słupka, więc nie można powiedzieć by się czepiał o nie wiadomo co, jak jechał ktoś "cacy" to przechodził do etapu "miejskiego";) miło się z nim gadało, mimo to miał czujne oko, ale na szczęście nie rozproszył mnie(hahaha!) w czasie jazdy i zdałam:) muszę dodać, że od razu rozładował atmosferę na placu i raczej byliśmy wszyscy w dobrych humorach niż zestresowani:) to było w 2004 - listopad, więc nie wiem jak jest teraz, ale myślę, że nie warto podchodzić do egzaminatorów, jak do "wrogów", po prostu starać się wykazać jak najlepiej i nie prowokować egzaminatora, jeśli np. ma zły humor czy wygląda na "gbura" nie stresować się takimi!;) pozdrawiam i życzę zdawalności za pierwszym podejściem:) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar miało być: NIE - to zmienia zasadniczy sens ;) 19.02.06, 10:41 całej grupki zdało trochę osób - nie pamiętam ile nas było, ale NIE powiem, żeby facet miał na nas jakąś "regułę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanonim Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:38 ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
brunonn Re: CO SĄDZICIE O EGZAMINATORACH NA KOSZYKARSKIEJ 20.02.06, 12:27 Ja z wlasnej obserwacji moge powiedziec, ze nie sa tacy źli. Dzisiaj z mojej grupki sporo osób zdało a egzaminatorów mieli różnych: starszych miłych Panów, albo młodych gburowatych. Ludzie konczyli egzamin z wynikiem pozytywnym zarówno u tych gburowatych jak i "przemiłych" starszych Panów. Wiec reguły nie ma. Trzeba tylko pamiętać, żeby się nie stresować i wyobrazić sobie że na miejscu egzaminatora siedzi Twój instruktor, z ktorym miało się jazdy i jeździć tak jak na jazdach:bez stresu ale ze wzmorzoną czujnością i wyostrzonymi wszystkimi zmysłami:) pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanonim Re: co sądzicie o egzaminatorach na koszykarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:15 ludzie bojicie się opisać egzaminatorów ?????? Odpowiedz Link Zgłoś