Dodaj do ulubionych

Gdzie chowacie ściągi?

IP: *.lodz.mm.pl 03.05.04, 00:34
ja kombinuje już jak koń podgórke, ale spryt nigdy nie był moją mocną
stronną, jak ściągnąć niepostrzeżenie i dobrze schować ściąge żeby łatwo było
do niej zajrzeć. Już mam patnety na długopis ze ściągą, myślałam nawet o
gumie do żucia (na listku napisać jakieś naprowadzające tylko słowa...tle mi
wystarczy żeby zajarzyć mam nadzieje) jakby co gume zawsze można zjeść,
oczywiście spódnica, między podszewką a spódnicą, uktyrte kieszoki ma
marynarce, a wy jakie macie pomysły??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Szparasia w cipsku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.05.04, 00:40
      ja se wsadze w pizde deske od prasowania, na niej bede miałą wypisane 100 wypracowan
      • Gość: illa Re:odpuść sobie IP: *.lodz.mm.pl 03.05.04, 00:51
        ojej posikałam sie ze śmiechu normalnie... jak masz zamiar pierdolić głupoty to
        nic nie pisz...
    • Gość: Robert Re: Gdzie chowacie ściągi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 01:37
      Moim zdaniem najlepsza metoda, a zarazem najpopularniejsza jest harmonijka w rece. Najpierw trzeba je ladnie posegregowac, zrobic jakis spis tresci zeby wiedziec co sie ma i nie wertowac pozniej wszystkich sciag z osobna, bo to moze cie zestresowac, bo to troche widac, a poza tym tracisz mnostwo czasu. Ja na probnej ladnie poskladalem i wlozylem je do pustego opakowania do chusteczek i jakos poszlo. Jesli nie lubisz tej metody, bo np. patrza u was w szkole na zacisniete lub pochowane pod lawkami rece, pozostaje jeszcze folia, ktora jest dosyc droga ale za to z dalszej odleglosci prawie niewidoczna (oczywiscie dla pilnujacego), wady tej sciagi to ze nie mozna jej zginac a przy wiekszej ilosci ich posiadaniu mozna sie naprawde pogubic
    • Gość: aj Re: Gdzie chowacie ściągi? IP: *.provider.pl / 81.219.229.* 03.05.04, 15:08
      Ale jesteście odważni,ja tam się boję ściągać na maturze w sali,dlatego mam
      zamiar wsadzić sobie ściągę w biustonosz i ew zajrzeć do niej
      w toalecie.
      • Gość: red_hoga Re: Gdzie chowacie ściągi? IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 03.05.04, 16:29
        A ja ściągi schowam do wewnętrznych kieszeni w marynarce, własciwie już kupiłam
        taką. Z każdej strony ma po trzy małe kieszonki w wmiejscu bardzo wygodnym do
        wyciągnięcia ściąg.

Zresztą uważam, że firmy szyjące odzież nie myślą. Ostatnio np. bardzo modne są
        ubrania z przeróżnymi nadrukami. A co byście powiedzieli na białą spódnicez
        czarnymi napisami, z tym że napisami byłyby motywy literackie?
        • salexandras Re: Gdzie chowacie ściągi? 04.05.04, 10:08
          u mnie wapdli na pomysl zrobienia szkolnych sciag.i wsadzaja je do kibla. do
          kzadej toalety po sztuce. i jak ktos sobie wyjdzie to prego...
          poza tym..nie biore nic.siedze w klasie gdzie bedzie 30 osob i 5 osobowa
          komisja...o nieeee////

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka