joasiasienk 18.03.08, 12:40 Witajcie, może ktoś wie gdzie we Wrocławiu można pobierać naukę tego cudownego języka ? Z góry pięknie dziękuję. Groetjes Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia191273 Re: Niderlandzki-Wrocław 20.03.08, 12:33 Centrum Kultury Niderlandzkiej ul. Uniwersytecka 28a Odpowiedz Link
basha Re: Niderlandzki-Wrocław 25.01.09, 17:08 witam! Zapraszam chętnych na korepetycje z niderlandzkiego. Szczegóły na priva Odpowiedz Link
annapalosz Re: Niderlandzki-Wrocław 25.01.09, 18:31 Witam! Nauczam języka niderlandzkiego zawodowo. Również na Uniwersytecie. Pozdrawiam serdecznie, Anna Pałosz więcej o mnie: www.profeo.pl/anna-palosz Odpowiedz Link
basha Re: Niderlandzki-Wrocław 01.02.09, 19:24 Droga Aniu, z całym szacunkiem, ja również nauczam zawodowo, mam już 8 lat praktyki nauczania niderlandzkiego i niemieckiego i tłumaczeń. Sprostowuję, bo jakos tak dziwnie zabrzmiał Twój anons po moim i to podkreślenie "zawodowo". Może jestem naiwna ale nie sądzę, żeby amatorzy zajmowali się nauczaniem, to poważna i odpowiedzialna sprawa pozdrawiam Odpowiedz Link
annapalosz Re: Niderlandzki-Wrocław 02.02.09, 11:20 Nie chciałam Cię urazić, zwłaszcza, że nie wiem z kim mam do czynienia. Mój anons nie był absolutnie odpowiedzą na Twój, co widać nawet na rozmieszczeniu wypowiedzi. A "zawodowo" dodałam, ponieważ wiem, że amatorzy zajmują się nauczaniem. Jednak wcale nie uważam, że zawsze wychodzi to na złe nauczanym (taki off topic). Uczyć się można od każdego, nawet od pięciolatka, jeśli w jakiejś dziedzinie posiada większą wiedzę o nas i potrafi nam ją przekazać. Pozdrawiam serdecznie, An Odpowiedz Link
bookwarm Re: Niderlandzki-Wrocław 19.07.09, 11:48 Gdybyś chciała poczytać po holendersku, to mogę wskazać księgarnię we Wrocławiu gdzie możesz kupić książki w języku niderlandzkim. Ja kupiłam tam biografię Marii Antoniny :-) i audiobooka Opowieści z Narnii. tradebooks.pl/index.php/s/wyniki/k/kat/id/70/ksiazki/jzyk-niderlandzki.htm Odpowiedz Link
elmira84 Re: Niderlandzki-Wrocław 04.08.09, 11:30 Bardzo dziękuję :) dawno czegoś szukałam a nawet nie wiedziałam że mam na miejscu taką księgarnię :) Odpowiedz Link