da.killa 17.01.04, 19:31 Pononieważ mamy karnawał pora na bal maskowy. nie ma to jak przebieranki. Co to za system jest na tym skrinszocie? matfizy.info/pliki/icewm/images/szoty/windowsxp.jpg :) da.killa Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: Bal karnawałowy 17.01.04, 21:03 microsoft linux, czyli xpde;) swietnie zrobiony zrzut ekranu. tylko jak sam go tworzyles, sproboj uzyc xmms pod gtk2 (beep media player), bo chyba pierwsza rzecz ktora rzuca sie w oczy to fonty bez wygladzanych krawedzi w playlist. ps. na pcol jakas osoba opowiadala o kontroli oprogramowania w jego firmie (tez mial xpde) i "kontroler" uporczywie probowal zalogowac sie do linuksa wpisujac "Administrator" ;) widac xpde jest bardzo podobne do orginalu. ps2. gdy juz mowimy o udawaniu, to uzytkownikom gnome2 polecam: art.gnome.org/themes/gtk2/598.php Link Zgłoś
da.killa Re: Bal karnawałowy 17.01.04, 21:17 kell99 napisał: > microsoft linux, czyli xpde;) swietnie zrobiony zrzut ekranu. tylko jak sam go > tworzyles, sproboj uzyc xmms pod gtk2 (beep media player), bo chyba pierwsza > rzecz ktora rzuca sie w oczy to fonty bez wygladzanych krawedzi w playlist. Otóż nie, kolego. To IceWM :p > ps. na pcol jakas osoba opowiadala o kontroli oprogramowania w jego firmie > (tez mial xpde) i "kontroler" uporczywie probowal zalogowac sie do linuksa > wpisujac "Administrator" ;) widac xpde jest bardzo podobne do orginalu. :) Link Zgłoś
kell99 Re: Bal karnawałowy 17.01.04, 21:36 icewm?!;) to mnie zlapales. dalbym glowe, ze to wlasnie jest xpde! ktora wersja icewm i jaki theme?:) mam na laptopie icewm, moze dla zabawy zainstaluje i przetestuje ile osob da sie zlapac na to Link Zgłoś
da.killa Re: Bal karnawałowy 17.01.04, 23:21 kell99 napisał: > icewm?!;) to mnie zlapales. dalbym glowe, ze to wlasnie jest xpde! > ktora wersja icewm i jaki theme?:) mam na laptopie icewm, moze dla zabawy > zainstaluje i przetestuje ile osob da sie zlapac na to icewm.prv.pl :) - zajrzyj do biblioteki Link Zgłoś
kell99 Re: Bal karnawałowy 17.01.04, 23:25 zajrzalbym z checia, ale chyba twoja strona (a raczej alias prv.pl nie dziala):> ale z pewnoscia bede probowal i zajrze. powodzenia w przekonywaniu innych, bo mnie chyba przekonales:) Link Zgłoś
da.killa Re: Bal karnawałowy 17.01.04, 23:39 kell99 napisał: > zajrzalbym z checia, ale chyba twoja strona (a raczej alias prv.pl nie > dziala):> > ale z pewnoscia bede probowal i zajrze. Spróbuj bezpośrednio: matfizy.info/pliki/icewm/faq4.html > powodzenia w przekonywaniu innych, bo mnie chyba przekonales:) Link Zgłoś