Dodaj do ulubionych

Na jakie studia się wybieracie?

• loella Re: Na jakie studia się wybieracie? 12.05.04, 15:12
      ale po prestizowych kierunkach czy uniwerkach typu prawo gdziekolwiek sgieh pw
      czy agh tez trudno jest dostac robote jak sie nie jest przedsiebiorczym siedzi
      w domu i czeka na oferty to nic z tego nie bedzie niestety:)
    • Gość: knower Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.kosmos.clubnet.pl 12.05.04, 15:25
      prawo na uj, us lub uni wroclawski:)
    • Gość: dominika Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 15:33
      na dziennikarstwo na uw:)
    • Gość: illa null IP: *.lodz.mm.pl 12.05.04, 23:20
      już na żadne, pomysle jak mature zdam;)
    • Gość: FKK;) Re: IP: *.internet.radom.pl 12.05.04, 23:24
      przeczytałam wszystko, żeby stwierdzic, że na germanistyke nikt sie nie
      wybiera...a ja się wybieram :) - na UJ
      • marciaaa Re: 13.05.04, 07:22
        a ja uciekam do włoch - mediazione linguistica e culturale. (czyli cos na
        zasadzie filologii gdzie uczy sie dwoch jezykow i ich kultur, mozna wybrac
        rowniez specjalizacje w "jezyku ekonomicznym")
        oby sie tylko udało... :(
        • marciaaa Re: 13.05.04, 07:29
          ..i jeszcze jedno! ktos z was powiedzial, zeby dobrze zastanowic sie nad
          wyborem studiow, bo one trwaja tylko kilka lat a potem przed nami cale zycie...
          owszem! i wlasnie dlatego nalezy wybierac ten kierunek ktory nas interesuje.
          znam wiele osob (nie tylko w polsce) co studiuje chocby ekonomie ("bo po tym
          bedzie kasa" ) bedac z zamilowania humanistami.. i widze jak sie mecza. nawet
          nie dlatego ze sobie nie radza, co po prostu sa tym naprawde znudzeni...
          pomyslec, ze taki los czeka ich przez reszte życia.. Wybierajcie to co was
          pasjonuje i probujcie byc po prostu dobrzy w tym co robicie.
          zycze wszystkim powodzenia!!!
      • Gość: maja Re: IP: 195.116.16.* 23.05.04, 18:14
        Ja też sie wybieram na germanistykę na UJ zagadaj do mnie na gg 1138376
    • Gość: Wampir HIstora UAW i UWr i etnologia UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 09:44
    • Gość: Sido Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:29
      A ja zdaję na: prawo i politykę społeczną na UW, politologię na UJ. Będzie
      dobrze:]
    • tijej Re: PWST 13.05.04, 10:47
      Z tych 124 osob,ktore tu widnieja tylko mnie strzelilo zeby zdawac na PWST na
      wydzial aktorstwo dramatyczne do Krakowa.Wiec moze mam jakies szanse:)?
      • Gość: maja Re IP: *.provider.pl / 81.219.229.* 13.05.04, 11:09
        socjologia lub stosunki międzynarodowe we Wrocławiu
      • Gość: Maria Re: PWST IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 13.05.04, 18:04
        Może masz... ;-) Ale tam ponoć nikt się za 1 razem nie dostaje. No chyba, że
        jesteś córką znanego aktora albo reżysera. ;-)
    • Gość: ewaweawewaewaewa Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.04, 11:35
      uniwersytet szczeciski , filologia angielska````````````
    • Gość: iza Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 13.05.04, 15:47
      Reklama w Wyższej Szkole Promocji!
      Przyszłościowy kierunek
      Ilu mamy już psychologów, prawników czy socjologów?
      A specjalistów od Reklamy takich z prawdziwego zdarzenia na palcach ręki można
      policzyć!
      Ja chcę pracować po studiach, a ta szkoła przynajmniej prowadzi Biuro Karier,
      w którym umieszczone są propozycje praktyk i pracy!
      Przynajmniej szkoła dba o to, żeby studenci nauczyli się czegoś w praktyce a
      nie tylko w teorii.
      Na innych uczelniach samemu trzeba sobie szukać praktyk.
      • Gość: sloneczko111 Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.acn.pl 13.05.04, 18:11
        UW - socjologia, politologia, europeistyka
      • Gość: Richelieu* Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: 217.98.107.* 29.05.04, 20:15
        chyba w każdej szkole są biura karier izo

specjalista od reklamy to gość po
        ekonomii, fotografii, grafice, a przede wszystkim gość z otwartą głową

a nie robić ludziom wodę z mózgu, że wsp to jedyna szkoła
    • Gość: Stefan Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: 80.51.247.* 16.05.04, 19:54
      Ja idęna WSPB* w Częstochowie

*Wyższa Szkoła Pasania Bydła
      • slotna Re: Na jakie studia się wybieracie? 25.05.04, 15:24
        Studiuje jeździectwo i hodowle koni, ale będę próbować na wydział aktorski do
        Filmówki.
    • Gość: Misiaafrodyta Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: 192.168.2.* / *.unitron.lublin.pl 10.06.04, 08:32
      Ja idę na dziennikarstwo i na politologię na UW
      • Gość: lone Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.kgb / *.75.62.218.ostrow62.ptc.pl 10.06.04, 18:32
        pedagogika specjalna-UMCS w Lublinie lub APS w Warszawie...
    • Gość: EvileInside Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.master.pl / *.master.pl 14.06.04, 02:04
      Oceanografia fizyczna na UG
    • Gość: krakowianka Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.77.classcom.pl 19.06.04, 15:52
      stosunki miedzynarodowe na UJ
      • summer18 Re: Na jakie studia się wybieracie? 13.10.04, 19:56
        Ja tez sie wybiram na stosunki miedzynarodowe na Uj i z tego co wiem MNUSTWO
        osob sie tam wybiera- raz slyszalam jak rozmawiali o tymj uczniowie u mnie w
        szkole, pozniej dowiedzialam sie ze zdaje tam moja kolezanka z 1.Lo razem z
        kilkoma osobami ze swojej klasy. Jak juz wczesniej gdzies pisalam nie bedzie
        nam latwo (zreszta jak wszedzie :( ) dlatego wybralam sobie jeszcze kilka
        innych kierunkow:
        -politologie na UJ albo na AP
        -europeistyke na UJ
        -socjologie na AGH
        Tylko... czy bede mogla do wszystkich tych szkol zlozyc podania? jakie wogole
        sa ograniczenia?
    • Gość: jersey Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: 217.153.84.* 28.06.04, 21:35
      Resocjalizacja !!
    • majkaa18 Re: Na jakie studia się wybieracie? 20.08.04, 18:05
      medycyna- stomatologia
      • Gość: libra Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 20:35
        co trzeba zdawac na kierunek zwiazany z reklamą ?
    • liliana86 Re: Na jakie studia się wybieracie? 29.08.04, 16:39
      hejka!!! mam pytanko: gdzie podziały się wszytkie umysły ścisłe w naszym
      kraju????? Ja chciałabym dostać się na międzywydziałowe matematyczno -
      przyrodnicze na UJ ale tam przyjmują tylko 30 osób. Jeśli ktoś wie cos na temat
      tych studiów to byłabym wdzięczna gdyby się odezwał liliana86@interia.pl lub
      gg 1883762. Pozdrawiam trzymajcie się
    • Gość: libra Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:40
      mam zapytanko...co trzeba zdawac na nowej maturze zeby isc na psychologie do
      wrocka na dzienne????
      pozdroo
      • Gość: tussa Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.tebo.net / *.chelm.tebo.net 03.09.04, 17:27
        Z tego co mi wiadomo(moja kumpela się wybiera) to trzeba zdawać polski poziom
        rozszerzony, matmę podstawowy i biole, hisorię lub WOS pewnie tez na
        rozszerzonym nie wiem co z językiem:)
    • Gość: libra Re: Na jakie studia się wybieracie?DA SIE TAK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 18:08
      a moze byc tak> bo chce do wrocławia na psychologie ale wymagaja zdania matmy
      to na 1 semestr pojde do innego miasta do ktorego nie trzeba zdawac maty a
      pozniej sie przeniose do wrocka . czy to mozliwe ???
    • Gość: maja Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:47
      a co jest bardziej przyszlosciowe/oplacalne: fizjoterapia czy psychologia?
      • kassiaa Re: Na jakie studia się wybieracie? 06.10.04, 22:22
        myślę, że fizjoterapia!
    • Gość: Karolina Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:50
      Politechnuka Warszawska (jeden z poniższych kierunków) - warunek przyjęcia:
      na kierunki Administracja, Ekonomia oraz Zarządzanie i Marketing egzamin
      wstępny obejmuje matematykę i jeden język obcy do wyboru z 6 (angielski,
      francuski, hiszpański, niemiecki, rosyjski, włoski).
      • Gość: elafan Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:47
        chemia na UJ
        • kassiaa Re: Na jakie studia się wybieracie? 06.10.04, 22:22
          geografia- Łódź lub Toruń
        • Gość: gabi Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:02
          organizacja produkcji filmowej i telewizyjnej ;)
    • Gość: a jak!! Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:53
      etiopistyka
    • Gość: meg Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:50
      archeologia rulezzz:D
      • Gość: wsc Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:52
        bibliotekoznawstwo na UWr :P:P:P
        a co ?
        :P
    • Gość: egal Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:51
      Zawsze moim marzeniem zawsze byłu studia dziennikarskie na UW, ale z przczyn
      niezależnych ode mnie, jeśli już, to spróbuję tam zrobić uzupełniające.
      Natmiast na chwilę obecną w planach mam:
      - Lingwistyka stosowana na UW (bądź studia filologiczno-kulturoznawcze Europy
      Zachodniej też na UW)
      - Germanistyka na UAM, bądź na US

Pzdr
      • Gość: ola Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.10.04, 23:16
        europeistyka, stosunki miedzynarodowe lub nauki polityczne na UW... :)
    • Gość: Karolina Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:30
      prawo Uniwersytet Wrocławski
      • mootya Re: Na jakie studia się wybieracie? 08.01.05, 13:15
        turystyka (niestety, mało miejsc, duzo chętnych), geografia lub filologia
        rosyjska.
        • Gość: Torunianin Re: Na jakie studia się wybieracie? IP: *.torun.mm.pl 08.01.05, 14:47
          Ale jaja! Ja też się wybieram: albo geografia a jak nie przyjmą to filologia
          rosyjska :D, wszystko na UMK w Toruniu. Ale to dopiero za rok, bo narazie
          jestem w drugiej klasie liceum :P
          Pozdrawiam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka