Dodaj do ulubionych

Warszawski duet HGW-Wielgus

05.01.07, 10:38
juz od niedzieli:)))))
Cieszycie sie ? Kto jest za ?
Obserwuj wątek
    • goldenwomen Hankę sami wybraliscie :P 05.01.07, 10:39
      • francuskilacznik Re: Hankę sami wybraliscie :P 05.01.07, 10:46
        Wybrali, ja nie.
        • goldenwomen Re: Hankę sami wybraliscie :P 05.01.07, 10:59
          teraz kazdy tak bedzie mówił :))))
      • figaroq Re: Hankę sami wybraliscie :P 05.01.07, 11:38
        a tak naprawdę to wybrało ją SLD i LiD
    • rydzyk_fizyk I klękający na ingresie Kaczor Prezydencki 05.01.07, 10:47
      mam nadzieję, że będzie transmisja.
      • francuskilacznik Re: I klękający na ingresie Kaczor Prezydencki 05.01.07, 10:51
        Wszyscy sie lekamy, bo nie wiadomo ilu tam jeszcze agentow pozostalo, posrod
        kleru oczywiscie.
        • rydzyk_fizyk Re: I klękający na ingresie Kaczor Prezydencki 05.01.07, 11:03
          Nie lękajcie się :)
    • twoj.psychiatra Schizofrenia na FK. Goldenwom.vel francuskilacznik 05.01.07, 11:33
      dyskutuje sama ze sobą.
      Proszę o dalszą dyskusję - przed podjęciem decyzji o leczeniu, muszę ustalić,
      czy to schizofrenia paranoidalna, czy wstępne etapy katatonii
      • nowytor4 Świetnie, że jesteś psychiatro. Poruszyłem tu na 05.01.07, 11:44
        forum wątek dotyczący dzieci zdrajców, SBeków, TW i towarzyszy. Czy wiesz jak te
        dzieci uleczyć, coby tym pekińczykom pomóc. Sam nie wiem, resocjalizować,
        leczyć, czy odstrzelić jak włoska mafia?
        Na przykład taki Adam Michnik. Czy ty wiesz jak on cierpi? Co można dla niego
        zrobic?
      • goldenwomen porazajace!!!!!!! 05.01.07, 11:47
        ktos tu dostał pomrocznosci jasnej!!!! ja i łącznik w jedej osobie? hehehehehehe
        masz racje lecz sie sam!
      • t-800 Re: Schizofrenia na FK. Goldenwom.vel francuskila 05.01.07, 11:50
        He, he, he! Zgłoś się do swojego psychiatry. :-) Może jeszcze nie jest za późno. :-)
        • goldenwomen Re: Schizofrenia na FK. Goldenwom.vel francuskila 05.01.07, 11:53
          t-800 napisał:

> He, he, he! Zgłoś się do swojego psychiatry. :-) Może jeszcze nie jest za
          późno
          > . :-)

TY tez wierzysz ze jestem jak Bóg jedna w dwoch osobach???????? az nie moge w
          to uwierzyc!
      • goldenwomen Re: Schizofrenia na FK. Goldenwom.vel francuskila 05.01.07, 11:50
        twoj.psychiatra napisał:

> dyskutuje sama ze sobą.
        > Proszę o dalszą dyskusję - przed podjęciem decyzji o leczeniu, muszę ustalić,
        > czy to schizofrenia paranoidalna, czy wstępne etapy katatonii

jak to sama ze sobą????? dupek jestes i tyle i prosze mi tu bez obrazy, miesza
        ci sie sen z jawą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka