Gość: xxx IP: 80.51.184.* 06.03.05, 16:12 Co byscie wybrali na pedagogice :resocjalizację czy animacje społeczno- kulturowa? Co tez myslicie o studiowaniu psychologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: truskaweczka Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:59 ja bym wybrała resocjalizacje...w zasadzie nie bym tylko juz wybrałam-bardzo chciałabym to studiowac.a co do psychologii to jest moje marzenie od paru dobrych lat,ale zdaje sobie sprawe że dostanie sie na nią graniczy z cudem dlatego mysle tez o pedagogice.jak juz sie dostane na pedag. to napewno pomysle o psychologii za rok-nie dam za wygrana bo trzeba realizowac swoje marzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pedagogika IP: 80.51.184.* 06.03.05, 22:14 NO wiem, ze psychologia to bardzo oblegany kierunek i ciezko ise doatc niestety: ((( dlatego zastanawiam sie nad ta resocjalizacja(podobno tez ma byc oblegany. bynajmniej tam gdzie ja sie wybieram) ale mimo wszystko nie ejstem jakos przekonana do tej resocjalizacji, bardziej interesowala by mnie ta animacja spoleczno-kulturowa, ale ona jest znowu platna, w niepanstwowej szkole:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskaweczka Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:02 pewnie ze oblegany,zreszta jak prawie wszystko na uniwersytetach:(a gdzie chcesz isc na ta pedagogike?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskaweczka Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:28 a ja wrocław,opole albo zielona góra.pewnie mieszkasz gdzies koło bydgoszczy,ale na uniwer zielonogórskim jest ten kierunek animacja i cos tam Odpowiedz Link Zgłoś