martitqa 01.11.04, 20:50 Pomoc w opracowywaniu tematów do nowej matury ustnej z jęz. polskiego. Ja ze swojej dostałam 6! spectre13@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorka7 Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 02.11.04, 13:58 Ciekawe za ile...? :P Odpowiedz Link Zgłoś
martitqa Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 02.11.04, 15:48 to zalezy co chcesz. gotową pracę, konspekt, bibliografię? Odpowiedz Link Zgłoś
blackalexia Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 02.11.04, 20:54 Podaj więc cennik takiej "pomocy" :) luume@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_k Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 03.11.04, 20:24 martitqa napisała: > Pomoc w opracowywaniu tematów do nowej matury ustnej z jęz. polskiego. > > Ja ze swojej dostałam 6! > czyżby? a ja myslałam, że jako pierwsi będziemy zdawać N O W Ą maturę z polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
megxx nie do końca-pierwsi 04.11.04, 10:05 Był juz taki wybór stara-nowa dla zdajacych bodajże w 2002. Tylko wtedy zadania na podstawowej matematyce były na poziomie gimnazjum. Można to zobaczyć na stronach CKE. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: nie do końca-pierwsi 04.11.04, 16:20 A ja ...nie dostałam szóstki z matury, za to wygrałam olimpiadę polonistyczną, skonczyłam filologię polską na UAM, uczyłam w LO i... zapraszam serdecznie na korki poznaniaków! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
nodrags1 Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 01.12.04, 15:04 CZe!! Skoro jestes taki dobry to pomóż mi z tematem: "rewolucja społeczna jako sposób przemiany świata. Jak tę ideę komentuje literatura?" Prosze pomóżcie mi bo nie mam zielonego pojecia co wogule piosać do tego tematu!! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
aszatan Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 04.12.04, 17:43 Witam! To ja się też dopisuję do tego wątku i zaproszę na korepetycje i pomoc w pisaniu wypracowań wrocławian. Jesten studentką dwóch fakultetów na UWr. (w tym filologii polskiej :-> ) i pisałam już takie prace w 2002 roku z dużym powodzeniem. Pozdrawiam Natasza Odpowiedz Link Zgłoś
nodrags1 Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 04.12.04, 22:23 ile bierzesz za napisanie takiej pracy :):). Odpowiedz Link Zgłoś
aszatan Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 05.12.04, 13:57 Jeśli chodzi o Twój temat to koszt zamknąłby się w 100 zł. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nodrags1 Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 28.12.04, 17:39 daj mi jakies namiary najlepiej gadu-gadu!! i czy to bedzie od razu taki gotowiec co bede mogl go przedstawic~!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_mt Re: NOWA MATURA USTNA Z JĘZ> POLSKIEGO - POMO 08.01.05, 20:29 Mój temat to "dokumentaryzm i paraboliczność jako dwa sposoby przedstawiania świata".NIby niezbyt trudny ale jak mam to urozmaicić?? no i jeszcze jedno jak najszybciej znależć fachowe opracowania??proszę o kontakt bebeem@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś