Gość: REKORD i nawet 600 wpisu nie zauważyliśmy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es jak ty to zrobiles ze tobie w tym czasie naliczylo 01.06.04, 21:18 sie az tyle hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ten pojedynek był taki jaki powinien byc , gdy ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ...spotyka się dwóch tytanów wpisywania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD MOŻNA PRZECIEŻ ZROBIĆ CAŁY TURNIEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jak spotkasz pstosię to pogadaj z nia o tym i IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ok?ja jakby co to też się z nią zmierzę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD w sumie to nie wiem, kiedyś po prostu tak wszedłem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i teraz wciskam historię i wyskakuje mi ta strona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bez tej wstępnej z logowaniem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a co do mojego imienia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ależ ja mam konto, tylko nie widzę sensuw logowani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD obiecałem, ze podam po 5000 wpisach, zrozum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie uważam was za ciekawskie, bardzo was lubię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale muszę mieć jakiś rodzaj zachęty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD przecież musze się dwoić i troić aby powstawały IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jakieś nowe wpisy, jest mi ciężko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD na razie pozostało ci tylko mówić do mnie,,REKORD" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ewentualnie REKODZISŁAW, REKORDEK,REKORDECZEK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale jak już wspomniałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD mozecie z pstosią wymyślić mi jakąś ksywkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD OTO DLACZEGO NABIJAMY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:41 Nabijamy, bo czujemy taką wewnętrzną potrzebę, cos nas pcha do tego, abyśmy sięgneli po klawiatury, myszki i wpisywali, to coś każe nam nieustannie pwisywać, to coś jest od nas silniejsze, większe. Nabijamy, bo taka jest potrzeba naszych czasów, bo tego wymaga od nas honor, ojczyzna, czasy w których się znaleźliśmy. To wszystko to jest nabijanie na miarę naszych możliwości. Nabijamy dla potomnych, nabijamy aby zaspokoić własne wewnętrzne ambicję, dla samodoskonalenia się, dla poprawienia naszego stanu ducha. Dla jaj, dla szpanu> Nabijamy, bo nni nie nabiajają, bo my jesteśmy wybrani i naznaczeni do nabijania, takie mamy zadanie, taką mamy misję na tej oto ziemii. dzięki naszemu nabijaniu świat staje się lepszy, ludzie dla siebie milsi, znikają bariery stanowe, klasowe, społeczne. Znika przemoc. Make wpis no war. Nabiajamy bo taka jest nasza natura, bo taki jest nasz cel, bo my tacy juz jesteśmy. Czy ta argumentacja wystarcza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD twój żart tynfa wart IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD CZy przekonała Cię moja argumentacja dlaczego nabi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es srednio na jeza ale 01.06.04, 21:46 ja lubie robic czasem rzeczy bez sensu wiec do tego sie przylaczylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jeśli tak proszę o nabicie 234 928 234wpisów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pstosia się zdizwi że przybyło ponad 150 wpisów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niech sie zdziwi jeszcze bardziej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nabijmy by wnuki były z nas dumne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD kiedyś my umrzemy, lecz nasze dzieło będzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tzn. nasze dzieło nie zginie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nasze wpisy to pomnik twardszy niż ze spirzu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nabijajmy na przekur tym wszystkim, którzy nie ro. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zumieją prawdziwej sztuki (nabijania) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: zumieją prawdziwej sztuki (nabijania) 01.06.04, 21:56 oj zdziwilam sie skad tyle wpisow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nabijaOJCIEC,nabijaMATKA,nabija dziadek i prababka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale czym jest 700 przy 15000 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpis nr 750 będzie dopiero 1/20 drogi w kierunku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD WITAM WSZYSTKICH NOWOPRZYBYŁYCH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: wiele straciłaś 01.06.04, 22:03 kurcze, chcialam nabic 717 :) ale mnie wyprzedziles:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD MAM PROŚBĘ___MÓW DO MNIE TEMATEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD proponuję zapoznać się z treściądzisiejszychwpisów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD lektura ta może się okazać bardzo ciekawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to nie numerki to wyścig IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD aha i mam do ciebie pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD skąd znałaś moje miejsce zamieszkania-miasto??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a tymczaem kolejny wpis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a skąd znasz moje IP??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie odpowiadaj, ale jestem głupi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD WPIS GRATULACYJNY-GRATULACJE DLA PSTOSI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpsiujemy i wpisujemy, a tu końca nie widać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD właśnie zrozumiałem, dlaczego się logujecie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD oczami wyobraźni widzę wpis 750 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niestety będę Cię musiał opuścić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD szkoda, ale cóż, trudno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD moje odejście bezpożegbanianadejdziewrazzwpisem750 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Na wszelki wypadek się żegnam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i nie zapomnij że masz tu do wypełnienia misję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpisy same się proszą żeby je wpisać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ktoś powiedział ze mnie lubi---->>ZOSTAJĘ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tak nie powiem jestem bardzo ciekawym człowiekiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD miłym, uprzejmym, pomagam babciom przejść przez IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ulicę, często zmywam, odkurzam(no dobra nie odku- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD rzam), jestem silny, wspaniały,krótko mówiąc ideał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jestem człowiekiem innym niż wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD takich jak ja nie ma wielu, właściwie to jestem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD widzę że studiowałaś poprzednie wpisy-REKORDZISŁAW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ja jestem tym co jest idealną materią, idealnym... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD połączeniem ducha i ciała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD mówiąc słowami Hłaski: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ,,patrząc w lustro żałuję, ze nie jestem gejem" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD dobra zaczynam gadać bzdury IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD dobra zaczynam gadać bzdury IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bo my ludzie doskonali zdajemy matury IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Gdybym miał się najkrócejopisaćtozrobiłbymto tak : IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Nieskazitelny idealizm w najczystszej formie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ponizej trójki nic nie było IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zwracam uwagę na symbolikę liczby 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale o mnie i o moim trzy można powiedzieć: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD człowiek tak bardzo wewnetrznie uduchowiony jak ja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ,jednostka tak wybitna,wrażliwa nie może sie pogo- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zić z myślą, ze ludzie zwykli, prości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD próbowali ją ocenić ludzkimi miarami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD przepraszam za rozbicie graficzne cytatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ,,ideał sięgnął bruku" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD STATYSTYKA MAM TEMATY NA RESZTE PRZEDMIOTÓW! na śr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tak teraz zmierzę się z tym wyzwaniem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD JESZCE O MNIE USŁYSZYCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD A na razie musze was opuścić i poddać się medytacj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niech moc będzie z wami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i jeszce raz wszystkiego najlepszego z okazji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a na jutro zostaje nam problem 1000 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD 1000 nam nie straszny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wszystkie dzieci zapraszamy do łóżek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD (a każdy jest choć po części dzieckiem) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tymczasem muszę uciekać gdyż wpisywanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD w dniu dzisiejszym mnie zmęczyło i muszę zbierać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD siły na kolejny dzień IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: i chyba zostalam sama... 01.06.04, 22:54 Z forum internetowego: Błagam o pomoc! Kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta. Podpowiedzcie mi, proszę, czy nie skłamał. I czy w każdym hipermarkecie, jak pojadę do miasta, będę mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu! Odpowiedzi: 1. Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota. 2. Fakt, oni swoich nie zatrzymują. 3. Jako że płyta DVD ma większą pojemność, przy większej prędkości lepiej działa. Tylko pamiętaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuję trzy płyty DVD, dwie analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat Samoobrony na ewentualne blokady. Pozdrawiam. 4. To prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest cały płytami DVD i dlatego jest niewykrywalny dla radarów. 5. Nie jestem pewien z tą płytą DVD, nie próbowałbym, najlepiej stosować sprawdzone sposoby, polecam płytę gramofonową, ona ma większą powierzchnię i bardziej rozprasza wiązkę z radaru. 6. Powieś CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIP-a, to na pewno żaden policjant cię nie zatrzyma, bo jak cię zobaczy zza zakrętu, to umrze ze śmiechu. 7. Najlepiej radar odbija płyta chodnikowa. Tylko trzeba nią rzucić w radar z dużej odległości, zanim cię "ustrzeli", a do tego trzeba sporo krzepy... Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia no prosze........ 01.06.04, 22:58 jedzenie truskawek zwiększa możliwości seksualne i popęd płciowy. To prawdziwy afrodyzjak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD I JA TU BYŁEM MIÓD I WIONO PIŁEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: I JA TU BYŁEM MIÓD I WIONO PIŁEM 02.06.04, 16:31 opijanie matur??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es dieta cud :P 02.06.04, 17:20 Prawdopodobnie zwróciłaś/eś uwagę na fakt, ze większość dwulatków jest szczupła. Teraz przepis na ich sukces w tej dziedzinie staje się dostępny dla wszystkich w tej oto nowej diecie. Wskazana jest konsultacja z lekarzem przed jej rozpoczęciem, w przeciwnym przypadku, będziesz się musiała się z nim zobaczyć po jej zakończeniu, tak czy inaczej. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: dieta cud :P 02.06.04, 17:21 DZIEŃ PIERWSZY Śniadanie: Jajecznica z jednego jajka, jedna grzanka z dżemem z winogron. Zjedz dwa kęsy jajecznicy, przy pomocy palców, zrzuć resztę na podłogę. Jeden raz ugryź grzankę, następnie rozsmaruj dżem po swojej twarzy i obrusie. Drugie Śniadanie: Cztery woskowe kredki (dowolnego koloru), garść ziemniaczanych chipsów, i szklanka mleka (3 łyki tylko, resztę proszę rozlać) Obiad: Suchy patyk, dwie groszówki i jedną złotówkę, cztery łyki rozgazowanego Sprite. Zagryzka przed snem: Rzuć grzankę na podłogę w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: dieta cud :P 02.06.04, 17:22 DZIEŃ DRUGI Śniadanie: Podnieś z podłogi wczorajszą, wyschniętą grzankę i zjedz ją. Wypij pół butelki wyciągu z wanilii albo jedną buteleczkę farbki do kolorowania jedzenia. Drugie Śniadanie: Połowę szminki w jaskrawym różowym kolorze i garść suchego psiego jedzenia, jedną kostkę lodu, jeśli masz na to ochotę. Popołudniowa przekąska: Liż tak długo lizaka aż się zrobi klejący, zabierz na dwór, upuść do piasku. Podnieś i liż tak długo aż zrobi się czysty. Wtedy wnieś go do domu z powrotem i upuść na dywan. Obiad: Mały kamyk, albo nie ugotowane ziarnko grochu, wepchnij do lewej dziurki w nosie. Wylej sok z winogron na ubite ziemniaki, zjedz łyżeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: dieta cud :P 02.06.04, 17:22 DZIEŃ TRZECI Śniadanie: Dwa naleśniki z dużą ilością syropu, zjedz jeden palcami, wetrzyj syrop we włosy. Szklanka mleka, wypij połowę, włóż drugiego naleśnika do reszty mleka w szklance. Po śniadaniu, podnieś wczorajszego lizaka z dywanu i zliż włoski, połóż na siedzeniu najlepszego wyściełanego krzesła. Drugie śniadanie: 3 zapałki, kanapkę z masłem orzechowym i dżemem. Wypluj kilka gryzów na podłogę. Wylej szklankę mleka na stół i wypij chlipiąc. Obiad: Miseczka lodów, garść chipsów, trochę czerwonego ponczu. Spróbuj wyśmiać trochę ponczu przez nos jeśli dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: dieta cud :P 02.06.04, 17:23 OSTATNI DZIEŃ Śniadanie: Ćwiartkę tubki z pastą do zębów (jakiegokolwiek smaku), kawałek mydła, oliwkę szklankę mleka do miseczki z płatkami kukurydzianymi, dodaj pół szklanki cukru. Gdy płatki zmiękną, wypij mleko a resztą nakarm psa. Drugie śniadanie: Zjedz okruszki chleba z podłogi w kuchni i dywanu w pokoju gościnnym. Znajdź lizaka i zjedz go do końca. Obiad: Połóż spaghetti na grzbiecie psa, włóż klopsy mięsne do uszu. Włóż budyń do soku i wyssij przez rurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es jak doprowadzic faceta do furii 02.06.04, 17:24 1. Nigdy nie mów o co naprawdę Ci chodzi. Nigdy. 2. Płacz. Często. 3. Miesiącami albo najlepiej latami rozpamietuj przykre rzeczy, które on już dawno Ci wyjaśnił i przeprosił za nie. 4. Spraw, żeby musiał za wszystko przepraszać. 5. Złość się na niego za wszystko. 6. Żądaj, żeby do Ciebie dzwonił i wysyłał emaile. Jeśli choć raz zapomni płacz i patrz punkt 3. 7. Jeśli powiedział Ci komplement doszukuj się w tym zawsze złych intencji. Patrz punkt 4. 8. Wszędzie i zawsze przychodź spóźniona. Jeśli on się spóźni płacz i patrz punkt 4. 9. Mów często o swoim ex. Porównuj i głośno komentuj. 10. Każ mu zgadywać na co w tym momencie masz ochotę i niezależnie od odpowiedzi mów że nie zgadł. Patrz punkt 5. 11. Obchodź wszystkie rocznice, najlepiej co miesiąc. Jeśli choć raz zapomni bądź wściekła i płacz. 12. Stale mów że jesteś gruba. Pytaj go o to. Niezależnie co odpowie - płacz. 13. Krytykuj sposób, w jaki się ubiera. 14. Krytykuj muzykę jakiej słucha. 15. Kiedy Cię zapyta "Co się stało?", powiedz mu, że jeśli nie wie to nie zasługuje na odpowiedź. 16. Próbuj go zmienić (najlepiej na siłę). 17. Każ mu ze sobą tańczyć nawet jeśli nie umie. 18. Jeśli kiedykolwiek w czymkolwiek zawiódł, nigdy nie daj mu o tym zapomnieć. 19. Zawsze gdy choć na chwilę zapadnie między wami cisza, pytaj go "O czym myślisz?" 20. Analizuj każdą najdrobniejszą jego wypowiedź i doszukuj się w niej kilku znaczeń. Wybierz najmniej prawdopodobne lub niekorzystne dla Ciebie i obraź się na niego. Nie zapomnij płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Rady dla nieśmiałych i niezdecydowanych 02.06.04, 17:25 Pierwsza randka nie musi być koszmarem i porażką. Jeszcze nie wiesz, że są sposoby, o których nigdy nie pomyślałeś... 1) Kiedy nie wiemy, co powiedzieć, musimy pamiętać, że najlepszą obroną jest atak. Pytamy zatem: - Na co tak milczysz, nic nie gadasz? powiedz-że coś, do cholery! Gdy partner(ka) nadal milczy, dodajemy: - Mowę Ci odjęło czy jak? Boże, co za nuda... Płacisz za kawę (swoją) i wychodzisz. A co tam będziesz sobie po próżnicy język strzępił... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Rady dla nieśmiałych i niezdecydowanych 02.06.04, 17:26 2) Może się zdarzyć, ze w odpowiedzi na Twój atak partner(ka) odpowiada elegancko: - A co tu dużo gadać jak nie ma o czym ? W ten sposób odparłszy atak, teraz Ciebie zmusza do obrony. Możesz więc ostro powiedzieć: - Ciekawe, że z innymi gada mi sie dobrze, tylko z Tobą nie wychodzi ćwoku jeden! Oczywiście partner(ka) nie pozostaje Ci dłużny(a) i zawiązuje się żywa rozmowa... Pamiętaj, że nic nie ożywia lepiej konwersacji towarzyskiej jak w porę i celnie wymierzony policzek. Jest o czym mówić później jeszcze długo! Niektóre poradniki psychologiczne zalecają nawet już na wstępie spotkania strzelić partnera(ke) w ucho - ale ta metoda jest naprawdę polecana tym najbardziej nieśmiałym Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Rady dla nieśmiałych i niezdecydowanych 02.06.04, 17:26 3) Innym sposobem na przerwanie nieznośnego milczenia jest na przykład pytanie : - E, ty, ile jest pięćset czterdzieści siedem razy osiemset dwadzieścia trzy? Gdy partner(ka) zastanawia się lub liczy, Ty szybko rzucasz wynik (bo wcześniej wyliczyłeś sobie): - Czterysta pięćdziesiąt tysięcy sto osiemdziesiąt jeden! A widzisz, jołopie... I dalej sytuacja rozwija się według wariantu 1 lub 2 Pamiętaj człowieku, że inteligentna rozmowa to więcej niż połowa towarzyskiego sukcesu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Instrukcja korzystania z toalety. 02.06.04, 17:27 1. Ubikacja powinna być zawsze utrzymana w czystości. 2. Do muszli nie należy wrzucać śmieci, podpasek, niedopałków oraz resztek posiłku konsumowanego podczas korzystania z toalety. 3. Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami lecz siadać wygodnie jak na krześle, całym ciężarem ciała tak, aby pośladki całkowicie przylegały do deski klozetowej, umożliwiając swobodne oddanie moczu i kału. 4. Po przybraniu pozycji siedzącej należy wyprostować tułów, przy czym środek ciężkości ze stóp przenieść na pośladki, symetrycznie względem osi podłużnej muszli klozetowej. 5. Siedzieć należy w ten sposób, aby kał padał do muszli, a nie na deskę klozetową lub posadzkę. Jednocześnie należy starać się nie zamoczyć spodni i deski moczem. W tym celu należy przytrzymać ręką narząd moczowy (w razie potrzeby użyć pęsety), kierując go do muszli i oddać mocz z siłą wodospadu aż do ostatniej kropli. 6. Po oddaniu moczu i kału należy sprawdzić ilość i rodzaj wydalonych substancji, a następnie spuścić wodę. W przypadku wydalenia zbyt dużego i twardego stolca nie należy popychać go rękami, tylko przed spuszczeniem wody konieczne jest dokonanie jego fragmentacji za pomocą szczotki do kibla. Czynność ta jest niezbędna i zapobiega zapchaniu się muszli. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Instrukcja korzystania z toalety. 02.06.04, 17:28 7. Zabrania się oddawania moczu do umywalki bez posiadania stosownego zezwolenia wydanego przez odpowiedni organ PLLG. 8. Zabrania się palenia tytoniu lub używania otwartego ognia w przypadku wydalania stolca o dużej zawartości gazu, ponieważ grozi to eksplozją. 9. Jeżeli toaleta pełni również rolę czytelni, palce wolno ślinić do momentu pierwszego wstępnego podtarcia się. Po tej czynności palce można zwilżać dotykając innego wilgotnego miejsca znajdującego się w zasięgu ręki. 10. Po zakończeniu wszystkich czynności wydalniczych należy wpisać się do "KSIĘGI GOŚCI" (jeżeli znajduje się na wyposażeniu toalety - wypełniając dokładnie i zgodnie z prawdą wszystkie rubryki), a następnie wyłowić z muszli niezatapialne resztki kału i zabrać ze sobą, aby swoją obecnością nie popsuły następnym użytkownikom przyjemnego pobytu w toalecie. 11. Toaletę należy pozostawić do dyspozycji następnych użytkowników w stanie nie gorszym, niż się ją zastało. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak postępować z autostopowiczem 02.06.04, 17:29 1. Zatrzymajcie się i spytajcie, która godzina a następnie natychmiast odjedzcie. 2. Powiedzcie mu, ze zabierzecie go tylko pod warunkiem, ze to on będzie ustalał prędkość. 3. Kiedy wsiądzie spytajcie go po cichu czy się boi. 4. Zróbcie sobie sznyta na kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak postępować z autostopowiczem 02.06.04, 17:29 5. Pochylcie się nisko nad kierownica i z nieprzytomnym wzrokiem powiedzcie: "Dostane was wszystkich". 6. Przy prędkości 130 km/h symulujcie atak padaczki. 7. W trakcie jazdy przynajmniej trzy razy głośno się obliżcie. 8. Na komórce wybierzcie dowolny numer i tajemniczo powiedzcie do telefonu "Tu krzyżak, mam jedna muchę". Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak postępować z autostopowiczem 02.06.04, 17:29 9. Bezpośrednio przed wejściem w ostry zakręt zakrzyczcie: "O Boże, nie dam rady". 10. Kiedy zatrzyma was drogówka, powiedzcie policjantowi z kamienna twarzą: "Panie inspektorze - to on". 11. Pożegnajcie autostopowicza slowami: "Wiem gdzie mieszkasz..." Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak zaaplikować kotu tabletkę 02.06.04, 17:30 1. Wez kota na rece i otocz go lewym ramieniem tak, jak sie trzyma niemowle. Umiesc palec wskazujacy i kciuk prawej reki po obu stronach pyska i nacisnij lekko trzymajsc tabletke w pozostalych palcach prawej reki. Gdy kot otworzy pysk wpusc tabletke, pozwól kotu zamknac pysk i przelknac. 2. Podnies tabletke z podlogi i wyciagnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz caly proces jeszcze raz. 3. Wyciagnij kota z sypialni i wyrzuc rozmamlana juz tabletke. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak zaaplikować kotu tabletkę 02.06.04, 17:31 4. Wyjmij nowa tabletke z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednoczesnie trzymajac lewa reka wierzgajace tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazujacym prawej reki wepchnij tabletke tak gleboko jak sie da. Przytrzymaj kotu zamkniety pysk i policz do dziesieciu. 5. Wyciagnij tabletke z akwarium a kota z garderoby. Zawolaj zone do pomocy. 6. Przydus kota do podlogi klinujac go miedzy kolanami jednoczesnie trzymajac wierzgajace przednie i tylnie lapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczace odglosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech zona przytrzyma glowe kota jednoczesnie wpychajac mu drewniana linijke miedzy zeby. Nastepnie wsun tabletke wzdluz linijki miedzy rozwarte zeby i intensywnie poglaszcz kota po gardle co skloni go do przelkniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak zaaplikować kotu tabletkę 02.06.04, 17:31 7. Wyciagnij kota siedzacego na karniszach i rozpakuj nowa tabletke. Zanotuj sobie, zeby wymienic firanki. Pozbieraj kawalki porcelany z potluczonej wazy, mozesz je posklejac pózniej. 8. Owin kota w recznik kapielowy, a nastepnie niech zona polozy sie na kocie tak, zeby tylko jego glowa wystawala spod jej pachy. Umiesc tabletke w srodku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy olówka otwórz kotu pysk i wcisnawszy rurke miedzy rozwarte zeby mocno wdmuchnij tabletke do srodka. 9. Sprawdz na opakowaniu, czy tabletki nie sa szkodliwe dla ludzi, a nastepnie wypij jedna butelke piwa zeby pozbyc sie nieprzyjemnego smaku w ustach. Zabandazuj zonie rozdrapane ramie, a nastepnie przy pomocy cieplej wody z mydlem usun plamy krwi z dywanu. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak zaaplikować kotu tabletkę 02.06.04, 17:31 10. Przynies kota z altanki sasiada. Rozpakuj nastepna tabletke. Przygotuj nastepna butelke piwa. Umiesc kota w drzwiczkach od kredensu tak, zeby przez szczeline wystawala tylko jego glowa. Rozewrzyj mu pysk lyzeczka od herbaty i przy pomocy gumki "recepturki" strzel tabletka miedzy rozwarte zeby. 11. Przynies srubokret i przykrec wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wypij piwo. Wez butelke wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przylóz zimny kompres do policzka i sprawdz, kiedy ostatnio byles szczepiony na tezec. Przemyj policzek wódka w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoic ból. Podarta koszule mozesz juz wyrzucic. 12. Zadzwon po straz pozarna, zeby sciagneli tego pier... kota z drzewa. Przepros sasiada, który wjechal samochodem w plot próbujac ominac kota przebiegajacego przez ulice. Wyjmij kolejna tabletke z opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: Jak zaaplikować kotu tabletkę 02.06.04, 17:32 13. Skrepuj tego drania przy pomocy sznurka od bielizny zwiazujac razem przednie i tylnie lapy, a nastepnie przywiaz go do nogi od stolu. Wez grube skórzane rekawice ogrodnicze. Wcisnij tabletke kotu do gardla popychajac duzym kawalkiem poledwicy wieprzowej. Juz nie musisz byc delikatny. Przytrzymaj glowe kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardla zeby splukac tabletke. 14. Wypij pozostala wódke z butelki. Pozwól zonie zawiezc sie na pogotowie. Siedz spokojnie, zeby doktor mógl zaszyc ci ramie i wyjac resztki tabletki z oka. Po drodze do domu wstap do sklepu meblowego i kup nowy stól. 15. Zadzwon do schroniska dla zwierzat, zeby zabrali tego mutanta z piekla rodem i sprawdz, czy pobliskim sklepie zoologicznym nie maja chomików Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es JAK ZAAPLIKOWAC PSU TABLETKE 02.06.04, 17:32 JAK ZAAPLIKOWAC PSU TABLETKE 1. Zawin tabletke w plaster szynki i zawolaj psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie wiem co powiedzieć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD opowiedziałbym dowcip IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale znam tylko świńskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD powiem teraz tylko jedno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to będzie na prawdę ważne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to będzie przełomowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to coś zmieni losy ludzkości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD sprawi, że świat będzie inny,lepszy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD że ludzie będą szczęśliwi, mili dla siebie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i wcale nie chcę powiedzieć że niedługo będzie 900 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD oraz tylko 14 100 do 15 000 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD o czym to ja mówiłem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD REKORD REKORD REKORD już blisko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a jednak tak daleko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a jednak tak daleko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pomocy, sam nie dam rady IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD o jejku już nie wiem o czym pisać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD dlaczego jesteśmy tu tylko w trójkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD gdybym znalazł wątek z ponad 900 wpisami to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD obejrzał bym go i pewnie zabrał głos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD szybko przeczytałbym i wpisał się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Kilka powodów dla których chłopak kocha dziew 02.06.04, 21:24 1.Zawsze ładnie pachnie, nawet jeśli to tylko szampon 2. Sposób w jaki jej głowa zawsze znajduje najlepsze miejsce na twoim barku. 3. Jak ona słodko wygląda kiedy śpi 4. Łatwość z jaką wpada w twoje ramiona. 5. Jak ona słodko wygląda kiedy je 6. Sposób w jaki ubiera sie godzinami ale ostatecznie zabiera jej to tylko chwilkę 7. ponieważ zawsze potrafi być ciepła nawet jeżeli jest - 30 na podwórzu 8. Zawsze ładnie wygląda bez znaczenia co na siebie założy 9. Sposób w jaki odbiera komplementy nawet jeżeli oboje wiecie, że uważasz ją za najpiękniejszą istotę na Ziemi 10. Jak ona słodko wygląda kiedy się złości 11. Sposób w jaki jej ręce zawsze znajdują twoje 12. Sposób w jaki się śmieje 13. Za to co czujesz kiedy widzisz jej imię na dzwoniącym telefonie kilka minut po większej kłótni 14. sposób w jaki mówi - "Nie kłócimy się więcej" 15. Sposób w jaki całuje kiedy zrobisz coś miłego dla niej 16. Sposób w jaki całuje gdy powiesz "Kocham Cię" 17. Właściwie ........ za sposób w jaki ona całuje ....... 18. Sposób w jaki wpada w twoje ramiona kiedy płacze 19. Później za sposób w jaki przeprasza że płakała z błahego powodu. 20. Sposób w jaki uderza oczekując że cię zrani 21. Później sposób w jaki przeprasza kiedy i tak Cię to nie zabolało. 22. Sposób w jaki mówi "Tęsknię za tobą" 23. To co czujesz gdy za nią tęsknisz 24 Sposób w jaki jej łzy powodują że chciałbyś zmienić świat żeby nic już jej nie zraniło ...... Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia SRAMY NA LANCUSZKI 02.06.04, 21:26 To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI. Jesli srasz > > > > na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim (lacznie > > > > ze mna). Jesli wyslesz to : > > > > 5 osobom- nic sie nie stanie > > > > 10 osobom - nic sie nie stanie > > > > 15 osobom - tez pewnie nic sie nie stanie > > > > 20 osobom - zgadnij co sie stanie. > > > > 666 osobom - tez sie kurwa nic nie stanie > > > > Otoz to: Nic sie kurwa nie stanie > > > > Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało > > > > Grześ wysłał łańcuszek i nic mu sie nie stało > > > > Robert nie wysłał łańcuszka i zapierdolił go tramwaj, ale nie > > > > wiadomo jaki > > > > był związek z łańcuszkiem > > > > Powiedzmy razem : > > > > SRAMY NA LANCUSZKI Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia co robimy przy bankomacie?[mam nadzieje ze nie byl 02.06.04, 21:27 On: 1. Podjechać 2. Włożyć kartę 3. Wprowadzić PIN 4. Wziąć pieniądze, kartę i kwitek 5. Odjechać Ona: 1. Podjechać 2. Poprawić makijaż 3. Zgasić silnik 4. Włożyć kluczyki do torebki 5. Wyjść z samochodu, bo za daleko zaparkowałam 6. Znaleźć kartę w torebce 7. Włożyć kartę do bankomatu 8. Znaleźć w torebce karteczkę z zapisanym wcześniej PIN-em 9. Wprowadzić PIN 10. Przestudiować instrukcje 11. Wcisnąć "Cancel " 12. Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo 13. Wziąć pieniądze 14. Wrócić do samochodu 15. Poprawić makijaż 16. Znaleźć kluczyki 17. Uruchomić silnik 18. Ruszyć 19. Zatrzymać się 20. Cofnąć 21. Wyjść z samochodu 22. Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem (?#$%!?) 23. Z powrotem do samochodu 24. Włożyć kartę do portfela 25. Włożyć kwitek do torebki (^&*%$#$) 26. Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało 27. Zwolnić trochę miejsca w torebce aby włożyć portfel do torebki 28. Poprawić makijaż 29. Wrzucić wsteczny bieg 30. Wrzucić jedynkę 31. Ruszyć 32. Przejechać 3km 33. Zwolnić ręczny ($#$^%!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Jakie były numery w dużym lotku??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD w sumie to wcale mnie to nie obchodzi, lecz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ja tam w to nie gram, bo to oszustwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD szansa na wygraną jest jak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD 14 000 000 (w zaokrągleniu, jest to szansa na 6) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a szansa że się zwróci to co się wydało oceniam na IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i naprawdę podałem bardzo zawyżoną wersję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD o, minęliśmy już wpis nr 966 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD A TO DATA CHRZESTU POLSKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tak,tak to właśnie wtedy wstąpiliśmy do wilekiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD katolickiej, europejskiej wspólnoty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Pewnie teraz wszyscy, którzy nawpisywali się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niebywałej liczby wpisów do tego wątku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD (mam na myśli siebie, pstosię i pannę_es) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD aby móc wpisać ten nr 1000 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD do kogo należeć będzie ten wpis? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD kto będzi tym wielkim? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD o kim będą pisać w podręcznikach??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD przypomnę, że wpisy nr 100 i 500 należały do: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale jej nie widać, czy to ona będziemiaławpis1000? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i tu mam prośbę-jak coś dopisujecie to za dotychcz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD asowymi rzeczami, tak by nie fałszować historii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
z.grabowski Re: I JA TU BYŁEM MIÓD I WIONO PIŁEM 19.01.05, 17:31 I Ty też możesz zdać maturę bez żadnego stresu! Kliknij tutaj żeby poznać rady doświadczonego psychologa i trenera: e-rozwiazania.webpark.pl/art/matura.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD KuR... Ma.. w pi... i takie inne, przegrałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD twój był wpis 1000-zjaz w Gnieźnie, lecz mój był IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nr 1001 -jak bajki z 1001 nocy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i to miała być dzielnica mego miasta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Praga Płd. krótko mówiąc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a co do porażki to chcę rewanż IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD polegający na wyścigu, takim samym jaki przeprowad IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ziłem wczoraj z panną_es IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD czy podniesiesz rzuconą rękawicę? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pamiętaj 5 minut, numerki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Podaj datę rozpoczęcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zaczynajmy ,o 22.20 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Ok, to od 22.30 do 22.35, nie musisz mówić ok IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie zaśpij!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD I tak wygram!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD No dobra jutro sie spotkamy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 22:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD oj rozleniwiliście się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD widzę, ze jak ja nie wpisuje to wam też się nie ch IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a to bardzo nieładnie, pracować trzeba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD samo się nie wpisze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ja sam sobie nie poradzę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD brakuje jeszcze prawie 13000!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD co ja gadam prawie 14000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie mam już nic do powiedzenia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD dlaczego nic nie piszecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpisiki są dobre i lubią jak się je wpisuje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bierzcie przykład ze mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wszyscy dobrze wykształceni ludzie wpisują IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpisywanie nie boli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpisuj, bo ciebie wpiszą (ale głupi text) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wpisuje jeszcze trzy minuty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ciekawe do ilu dojdę? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD MATURA 2004 za nami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i co z tego mógłby ktoś spytać? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i nic, lecz ja nie wiem o czym tu pisać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD mam prośbę, zróbcie do jutra przynajmniej 1100 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i tym radosnym akcentem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie macie za wiele do robooty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a teraz wy po setce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ja się zbyt zmachałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es ang-pol 05.06.04, 21:27 Don't make a village - nie rób wiochy Don't turn my guitar - nie zawracaj mi gitary A shit is going around me - gówno mnie obchodzi I tower you - wierzę ci I'll animal to you - zwierzę ci się Thanks from the mountain - dziękuję z góry Paintings coin - obrazy Moneta I feel the train to you - czuję do ciebie pociąg go out on people - wyjść na ludzi It's after birds - już po ptokach Heritage of prices = spadek cen The Universal Pregnancy Law = Prawo Powszechnego Ciążenia He killed her the nail = zabił jej ćwieka Rail on you! = kolej na ciebie! Close meetings of the third grade = bliskie spotkania trzeciego stopnia My girlfriend is very expensive to me = moja dziewczyna jest mi bardzo droga Time swimming allowed = czas płynie wolno Day, memory is flying = Dzien, wspomnienie lata golnąć kielicha = to shave a glass czarne myśli = a black child thinks too na czarnej liście = a black woman is, as a rule, covered with leaves członek honorowy = a respectable penis członek korespondent = a letter-answering penis usztywnienie członka = (street slang) execution of a gang member cukier w kostkach = sugar in one's ankles zrobić coś bez zwłoki = do something without corpse podręcznik = an undertowel podpieprzyć (ukraść) = to underpepper nie trzyma się kupy it doesn't hold the shit don't boat yourself = nie łódź się I tower you = Wierzę ci. I'll animal to you = Zwierzę ci się. go out on people = wyjść na ludzi cut off myself a nap = uciąć sobie drzemkę Behind-eyes student = student zaoczny Brain tire fire = zapalenie opon mózgowych Heritage of prices = spadek cen He was her right hand in driving the left businesses = był jej prawą reką w prowadzeniu lewych interesów Tom divided their lottery coupon = Tom podzielił ich los Time swimming allowed = czas płynie wolno Nowe ustalenia = new lazy boy's lips Zbieg okoliczności = refugee of circumstances Zdębiałem = I got oaken. wyszłam za mąż - i went out behind husband paintings coin - obrazy Moneta the route has hit me! - szlag(k) mnie trafił! without pictures - bez obrazy without a little garden - bez ogródek immediate castle - zamek błyskawiczny to take one's legs behind the belt - wziąć nogi za pas slowness of word - wolność słowa Rubik's ankle - kostka Rubika dissolve your hair - rozwiąż włosy outpepper yourself! - odpieprz się! Arek's garbage = śmieciarka Bar's bar - Barbara afterbills - porachunki feet of metals - stopy metali old good tenses - stare dobre czasy don't dust me in! - nie wkurzaj mnie! these aren't cannons - to nie działa to break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es kobieta 05.06.04, 21:29 Wiek / Napój: 17 Cooler alkoholowy 25 Białe wino 35 Czerwone wino 48 Don Perignon 66 Kieliszek Jack'a Daniels'a z Napkin Wiek / Wymówki na randkę: 17 Musiałam umyć włosy. 25 Musiałam umyć i wetrzeć odżywkę we włosy. 35 Musiałam ufarbować włosy. 48 Staszek musiał ufarbować mi włosy. 66 Staszek musiał ufarbować mi perukę. Wiek / Ulubiony sport: 17 zakupy 25 zakupy 35 zakupy 48 zakupy 66 zakupy Wiek / Definicja udanej randki: 17 "McDonalds" 25 "Darmowy posiłek" 35 "Diament" 48 "Większy diament" 66 "Spokój jak w piątek popołudniu" Wiek / Ulubiona fantazja: 17 wysoki, przystojny brunet 25 wysoki, przystojny brunet z pieniędzmi 35 wysoki, przystojny brunet z pieniędzmi i z mózgiem 48 facet z włosami 66 facet Wiek / Idealny wiek na zamążpójście: 17 17 25 25 35 35 48 48 66 66 Wiek / Idealna randka: 17 On proponuje zapłacić. 25 On płaci. 35 On przygotowuje śniadanie następnego dnia rano. 48 Następnego dnia rano on przygotowuje śniadanie dla dzieci. 66 On jest w stanie przeżuć śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es jaki to samochod? 05.06.04, 21:30 1) Ma o wiele lepsze przyspieszenie niż zwykłe samochody. 2) Droga hamowania jest dwukrotnie krótsza. 3) Możesz przejechać próg zwalniający z dwukrotnie wyższą prędkością niż zalecana. 4) Nigdy nie musisz sprawdzać poziomu oleju, płynów, stanu ogumienia. 5) Po zapaleniu się lampki ciśnienia oleju, możesz jeszcze spokojnie przejechać 200-300km. 6) W ogóle nie wymaga mycia i sprzątania wewnątrz. 7) Zawieszenie umożliwia ci przewożenie dowolnie ciężkich ładunków. 8) Wszelkie niepokojące dźwięki i stuki z silnika eliminujesz poprzez podkręcenie radia. 9) Nie potrzebujesz żadnych alarmów, auto można zostawić wszędzie, nawet otwarte i z kluczykami w środku. 10) Auto jest wodo i piaskoodporne, można jeździć po plaży, jak i po strumieniach. No więc co to za samochód ...? . . . . . . Prawidłowa odpowiedź: samochód służbowy Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: kurs dla mezczyzn : plan : 05.06.04, 21:32 1.Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym 2.Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów 3.Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko) 4.I ty możesz prasować 5.Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać sobie paznokcie 6.Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: kurs dla mezczyzn : plan : 05.06.04, 21:32 7.Zalety oddawania zepsutych urządzeń elektrycznych do punktu napraw - Ty a elektryczność 8.Nowocześni rodzice: zadanie, które nie kończy się na stosunku 9.Szkoła przetrwania I - smażenie jajka sadzonego 10.Szkoła przetrwania II - mycie podłogi w łazience 11.Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczną klęską 12.Ty: słaba płeć 13.Powody dla których zakłada się nową rolkę papieru w toalecie gdy poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami) 14.Techniki walki ze snem po stosunku Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: kurs dla mezczyzn : plan : 05.06.04, 21:33 15.Techniki relaksacyjne i sposoby zaśnięcia mimo że by się chciało... 16.Jak opuszczać deskę klozetową - krok po kroku 17.Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem 18.Jak pozbyć się chęci wyglądania młodziej niż własny syn - triki i propozycje 19.Cel możliwy do osiągnięcia - jak ograniczyć spożycie alkoholu 20.Dlaczego nie należy odkrywać kołdry po puszczeniu bąka 21.Prawdziwi mężczyźni też pytają przechodniów o drogę gdy się zgubią Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: kurs dla mezczyzn : plan : 05.06.04, 21:33 22.Twoja odzież (I) - jak składać spodnie. Zastosowanie wieszaka 23.Twoja odzież (II) - do czego służy szafa 24.Twoja odzież (III) - użycie kosza na brudną bieliznę 25.Pralka. Wielka nieznajoma 26.Krzesło i jego nieprawidłowe wykorzystanie jako wieszaka na ubrania 27.Czy można trafiać do sedesu? Ćwiczenia w grupach Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: kurs dla mezczyzn : plan : 05.06.04, 21:33 28.Ćwiczenia nadgarstków - opróżnianie popielniczki 29.Rozwój zdolności motorycznych - mycie wnętrza garnka zmywakiem i płynem do naczyń 30.Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli) 31.Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść herbatników w łóżku 32.Jak rozmawiać z partnerką bez podnoszenia głosu Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: kurs dla mezczyzn : plan : 05.06.04, 21:34 Uwaga: Do jednej grupy przyjmowanych będzie maksymalnie 10 osób ze względu na trudną tematykę i doświadczenie, że osobom chcącym zaliczyć kurs prowadzący muszą udzielać korepetycji w celu przyswojenia materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <gość> Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:57 gratuluję powodzenia:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ojejku nie staracie się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie wiem jak was przekonać że wpisywanie nie boli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD 1134 przecież to wynik śmieszny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD stać nas na zdecydowanie więcej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD popatrzcie jest już 11:38, a dotychczas dzisiaj wp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD isały się 2 osoby( z czego jedna to ja a druga to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a drugi to gość który chyba niestety trafił tutaj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tutaj na chwilkę na jeden raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD oj niełatwo jest bić rekordy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nikt mnie nie lubi, nie kocha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD co mam zrobić, abyście sie wpisywali??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 11:47 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: 11-44 06.06.04, 14:14 ja sie wpisuje, ale nie predko zrobi to ponowanie [chyba] wiec pa na jakis czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a cóż się z Tobą dzieje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jeśli kiedykolwiek Cię uraziłem to przepraszam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bez Ciebie sobie nie poradzimy!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bez Ciebie to już nie będzie to samo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bez ciebie już jest nudno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD czy wy nie wiecie że ktoś to musi zrobić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pstosiu a gdzie ONI cię wywieźli???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD mam nadzieję, ze nic złego ci nie zrobili IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pamiętaj to mogą być ŹLI LUDZIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD mogą być uzbrojeni i niebezpieczni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Ci ludzie to najgorsza warstwa społeczeństwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jeśli możesz - UCIEKAJ!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD pamiętaj dla tych ludzi życie nie ma żadnej wartoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zabijają bo to lubią, bo ich to kręci, bo przemoc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ich podnieca, bo lubią zadawać ból, upokarzać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bo są zezwierzęceni,bo to bydło,bo to zwyrodnialcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD więc powtarzam jeszce raz UCIEKAJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD uważaj na siebie, nie daj się zabić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jeśli mozesz wezwij policję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD albo byle kogo, sama sobie możesz nie poradzić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio_RTS TYLKO WIDZEW RTS IP: 213.25.96.* 07.06.04, 20:48 pamiętajcie, że najważniejszy jest WidzeW Łódź RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio_RTS ratować WIDZEW ----!---- czytajcie ---!----- IP: 213.25.96.* 07.06.04, 21:02 Jak może niektórzy wiedzą Widzew spada niestety w tym sezonie do II ligi. Przyczyną tego są głownie długi widzewa narobione przez tego kutasa Grajewskiego i troche tez przez Pawelca. Możliwe że Widzew spadnie nawet do 4 ligi albo do B klasy (jakas 6 liga). Pojawiły się liczne projekty ratowania Widzewa. Fuzja z zespołem z Głowna byl pierwszym. Oczywiście grajek nadal ma wizje Widzewa w I lidze ale on jest pojebany a dla Widzewa nie ma juz szans. Najlepszym rozwiązaniem była by reakcja ze strony kibiców. Jest taki projekt, że kibice wpisują się jako aktywni członkowie do zarządu Widzewa i razem w liczbie 100 wywalają zarząd i sami przejmują zespół. Zostaje ogłoszona upadłość i Widzew już bez długów mialby startować od 4 ligi. Jednak poniewaz kibice stają się włascicielami dróżyny musza łożyć na jego utrzymanie. Zaproponowano składke 10zl na miesiąc i żeby cokolwiek ruszyc potrzeba conajmniej 2000 kibiców którzy poprostu bedą dawać kase. Projekt jest bardzo smiały ale możliwy do zrealizowania, potrzeba tylko ludzi chętnych do dawania tej kasy co miesiąc. Gdyby się wszytko udało mielibyśmy własną drużynę ktorą rządzili by kibice a nie skorumpowane huje. I do tego jako jedyni na świecie (ci co się do tego zapiszą) bedziemy mogli się pochwalić że jesteśmy właścicielami (małymi ale jednak) drużyny piłkarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio_RTS Grajewski huj ------ czytajcie ------ kill him IP: 213.25.96.* 07.06.04, 21:26 Dla spadającego do II ligi Widzewa pojawił sie jeszcze jeden ratunek który spadł normalnie jakby z nieba. Dawny i wspaniały piłkarz Widzewa Zbigniew Boniek zadeklarował się że jest w stanie pomóc własciwie już wrakowi - Widzewowi. Pomimo długów Widzewa (jakies 30mln) Boniek zapowiedział, że jest w stanie wyłożyć całą potrzebną sumę i to w nie dłużej niż miesiąc (on jednak jest wspaniały czlowiek). Postawił jednak warunkim które sa wydaje się oczywiste i powinny być spełnione. Boniek chce dostać klub w całości ze wszystkimi akcjami Grajewskiego i Pawelca i pozostalych chyba 12 działaczy. Wydaje się że temu Mojrzeszowi nie stanie juz nic na drodze a Widzew znowu będzie wielki...ale niestety ....grajewski się nie zgodził.... TEN KUTAS TA SZUMOWINA HUJ JEBANY FIUT GNUJ POJEBUS !!!!!!! on chce nadal wiciągać kase i tylko na rękę mu będzie jak Widzew zostanie zniszczony bo i o nim wszyscy zaponą. JEBANA SWINIA . Noi jedyna już chyba szansa dla Widzewa przez tego kutasa przepada bo przeciez Boniek też ma cierpliwośc do czasu. Buuuuuu uu uu ;(( wypowiedzcie się o tym prosze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio_RTS Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW IP: 213.25.96.* 07.06.04, 20:43 dzisiaj cała Łódź i chyba więcej miast (ale w necie nic o tym nie było) pisała próbną maturę z Polaka. Własciwie tematy nie były trudne, ale jakoś tak nikomu nie przypadły do gustu. I tak mam próbną w dupie!. TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jak to, przecież już jest po maturacH! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i staraj się mówić do mnie tematami a nie treścią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a tak w ogóle co cię do nas sprowadza? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD co w życiu robiłeś, z ilu pieców jadłeś? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ile fajnych dziewczyn znasz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jakie są do nich telefony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD więc, kim jesteś człowieku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i jak się domyślam jesteś z miasta Łodzi jak wy to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i dlaczego tak mało piszesz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD jeśli na prawdę kochasz WIDZEW zamieść 10 wpisów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a jeśli nie to pupa jesteś a nie kibic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zobaczymy czy nie rzucałeś słów na wiatr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bo jak nie to uznamy że z ciebie i z widzewa to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD no dalej, broń honoru swojego klubu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD Widzew to h... i k..., a jak nie zaprzeczysz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio_RTS Re: Widzew to h... i k..., a jak nie zaprzeczysz IP: 213.25.96.* 07.06.04, 21:28 ej Huju nie po to sie wpisuje i robie ci tą przyjemność zebys mi wjeżdżał na Widzew. Bede sie wpisywał tylko mi nie wrzucaj dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to znaczy że potwierdzasz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD mam uznać że się ze mną zgadzasz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD co z ciebie za kibic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD więc twoja miłość do widzewa jest tylko na pokaz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ha ha ha- to z ciebie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD hi, hi, hi - to też IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to już może nic nie pisz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a ja przypomnę że padłą granica 1200 wpisów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD padła ta, padnie i kolejna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:35 no to pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz z innej beczki :D 10.06.04, 13:57 Prawdziwe podanie o prace skierowane do McDonalda na Florydzie przez siedemnastolatka. [Zostal zatrudniony - podanie bylo tak slodkie i zabawne] Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz z innej beczki :D 10.06.04, 13:58 PLEC (ang. SEX): Jeszcze nie. Wciaz czekam na odpowiednia osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: a teraz z innej beczki :D 10.06.04, 13:58 OCZEKIWANE STANOWISKO: Prezes albo wiceprezes. A na powaznie - jakiekolwiek. Gdybym byl w sytuacji, ze moglbym sobie wybierac, nie zglaszal bym sie do Was z tego ogloszenia Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es next 10.06.04, 13:59 OCZEKIWANE WYNAGRODZENIE: Rocznie $185,000 plus preferencyjne akcje plus dodatkowe swiadczenia. A jesli to nie jest mozliwe, to mozemy negocjowac Wasza propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:00 WYKSZTALCENIE: Tak. OSTATNIO ZAJMOWANE STANOWISKO: Cel atakow kierownictwa sredniego szczebla. POPRZEDNIE WYNAGRODZENIE: Mniej, niz jestem warty. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:00 NAJWIEKSZE DOKONANIA: Niewiarygodna kolekcja ukradzionych dlugoisow i notatek na post-it'ach. POWOD ZMIANY PRACY: To wciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:00 MOZLIWE GODZINY PRACY: Dowolne. PREFEROWANE GODZINY PRACY: 13:30-15:30, od poniedzialku do srody. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:01 SZCZEGOLNE UMIEJETNOSCI: Tak, lecz bardziej dopasowane do innej pracy. CZY MOZEMY SIE SKONTAKTOWAC Z AKTUALNYM PRACODAWCA: Gdybym go mial - czy pisalbym podanie do Was? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:01 CZY MOZESZ DZWIGAC WIECEJ NIZ 20KG: 20kg czego? CZY MASZ SAMOCHOD: Sadze, ze lepszym pytaniem byloby "czy masz jezdzacy samochod". Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:02 CZY ZDOBYLES JAKIES SPECJALNE NAGRODY: Tak. W zdrapce. CZY PALISZ: W pracy - nie. W czasie przerw - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:02 CO BYS CHCIAL ROBIC ZA PIEC LAT: Mieszkac na Wyspach Bahama z bajeczna, glupia i seksowna blondynka, ktora uwaza, ze jestem najwspanialszy na swiecie. W zasadzie, chcialby to robic juz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: next 10.06.04, 14:02 CZY POTWIERDZASZ, ZE TO CO NAPISALES JEST PRAWDZIWE I PELNE: Tak. Absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie chciałbym nic mówić lecz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD do 1300 jeszcze daleko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a teraz moja ulubiona piosenka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bla bla bla bla bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bla bla bla bla bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bla bla bla bla bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bla bla bla bla bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bla bla bla bla bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD bla bla bla bla bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD prawda że zaje..ta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a to była tylko jedna zwrotka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a chcielibyście jeszcze jedną? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD no dobra specjalnie dla was IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ble ble ble ble ble IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD reszty zwrotek wam nie podam, ale lecą podobnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ale piosenka wyczesana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i pewnie jak przekroczymy 1400 to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD ten pasek na dole 1-100 101-200 201-300 .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD będzie szeroki na dwie linijki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD no pokażcie na co was stać i się wpiszcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 21:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fricko Re: BIJĘ REKORD W ILOŚCI WPISÓW IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 23:14 powodzenia rzyczę z tym 2000!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD a dzisiaj były wybory napiszcie coś o tym IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD tylko pamiętajcie o ciszy wyborczej do 22.00!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niektórych osób to już od dawna niewidziałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD niektórych osób to już od dawna niewidziałem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zastanawia mnie coś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD coś miałem powiedzieć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD nie wiem co mnie zastanawia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD i nie wiem co miałem powiedzieć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD no to nic nie powiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD abababababababbababababbababa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD to nic nie znaczyło IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD zajęło cąły jeden wpis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD cdcdcdcdcdccddcddcdcdcdcdc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD wqwwqwwqwqwqwqwqwwq IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD dopiszcie się i wy bo ja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD coraz rzadziejtu kogokolwiek widuję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 08:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKORD czy mamy przestać na marnych 1350 wpisach!? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.04, 08:18 Odpowiedz Link Zgłoś