Dodaj do ulubionych

Temat studniówkowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 11:26
Jaki jest koszt od osoby i czy macie studniówke u siebie w szkole czy
wynajmujecie lokal?
Wynajmujecie zespół muzyczny czy macie jakiś inny sposób?
Obserwuj wątek
    • rodzynia Re: Temat studniówkowy 20.11.04, 12:11
      Koszt od osoby: 120 złotych
      Lokal: w Hotelu
      Zespół muzyczny: chyba jakiś będzie :)

Pozdrawiam
    • Gość: Motylek Re: Temat studniówkowy IP: *.244.145.198.ip.tnp.pl 20.11.04, 12:53
      Mamy studniówke w kopalni soli w Bochni. Za osobę towarzyszącą płacimy 123 zł,
      a siebie 123+koszty orkiestry, kamery, nauczycieli itp. Zespól będziemy mieć
      bardzo dobry wiec zabawa będzie super :) pozdr
      • Gość: Karola Re: Temat studniówkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 13:04
        Jesteś z tamtych stron? Skąd dokładnie? Z samej Bochni?
        Mam w Bochni i Niepołomicach rodzinke :-)
      • Gość: LUPUS MATURZYSTKA!!!! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:10
        ja studniowke mialam w tym roku szkolnym.koszt od pary to bylo o ile dobrze
        pamietam 300zl,czyli po 150 od osoby.oczywiscie kamera i zdjecia w to nie
        wchodzily,uwazam ze troche duzo,ale to co zostalo poszlo na poczestunek po
        kazdym egzaminie maturalnym.gral bardzo fajny zespol,studniowke mielismy miec
        na hali sportowej,ale zaprotestowalismy,bo studniowki w naszej szkole to
        tradycja,fajne jest stylizowanie klas,kazda klasa byla inaczej ubrana,moja
        wystilizowana byla na dzungle,inna np.na palac z lodu,jeszcze inna na dyskoteke
        lub dom publiczny.bylo super!!!
    • Gość: kalaruszek Re: Temat studniówkowy IP: *.net.pl 20.11.04, 13:29
      co do kosztów to za bardzo się nie orientuję ale płacimy za parę a nie za osobę
      bo tradycja taka że wszyscy przychodzą sparowani, lokal: sala gimnastyczna
      naszego LO (to też tradycja :/ )
      • Gość: ss Re: Temat studniówkowy IP: *.orasoft.net.pl 22.11.04, 19:16
        My mamy w hotelu Lord, mialo byc w Radisonie ale za drogo 220-cena wyjsciowa.
        Ale i tak teraz placimy 180 i 150 za osobe towarzyszaca. Do tego DJ kamerzysta itd.
    • Gość: kubuspuchatek18 Re: Temat studniówkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:34
      koszt: 170 od maturzysty + 90 za osobe towarzyszącą
      miejsce: lokal (duża sala "balowa" w restauracji)
      zespół: będzie DJ

Pozdrawiam, Julia
    • Gość: Motylek Re: Temat studniówkowy IP: *.244.145.195.ip.tnp.pl 20.11.04, 16:48
      Mieszkam niedaleko Bochni, w Bochni chodze do szkoly :) Masz kogoś z rodziny w
      naszym wieku?? pozdr :)) papa
      • Gość: Karola Re: Temat studniówkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:45
        Mam rodzinke w Bochni i Niepołomicach. A w naszym wieku to raczej nikt sie nie
        znajdzie, wszyscy powyżej 25 lat, zajęci.
    • Gość: Motylek Re: Temat studniówkowy IP: *.244.145.195.ip.tnp.pl 20.11.04, 16:49
      Aha, jeśli chcesz to podaj Ci moj nr gg: 1883762. Napisz to pogadamy :)))))
    • Gość: Maja Re: Temat studniówkowy IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 20:04
      U nas 80 zl od osoby. Wynajmujemy sale gimnasyczna jakiegos osr. sportowego -
      to niestety w naszej szkole tradycja :-/ Zespol jakis tez bedzie ;-)
    • Gość: asia Re: Temat studniówkowy IP: *.kim.pl 22.11.04, 16:28
      cena: 200zl od osoby
      Lokal: Muzeum Narodowe
      a co z muzyką to nie mam pojęcia :)
      • Gość: amora Re: Temat studniówkowy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:53
        Naprawdę Muzeum Narodowe ?
        • Gość: asia Re: Temat studniówkowy IP: *.kim.pl 23.11.04, 15:32
          serio serio. Muzeum Narodowe w Krakowie a do tego jedzonko z Wierzynka :/
    • Gość: Aga Re: Temat studniówkowy IP: *.daminet.pl 22.11.04, 17:54
      cena jeszcze bliżej nie znana, ale na pewno nie więcej niż 100 zł od osoby ( w
      zeszłym roku było 80), w sali wynajmowanej (moim zdaniem sala jest super, byłam
      tam 2 razy), pare lat temu studniówki były w naszej szkole, ale konserwator
      zabytków się przyczepił, bo szkoła zabytkowa jest.
      Muzyka: orkiestra i dj.
    • Gość: wielunianka Re: Temat studniówkowy IP: *.cable.wsm.wielun.pl 22.11.04, 18:08
      Koszt od osoby: 100 zł + 100 zł za osobę towarzysząca spoza szkoły
      Miejsce: Lokal (restauracja, w której zazwyczaj odbywają się wesela)
      Muzyja: Jeden z DJ'ów z pobliskiego Protectora
    • livia_m Re: Temat studniówkowy 22.11.04, 19:47
      miejsce: szkoła (jedzenie w klasie, tańce na sali gim.)
      koszty: 150zl za siebie i 110 za osobę towarzysz.
      płyta DVD 60zł.
      muzyka: na sali zespół, w klasie DJ.

i tak będziemy bawic się w klasie, a nie na sali
      w towarzystwie nauczycieli i przy muzyce zespołu.

mamy juz zarezerwowaną klasę na końcu szkoły, gdzie
      nikogo nie będzie. dodam, że naprzeciw mamy łazienkę:)

P.S.
      pozdro dla wszystkich, którzy sądzą, że
      studniówka to beznadziejny pomysł.
      hahahahaha
      • Gość: amora Re: Temat studniówkowy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:57
        U mnie podobnie, lylko dla drugiej osoby cena taka sama - czyli 150 zl.Ale
        rowniez w szkole.
        • betitka1 Re: Temat studniówkowy 23.11.04, 20:39
          a u mnie studniowka jest w hotelu Bristol, placimy 90 zlotych od osoby (ale w sumie wyjdzie gdzies tak okolo 240 zl bo widomo kamerzysta, nauczyciele itp...) ogolnie to spoko tylko wiekszy problem z dojazdem bo tatusia prosic nie bede zeby mnie odwiozl z moim chlopakiem a mamy zamiar sie ostro zabawic co robic? pozdrowka dla wszystkich studniowkowych optymistow
    • Gość: Natka Re: Temat studniówkowy IP: *.telkab.pl 26.11.04, 20:52
      Ja mam studniówkę w Sękocinie.. to bodajże jakiś hotel z dwoma salami wiadomo
      jedna do tańca, druga to jedzenia... Za pare płacimy 300 zł czyli 200 zł za
      siebie i 100 zł za osobę towarzyszącą
    • Gość: mija Re: Temat studniówkowy IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 27.11.04, 18:58
      miejsc: zamek w niepolomicach
      cena za pare: 370zl (w tym dojazd wynajetym autokarem i o 5 rano dojazd na
      rynek glowny co by troche poskakac naokolo Adasia;)
      • Gość: Karotka Re: Temat studniówkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:46
        Zamek w Niepołomicach... Nawet nie wiesz, jak ja ci zazdroszcze...
    • Gość: Pablo Kimono Re: Temat studniówkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:41
      A którego dokładnie macie te Wasze studniówki, najbardziej mnie interesuje
      Warszawa. W ogóle jest ktoś kto nie ma nastroju i ochoty na zabawy? Bo ja teraz
      do takich należę! Może przynudzam, waląc takie smutasy, ale szukam powodu, żeby
      honorowo się wykręcić z takiej imprezy.

Dla ścisłości ja mam 21 stycznia - nie jestem pewny czy to dokładnie ten dzień,
      ale napewno najbliższy weekend tego dnia.

Tak więc proszę was o podanie dnia i liceum, kiedy macie studniówkę. POZDRAWIAM
      • Gość: jupi86 Re: Temat studniówkowy IP: 80.50.49.* 22.05.05, 18:33
        ja mialem juz dawno......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka