Dodaj do ulubionych

PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ

02.08.04, 11:08
Przygotowuje program o dziewczynach które popadły w konflikt z nauczycielką
(bo np. były zbyt ładne dla nauczycielki albo miały zbyt duże powodzenie u
facetów...może nauczycielka wam czegoś bardzo zazdrościła). Może któraś z was
mogłaby opowiedzieć mi swoją historię!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ IP: *.aine.pl 04.08.04, 17:45
      miały zbyt duże powodzenie u
      > facetów...może nauczycielka wam czegoś bardzo zazdrościła

To musiała być nauczycielka-pedofilka, bo chyba normalna dorosła kobieta nie
      może być zazdrosna o powodzenie dziewczyny-dziecka u faceta-dziecka.
      • Gość: studentka Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:45
        witam.. konflikt...
        w szkole sredniej mialam problemy z nauczycielka od histrii(stara panna, w
        wieku ok.60 lat).i przypuszczam dlaczego, nie przepadala ona za osobami
        niekochajacymi jej ulubionego przedmiotu:< a ja wiecej czasu poswiecalam
        matematyce i chemii(bo bralam udzial w olimpiadach z zadawalajacym
        skutkiem).ale nie olewalam zadnego przedmiotu, mimio ze nie wszystkie mnie
        interesowaly(jak np historia czy geografia)...od 1 klasy nie imialam zadnej
        dety na swiadectwie... jednak w trzeciej klasie dowiedszialam sie, ze bede miec
        naciaganego dopa..to byl szok..ale najgorsze bylo to ,ze dawala jakies glupie
        teksty w moja strone.(typu:do niczego sie nie nadajesz, pomecz sie jeszcze
        troche itp itd)znosilam to,ale w 4 klasie okazalo sie, ze bedziemy miec wos z
        moja ukochana nauczycielka:< postanowilam zmienic szkole..i mialam 5 z hist i z
        wosu. a jesli chodzi o egzaminy na studia zdalam:)
        • myszolowka Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ 06.08.04, 10:16
          Takie problemy sa bardzo mozliwe ... wlasnie jestem przykladem ....otoz w
          liceum nienawidzila mnie rowniez moja nauczycielka od historii. Lubie sie
          ladnie ubierac, jestem fajna dziewczyna i zawsze mialam swiadectwa czerwonym
          paskiem. Moja nauczycielka rowniez byla stara panna w wieku kolo 60 lat, bardzo
          zakompleksiona mimo ze zawsze starala sie byc w centrum uwagi. Opowiadala
          mnostwo zarcikow ktore wg mnie wcale nie byly zabawne wiec sie z nich nie
          smialam, co dobijalo ja chyba szczegolnie. Klasa sie smiala, ja spuszczalam
          glowe i nic. Czepiala sie mnie doslownie o wszystko ze nie taka fryzura, ze jak
          siadam widac mi troszke plecow (spodnie biodrowki), podczas gdy inne
          wytapetowane cizie nigdy nie mialy przykrosci z tego powodu. Ja sama lubilam
          sie ubierac modnie orginalnie ale np nigdy nie wulgarnie nie malowalam sie do
          szkoly wcale.Potrafila przerwac wyklad i powiedziec do mniie ironicznie "jakie
          ty masz dzis piekne wlosy M...." :/ raz otworzylam okno i spytalam czy moze tak
          zostac a ona dostala takiej nerwicy ze az sie trzesla cala i zaczela mnie
          wyzywac od "donny luizy" i ze jak mi nakopie to.....:] Na szeczescie do konca
          liceum mialam ja gdzies. A podczas rozdania swiadectw maturalnych przytulala
          wszystkich i do mnie tez podeszla przytulila mnie z ta sama co zwykle
          falszywoscia i.... na tym sie skonczyly moje przeboje z pania H. :]
          • Gość: ? Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ IP: *.icpnet.pl 06.08.04, 13:55
            Myszolowka, ten opis mi baaardzo coś przypomina... ;) czy to Poznań?
    • myszolowka Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ 06.08.04, 16:33
      Nie :) Wroclaw :)
      • Gość: A.M. Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ IP: *.crowley.pl 06.08.04, 19:09
        czyzby VIII LO?;)
        • myszolowka Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ 07.08.04, 01:10
          hehe widze ze moj problem mialo wiele osob w naszym pieknym kraju ba miescie :)
          nieee :) akurat nie to LO :)
    • janella Re: PROBLEMY Z NAUCZYCIELKĄ W SZKOLE ŚREDNIEJ 18.08.04, 23:05
      teraz nie wolno uczniów obrazać, wiem, że niektórzy uczniowie tego naduzywają,
      ale ludzie ! wy tez macie swoje prawa, coraz wiecej sie o tym mówi, nikt nie ma
      prawa was obrażać ani osmieszać , pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka