Dodaj do ulubionych

pedagogika

IP: 80.51.184.* 06.03.05, 16:12
Co byscie wybrali na pedagogice :resocjalizację czy animacje społeczno-
kulturowa? Co tez myslicie o studiowaniu psychologii?
Obserwuj wątek
    • Gość: truskaweczka Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:59
      ja bym wybrała resocjalizacje...w zasadzie nie bym tylko juz wybrałam-bardzo
      chciałabym to studiowac.a co do psychologii to jest moje marzenie od paru
      dobrych lat,ale zdaje sobie sprawe że dostanie sie na nią graniczy z cudem
      dlatego mysle tez o pedagogice.jak juz sie dostane na pedag. to napewno pomysle
      o psychologii za rok-nie dam za wygrana bo trzeba realizowac swoje marzenia!!
      • Gość: xxx Re: pedagogika IP: 80.51.184.* 06.03.05, 22:14
        NO wiem, ze psychologia to bardzo oblegany kierunek i ciezko ise doatc niestety:
        ((( dlatego zastanawiam sie nad ta resocjalizacja(podobno tez ma byc oblegany.
        bynajmniej tam gdzie ja sie wybieram) ale mimo wszystko nie ejstem jakos
        przekonana do tej resocjalizacji, bardziej interesowala by mnie ta animacja
        spoleczno-kulturowa, ale ona jest znowu platna, w niepanstwowej szkole:/
        • Gość: truskaweczka Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:02
          pewnie ze oblegany,zreszta jak prawie wszystko na uniwersytetach:(a gdzie
          chcesz isc na ta pedagogike??
          • Gość: xxx Re: pedagogika IP: 80.51.184.* 07.03.05, 16:26
            do Bydgoszczy a ty?
            • Gość: truskaweczka Re: pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:28
              a ja wrocław,opole albo zielona góra.pewnie mieszkasz gdzies koło
              bydgoszczy,ale na uniwer zielonogórskim jest ten kierunek animacja i cos tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka