Gość: REKORD -------------------------------------------------- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD -------------------------------------------------- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia i w ogole 27.05.04, 22:39 to niby po 500 ma byc miasto, ktore juz znamy :P:P:P:P wiec zmien cennik:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es a teraz aforyzmy ;-) 29.05.04, 14:25 Aby zrozumieć ludzi trzeba starać się usłyszeć to, czego nigdy nie mówią i być może nigdy nie powiedzieliby Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz aforyzmy ;-) 29.05.04, 14:26 Urocza kobieta jest urokiem, czarująca czarem, mądra mądrocią, ale tylko kochana jest wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz aforyzmy ;-) 29.05.04, 14:26 Gdy kogo poznajemy to poznaną osobę można porównać do słodkiej wini. Im dłużej ją smakujemy tym szybciej dochodzimy do twardej i gorzkiej pestki. Skorupy nigdy nie przegryziemy, gdyż jest zbyt twarda, zresztą nie mamy prawa jej przegryzać. Pestka zaczyna nam w ustach zawadzać, nie potrafimy jej połknąć - nie możemy jej połknąć więc wypluwamy ją - starając się zapomnieć smak wini. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz aforyzmy ;-) 29.05.04, 14:26 Witaj tak, jakby pierwszy raz witał. Żegnaj tak, jakby widzieć już nie miał. Żyj życiem, jakby miał już nazajutrz ze miercią twarzą w twarz stanąć. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz aforyzmy ;-) 29.05.04, 14:30 Niedoskonałość ludzka istnieje po to, by było co przebaczać, bo tylko umiejętność przebaczenia tworzy doskonałość Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es prawa Murphy`ego 29.05.04, 14:32 Zasada Murphy'ego: Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: prawa Murphy`ego 29.05.04, 14:32 Motto nr 1: To co dzieje się teraz i po teraz tak długo nie ma znaczenia dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: prawa Murphy`ego 29.05.04, 14:33 Definicja: Kałuża to akwen wodny o bliżej nieokreślonych własnościach strategicznych, do przebycia którego wojsko nie potrzebuje sprzętu zmechanizowanego. Definicja: Dworzanin to facet pracujący na dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: prawa Murphy`ego 29.05.04, 14:33 MOTTO: To czego nie zrobiłeś będzie zawsze ważniejsze od tego co zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: prawa Murphy`ego 29.05.04, 14:34 Murphy: Rzecz, której najbardziej potrzebujesz nie będzie na sprzedaż. Murphy: Jeśli świetnie się czujesz, nie przejmuj się. Przejdzie ci ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: prawa Murphy`ego 29.05.04, 14:34 Murphy: Jeżeli coś się zacina - użyj siły. Gdy się złamie to znaczy, że i tak wymagało wymiany. Definicja: Skrót - jest to największa odległość między dwoma punktami. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es forrest gump 29.05.04, 14:35 Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz. *** Jedno wam powiem: Życie idioty to nie bułka z masłem. *** Nie wpadniesz w tarapaty, jeżeli będziesz trzymał język za zębami. *** Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:35 Ludzie, którym lepiej się nie odszczekiwać: 1. Nauczyciel, 2. Sierżant w wojsku. 3. Policjant, 4. Własna mama. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:36 *** Błedem jest samemu się strzyc. *** Możesz marzyć o niebieskich migdałach, ale lepiej nie rzucaj roboty. *** Jak widzisz kolejkę, stań w niej. Co Ci szkodzi. *** Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:36 Staraj się nie mieć nic na własność. Jeśli masz od kogo, to pożyczaj nawet buty. *** Jeśli chcesz nosić kapelusz, noś go we własnych czterech ścianach. *** Nie ufaj człowiekowi, który mówi, że w życiu nie wypił kropli alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:36 Nigdy nie bij się z kimś, kto ma mordę zbója. *** Jeśli chcesz być lubiany, nie znęcaj się nad dziećmi i nie migaj się na boisku. *** Zawsze miej przy sobie tyle forsy, żebyś mógł zadzwonić z automatu i skorzystać z kibla Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:37 Nie wylewaj łez nad półtłustym mlekiem. *** Nie liż niczego, co się klei do języka. *** Pilnuj, żeby Twój wykrywacz bzdur był zawsze na chodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:37 Kiedy idziesz do ZOO, zawsze bierz z sobą coś dla zwierząt - nawet jeżeli wszędzie wiszą tabliczki z napisem "NIE KARMIĆ...". Na pewno nie powiesiły ich zwierzęta. *** Kiedy jest Ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się lepiej. *** Nie bój się ryzyka. Rocky zaryzykował i patrz, jaką zrobił karierę. *** Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:38 Jeśli jesteś na przedzie, morda w kubeł i nie daj się wyprzedzić. *** "NIE" - to bardzo wymowne słowo. *** Nie oczekuj od innych pomocy. Jeśli pomogą, to dobrze. Jeśli nie, to nie becz. *** Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:38 Staraj się nie spieprzyć roboty. Niektórych to ucieszy, pozostałych zdziwi. *** Pamiętaj: jak Ci dziś ktoś liże dupę, jutro może chcieć ją ugryźć. *** Wszystko polewaj sosem Tabasco. Jest tak ostry, że oszczędzisz na jedzeniu. *** Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:38 Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. *** Bywają chwile, kiedy nie można słuchać głosu rozsądku. *** Każemu własna kupa ładnie pachnie, ale nie daj się zwieść Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:39 Jedz zupę powoli. Bo Ci się zrobi powódź w brzuchu. *** Nie graj w kości, jeśli są okrągłe. *** Nawet jeżeli jesteś idiotą, staraj się nie być głupi. *** Nie ssij palca. Ani swojego, ani tym bardziej cudzego. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:39 Jak się urodzisz pod nieszczęśliwą gwiazdą, to Ci zawsze będzie świecić w tyłek - nawet wtedy gdy siedzisz. *** Jeśli musisz się odlać, to nie gadaj, tylko lej. Potem może nie być czasu. *** Nie graj na fortepianie z marmoladą na palcach. Nie graj na saksofonie z marmoladą w ustach. *** Zawsze bądź dobry dla mamy. *** Większość ludzi, póki ma usta zamknięte, nie sprawia wrażenia głupków. *** Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:39 Nie ufaj zbytnio temu, kto twierdzi, że chce nakręcić o Tobie film. *** Jeżeli nie wiesz, co to jest - nie jedz tego. *** Jeśli już musisz płakać, płacz w samotności i uwiń się z tym szybko. *** Nastaw się na to, że życie da Ci dupę. Tylko nie nadstawiaj się za często Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:40 Wystrzegaj się ludzi, którzy mają de w nazwisku. Albo won. *** Nie parkuj wozu przy tabliczce: "Miejsce zarezerwowane dla zastępcy szeryfa". *** Nie dowierzaj prasie. Więcej się dowiesz mając oczy i uszy otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:40 Życie jest jak sprężyna. Im bardziej wyskoczysz do przodu, tym mocniej odskoczysz w tył. Więc lepiej nie podskakuj. *** Czesem czujesz, że na Twoich barkach spoczywa wielkie brzemię. I czasem rzeczywiście spoczywa. *** Zawsze staraj się postępować jak należy - chyba że sumienie Ci nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:40 Po co masz tracić energię ? Nie szukaj kłopotów. Prędzej czy później same Cię znajdą. *** Żebrak tylko tym różni się od Ciebie, że nie ma pieniędzy. Daj mu kilka miedziaków. *** W miejscach publicznych staraj się nie zwracać na siebie uwagi: nie klnij, nie wrzeszcz, nie sikaj, i nie rzygaj, bo ręczę Ci, że wpadniesz w tarapaty. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:41 Jeździj pociągiem - ale tylko pod warunkiem, że nie musisz być nigdzie na czas. *** Zawsze dziękuj, nawet jeśli nie masz za co. *** Nie szukaj wymówek, chyba że musisz Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:41 Złapiesz więcej much na miód niż na ocet, ale jeszcze więcej na smród - jeżeli w ogóle bawi Cię łapanie much. *** Jak masz wpaść w gówno po pachy, to się jakoś ratuj - choćbyś miał się na tym przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:41 Nie próbuj nikogo prześcignąć, kiedy masz na nogach sandały. *** Nigdy nie mieszaj wody z czekoladą Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:42 Nie upijaj się przy obcych. *** Czasem życie to jedna wielka kloaka, więc dla dobra wszystkich za bardzo się nie wierć. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:42 Praca to przekleństwo klasy pijącej, więc nie pracuj - chyba, że musisz. *** Jeśli ktoś Ci zarzuca apatię i ignorancję, odpowiedz: "Może... Nie wiem... Gówno mnie to obchodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:42 Staraj się pamiętać swój numer telefonu. *** Nie kupuj rzeczy, na które Cię nie stać - chyba że nie możesz im się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: forrest gump 29.05.04, 14:43 Ignorancja, to klucz do życia. Ignorant wszystkiemu sie dziwi. *** Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć. *** Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD I miałem coś podać o sobie po 500, lecz nie pamię- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 11:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tam co,przypomnijcie mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: tam co,przypomnijcie mi 30.05.04, 13:18 a za co?? przypominam: miales podac miasto, ale wiemy juz ze to Warszawa, wiec podaj nastepna rzecz z "cennika" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: tam co,przypomnijcie mi 30.05.04, 14:36 hehe rekord ty sie cos czesto obrazasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es a tu jest cennik 30.05.04, 14:38 Gość: REKORD 16.05.2004 20:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując No dobra ale nie odrazu, zrobię pewien ,,cennik" po 500 wpisach MIASTO po 1000 DZIELNICA po 2000 ZAINTERESOWANIA po 5000 IMIĘ po 10000 ADRES e-mail po 15000 WSZYTSKO CO BĘDZIECIE CHCIELI Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es cennik 30.05.04, 14:38 Gość: REKORD 16.05.2004 20:23 odpowiedz na list odpowiedz cytując No dobra ale nie odrazu, zrobię pewien ,,cennik" po 500 wpisach MIASTO po 1000 DZIELNICA po 2000 ZAINTERESOWANIA po 5000 IMIĘ po 10000 ADRES e-mail po 15000 WSZYTSKO CO BĘDZIECIE CHCIELI Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: cennik 30.05.04, 14:40 wiec miasto znamy jak juz Pstosia wspomniala -tego nam juz mowic nie musisz ;P mow dalej Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 10:51 dzieeeeeeeen dobryyyyyy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 10:52 jak ladnie u mnie swieci sloneczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 10:53 muzyczka leci z glosnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 10:54 ale z geografia w reku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 10:54 dobrze, ze ja lubie, wiec to bedzie przyjemnosc Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 11:00 tak wiec do widzenia, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW 31.05.04, 11:01 ... JESZCZE TU WROCE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Nie wiem co mam napisać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD więcej, ja chcę więcej wpisów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Więc to miało być miasto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale to nic szczególnego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: WARSZAWA 31.05.04, 18:34 hahaha, wiedzialysmy to od pierwszego wpisu :)))))) wiec daj cos innego!!!!!!!!! -->dzielnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD za500następnychwpisówdowieciesięciekawszychrzeczy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: za500następnychwpisówdowieciesięciekawszychrz 31.05.04, 18:35 ciekawsze, tzn jakie??? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es to rekord 31.05.04, 19:12 czy ty myslisz ze my jestesmy z Pstosia az takie cikawe tego wszytskiego a ty tylko wzmagasz nasza ciekawosc, moglobys sie w koncu troche bardziej ujawnic, wtedy nie musialabym nazywac cie ;'rekord' podaj imie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycjanka to miło :) IP: *.chello.pl 01.06.04, 16:35 Dzisiaj jest dzień dziecka =) jaka radość... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Jeżowska spiewa dzis Nam :D 01.06.04, 18:31 "WSZYSTKIE DZIECI NASZE SĄ" muz. M. Jeżowska sł. J. Cygan Ach, co za smutas! leje łzy Lalki w płacz, misiek zły O, już się śmieje, nosek mu drży Deszczyk był, a teraz wyschły łzy Niebo rozjaśnia się samo Mały uśmiech jak tęcza - już dobrze, mamo Ref. Wszystkie dzieci nasze są Basia, Michael, Małgosia, John Na serca dnie Mają swój dom Uchyl im serce jak drzwi Wszystkie dzieci nasze są Borys, Wojtek, Marysia, Tom Niech małe sny spełnią się dziś Wyśpiewaj marzenia a świat Będzie nasz Choć nie rozumiem mowy Twej Czytam lęk, czytam śmiech Nuty nie kłamią, zbuduj z nich klucz Otwórz nim nieśmiałość naszych słów Ważny jest serca alfabet Ciepły uśmiech jak słownik -jesteśmy razem Ref. Wszystkie dzieci nasze są... Nie jesteś sam Nasza piosenka Ciągnie za rękaw Podaj mi dłoń I z nami stań Nie ma dziś granic nasz dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD BARDZO LADNY WIERSZYK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD A wspominałem że już po maturze? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bo 26 będzie koncert Lenny Kravitza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pójdzie ktoś ze mną??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bilety są po 99 i 139 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD A jeżeli ktoś był w Chorzowie to niech coś opowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD No więc jestem, już nie od dzisiaj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a tak w ogóle to ładną mamy dzisiaj pogodę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Metallica grała w Chorzowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD podobno było zajeb.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Ale jak ktoś nie był to niech się nie martwi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD kurna to jest zespół IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie wiem kto może się z nimi równać? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD którą piosenkę uważacie za najlepszą??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a nawiasem mówiąc to 550 wpis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ten chorzów to ma fajnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD przepraszam za pomyłkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Panno_es mam dla ciebie wyzwanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD OTO ONO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:41 Przez powiedzmy 5 minut piszemy jak najwięcej wpisów. Wpisujemy po prostu numerki(1,2,..) w temacie, żadnej treści i oczywiście swoje autorstwo. Wszystkie wpsiy muszą być w określonym czasie-ustalimy to(według zegarka na portalu). Wygra ten kto zdoła wpisać więcej wpisów. Czy przyjmujesz wyzwanie? Jeśli tak to napissz o tym, podaj godzinę rozpoczęcia(powiedzmy za jakieś 10 mnut), dodaj 5 i napisz datę zakończenia. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ok od 21.00 do 21.05 Ale może zakład o coś? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD propozycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:53 Cos w stylu szczekanie pod stołem odpada z tego względu że nic właściwie o sobie nie wiemy i nie moglibyśmy tego zweryfikować. W sumie nakaz wpsiania 50 wpisów za karę wydaje mi się troszkę głupi, więc chyba zostaje nam tylko przekonanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a wszelskie falstarty odliczymy potem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tylko nie zaśpij!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD I kto jest lepszy??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie trzeba mi gratulować IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD I teraz podliczmy ja tobie, a ty mi-pamiętaj... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niektóre numery mogą się powtarzać, patrz na czas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś