Dodaj do ulubionych

Modułowe przedszkolaki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 14:35
Fajne:):):) dzieci lubią takie kolorki:)niech to kreuje ich gust na dlugie lata. Bravo!
Obserwuj wątek
    • Gość: raciborzanin Modułowe przedszkolaki IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.10, 14:38
      świetne, szkoda że u nas coś takiego nie powstaje :P
      • gabinet.wojczyk Re: Modułowe przedszkolaki 14.06.10, 14:31
        Powiedziałbym krótko - świetna zabawka.

---------------------------------------
        Nauka może być też zabawą
    • Gość: 625 Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.grupa5.com.pl 15.01.10, 15:07
      uuuuuuu la la, podoba się!!! hej ho hej ho
    • Gość: wojtek Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.205.rev.vline.pl 15.01.10, 15:09
      Przyzwoite. Jestem za.
    • Gość: ecce Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.bpbo.com.pl 15.01.10, 15:30
      W środku ohydne, ale z zewnątrz naprawdę ładne!
    • Gość: P Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 15:35
      Ładne, tanie, funkcjonalne. Czego chcieć więcej.

(No cóż , ale z pewnością na kreatywność polskich malkontentów zawsze można liczyć:)
    • Gość: Mich Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 15:36
      To koło mnie. W ogóle Targówek jakoś ma szczęście do w miarę przyzwoitej architektury ostatnio
    • Gość: KS Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.187.237.4.ip.abpl.pl 15.01.10, 16:46
      byłoby ok gdyby nie ten paskudny żółty, no cóż, niektórzy wciąż odreagowują tysiąclatki...
    • Gość: 2222 Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.pwsz.edu.pl 15.01.10, 17:13
      Świetne!!
    • Gość: zyggy Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 18:53
      żółty jest fajny:):) gratuluję!!!
    • Gość: architekt Re: Modułowe przedszkolaki IP: 82.139.178.* 15.01.10, 20:26
      jak modułowe to z przyjemnością obejrzałbym rzut, dlaczego bryła tak rzadko dołącza rzuty i przekroje do artykułów?
    • Gość: eye Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.cust-adsl.tiscali.it 15.01.10, 23:25
      przedszkole dla dzieci szescioletnich!??? to jakis absurd - od 2011 szesciolatki obowiązkowo chodzą do 1 klasy szkoły podstawowej. juz teraz 1 klasa posiada program dostosowany do 6-latków.
      a budynek ładny tylko ogrodzony jak na wsi.
    • Gość: tomuś Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.poczesna.netcominternet.pl 15.01.10, 23:31
      mój Boże, gdyby na wsi tak grodzili swoje posesje... niestety wciąż pamuje przekonanie ze im więcej zawijasów, tym sąsiad bardziej zazdrości ;)
    • Gość: dani Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 12:47
      no no jestem mile zaskoczony. najciekawszy jest fakt, że takie modułowe budynki są 2 albo nawet 3 razy tańsze od wznoszonych tradycyjnymi metodami. myślę, że pomysł się sprawdzi i takie przedszkola zaczną powstawać w całym kraju
    • Gość: er Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.sunnet.3s.pl 16.01.10, 17:05
      z zewnarz jakby prosto z prlu
    • Gość: zonc Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.grupa5.com.pl 16.01.10, 18:15
      hej hej zielono mi! hej ho hej ho!! ;)
    • Gość: podkarpaciak Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.01.10, 15:37
      Kapitalne! Zapraszam do inwestowania w takie przedszkola na Podkarpaciu!
    • Gość: kkk Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.01.10, 23:52
      "Architektoniczną edukację warto zacząć od najmłodszych lat. Na lekcję dobrej architektury mogą już od stycznia liczyć dzieci z ...". Taaaak, po takiej edukacji wyrośnie pokolenie, dla którego baraki socjalne i kontenerowe domy dla powodzian będą normą piękna i harmonii. A swoją drogą ciekawe, czy to sarkazm autora (niezajarzony przez większość komentatorów), czy artykuł sponsorowany przez pracownię P&PA? - żeby barakoidalną, kontenerową (sorry: modułową) szopę nazywać dobrą architekturą. Na dodatek koszmarnie drogą (2,3 mln./1 szt)... Za cenę tego baraku można zbudować normalne przedszkole, które wytrzyma bez generalnego remontu trochę dłużej, niż 3 sezony, choćby takie, www.akademiahappykids.pl/opis.html
    • Gość: kkk-?? Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 09:59
      kryptoreklama...
    • Gość: prefabist Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 11:59
      Widzialem podobne inwestycje na dezeen i innych blogach ale nie wiedzialem ze ktos robi to w Polsce. Myslalem o domu dla siebie robionego ta metoda. Znalazlem www.modulsystem.pl/ - to strona firmy ktora to wybudowala ale to chyba poerwsza tak duzo inwestycja, ktora zrealizowali. Oby wiecej i moze cos pietrowego?
    • Gość: Gość Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.in-vi.com 18.01.10, 15:04
      jak stacja TRAFO
    • Gość: Architekciuch Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.opgk.krakow.pl 18.01.10, 15:09
      Bardzo dobre - forma funkcja finanse -3*f - wszystko gra
    • Gość: tea Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:03
      www.pparchitekci.pl/
    • Gość: Bart Re: Modułowe przedszkolaki IP: 193.91.6.* 19.01.10, 10:58
      Przydałoby się w Gdańsku kilka takich.
    • Gość: Jacek Re: Modułowe przedszkolaki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.02.10, 17:29
      Forma znana na swiecie od dziesiatkow lat, a nad Wisla ja dopiero "odkryli"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka