kasia2207 07.02.10, 17:18 czy waszym zdaniem matura z fizyki jest trudna?? czy mam szanse zdać maturę jeśli mam z fizyki 3?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
premo15 Re: matura z fizyki 16.02.10, 14:58 Oceny zupełnie nie odzwierciedlają tego co człowiek faktycznie umie. Więc nawet mając 2 można zdać maturę rozszerzoną na przyzwoitym poziomie jak to było w moim wypadku 64% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaro Re: matura z fizyki IP: *.rialto.pl 18.02.10, 03:08 a ja z 4 zdałem dopiero za drugim razem,więc mój przedmówca ma sporo racji:). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: matura z fizyki IP: 80.54.28.* 29.03.10, 20:04 moim zdaniem w tamtym roku byla bardzo trudna mojkumpel zasuwal pare miesiecy przed na korki zeby zdac to cudo co sobie wybral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: matura z fizyki IP: *.sattom.pl 26.09.13, 23:58 ja obecnie szukam wszelkich pomocy do nauki na maturę z fizy, wziąłem rozszerzenie, koniecznie potrzebne mi to jest na polibudę..... macie coś sprawdzonego? mogę wkuwać choćby cały dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszl Re: matura z fizyki IP: *.centertel.pl 29.09.13, 21:55 ja sobie chwalę repetytoria - potężna dawka wiedzy w z reguły cienkiej książce, same konkrety. Operon jest dobry, sam się z niego uczyłem. i wkuwałem na kursie z fizyki - fizykazadania.pl, praktycznie jak korepetycje, bardzo dobrze mnie te lekcje przygotowały do rozszerzenia, o wiele lepiej niż normalne lekcje w szkole. spokojnie z tym zdasz, ja miałem 86% z rozszerzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewwka Re: matura z fizyki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.11.13, 12:52 A chodzi ci o podstawową czy rozszerzoną? Odpowiedz Link Zgłoś