Gość: Marcin IP: *.polityka.com.pl 23.08.05, 13:28 Czy ktoś ma jakieś pojęcie ile może kosztować: 1. Gotowy projekt na garaż 2. Projekt garażu robiony na zlecenie. Chodzi mi o orientacyjny rząd wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela.tu-i-tam Re: Projekt garażu 23.08.05, 14:24 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Czy ktoś ma jakieś pojęcie ile może kosztować: > 1. Gotowy projekt na garaż > 2. Projekt garażu robiony na zlecenie. > Chodzi mi o orientacyjny rząd wielkości. Pogoogluj. Ja znalazlam tutaj wiecej niz tuzin projektow garazy wolnostojacych, na jeden czy dwa samochody. www.studioatrium.pl/ kliknij na lewo, w "garaze" Projekty sa za pareset zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonka Re: Projekt garażu IP: *.acn.waw.pl 23.08.05, 15:55 eluś! czy ty sprzedajesz wszystkie projekty gotowe, wszelkich pracowni, czy tylkotak z nudów...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Projekt garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:49 A te wieści podobno spod Paryża, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Projekt garażu 23.08.05, 17:30 Garaz to nie most, a tyle mozna sie przy tym nauczyc. W niektorych szkolach robi sie zabawy "sami budujemy dom czy garaz" z cegiel-pustakow z gabek plastikowych. www.pass.be/fr/infos/espace/passage/chantier-garage.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Projekt garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:36 indywid. proj. garażu min.2000zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Projekt garażu IP: *.polityka.com.pl 24.08.05, 11:53 Dzięki. A masz pojęcie, jaka suma może wchodzić w grę przy zmianie istniejącego projektu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Projekt garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:37 Nie wierz :)) Znajdziesz projektanta, który dostosuje Ci coś co już ma (na garaż nie trzeba szukać gotowego projektu) i przygotuje zszyte do pozwolenia w cenie poniżej 1000,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Projekt garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:02 wtedy będzie to kwota ok 1000zł ( i tak trzeba zrobić projekt zagospodarowania terenu- sam proj. zagosp. terenu to 700 zł)) a poza tym trzeba zgromadzic wszystkie papierki potrzebne do urzędu z BIOZ włącznie, i pamiętaj aby projektant miał aktualne zaświadczenie z wpisem do izby.Dla niewiedzących roczna składka to 1200 zł + obowiązkowe ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Projekt garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:18 może i składka dla niewiedzących wychodzi 1200zł, dla wiedzących jest to inna suma... informacja bioz w przypadku 1 garazu nie będzie wymagana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Projekt garażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 08:30 a to już zalezy od urzedu znam sytuacje gdzie chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Składka na izbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:45 A gdzie sie płaci 1200 i do tego ubezpieczenie, mnie wychodzi trochę mniej Odpowiedz Link Zgłoś