Dodaj do ulubionych

Matura z biologii

31.05.22, 12:04
Cześć wszystkim.
Pisałem w tym roku maturę, chciałem wybrać się na kierunek medyczny, ale kompletnie zawaliłem biologię, pewnie czeka mnie gap year. Uznałem, że trzeba się na nowo przygotować do matury i chciałem Was zapytać o zbiory zadań dla maturzystów. Interesują mnie 2 konkretne i nie wiem, które mam wybrać. Pierwszy z nich to biomedica

www.namedycyne.shop.pl/dla-licealistow/32917-zbior-zadan-biomedica-biologia-2020-2021-tom-1-3.html
A drugi to Witowski nowa matura

www.namedycyne.shop.pl/zbiory-zadan/30890-zbiory-zadan-witowski-biologia-2020-tomy-1-3.html
Czy jest ktoś kto z nich się uczył i mógłby się wypowiedzieć? Bardzo mi zależy na tym żeby trafić na studia medyczne, rodzice tego też ode mnie oczekują i chciałbym spełnić ich oczekiwania. Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • andykotera Re: Matura z biologii 02.08.22, 13:54
      Siema! Widzę, że temat z maja, ale może jeszcze Ty Jessie (też jestem fanem BB :D), ale może jeszcze nie kupiłeś nic. Z biomedicą nie miałem styczności, ale z Wito owszem. 3 lata temu pisałem maturę, ale mnie interesowała chemia rozszerzona i właśnie zbiory witowskiego z chemii kupiłem, baaardzo mi pomogły. Domyślam się, że biologia też jest ok, tym bardziej, że z tego co wiem to co roku są nowe uzupełnione wydania. Jeśli to przeczytasz to daj mi znać czy korzystałeś może z tej księgarni do której linki wrzuciłeś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka