Gość: Monika W. Najlepsza autoszkoła - zdane za 1ym razem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 16:05 Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! Szczerze mogę polecić tę auto szkołę. Bardzo mili, przyjaźni, cierpliwi, z poczuciem humoru i wyrozumiali instruktorzy, zawsze gotowi pomóc i rozwiać nasze wątpliwości. Młodzi instruktorzy, ale z dużym doświadczeniem. Zajęcia teoretyczne i praktyczne u Kamila przebiegają w swobodnej atmosferze i wszystkiego uczymy się bez większego wysiłku. Marcin i Paweł pomogą nam uporać się z najcięższymi skrzyżowaniami i uliczkami, a także odpowiedzą na wszystkie nasze pytania, nawet gdy w kółko będziemy pytać o to samo. Każdy jest traktowany indywidualnie. Umawiając się na zajęcia możemy wybrać godziny i dni, które nam będą najbardziej odpowiadały. Zajęcia mogą być prowadzone zarówno grupowo, jak i indywidualnie. Na wykładach czujemy się jak na spotkaniu rodzinnym. Szczerze mogę polecić tę szkołę wszystkim tym, którzy chcą zdać swoje testy bez większych problemów i tym którzy chcę poruszać się po drogach bez obaw. Instruktorzy są prawdziwymi Expert'ami. Odpowiedz Link Zgłoś
wiroslav1 Re: Najlepsza autoszkoła - zdane za 1ym razem! 16.05.17, 11:38 Ja kurs robiłem w Autoszkole Lider. I tez jestem zadowolony. Wykłady prowadzone przystępnie tak by można było zrozumieć tajniki kodeksu drogowego. Jazdy prowadzone sa na dobrym sprzęcie a instruktorzy naprawdę maja pojęcie o nauczaniu. Ps polecam robić kurs w okresie wakacyjnym jest mniejszy ruch (więcej przejechanych kilometrów) a do tego jazda jest mniej stresująca Odpowiedz Link Zgłoś
michaelkro Re: Najlepsza autoszkoła - zdane za 1ym razem! 18.05.17, 14:14 Ja kurs na prawo jazdy robiłem tutaj www.autoszkolalider.pl/. I jestem bardzo zadowolony. Maja super podejście do kursantów, dobre samochody i sporo oddziałów. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjfgjk Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.play-internet.pl 28.04.14, 16:09 jednaki jak ktos jest ze wsi to zawsze słoma z butów wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: auto szkoła eXpert ! odradzam IP: *.toya.net.pl 29.04.14, 00:03 Kim jesteś człowieku, żeby tak oczerniać i ubliżać instruktorom w tej szkole? Niezbyt dojrzałe i inteligentne podejście. Nie dają rady? 5 miejsce w Łodzi i szereg zadowolonych kursantów nazywasz nie dawaniem rady? Takie komentarze są chyba zbędne w tym temacie. Żadna rozsądna osoba nie weźmie ich pod uwagę, kiedy są pisane przez osobę tak prostą i zdesperowaną jak Ty. Nie mogę pojąć jak konkurencja może tak żałośnie i bezmyślnie wylewać swoje żale i okazywać zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursantki Re: auto szkola LUNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.14, 07:30 Szczerze mówiąc to naprawdę odradzam , maja tylko 1 auto długo czeka się aby moc się zapisać . Wzięli za dużo kursantów , stad tez takie długie czekanie , ogólnie rzecz mówiąc to maja tam niezły syf i wogole tego nie ogarniają . Mowię tutaj o autoszkole luna przy dworcu PKS na wojska polskiego . Lepiej zapłacić trochę więcej ale w bardziej zorganizowanej szkole nauki jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
justinekow Re: auto szkola LUNA 09.03.18, 10:32 Dlatego wybrałam szkolę gdzie wiem że maja odpowiednie warunki do nauki jazdy. Mają sporo samochodów i instruktorów nie ma wielkich kolejek do jazd. A sprzęt maja dobrze przygotowany. Szczególnie polecam pana Bogdana z Lidera - bardzo dobrze prowadzi kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Experci Re: Auto Szkoła EXPERT K . Sarnecki odradzam ! ! IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 10:53 Ciekawe czemu zle opinie o tej szkole ida ciagle z jednego IP. POZDRAWIAMY KONKURENCJE :) Odpowiedz Link Zgłoś
julietta124 Re: odardzam patryka z autoszkoły lider 30.09.14, 21:18 witam, jaką szkołę polecacie w centrum łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
milenad1 Re: odardzam patryka z autoszkoły lider 03.04.17, 11:24 Ja Ci mogę polecić ten ośrodek www.autoszkolalider.pl/. Instruktorzy są ok jeździsz samochodami takimi jak na egzaminie (możesz nawet zdawać egzamin samochodem na którym się uczyłaś w szkole) Są tez bardzo elastyczni jeżeli chodzi o jazdy co dla mnie było ważne. Ja jeździłam nawet późnym wieczorem (ok 21) Odpowiedz Link Zgłoś
mattibo1 Re: odardzam patryka z autoszkoły lider 06.07.17, 10:39 Ja robiłem kurs w Liderze i mogę powiedzieć ze są w porządku. Jeździłem z kilkoma instruktorami i każdy z nich był ok. Szczególnie polecam pana Bogdana i Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
cisowiaanka Re: Szkoła jazdy - Łódź 05.01.16, 14:24 Auto szkoła vega-1 to gó... jakich mało!!!!! Zdecydowanie odradzam no chyba że chcecie mieć poszarpane nerwy. Instruktror za poźno wydaje polecenia tak że nie zdążysz skręcić a później pretensje że nie słuchasz się jego poleceń. Jazda z nim w dniu egzaminu to też samobójatwo w biały dzień. Wiadomo że chcesz być trochę wcześniej przed egzaminem żeby psychicznie się przygotować lub chociażby coś zjeść. Ale nie, on przywozi cie kilka minut przed i jeszcze bezczelnie ci powie że możesz się troche spóźnić bo i tak nigdy nie wywołują na czas. WTF?! Ciągle wciska hamulec tak niespodziewanie że lecisz do przodu. Zreszta nie ma żadnej potrzeby wciskania tego hamulca bo cholera jasna nie ma zagrożenia. Nawet na pustym parkingu hamuje. A do mojej dziewczyny to się przystawiał i ręką po kolanie jeździł i ciągle ją obejmował mimo iż wyraźnie mówiła żeby tego nie robił. Jakiś niewyżyty człowiek, ale w sumie co się dziwić jak on z mamusią jeszcze mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kowal19889 Re: Szkoła jazdy - Łódź 23.10.16, 15:52 Kołodziejczyka Krzysztofa nie polecam. Bufon i cham,typowy pies ogrodnika.Dałem synowi 16 lat pojeździć samochodem na placu manewrowym przy dworcu Łódź - Kaliska,a ten gbur przyszedł do mnie i zaczął straszyć policją.Jego uczeń jeździł po torze obok.I co mu przeszkadzało,żeby syn nauczył się jeździć na pustym placu.Na pewno w tej nauce jazdy mój syn za dwa lata nie będzie się uczył i nie dam temu burakowi zarobić ani złotówki.Zresztą czego taki krzykacz może nauczyć młodego człowieka,skoro ma poziom głupiego pieska ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
mendos4 Re: Szkoła jazdy - Łódź 30.03.19, 19:39 Szanuj prywatną własność i nie wjeżdżaj tam gdzie Cię nie zapraszają. Za freeko możesz sobie pojeździć na "kaloryferze" w Łagiewnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
oskmars Re: Szkoła jazdy - Łódź 04.02.17, 10:22 MARS Szczecin - Motocyklowa Szkoła Nauki Jazdy Szkolimy MOTOCYKLISTÓW i MOTOROWERZYSTÓW !!! Jako jedna z nielicznych szkół w Szczecinie prowadzimy kursy na kategorię AM Nasi kursanci zdają egzamin państwowy na tym samym pojeździe, którym uczyli się jeździć ( podstawiamy nasze motocykle na egzamin w WORD Szczecin) dodatkowo w egzaminie uczestniczy instruktor, który wspiera kursanta mentalnie i duchowo co eliminuje „stres egzaminacyjny” Odpowiedz Link Zgłoś
pavlosi Re: Szkoła jazdy - Łódź 17.05.17, 10:05 Polecam ci szkołę Lider. Maja świetnych instruktorów i dobry sprzęt. Ja robiłem u nich kurs i zdałem egzamin za pierwszym razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika9871 Re: Szkoła jazdy - Łódź 08.06.17, 11:53 Polecam Ci szkołe Lider (www.autoszkolalider.pl) Maja dobrych instruktorów, i dobre samochody. Ja nawet egzamin zdawałam tym samochodem na którym robiłam kurs. Bardzo fajna sprawa bo już znasz ten samochód. Jeżeli chodzi o instruktorów to wszyscy sa ok. (ja jeździłam z dwoma i zawsze było spokojnie i przyjemnie) Odpowiedz Link Zgłoś
macieqf Re: Szkoła jazdy - Łódź 12.06.17, 10:41 ja tez robiłem prawko w liderze i było ok. Widać że instruktorzy maja pojęcie o nauczaniu. Maja tez sporo oddziałów w Łodzi także można sobie dobrać kurs w najlepszym dla siebie miejscu. W ogóle bardzo fajna szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
mariotoma Re: Szkoła jazdy - Łódź 03.08.17, 11:58 Auto szkoła Lider jest ok. Maja dobre, sprawne samochody, instruktorzy chcą nauczyć jeździć a nie tylko odbębnić godziny. Widać że zależy im na tym by kursant dobrze i bezpiecznie jeździł Odpowiedz Link Zgłoś
marzenagazik Re: Szkoła jazdy - Łódź 02.10.17, 11:38 Zgadzam się z mariotoma. Tez robiłam kurs w Liderze i nie mam uwag. Profesjonalne podejście do kursanta. Instruktorzy podczas jazd cała uwagę skupiają na kursanci i na jego jeździe (nie ma gadania przez telefon czy tez czytania maili itp.) Samochody maja zawsze czyste i sprawne także miło się robiło kurs do tego zdałam za pierwszym razem także o czymś to świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
maciekskor Re: Szkoła jazdy - Łódź 04.10.17, 11:24 Kurs robiłem w Liderze i jestem mego zadowolony. Instruktor nauczył mnie jeździć bezpiecznie i energicznie. Mimo że wcześniej nie miałem wiele do czynienia z samochodami. Polecam instruktora - Piotrka Witczaka Odpowiedz Link Zgłoś
weronicam Re: Szkoła jazdy - Łódź 03.11.17, 11:30 Według mnie dobra szkołą jest www.autoszkolalider.pl/. Robiłam u nich kurs i było naprawdę dobrze. Maja sporo oddziałów także można sobie wybrać lokalizację. Do tego instruktorzy naprawdę wiedza jak uczyć jeździć i mają sporo cierpliwości (wiem coś o tym gdyż rok temu próbowałam robić prawko w innej szkole i instruktor często się na mnie wydzierał co zniechęciło mnie do jazdy samochodem). Z tego co wiem to maja tez dobre wyniki zdawalności egzaminów w porównaniu z innymi dużymi szkołami w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
monikamonikawr Re: Szkoła jazdy - Łódź 18.05.18, 13:40 Zgadzam się z poprzedniczką. Lider prowadzi dobrze kursy. Instruktorzy są zaangażowani i chcą jak najwięcej przekazać kursantowi. Na każdym kroku pilnują czy dobrze wykonujesz manewry. Są godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatwarg Re: Szkoła jazdy - Łódź 12.06.18, 12:25 Lider jest w porządku. Też tam robiłam kurs na prawko. Instruktorzy są na poziomie i cierpliwie tłumaczą zawiłości ruchu drogowego. Samochód zawsze w pełni sprawny i przygotowany do kursu. Instruktor zawsze był na punktualnie i nie było załatwiania spraw na mieście tylko jazda. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
justynkaak Re: Szkoła jazdy - Łódź 07.03.20, 22:33 Witam. Miedzy innymi po przeczytaniu waszych opinii zdecydowałam się na kurs w Liderze i nie żałuję. Kurs przeprowadzony perfekcyjnie. Odpowiednio prowadzone kursy teoretyczne. Jazdy z instruktorami z powołania, super mi się z nimi jeździło. No i co najważniejsze egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zibizibzbysz Re: Szkoła jazdy - Łódź 19.11.20, 19:23 Ja jestem już po kursie i zdanym egzaminie:). Jeżeli chodzi o szkołę jazdy to spokojnie mogę polecić Lidera. Długo szukałem odpowiedniej dla mnie szkoły. Lider przekonał mnie tym że mają sporo oddziałów także nie ma problemów ze dojazdami, ostatnio widziałem tez że otwierają kolejny odział na ul. Drewnowskiej. Jeżeli chodzi o sam kurs to nie mam zastrzeżeń. Instruktorzy na poziomie, dobra atmosfera. Reasumując dobrze mnie wyszkolili. Odpowiedz Link Zgłoś
kondziomi Re: Szkoła jazdy - Łódź 22.12.20, 20:17 Auto szkoła Lider jest ok. Robiłem u nich kurs i było spoko. Dobrze uczą. Dobra obsługa w biurze. Instruktorzy super. Egzamin zdałem bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
wikiniki190 Re: Szkoła jazdy - Łódź 22.01.21, 10:36 Cześć wszystkim. Dzięki za opinie o Liderze. Głównie dzięki nim wybrałam tą szkołę i zapisałam się do nich na kurs. No i poszło super. Kurs przeszedł sprawnie i miło a egzamin zdany bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaoliol Re: Szkoła jazdy - Łódź 15.02.21, 09:01 Potwierdzam tez kurs na prawko robiłem w Auto Szkole Lider. Jestem mega zadowolona. Mimo że strasznie się bałam prowadzić samochód. Instruktor z odpowiednim podejściem nauczył mnie jeździć i nabrałam pewności za kółkiem Wszystko spokojnie i w miłej atmosferze tak bym spokojnie poznawała tajniki jazdy. Egzamin zdany i bez obawa jeżdżę po mieście swoim samochodzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anianeta Re: Szkoła jazdy - Łódź 13.05.21, 14:36 Ja robiłam kurs w tej szkole jolka.net.pl/. Bardzo dobrze uczą jeździć. Jak przystępowałam do kursu to nawet nie wiedziałam gdzie jest gaz. A teraz jestem po zdanym egzaminie i czekam na prawko:). Dobrze uczą mają odpowiednie podejście do kursanta, samochody tez dobrze wyposażone, sprawne i czyste. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monimonaaa Re: Szkoła jazdy - Łódź 25.10.21, 10:28 Też robiłam kurs w szkole Jolka. Jeździłam z bardzo fajna instruktorką (pozdrawiam panią Jolę). Potrafiła nauczyć mnie prowadzić samochód od podstaw. Cierpliwie ćwiczyła ze mną każdy manewr i spokojnie jeździła ze mną po mieści i udzielała cennych wskazówek. W rezultacie nauczyłam się dobrze prowadzić samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyzbyzibi Re: Szkoła jazdy - Łódź 04.05.22, 20:50 Kurs robiłem w tej szkole www.autozasada.pl/. Jestem zadowolony. Mają dobrych instruktorów. Nie ma problemów z terminami jazd. Szkolenie przebiegało sprawnie i bezproblemowo. No i egzamin dałem za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasiaaska Re: Szkoła jazdy - Łódź 17.06.22, 11:13 Dobra szkoła jest na ul Rojnej - Auto Szkoła Lider. Robiłam tam kurs na prawko u pani Ani. Bardzo miął i cierpliwa pani instruktor. Spokojnie uczy jeździć od podstaw. Ma super podejście miła i zawsze potrafi zmotywować do pracy jak coś nie idzie. Po kursie w tej szkole egzamin zdałam bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś