Gość: anka_18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:53 sprawdzilam odpowiedzi wlasnie i jest zle a nawet bardzo! zdalam ale minimalnie;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: MATEMATYKA!! jak Wam poszlo? IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 20:23 jak my wszyscy :( chyba przerzuce sie na hist;) banał typu : co jest na obrazku i gdzie znajduje sie ta wieza :wieza eiffla w paryzu :P wow :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnmn Re: MATEMATYKA!! jak Wam poszlo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 12:27 dzis w szkole sprawdzalam wyniki i z podstawowej mam max 20 pkt, az plakac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debilka Re: MATEMATYKA!! jak Wam poszlo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:08 ja juz sie tu zaliłam kiedys, mate zawalilam calkiem, nie spodziewalam sie ze bedzie az tak zle. generalnie: ang 100%, pl 74 %, mat 24 % hehe. ale maaamy czaaas, spoko, bedzie dobrze. zawsze to jakas mobilizacja do nauki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marchef_w_butonierce Re: MATEMATYKA!! jak Wam poszlo? 10.01.05, 17:26 ja z maty mam 50 % -podst :( woj slaskie licze ze na prawdziwej bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re: MATEMATYKA!! jak Wam poszlo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:53 Ja mialam 17 pkt z podstawowej, ciesze sie ze zdalam bo u nas w szkole zdawalo 20 osob a tylko 5 zdalo!! Odpowiedz Link Zgłoś