Dodaj do ulubionych

Motyw samotności

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:36
Szukam materiałów do ustnej matury na temat samotności. Jak coś macie to
dajcie znać.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Motyw samotności IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 12:28
      tez mam motyw samotnosci ..moze sie czyms wymienimy ??? moj mail to:
      kasienka_86@tlen.pl
      • Gość: asia Motyw samotności IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:17
        ja również mam motyw samotności ale w literaturze i sztuce Chętnie z kimś
        pogadam o maturce i wymienie poglądami i materiałami moje gg 2338399
      • Gość: justyna Re: Motyw samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:59
        eja jak macie ciekawy pomysl na ten temat to piszcieee na gg 2899364 thx
        • Gość: Ana Re: Motyw samotności IP: *.chello.pl 13.02.05, 16:03
          Chetnie pogadam i wymienie sie materiałami i pomyslami piszcie na gg 2840184
    • krelke Re: Motyw samotności 06.02.05, 12:34
      ja tez pisze prace maturalna "motyw samotności w literaturze". blagam o jakies
      materialy :) z gory WIELKIE dzieki !!! :D

mail: tka86@o2.pl
    • Gość: lenka Re: Motyw samotności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:16
      jeżeli ktos miałby jakiś pomysł na to by praca na ten temat nie była
      nudna,oklepana i znałby jakieś nietuzinkowe postaci do omówienia to proszę o
      kontakt: lenkawu@wp.pl generalnie jeśli ktoś miałby coś do powiedzenia w tej
      sprawie to proszę o kontakt.
      • Gość: justyna Re: Motyw samotności - zajrzyjcie na....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:15
        zajrzyjcie na strone www.anoreksja.vti.pl/ tam na forum odpowiedziałam
        juz jednej osobie na pytanie o motyw samotnosci . jak będziecie zainteresowani
        to piszcie na maila justynaa5@wp.pl ale odpowiem dopiero w sobote bo teraz będe
        na uczelni. z osoba piszaca o samotności kontaktowałam się najpierw na forum a
        potem mailem - to co napisałam jej w mailach moge wysłać i wam .
        • Gość: Justyna Re: Motyw samotności - zajrzyjcie na....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:18
          aha - temat na forum to " pomoge maturzystom - za free"
    • Gość: ania--myszka@o2.pl Re: Motyw samotności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:57
      czesc! moj temat na ustnu polak rpowniez jest o samotnosci...
      z checia sie czyms powymieniam:D
      pisz moj adres
      ania--myszka@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka