Dodaj do ulubionych

Szkoła Jazdy "JUREX" Kraków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:10
Witam
Chce zacząć kurs na prawo jazdy, ale nie moge się zdecydować jaką szkołe wybrać.
Jakies kilkanacie metrów od mojego domu jest szkoła JUREX.
I teraz moje pytanie..czy ktoś o niej słyszał coś?? zdawał tam?? jaka jest
atmosfera...i czy naciągają na dodatkowe jazdy???
Obserwuj wątek
    • Gość: Narazka Re: Szkoła Jazdy "JUREX" Kraków IP: *.chello.pl 21.09.06, 08:02
      Według tego rankingu nie jest zbyt skuteczna, ale w końcu wszystko chyba zależy
      od konkretnego kursanta.
      www.mord.krakow.pl/ranking/index.php?idNotowania=43

Narazka
      • Gość: Bartek Re: Szkoła Jazdy "JUREX" Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:54
        Rankingi to ja widziałem..
        Według małych ośrodków nie jest tak źle

www.mord.krakow.pl/ranking/index.php?idNotowania=42
        Szukam kogoś kto tam osobiście sprawdził jak to wszystko wygląda. Na co zwracać
        uwgę, który instruktor jest godny polecenia itd.
    • Gość: karolek osk jurex IP: *.telnet.krakow.pl 26.09.13, 15:06
      Jak robić prawko to w Jurexie. Ja robiłem u Nich A2 i B. Zdałem za pierwszym razem razem i auto i motor. Polecam wykłady- są świetne, bardzo pomogły mi zdać nowe testy. miałem 72 i 74 pkt. Pan Jerzy wymagający ale bardzo szczegółowy I JEŹDZI NA MOTOCYKLU!!! A nie tak jak w innych szkołach że instruktor jeździ autem. Naprawdę warto u nich robić prawko Karolek
    • Gość: karolek Re: Szkoła Jazdy "JUREX" Kraków IP: *.telnet.krakow.pl 26.09.13, 15:07
      Jak robić prawko to w Jurexie. Ja robiłem u Nich A2 i B. Zdałem za pierwszym razem razem i auto i motor. Polecam wykłady- są świetne, bardzo pomogły mi zdać nowe testy. miałem 72 i 74 pkt. Pan Jerzy wymagający ale bardzo szczegółowy I JEŹDZI NA MOTOCYKLU!!! A nie tak jak w innych szkołach że instruktor jeździ autem. Naprawdę warto u nich robić prawko Karolek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka