Gość: madzia IP: *.aster.pl 26.07.08, 16:28 witam, czy jeśli kiedyś dawno dawno temu skonczyłam kurs a teraz robie drugi to mogę mając dwa zaświadczenia zapisac się np w 2 różnych wordach na egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: dwa kursy IP: 80.48.90.* 26.07.08, 17:53 NIE !!! Tylko te z "młodszą" datą jest ważne. Jak by nie końńńbinować, to wszystkie "papiery" trafiają do jednej teczki osobowej w Wydz.Komunikacji....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: dwa kursy IP: *.aster.pl 26.07.08, 18:13 a gdy np nie zdam pierwszego podejscia to mogę w innym wordzie zapisać się na egzamin z drugim zaswiadczeniem o ukończeniu kursu?że niby moje pierwsze podejscie?przecież nikt mi chyba nie zabroni zrobić drugiego kursu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: dwa kursy IP: *.aster.pl 27.07.08, 17:37 czy ktoś się orientuje czy mając dwa zaświadczenia o ukończeniu kursu w dwóch różnych ośrodkach mogę zapisać się na dwa egzaminy w dwóch różnych wordach?i np jesli na jednym coś nie wyjdzie mieć jeszcze jedno podejscie w innym wordzie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: dwa kursy IP: *.idc.net.pl 27.07.08, 19:16 Najprościej to spytaj w Wydziale Komunikacji. Tworzący prawo chyba nie przewidzieli takiej sytuacji, natomiast Twoje dokumenty i tak trafią kiedyś do właściwego Wydziału Komunikacji. Tylko po co tak kombinować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: dwa kursy IP: *.aster.pl 27.07.08, 19:23 niby tak,ale... trafią chyba jak zdam egzamin a wiadomo,ze jak zdam to nie bede podchodziła drugi raz do egzaminu... nie robiłam tego celowo no ale mam te dwa zaswiadczenia i zastanawiam się czy nie idzie tego wykorzystać,zeby miec egzamin troszke szybciej,tzn dopiero jak nie zdam zapiszę się na drugi,a wtedy moga trochę szybciej termin wyznaczyć,bo tam nie bedzie info ze juz podchodzilam i termin dostane jakbym pierwszy raz zdawała:) Odpowiedz Link Zgłoś