Dodaj do ulubionych

Maserati w salonie - konkurs Design Driven rozs...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 14:20
Świetne auto
Obserwuj wątek
    • Gość: nightnoisenobody Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 14:54
      Widziałem kiedyś na Domo ciekawy projekt, garaż na Porsche z salonem. Ale ten jest lepsze, sam wjazd robi wrażenie.
    • Gość: watcher Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.man.poznan.pl 24.08.09, 15:26
      dobra dobra-samochochod do budy! a ten 'garaz' dawac mi-wymarzone M...kwadrATOWYCH 100-w glowach sie porzewracalo!;p A tak powaznie- ciekawe kiedy gazraz zintgruje sie z hallem...ale muismy poczeka na auta solarne lub elektryczne-wtefy podlaczymy do gniazdka jak komorke;p tylko ulice musialybyc sterylne...
    • Gość: praktyczne to Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.chello.pl 24.08.09, 16:00
      po co trzyma dzieciaka na kolanach. niech brzdąc sobie poraczkuje i podgryza oponki. w koncu dzeci lubia probowac nowych rzeczy a maserati to rarytas.
    • Gość: ole Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: 195.116.98.* 24.08.09, 21:39
      Następny konkurs będzie dotyczył łóżka dla Maserati.Zeby autko w nocy nie zmarzło
      ...
      www.tnij.org/rajmund2009
    • Gość: tomuś_92 Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.gre.pl 24.08.09, 22:11
      welcome ArchDaily... ;)
    • Gość: tomekkk Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 22:42
      nie powstrzymam się od stwierdzenia że brakuje szyby oddzielającej samochod od tego biednego dziecka, chodzi mi o spaliny i rożne zapachy jakie są z samochodu ktory dopiero co przyjechał. ci co jeżdżą wiedzą o co chodzi i jest to lekko niepraktyczne
    • Gość: PT Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: 77.255.124.* 24.08.09, 23:25
      Mój dziadek przyprowadzał swego czasu motor do kuchni,
      gdzie często naprawiał jego ślinik i sprawdzał czy aby dobrze ttto zrobił..

Widać wyprzedził epokę o 40 lat :D
    • Gość: R Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 17:29
      Co z samochodem, którym wrócimy z deszczowej wycieczki?
      Co skraplającą się wodą z klimatyzacji?
    • Gość: Ja Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 17:40
      Jezeli to jest projektowane pod katem samochodu, to czemu wyjazd jest taki beznadziejny? Tylem na ulice zza ogrodzenia. Zero widocznosci. Moglby przynajmniej wjezdzac na jakas obrotowa platforme, ktora obracalaby go przodem do wyjazdu.
    • Gość: nie Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:53
      w sam raz dla polaczków, żeby mogli trzymać te swoje złomy made in Germany rok prod. 1980
    • Gość: SK Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: 85.134.169.* 29.08.09, 21:33
      Po pierwsze chwila nieuwagi i wyjazd przez przednia szybe. Po drugie - ogrzewanie. Na kazde dziesiec stopni celsjusza roznicy temperatur pomiedzy swiatem zewnetrznym a garazem i korozja dziala dwa razy szybciej. Gratuluje pomyslu.
    • Gość: czaruś Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:20
      To Polski pomysł!!! kiedyś firma Villa Fryderyk coś takiego zrobiła.Takie rozwiazanie jest w domu w Konstancinie...
    • Gość: tom Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:03
      A jak ja trzymałem i remontowałem samochód w salonie (możliwy wjazd z tarasu), to żona wystąpiła o rozwód.
      Ech, sprawiedliwość losu......
      ...i nie był to złom made in germany....
    • Gość: świr artystyczny Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 07:59
      A ja robię kupę w kuchni ...na podłodze . Czy jestem trendi i kuul ?
    • Gość: As Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.wroclaw.mm.pl 30.08.09, 10:02
      Projekt dla onanistów motoryzacyjnych. Dla kolesi, którzy muszą 24h/dobę oglądać swoje autko. Jaka kobieta wytrzymała by z takim cieciem?
    • Gość: jan raqu rekin 3 Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:55
      Podobno jest kryzys w Ameryce, a w Polsce największy wzrost gospodarczy w Europie.

Tylko dlaczego w Polsce nie ma takich domów i samochodów a zamiast nich wnętrza z Ikeii i Wieśwageny TDi?
    • Gość: K Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.chello.pl 30.08.09, 13:05
      Smród gumy, przenikający syf paliwa, oleju, bardzo ciekawe...
    • Gość: konrad k Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.09, 13:16
      Niektórzy to by i do kibla wjechali autem. Ilu mamy inwalidów konsumpcyjnych na smyczy mody i reklamy którzy dosklepuw mieście odpalają terenowe blachosmrody z silnikami V6. Taich domów z garażemwsalonie jest sporo w Polsce (wystarczy zajrzeć w katalogi Archipelagu np.) lub pojezdzic po kraju. 1/3 domu to mauzoleum dla Malucha. Czy warto isc w takie koszty???
    • juliushi Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro 30.08.09, 17:22
      prezentowany garaż ma ciekawe rozwiązanie platformy która podnosi maserati przy wyjeździe z garażu, reszta nagrodzonych jest pod adresem www.designdriven.us/
    • Gość: czesław Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:52
      w pewnej komedii z czasów PRL ludzie zamieszkali w domku z czołgiem T-34 wewnątrz.
      Ktoś pamięta tytuł tego filmu?
    • alinkasz1 Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro 05.09.09, 19:51
      a wersja salonu dla rolników? traktor albo koza,a może stado baranów:)
    • Gość: moriak Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.09.09, 01:30
      ten film z czołgiem to "Szczęściarz Anatol" zdaje się z Wołłejko w roli głównej.
    • Gość: grzee Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:22
      nic nowego
    • Gość: lol Re: Maserati w salonie - konkurs Design Driven ro IP: *.e-wro.net.pl 03.07.10, 14:44
      @ As poco ci kobieta skoro masz maserati...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka