Dodaj do ulubionych

szukalam w necie i...znalazlam

IP: *.man.busko.pl 15.04.05, 14:21
tematy maturalne 2005 FIZYKA i chemia..
powiem tylko ze pelne zaskoczenie bedzie..
niestety link juz zablokowany
ciesze sie ze udalo mi sie sciagnac UF...
Obserwuj wątek
    • Gość: rece_w_dol Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 14:52
      <hahaha> juz wierze !! :D Juz lece szukac innych, bo akuurat fiza mnie nie
      interesuje. Ide szukac polskiego.

Dziewczyno, idź sie lepiej ucz do tej matury, a nie p*** takich glupot.
      • Gość: mwd_rdx mwk_rdx@op.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:02
        Jak możesz to wyślij i mi , albo zagadaj na gg 6927010
        Zawsze sie możemuy dogadać ! Pozdrawiam
    • Gość: xxx Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:22
      A biologia była????
      • Gość: eileen Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:23
        mogłoby się dziewczę podzielić.
        bo nie widzę innego powodu stworzenia tego tematu?
        • Gość: niunia Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.net.autocom.pl 15.04.05, 16:36
          Acha, już się zaczyna. Dziwię się, że tak późno...
          • Gość: mALWINKA Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 02.05.05, 11:29
            Cześć macie lekturkę pewniaka na polski pisemny to dla mnie bardzo ważne chodzi
            mi tylko o jedna lekturkę. Nie zdałam próbnej i teraz jestem załamana czarno to
            widzę prosze pomózcie bede bardzo wdzięczna chodzi mi tylko o lekturke o nic
            wiecej na pewno wiecie prosze pomózcie mi:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            moje gg 4118133
            • pamelus Re: szukalam w necie i...znalazlam 05.05.05, 18:10
              Tak sobie czytam wypowiedzi co poniektórych osób i zaczyna mnie rozpacz
              ogarniać. To mają być maturzyści?! Ludzie teoretycznie dojrzali?! Wstyd...
      • Gość: maturzystka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:16
        szukam pomocy z chemi jesli macie cos pomozcie,chyba kazdy jest takiej sytuacji
        teraz.medea5@poczta.onet.pl/dzieki
        • Gość: Gepetto Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:14
          moge ci wyslac test ciazowy. wyniki bedziesz miala wczesniej niz pod koniec
          czerwca.
    • Gość: b ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:44
      tak, zciagnelam sobie i mam na dysku. kto chce zebym mu przeslala niech zapoda
      adres
      trzeba sobie pomagac, nie?
      pozdro :)
      oj, szaleni ludzie z tych maturzystow :D
      • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 16:46
        ja też mam wszystko, ja już nawet mam własne wyniki i wasze zresztą tez, bo to
        juz dawno ustalone, jak chcecie to wam prześlę, tylko podajcie z jakiej
        jesteście szkoły i swoje kody na maturę, a dostaniecie wyniki.
        • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:48
          buahaha ty oszustko! wyniki to bede jak juz wszyscy mojemu wujkowi w łape
          dadza. jeszcze kilka osob nie doniosla trzeciej raty, i nie wiadomo, czy bede
          mieli 55% czy 75% z polskiego hehe
          • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 16:51
            Ja mam własnego wujka, a poza tym to nie wszyscy płacą, w niektorych przypadkach
            oni to po prostu losują, mi już np wylosowali, że zdam wszystko na 98%.
            • Gość: Wiewi Re: ja mam wszystko IP: *.chello.pl 25.04.05, 19:06
              Ze wam sie chce takie bzdury pie..c, nic sie nie losuje, zadnych wynikow.
              Dostajesz tylke punktow na ile zasluzysz.
              • Gość: Profesor Siwy Re: ja mam wszystko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:18
                sretetete!dostajesz tyle punktow, ile wyslesz mi nagich zdjec: sivhiv@wp.pl!im
                wiecej, tym lepiej (ale nie wiecej niz 100!!!).
        • Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:50
          Ja poproszę o tematy, mój adres to: angelx99@poczta.onet.pl
          • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 16:54
            Najpierw to trzeba wysłac smsa na numer 7777 i odpowiedzieć na proste pytanie.
            • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:20
              i przeslac 3 kody kreskowe z opakowan dosi

kaju, moja padrugo, spisujesz te adresy jak mniemam? moga nam sie przydac :)

• Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 19:39
                Oczywiscie, że spisuję. Może jeszcze są jacys chętni, bo już niedługo promocja
                sie konczy.
                • Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 19:50
                  KAJA o co w tym chodzi, bo juz sie zakrecilam heh co spisujesz, jakie kody, wysylasz cos?
          • Gość: AGA Re: ja mam wszystko IP: *.man.busko.pl 15.04.05, 16:55
            Smiejcie sie...

ok..ale tylko osobiscie 6godzin pzred egzaminem
            nie chce nagle konkurencji na 100%
            • Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 18:09
              Aga albo b, macie te testy?/ zjakich przedmitow, macie tez z biologii? prosze odpiszcie!!
              • Gość: nika Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:57
                buahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale sie nasmialam dobre b i Kaja :)dobre :D
                gratuluje poczucia humoru:D
                • Gość: k Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:07
                  koleżanko, ja nie zdaje tych przedmiotów, więc możesz mi wysłać na maila
                  chef@vp.pl :)))

jak nie wyśleś to zaraz dzwonie do odpowiednich służb i szybko zostaniesz
                  namierzona...
              • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:34
                mamy wszystko, ale przeciez nie bedziemy wszystkim wysylac, nie? skad mamy
                wiedziec czys zaufany czlowiek?? moze ty to polowie znajomych rozeslesz, potem
                to bedzie krazylo po calusienkiej polsce i mature nam zmienia
                i z interesu przyslowiowy ch.. wyjdzie :/
                musialbys jakos potwierdzic i umotywowac, ze mozna ci ufac
                • Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 21:50
                  b, jak moge ci udowodnic ze mozesz mi zaufac, ze nikomu innemu nie wysle, a wierz mi ze bym tego nie zrobila. jakie masz przedmioty?
                  • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:57
                    ok, sprawa jest taka
                    wiesz kto to jest kaja nie? podawala swoj numer w watku z numerami GG.
                    musialabys z nia pogadac, potem umowic sie na spotkanie osobiscie, bo przeciez
                    zaden glupek nie bedzie wysylal przez poczte. ona jest ze slaska, wiec nie wiem
                    czy cie bedzie pasowac, jak nie, to najwyzje poleci ci kogos z twojego
                    wojewodztwa
                    ale to wszystko tylko po rozmowie, jesli uzna, ze jestes odpowiednia osoba
                    przedmioty mamy wszystkie oprocz wiedzy o tancu, wiec nie wiem czy ci to
                    odpowiada
                    aha, tylko nie mysl, ze kazdy pierwszy lepszy co sie zglosi to dostanie
                    a jakby co, to nikt nic nie wie, bedziemy sie trzymac wersji ze to byly zarty,
                    wiec nie probuj nas potem wkopywac, musimy sie ubezpieczyc na wypadek takich
                    sytuacji
                    mysle ze wszystko dosc jasno wyjasnilam
                    pzdr!
                    • Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 22:05
                      nie, no przeciez to oczywiste ze nikomu bym nie gadala, a tym bardziej nie chciala nikogo wkopac...problem jest w tym, ze ja jestem z kuj-pom, takze do slaska napewno sie nie wybiore, wiec to odpada, nie ma innego sposobu, ja nie wiem jak sie z nia ''skontaktowac"
                    • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:06
                      Tak, najpierw musisz znaleźc mój numer w sieci, jeżeli Ci sie to uda, to znaczy,
                      że bardzo Ci zależy i można ci zaufać.
                      Belciu my juz mamy wiedze o tańcu, wczoraj dostałam cynk z ministerstwa (wujek
                      przysłał , wiesz o co chodzi)
                      Do xxx, jak nie jesteś ze Śląska, to bedzie trudno, bo niewszedzie mamy nasze
                      tajne komórki
                      • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:17
                        i na cholera nam ta wiedza o tancu??? MOWIALAM, ZEBY NIE BRAC, ja za to glowa
                        recze, wiesz? po co to ryzykowac??!! dla przedmiotu , ktory zdaje 100 osob?
                        wiesz jakie ostatnio kontrole robili?? sory, to ze twoj bojfrend tanczy w
                        balecie, nie znaczy ze masz moje zycie i dalsza edukacjena szli stawiac!!!
                        i nawet nie probuj tego do mnie przesylac, rob z tym co cchesz, ja nic o tym
                        nie wiem, juz i tak mialam ostre przekrety z wosem!!!!!!!!
                        • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:27
                          Zgoda 100 osób, ale miałam już paru klientów i oni duzo oferowali, więcej niż za
                          jakis tam polski, czy matę. To jest eliterny przedmiot i stawki są duże. To co
                          robimy i tak jest niebezpieczne, więc jeszcze trochę ryzyka nie zaszkodxi. Tak w
                          ogole to mam cynk, ze kontrola znowu będzie pod koniec miesiaca, wec uwazaj. Jak
                          tego nie chcesz to sama zadysponuję, ale z Toba się nie dzielę. A od mojego
                          boyfrienda to się odczep, ok?
                          • Gość: solfa Re: ja mam wszystko IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.05, 20:19
                            BŁAGAM! jak macie wyślijcie mi info o maturze z biologii -gg 2918505! musimy
                            sobie pomagać :P
                        • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:29
                          A tak w ogole to przestań nas tak w kazdym watku reklamować. To z założenia jest
                          tajne.
                          • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:39
                            nie w kazdym. po prostu ja wiem, ze sa ludzie, ktorzy zasluzyli sobie na to, by
                            sie z nimi podzielic wiedza i co w tym zlego? ja dzis pomoge im, alek jak
                            zostanie politykiem pomoze mi- jakas ustawa, jakies ulatwienie, badzmy ludzmi,
                            nie?
                            • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:42
                              No dobrze, niech będzie, Ty lepiej zobacz, że stracilismy klienta, xxx rezygnuje...
                            • Gość: Alek Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:43
                              Alek chce zostać żurnalistą i politologiem w jednym
                              • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:47
                                dobrze koles, mozesz nawet w agorze robic, to bedziesz afery wyciszal
                                kaju: jak klientowi zalezy to wroci, a ja mysle ze jak nie ona to tysiac innych
                                ja w kazdym razie kaski bede miala dosc, wiec jedna soba w ta czy w ta to mi
                                pika
                                • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:54
                                  O, czyzby nowy wspólnik? :)
                                  ja tez tak myślę, że klientów i tak mamy dosyć, a ile kasy, starczy nam na
                                  dostatnie życie do emerytury, jak to dobrze miec wujka :)
                                  • Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:59
                                    to co kaju, zamykamy interes? nie ma co chyba wiecej ryzykowac, grunt zebysmy
                                    my jeszcze zdaly hahaha i na studia!! do takich jak my swiat nalezy!!
                                    :D
                                    • Gość: xxxx Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:00
                                      Ile chcecie za biologię poziom podstawowy i rozszerzony??? Jestem z śląska więc
                                      nie ma problemu by załatwić to osobiście.
                                      • Gość: b hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:40
                                        takie sprawy na gg z kaja zalatwiasz, albo zostawiasz mejla. nie przesadzajcie
                                        wszyscy, zebym ja na forum publicznym pisala o tym!!
                                        jesli nie potraficie czytac ze zrozumieniem, to nie wiem czy wam sie ta matura
                                        NALEZY. JA MOGE POMOC KOMUS, KTO SIE boi, ze go stres zabije albo cos takiego,
                                        a nie kompletnym tlumokom, bo to byloiby nieuczciwe, zeby ktos zupelnie nic nie
                                        umiejacy zdal tylko dlatego ze dostal ode mnie pytania. dlatego nie dajemy
                                        wszystkim jak leci, tylko najpierw kandydata sprawdzamy. trzeba byc uczciwym
                                        • Gość: Kaja Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 23:49
                                          No ci ludzie są niemozliwi...jak można tutaj pytać "za ile", a poza tym to
                                          tajemnica handlowa. Nasza podstawowa zasada IDIOTOM NIE SPRZEDAJEMY. A w ogóle
                                          to miałyśmy już powoli zamykać działalnośc.
                                          • Gość: b Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:53
                                            ja zamknelam, jutro dostarczam tylko tym, ktorym obiecalam. no i moze potem
                                            alkowi, jak zechce :)
                                            ale jakby ktos sie rzucil z superoferta nabycia, to czemu nie ... :) wiedza
                                            jest bezcenna heheheh
                                            • Gość: Kaja Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 23:57
                                              Ok, rozumiem, to teraz już tylko cieszmy się życiem :)
                                            • Gość: Alek Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:03
                                              Alek chce. tylko nie mamy pieniedzy, gó..ane blaszaki :)
                                              • Gość: b Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:08
                                                "Alek chce. tylko nie mamy pieniedzy,"
                                                hahaha jak ty mnie czasem bawisz. to ci powiem w tajemnicy, ze niektorzy robia
                                                takie rzeczy po przyjacielsku za darmo
                                                buahahahah
                                                • Gość: Kaja Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.ssnet.pl 16.04.05, 01:08
                                                  No właśnie, dla wybranych usługi są bezpłatne, ale tylko dla wybranych...:)
                                                  • Gość: Alek Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:16
                                                    Przez noc przyszło mi do głowy hasło reklamowe dla waszej działalności(trochę
                                                    już osłuchane): "matura, chcesz zdać czy zdawać?" :)

Dobra, znikam, pora nauczyć się mówić po polsku :(

Zaprzestańcie działalności, bo jak czytam posty xxx to widzę, że wcale to nie
                                                    jest śmieszne.

Ludzkość stanowią ludzie i reszta...ludzi jest niewielu. :)
                                                  • Gość: mądry kicham na waszego wujka!!! IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 01:11
                                                    Mam stronę na której jest wszystko, teksty które bedą na pl, matma, historia...
                                                    etc po prostu komplecik!!! ale Wam (KAJU i B) nie podam! aha z tego co wiem to
                                                    kontrola (moja mama ją prowadzi) ruszyła już dziś. i już 2 maja mają być
                                                    pierwsze aresztowania!!! wieć nie wiem czy to przeczytacie, a jak nawet nie
                                                    zdołają was tam złapać (1/1000000 szans) to przecież mam wasze IP i już
                                                    siedzicie tak jak całe to forum.

Do więzienie OSZUSCI!

pora na IV PR precz z komunistycznymi świniami co mają wujków!!!
                                                  • Gość: KTOS do MADREGO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 17:53
                                                    A Z JAKIEJ RACJI BEDA KOGOS ARESZTOWAC!! A TY TO CO I TWOJA MAMUNIA??? TTY TEZ
                                                    JESTES OSZUST BO TEZ MASZ TESTY!! TY MOZESZ MIEC A INNI NIE CO?? TO JAK INNYCH
                                                    BEDA KARAC TO TWOJA MAME TEZ ZA TO ZE CI DALA TE TESTY:p
                                                  • Gość: MĄDRY Re: do MADREGO IP: *.icpnet.pl 09.05.05, 13:20
                                                    Ale to moja mama robi kontrolę, więc kto ją złapie? no spoko jak i dobrze
                                                    ocenią prace z ang na rozszerzonym, a napewno ocenią bo miałem ją świetnie
                                                    przygotowaną, to bedzie 3 egazminy i same 100% jeszcze tylko hist i wos i
                                                    bedzie 5x100% ale ja mądry jestem
                                                  • Gość: madzik do madrego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.05.05, 15:15
                                                    to powinien ktos twoja mame skontrolowac na pewno jest ktos nad nia:> i wcale
                                                    nie jestes taki madry bo wszystko masz od mamusi to juz tak sie nie zachwycaj
                                                    debilu:]
                                                  • klodia86 Re: hryste, ostatni raz pisze! 05.05.05, 17:19
                                                    och, jak tak teraz mysle to niezle z was oszustki i wyzyskiwaczki!!!Na taki
                                                    czas jak matura to trzeba sobie pomagac a nie kase brac za arkusze-no o ile w
                                                    ogole je macie....w co watpie...
                                        • Gość: kop gg2228102-wyslij mi ktos chemie jak by mogl thx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:13
                                          • Gość: olesia RATUNKU!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:06
                                            wyslijcie mi prosze mature z chemii jak macie, podzielcie sie kurce... moj
                                            adress: olesk4@tlen.pl z gory dzieki.
                                      • Gość: Pawel M Re: ja mam wszystko IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 00:37
                                        Kto ma odpowiedzi na mature z łopatologii? Prosze wyslijcie mi na maila
                                        cocojambo@wp.pl Jestem z Afryki i jestem biedny, potrzebuje pomocy....
                                    • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 23:01
                                      Ok, kasy mamy juz dośc, koniec tego zycia w napięciu, że nas moga wykryć, a
                                      maturę zdamy na 100% i będziemy miesiąc oblewac :D
                                      • Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 16.04.05, 10:56
                                        kaja albo b, odezwijscie sie na email bluee1@wp.pl nie wiem jak sie z wami skontaktowac , dlatego zostawiam email,prosze, zalezy mi na tym...
                                      • Gość: yavanna Re: ja mam wszystko IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 19.04.05, 21:21
                                        kaja moge prosic o kontakt na mail narine027@interia.pl ??chcialabym sie
                                        dowiedziec co i jak.zdaje historie i wos..jelsi mozesz to prosze skontaktuj sie
                                        ze mna..
                                      • Gość: dotka Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:05
                                        cze kaja,ja moge sie z toba spotkac wiesz o co chodzi:)mozna sie dobgadac nie
                                        bedziesz zalowac.widze ze jestes spoko babka lubie takie osoby sa konkretne a
                                        nie takie waly ktore tylko kreca w kolko.co ty na to?masz tu moj
                                        meil.doorota1986@wp.pl wkonsu rowiesnicy trzeba sobie
                                        pomagac.<polak,angol,hista,wos>co do zaufania mozesz zie przekonac ze jestem
                                        tego warta.dzieki z gory:)
                            • Gość: nuśka Re: ja mam wszystko IP: *.euronet.net.pl 05.05.05, 15:31
                              do b - Inuska@op.pl
                            • Gość: ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:50
                              no wlasnie badzcie ludzmi wiec jak cos wiecie i to jest sprawdzone to
                              podzielcie sie ze mna informacjami please!!!!!!!
                            • Gość: Fiks Re: ja mam wszystko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 22:24
                              ludzie nie wierzcie tym bzdurom. na takie hasła populistyczne typu "mam arkusze
                              matur" nikt zdrowo myślący się nie nabierze! Przecież Kaja i b. mogą być nawet
                              młodsze od nas maturzystów. robią sobie jaja. Ja też mam wtyki teoretycznie do
                              cke i wam powiem, że żadne testy nie zostały zapisane na kompach!! a wszystkie
                              są już gotowe conajmniej od stycznia. (i dla jasności - ja też ich nie mam
                              nistety)

Matura jest dla elity intelektualnej a nie dla naiwniaków, którzy nie mają
                              syntetycznego myślenie.Nie każdy ją musi zdać.

Ludzie co się z wami dzieje? trzema się było uczyć a nie liczyć na farta albo
                              nie potywać się z motyką na słońce i zamiast do LO iść do zawodówy!
                              pozdrawiam współczesną polską inteligencję:)
                      • Gość: Wiewi Re: ja mam wszystko IP: *.chello.pl 25.04.05, 19:13
                        Ok ja mam dosc :P w zyciu jeszcze nie widzialem nic glupszego. Kaja gratuluje
                        ci pomyslu, zycze zebys znalazla jak najwiecej frajerow. A tymczasem adieu :D
                        Chociaz musze przyznac ze to okrutne :)
                        P.S
                        A tak wogule to nie jestes nawet dziewczyna co? ;)
                        • Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 25.04.05, 21:52
                          Jestem wysokim przystojnym blondynem i pracuję w policji ;)Kaja to mój kryptonim.

• b_belcia Re: ja mam wszystko 25.04.05, 21:56
                            hyhy to prawda, kaja nazywa sie naprawde atanazy, jest srednio przystojnym
                            [łysawym] blondynem, a je...go chlopak tanczy w balecie i w tym roku zdaje
                            mature, stad je...go zainteresowanie tematem matur
                            wiecej zdradzic niemoge :/ hihi bo mnie zabije
                            • kaja86 Re: ja mam wszystko 25.04.05, 22:01
                              Tylko nie łysawym...moje włosy trzymaja się mocno.
                              • b_belcia tajne!! 25.04.05, 22:05
                                { wiesz co, myslalam zeby tym glupkom powysylac zestwy z CPE jako arkusze z
                                angielskiego.... jak myslisz, czemu admini nie usuna tego postu? jakos inne o
                                przeciekach maturalnych usuwaja... moze maja z tego polew, kurcze no nie
                                wiem...}
                                ekhm a tak wogole to ty pewnie wiesz jako zdajaca histe: skad sie wzieli
                                arabowie we francji?
                                • kaja86 Re: tajne!! 25.04.05, 22:29
                                  Możemy powysyłac, jaja będa ;)Ja myślę, że oni tego nie kasuja, bo ich to
                                  smieszy. Jezeli chodzi o tych Arabów to może Ci to pomoze
                                  www.radio.com.pl/spoleczenstwo/temattygodnia/default.asp?id=374&md=1
                                  • b_belcia Re: tajne!! 25.04.05, 22:36
                                    wieeeelkie dzieki za link :D
                                    jak mi sie bedzie nudzic to ich postrasze- ale wlasciwie szkoda mi czasu :)
                                    eh juz wiecej nie bede podbijac watku hehe,
                                    'oni' chyba wszystkiego nie czytaja, bo zajarzyliby ze to zarty
                                    pzdr!
                                    • kaja86 Re: tajne!! 25.04.05, 22:49
                                      Nie oni czytaja tylko pierwszy post chyba i się zaraz dopisuja, mamy juz tutaj
                                      chyba z 50 adresów tych potencjalnych klientów ;)
                                      • Gość: h. Re: tajne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:25
                                        ;)
                                        • Gość: O.N.A GŁUPCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:33
                                          JAK WIDAC GLUPICH LUDZI NIE BRAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: txe CHEMIA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 23:18
                                BŁĄGAM PRZEŚLIJCIE MI CHEMIE BO JUŻ TYLKO 1 DZIĘŃ ZOSTAŁ
                                BEDE WDZIĘCZNA aginfo@wp.pl
                                • Gość: txe Re: CHEMIA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 23:40
                                  ale ściema można was powkręcac i nawet sie zbytnio nie wysilając to czekajcie
                                  sobie na te wasze niby arkusze. nara
                      • Gość: swayzee Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:27
                        BUHAHAHA
                    • Gość: paweel Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:41
                      siema wszechwiedzaca...zobaczym jak Ci matura pojdzie.zycze szczescia!
                      ale ludzie sie daja robic w ch....
                      az mi sie wierzyc nie chce..:/
                      milego dnia
                • Gość: ja jestem zaufany Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:53
                  mi mozxesz wyslac spokojnie jestem osoba ktora SIEDZI CICHO WIEC MOZESZ MI
                  WYSLAC NA mmdoota@wp.pl a jak mi przeslesz bo chodzi mi o polak angol hista i
                  wos to sie odwdzecze nie bedziesz zalowac.dzieki z gory
            • Gość: Kargulson Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:45
              Interesuej mnie tlyko matma.. bede wdzieczna jak ktos moze ma ta maturke i mi
              by przeslal badz sie odezal na gg 4828375 a emial kargulson@poczta.onet.pl
              • Gość: Gosc Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:44
                No ja zdaje fize wiec jak ktos by mugl:D to niech przesle maharadza111@tlen.pl
                pozdro
            • Gość: ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:42
              czesc jak ys mogla to ja poprosze chemie i tak jakby sie dalo 3dni przed
              matura. nie martw sie 100% na bank nie uzbieram! mam nadzieje ze moge na ciebie
              liczyc
          • Gość: pio Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:19
            jesli można ja tez proszę o tematy mój adres to: ziemniak2a@wp.pl
            • Gość: ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:04
              moj adres nadecznik@wp.pl
        • Gość: doota Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:46
          a mozesz mi podac odpowiedzi do matury mmdoota@wp.pl szkola 2lo kwidzyna kody
          to co mam podac?
        • Gość: alicja Re: ja mam wszystko IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 22.04.05, 14:46
          hej jaki masz kody i wyniki z próbnej matury??? prosze odp na moje gg 1001818
        • Gość: Asia Re: ja mam wszystko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 15:35
          Hej gdyby ktoś mógłby załatwić mi pytania z biologii chemii i fizyki byłabym
          niezmiernie wdzięczna mój mail:joanna_j0@poczta.onet.pl
          • Gość: TETEK RATUJCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:45
            Jeśli ma ktoś chemię i biolę to niech mnie poratuje: ktetek@op.pl
        • Gość: gosia Re: ja mam wszystko IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.05, 09:27
          siemka, chodze w gdyni do KLK; jesli mozesz to przeslij fize, chemie i biole;
          gosia_p86@o2.pl
        • Gość: A. Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:56
          jestem z opola...ale wole nie na forum...napisz mi na moj mail cos a ja na twoj
          wysle szkole i kod...ahaya@wp.pl...z gory thx
        • Gość: paula Re: ja mam wszystko IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 12:20
          ze co?? jakie kody? jak to mam wszystko!?!?!?
        • Gość: opszczymur Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 07:24
          ja też bym był bardzo wdzieczny jakby mi ktoś tematy przesłał: taczek@wp.pl
        • Gość: Lala Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:25
          prosze o jakiekolwiek info z biologii laleczka25@wp.pl
        • Gość: Profesor Siwy Re: ja mam wszystko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:16
          ja tez juz mam wyniki. wysylam za nagie zdjecia. moj adres: sivhiv@wp.pl.
      • czyngiss Re: ja mam wszystko 19.04.05, 22:30
        Ja poprosze:)
        malin123@op.pl lub malin123@poczta.fm
        Z góry dzieki:)
      • Gość: xx Re: ja mam wszystko IP: 62.233.152.* 20.04.05, 00:23
        hey przeslij mi jak mozesz a jak nie to przynajmniej sie odezwij pozdrawiam
        morelka86@gazeta.pl
        • Gość: Irmina Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:34
          Czy ja tez moge dostac? Moj adres irmina_malkowicz@o2.pl, bede wdzieczna!
      • Gość: saszavip@wp.pl prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:29
        jeśli możesz prześlij mi to
      • Gość: Bambi Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:42
        Jak macie jakeis mtury, bede wdziecza jesli mi przeslecie bamboszeek@o2.pl Bede
        bardzo wdzieczna
      • Gość: Karola Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:48
        to prześlij nam na Karola19_1986@tlen.pl z góry dzięki!!!
      • Gość: Piotrek:) Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:27
        Prosiłbym o przesłanie tych testów na maturke... prośba... mój adres:
        piotrekb17@go2.pl
      • sloneczko198666 Re: ja mam wszystko 20.04.05, 19:29
        bylabym bardzo wdzieczna za chemie - sloneczko66613@wp.pl
        • Gość: Teress Re: ja mam wszystko IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 10:25
          cześć mogłabyś się podzielić chemią Byłabym bardzo wdzięczna pink.kurak@wp.pl
          • Gość: marcys Re: ja mam wszystko IP: *.solex.com.pl 12.05.05, 22:35
          • Gość: marcyś Re: ja mam wszystko IP: *.solex.com.pl 12.05.05, 22:36
            a macie moze biol??? prosieeeeeeee GG 8629486 dzieki:**********
        • Gość: txe Re: ja mam wszystko IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 23:20
          i jak masz tą chemie słoneczko możesz przesłać aginfo@wp.pl
      • Gość: KASKA Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.man.busko.pl 21.04.05, 11:14
        mam tylko problem z zadaniem 17 z chemii :((( szkoda 3pkt

a jakiego argumentu uzylas w 22? ciekawe dosw..ale ponoc tam jest blad.
        • aerwu prosba jezeli masz mature z chemi 21.04.05, 23:16
          PROŚBA aerwu@gazeta.pl
          • Gość: agatka POPROSZĘ CHEMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:25
            Siemanko!troche sobie poczytalam wasze listy i jak jakis dobry ludzik ma chemie
            to poprosze tylko miare szybko bo to juz w piatek wdzieczna bede calym
            sercem!!pozdrawiam i czekam moj mail niuni_a19@wp.pl
        • Gość: perzot6 Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:24
          Cześć masz może polski i biologie.jesli byś mogła to poprosze ;-)
          perzocik@interia.pl
          • madzik86waw Re: Re b !! DZIEKI!!!! 07.05.05, 13:54
            poprosze geografie jesli masz!!! jesli masz dobre serduszko..
            • Gość: madzik Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 10:25
              nie wierze w to co tu piszecie pewnie to jakis blef i nie macie w ogogle zadnych
              pyt:P
              • Gość: asia8 CO NIEKTÓRYCH Z WAS ZDROWO POPIEPRZYŁO! IP: *.stalowa.pilicka.pl 13.05.05, 02:07
                Człowiek biedny siedzi i zamartwia się na śmierć, czy cały jego życiowy wysiłek
                nie pójdzie na marne (bo banda idiotów za biurkiem wymyśliła sobie "nowa
                reformę") a tu kolejna banda cwaniaków pyszni się, że ma pytania... Jesteście
                żałośni! A Wam biedni rówieśnicy głeboko współczuje i łaczę się duchowo=) Może
                nie będzie tak źle? Trzymam kciuki;p
            • Gość: Madzia Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:12
              Jesli ktos ma mozliwosc niech wysle mi chemie magdak86@o2.pl.. bede bardzo
              wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakiekolwiek przecieki lub
              cokolwiek :D:D
              • Gość: pestka Re: Hmm...spoooko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:31
                Dopiero teraz poczytałam sobie ten wątek...Kaja&b..dobre, dobre, usmiałam się:)))Ale xxx...o matko jak mozna byc tak...naiwnym(chociaz nie wiem czy to odpowiednie okreslenie) A poza tym to tak sobie mysle, kurcze, ze pewnie i tak okaze sie ze jakies tam przecieki sa...ciekawa jestem jak to funkcjonuje:/ Bo poki co te kretynskie komisje,ktore układały matury juz daly popis..:/:/:/Hm...Tysiace zalamanych maturzystow...no swietnie...
            • Gość: SPOXING_19 BOŻE WIDZISZ A NIEGRZMISZ :( IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:13
              LUDZIE WIECIE CO ?? ZASTANAWIAŁEM SIE CZY SIE ŚMIAĆ CZY PŁAKAĆ ALE BĘDE PŁAKAŁ ;
              ( WY UWAŻACIE ŻE GDYBY BYŁY NAWET JAKIEŚ PRZECIEKU TO BY WAM NAPISAŁY NA
              WWW.GAZETA.PL ?? ;( MÓJ BOŻE KOCHANY. ZAŁAMKA TOTALNA. ALE CZAJE WAS :( W
              PONIEDZIAŁEK ZDAJE GEOGRAFIE.ŻYCZE WAM POWODZENIA. NA PRÓBNEJ MIAŁEM 34 % :D
              WĄTPIE CZY ZDAM ALE NIE WIERZCIE IM :) ALE WIESZ "B" ŻE JA CIE BARDZO LUBIE ;)
              A MÓJ EMAIL TO HJKLLKJH@O2.PL HEH BUZIACZKI
            • Gość: toudias Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: 80.51.90.* 15.05.05, 10:57
              Jakby ktoś miał chemię lub geografię, to prosiłbym bardzo o pomoc :)
              toudias@o2.pl
        • Gość: ola Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:57
          prosze o tematy
          • Gość: konares Ziomale zapodajcie na "stara" tematy z polaka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:03
            konares@o2.pl, dziekowa z gory :)
          • Gość: ss Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:10
            mam pyt: czy to nie jest tak ze my was prosimy o pomoc a wy zrywacie boki ze
            smiechu??
            • Gość: :> Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:54
              hehe święte słowa 2 niedowartościowane dziewuchy robią zieje z połowy Polski:)
              dobre nie macie co z czasem panny robić? do nauki bo te arkusze nic wam nie
              pomogą :P gwarantuje :)
        • Gość: kazik Re: Re b !! DZIEKI!!!!pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:37
          jak masz tą chemie to prosze prześlij mi kazik.kusio@neostrada.pl
        • Gość: zuzia Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:33
          czesc czy moglabys mi przeslac poziom rozszerzony z chemi bo potwornie sie boje
          a chcialabym sie dostac na biotechnologia to jest moj adres :
          fmu_koster@poczta.onet.pl albo skontaktujcie sie na gg prosze 5141415
        • amiwa Re: Re b !! DZIEKI!!!! 18.05.05, 19:22
          jesli można to ja też bym bardzo prosila o te zadanka z chemii, przynajmniej
          sobie poćwiczę. Moj numer gg 3425240 z gory dzieki
        • Gość: paula Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 19:24
          jak masz te mature z chemii to błagam pzrzeslij mi ja bo po dzisiejszym dniu
          jestem załamana. paulaL5@poczta.onet.pl
      • Gość: ttinka Re: ja mam wszystko IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.05, 15:21
        siemka zapodasz mi na maila: ttinka@o2.pl bede mega wdzieczna
      • Gość: iwonka ja poprosze :) IP: *.sepolno-krajenskie.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 15:44
        iw0nka@irc.pl
        • Gość: zbuj Re: ja rowniez poprosze :) IP: *.206.112.130.telsat.wroc.pl 09.05.05, 17:08
          jak cos to przeslij mi na mincus@o2.pl
          bardzo prosze
        • Gość: CzarnaPorzeczka Re: ja poprosze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:38
          i ja równiez:))) mail to: czarnaporzeczka1@o2.pl
      • driverx Re: ja mam wszystko 21.04.05, 16:17
        jak mozesz to przeslij to co masz na mature. dzieki!
      • Gość: priorytet44 Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:31
        to mi teź źapodaj bo ja chemie męcźe priorytet44@o2.pl
      • Gość: asia Re: ja mam wszystko IP: *.pwradio.pl 21.04.05, 17:35
        no to wyślij jak możesz jennylatino@op.pl Ja w zamian tez cosik wysle
      • Gość: ewa Re: ja mam wszystko IP: 195.116.234.* 21.04.05, 17:37
        heja prosze cie bardzo jak tylko moge prześlij mi te zestawiki moj email:
        pegaz1111@wp.pl
      • Gość: ola Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:40
        Bardzo prosze o przeslanie chemii i bioli:) atlanta86@o2.pl
        • kolvax Re: ja mam wszystko 08.05.05, 17:35
          proszę uprzejmię o matmę i geografię : olunia_brunetka@interia.pl
      • aerwu Re: ja mam wszystko 21.04.05, 23:01
        wyslij mi chemie prosba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • aerwu Re: ja mam wszystko 21.04.05, 23:07
        aerwu@gazeta.pl wylij prosba ale to sa te na 20 maja
        • Gość: KASKA Przykro mi...za duzo chetnych, i limit wypelniony IP: *.man.busko.pl 22.04.05, 00:06
          z reszta to ta CKE, ale masz jak chcesz:
          1Wybierz zestaw, w którym przedstawiono tylko cząstki elementarne tworzące
          jądro atomowe:

elektron, neutron

neutron, proton

elektron, neutron, proton

elektron, proton

2Spośród podanych niżej siedmiu cech wybierz te, które charakteryzują elektron:

I. występuje w chmurze elektronowej

II. występuje w jądrze atomowym

III. ma jednostkowy dodatni ładunek elektryczny

IV. ma jednostkowy ujemny ładunek elektryczny

V. jest elektrycznie obojętny

VI. jego masa jest w przybliżeniu równa 1u

VII. jego masa jest w przybliżeniu równa u

II, V, VI

I, IV, VII

II, III, VI

II, III, VII

3Spośród podanych niżej sześciu cech wybierz te, które charakteryzują
          promieniowanie γ:

I. jest to strumień jąder helu

II. jest to strumień elektronów

III. jest to promieniowanie elektromagnetyczne

IV. emitowane cząstki są naładowane dodatnio

V. emitowane cząstki są naładowane ujemnie

VI. nie ma ładunku elektrycznego

I, IV

II, V

I, V

III, VI

Wiecej nie moge:(

• Gość: cze kasiu Re: Przykro mi...za duzo chetnych, i limit wypeln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:19
            mozemy sie przeciez zgrac bo ja bym prosila o polak histe angol i
            wos.odwdziecze sie na pewno niebedziesz zalowac chodzi mi o dpowiedzi tylko
            dzieki z gory.cchesz to moge sie spotkac:)
            • Gość: Kaska czym sie zrewanzujesz? IP: *.man.busko.pl 22.04.05, 13:31
              biol fiz ?
              z jakiego okregu?
              • aerwu jak ktos ma chemie niech przysle wielka prosba 22.04.05, 13:34
                aerwu@gazeta.pl
                przyslijcie co macie Blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: dorka Re: czym sie zrewanzujesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:57
                a co masz polak angol histe i wos odpowiedz juz jak tak to sie napewno dogadamy?
                • adio20063 Re: czym sie zrewanzujesz? 01.05.05, 22:48
                  hej jak masz histe, polaj, angielski, to podaj, woj, opolskie, moj
                  email:adio20063@poczta.onet.pl
      • Gość: doota Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:44
        przeslij mi histe polak wos i angol zgorydzieki o to moj adres mmdoota@wp.pl
        • Gość: onaa Re: ja mam wszystko IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 17:25
          Pliska przeslij wos angol i gegre na girl606@wp.pl... z golry slicznie
          dziekuje!!
      • perzot6 Re: ja mam wszystko 22.04.05, 17:42
        Cześć będę wdzięczna jak byś mi przesłał/ła.Potrzebna mo biola i polski
        najbardziej.Mój adres to:perzocik@interia. pozdro ojjjjjjj trzeba sobie
        pomagać!!
        • Gość: xyz Re: ja mam wszystko IP: 217.153.174.* 05.05.05, 14:11
          Przeslij mi biologie bardzo prosze bell.modeling@gmail.com
      • Gość: słońce Re: ja mam wszystko IP: *.net.pulawy.pl 22.04.05, 18:50
        bardzo proszę o przesłanie mail: grochu1@gazeta.pl
      • Gość: Ziom Re: ja mam wszystko IP: *.net24.prv / 195.205.23.* 22.04.05, 20:41
        To mój adresik, dgibas@op.pl wielkie thx!!!!!!!!!!
      • Gość: ola Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:45
        to wyslij mi jak mzoesz :) mili1700@go2.pl
      • kachaaa7 Re: ja mam wszystko 23.04.05, 20:15
        a może ktoś mi pomoże...ja nie mam nic:(((
        • Gość: skdjks Re: ja mam wszystko IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.05.05, 20:59
          jak mozecie to przeslijcie polski tylko o to prosze kobe14@interia.pl
        • Gość: kelly Re: ja mam wszystko IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.05.05, 23:21
          Ja tez moglabym dostac wos i angol? :) z gory wielkie dzieki :d mail
          kelly02@poczta.onet.pl
      • Gość: Dario Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:29
        wyslij mi tematy z anglika na rozszerzony egzamin dzieki moj e-mail
        skater21@op.pl
      • Gość: magda Re: ja mam wszystko IP: *.euronet.net.pl 25.04.05, 09:41
        przyjslij mi jak mozesz te tematy plissss moj adres madzik224@wp.pl(biola,
        niemiec, polak)
        • Gość: kacha CZY WY MACIE MOZGI???CHYBA NIE IP: *.flux.pl 02.05.05, 19:35
          niech ktos ten watek usunie, bo to juz nawet smieszne nie jest... "BLAGAM
          WYSLIJCIE MI ODPOWIEDZI ZAPLACE 1500ZL WYLIZE WAM STOPY" hmm... czy te
          wszystkie osoby, ktore powpisywaly swoje maile, sa az tak glupie?? moze jakis
          psychoanalityk by sie przydal, chociaz pewnie tez juz duzo nie pomoze...:/
          • Gość: korek Re: CZY WY MACIE MOZGI???CHYBA NIE IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 09:01
            popieram, znalazla sie banda idiotow i prosze... typowi Polacy, ruszcie glowa i przestancie cwaniakowac!!!! Idioci, jestescie zalosni, tylko to potraficie!!!! A potem dziwic sie dlaczego inne narody maja nas za cwaniakow, oszustow i zlodzieji!! Sami na to pracujecie. Debile na dodatek rozpisuja swoje numery!!! Nic w tych glowach nie macie!!! czas sie leczyc, tylko ze na nogi bo na leb za pozno!!!! Banda debili, serdeczne thanks jesli zaczna weszysc i przyjdzie nam pisac jeszce raz:/ IDIOCI
      • Gość: majka Re: ja mam wszystko IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.05, 11:33
        Bedę wdzięczna za tematy na polak podstawowy niemiec podst i rosz,histe i
        matmę.Jak ktoś coś ma to bardzo proszę.mogę zapłacić.ja_malami@wp.pl
      • Gość: pio Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:18
        interesuja mnie testy z geografi pozim rozszerzony jeśli masz to przsli bedę
        wdzięczny mój adres
        ziemniak2a@wp.pl
      • Gość: an3cia@o2.pl Re: ja mam wszystko IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:24
        możesz posłać?
        • Gość: aloosia Re: ja mam wszystko IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:33
          a ma ktoś może biole,
          szukam rozpaczliwie
          aloosia@gazeta.pl
      • Gość: Milena Re: ja mam wszystko IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 20:35
        Ale na serio masz to?? To bardzo bym prosila o pzeslanko;) Moj mail
        milena_poznan@wp.pl Z gory wielkie dzieki
      • encelek Re: ja mam wszystko 26.04.05, 10:00
        anna_zieba@vp.pl błagam biole chemie albo przynajmniej ruski
      • edyciamisia Jejku wyślij proszę!!!! edyciorek@vp.pl 27.04.05, 13:40
        edyciorek@vp.pl
      • adio20063 Re: ja mam wszystko 01.05.05, 22:36
        hejka, wez zapodaj, to moj email:adio20063@poczta.onet.pl
      • magdappuh Re: ja mam wszystko 02.05.05, 00:27
        hej ja bym poprosila to moj adres magdappuh@wp.pl
        dzieki
        • Gość: Domcia nostos@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:51
          Bede wdzieczna za przesłanie..nostos@wp.pl
      • soll4 Re: ja mam wszystko 02.05.05, 19:00
        hej jak mozesz to mi tez przeslij please soll2@op.pl
        lonczmy sie pozdro:)))
      • Gość: adio20063 Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:22
        weż zapodaj mi, wyslij mi na poczte, plissss, bo nie wiem co sie uczyc, woj,
        opolskie, moj email:adio20063@poczta.onet.pl
      • Gość: kaHa Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:08
        Jesli masz polski, toblagam przeslij! Przydalaby sie tez fizyka...
      • Gość: ola1986 Re: ja mam wszystko IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.05, 17:40
        prosze was czy mógłby ktoś przesłać mi przecieki alebo arkusze zdaje biologie,
        fizyke i chemie. Będe bardzo wdzięczna
      • Gość: Olka Re: ja mam wszystko IP: *.cust.tele2.pl 04.05.05, 21:36
        Jesli masz coś z wosu, to bardzo prosze odezwij sie do mnie: aleksa@gsi.pl
      • Gość: dd Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:50
        jej, to ja chce polski of course jesli łaska i geo :) qrde, trzeba sobie
        pomagac w koncu wszyscy sie w jednym roku urodzilismy :D jakby cio to podaje
        mojego mejla hopeless19@o2.pl
      • Gość: dzidzia Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:44
        Jeśli mozesz to wyślij mi DZIĘKUJE !!!!!!
        dzidzia1234567890@tlen.pl
      • Gość: ola Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:40
        hej, ja mam również big prosbe- prosze wyslij mi to co masz. Byłabym Ci bardzo
        wdzieczna :) moj adres olitat@tlen.pl
      • Gość: Marcin Re: ja mam wszystko IP: *.net.pl / *.shaft.net.pl 05.05.05, 16:55
        1914430 - moje gg, bylbym wielce wdzieczny za ang i mat, jakos sie odwdziecze
      • Gość: Marcin jak ktos ma mat i ang 1914430-gg odwdziecze sie IP: *.net.pl / *.shaft.net.pl 05.05.05, 16:58
      • klodia86 Re: ja mam wszystko 05.05.05, 17:06
        a masz moze historie???jak masz to prosze !!
        najlepiej na klodia86@op.pl
      • Gość: gosia Re: ja mam wszystko IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.05, 09:30
        jesli mozesz przeslij biole, chemie, fize; plisss; gosia_p86@o2.pl
      • Gość: solfa Re: ja mam wszystko IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.05, 20:03
        plis plis wyślij wiadomości dotyczące matury z biologii!!! nr gg2918505 :)
      • Gość: gosc s Re: ja mam wszystko IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 20:40
        hejka, czy bylbys tak mily i zapodal jakies info odnosnie matury 2005 a
        doklandie biologi fizyki i chemii. bede wdzieczny :)to moj numer gg: 9363992 i
        adres email szymcior@gazeta.pl
      • szymcior Re: ja mam wszystko 06.05.05, 20:44

• szymcior Re: ja mam wszystko 06.05.05, 20:45

• Gość: Blackmane Re: ja mam wszystko IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:46
        slij na adres

blackmane@o2.pl
      • aabbbcc Re: ja mam wszystko 06.05.05, 21:21
        hej jak to nie sciema to pliss jak masz chemie to przeslij bo kiepsko moze byc
        adres czekoladka-86@tlen.pl
      • Gość: milena MOSKAL Re: ja mam wszystko IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 07.05.05, 10:30
        hej!!piszesz ze masz wszystko, to moze przeslalabys mi na poczte to co masz
        odnosnie biologii na poziomie podstawowym??bo kurka nic nie umiem a mam ja
        zdawac na maturze...bylabym Ci dozgonnie wdzięczna...z góry dzięki i
        pozdrowionka z pochmurnego Włocławka.mój adres email to:milenkamoskal1986@go2.pl
      • Gość: madzik potrzebna geografia...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:27
        Ja bardzo prosze jesli ktoś ma z geografii!!?? plizzz
      • madzik86waw prosze o pomoc 07.05.05, 13:41
        potrzebna geografia, pomóżcie jeśli macie dobre serduszko..:) prosze i przeslac
        madzik86waw
      • Gość: gosc ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37
        to jest moj adres mnie interesuje tylko chemia bo czarno to widze
        nadecznik@wp.pl DZIEKI!
      • natalia19860605 n_adamczyk1@o2.pl 07.05.05, 19:59
        jak mozesz to wyslij mi maturke z chemii bardzo prosze!!!
      • szymcior Re: ja mam wszystko 08.05.05, 01:17

• Gość: marta Re: ja mam wszystko IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 10:23
        jutro matura z maty, nic nie umię :( przesłałbyś mi wyniki? byłabym wdzięczna
      • Gość: marta113 Re: ja mam wszystko IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 10:25
        jutro matura z maty, nic nie umię :( przesłałbyś mi wyniki? byłabym wdzięczna
        marta113@op.pl
      • girgiz Re: ja mam wszystko 08.05.05, 11:00
        Hej, jezeli mozesz sie podzielic, to prosze przeslij mi arkusze z fizyki, na e-
        mail: girgiz@o2.pl Pozdrawiam serdecznie :)
      • Gość: ludzik Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:40
        Witam ! prośba prześlijcie mi to co macie na adres : lordemk@op.pl // Z góry
        dzięki :)
      • Gość: ostzie Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:05
        nie do końca w to wierze, ale spróbuje może akurat, moj gg; 2035485, potrzebna
        mi matma, informa, niemiecki i fiza, z góry thx
      • Gość: w potrzebie Re: ja mam wszystko IP: *.visp.energis.pl 09.05.05, 09:54
        Prześlij mi z biolii i chemii jakbyś mogła demoolka@gazeta.pl
      • Gość: kelly Re: ja mam wszystko IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.05.05, 09:55
        poprosze takze.. moj mail: kelly02@poczta.onet.pl moze wosik?
      • Gość: Andrzej__ Ja też chce!!! FIZYKE PISZE ZA NIE DŁUGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:59
        Moj email; Andrzej__17@interia.pl
      • babcia_1 Re: ja mam wszystko 09.05.05, 15:13
        ja też chcę wszystko dla mojego wnuka
        On pisze starą mature z polskiego i historii
        POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ana Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:19
        hej jak mozesz to przeslij mi na maila z gory dziekuje ana.ana18@wp.pl
      • Gość: TOMek Re: ja mam wszystko IP: *.telnet.krakow.pl 09.05.05, 21:42
        raciczka@autograf.pl
        Błagam pomoż, bo jak sie nie dostane na sudia to mnie starzy ............ ehh.
        wiesz rodzinne tradycje madycyna, wszyscy lekarze no więc ja też, <tam jest
        potrzebna biolca chemia i FIZYKA> pomóż
      • Gość: TOMek Re: ja mam wszystko IP: *.telnet.krakow.pl 09.05.05, 22:33
        prosze wysli raciczka@autograf.pl
      • Gość: marta Re: ja mam wszystko IP: *.chello.pl 09.05.05, 22:38
        prosze Cie wyślij mi tą cholerna historie ;-((( normalnie masz zgrzewe
        królewszczaków albi i 10!!!! buziaki!!! loli190@buziaczek.pl
      • Gość: marta POMOOOOOOOOCY HISTORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.05, 22:50
        prosze Cie prześlij mi historie :((( 3 zgrzewy królewszczaków masz u mnie!!!!
        loli190@buziaczek.pl
      • Gość: Darek Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:27
        jezeli to mowicie o fizyce(bo o to mi chodzi) to ja bym bardzo prosil na moj
        adres: darusuzi@interia.pl z gory dziekuje
      • Gość: siostra Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:49
        Siostra2@buziaczek.pl
        bartedzo prosze :] chemia niologia :]
      • walet007 Re: ja mam wszystko 10.05.05, 21:25
        możesz mi przysłac fizykę????
        krzychwal@poczta.onet.pl
      • Gość: Teress Re: ja mam wszystko IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 10:17
        sie ma!! Interesuje mnie biola fiza i chemia jeśli możesz pomóc...
        pink.kurak@wp.pl POZDRO!!!!!
      • Gość: megi Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:14
        hmmm tonący brzytwy sie chwyta;)
        megi1986@poczta.fm
        mimo że na 99% myśle ze to sciema to
        jak ten 1% oznacza moj błąd prosze o tematy ;)
      • Gość: anka Re: ja mam wszystko IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 17:34
        1ania@wp.pl prosze o WOS!!!!!!!!!
      • Gość: aga Re: ja mam wszystko IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 18:23
        siuber@tenbit.pl
        • Gość: arturo86-18@tlen.p Re: ja mam wszystko IP: 213.199.201.* 12.05.05, 19:05
          Jeśli masz przecieki z biologii to prosze podziel sie, interesuje mnie
          zwłaszcza arkusz rozszerzony
          • Gość: agatka CHEMIE PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:21
            Siema wszystkim torche sobie poczytałam wasze listy i jak tos ma chemie to
            poproszę was dobre ludziki:))niuni_a19@wp.pl
      • Gość: SZBKO BO TO JUTRO Poproszę biologię i wos:D:D IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 19:18
        izula_k@go2.pl
        bllaaagamm:D:D:D:D byle szybko bo to juz jutro
        • Gość: natalia Re: Poproszę biologię i wos:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:19
          elo i jak doszly do ciebie jakies tematy albo arkusze he?? jestem ciekawa dzis
          pisalam biologie, a przede mna jeszcze wos, jak masz jakies informacje to daj
          znac natalia.marszal@interia.pl
      • Gość: Madzia Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:15
        jesli masz chemie bede baaaaaaaardzo wdzieczna :) moj mail: magdak86@o2.pl z
        gory dzieki
      • Gość: korek Re: ja mam wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 08:50
        sory ale czegos tu nie rozumiem... dorosli ludzie i zamiast pokazac na maturze swoje umiejetnosci, (bo wlasnie o to tu chodzi) to cwaniakuja ja moga, wstyd. Poza tym trzeba byc debilem zeby na forum pisac wlasne numery i adresy poczty, jak zaczna weszyc i bede musiala pisac to cholerstwo drugi raz z powody takich ludzi jak wy to serdecznie wam podziekuje za dojrzalosc. Zastanowcie sie co robicie i ruszcie glowami a nie cwaniakujcie tak, bo w przyszlosci bedziemy miec wspanialych obywateli. Typowi Polacy, nigdy nie uda nam sie zmienic opinii o naszym narodzie z powodu takich dupkow, zawsze juz zostaniemy w oczach innych jako zlodzieje, cwaniaki i oszusci. Serdeczne dzieki. Dupki
      • Gość: JA FIZYKA I CHEMIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:59
        HEJ!JEŻELI MASZ NAPRAWDE FIZKĘ CHEMIĘ TO CZY MOGŁEBYŚ ODEZWAĆ SIE DO MNIE NA
        GG? MÓJ NR 5885373. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI
      • Gość: ninja Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:21
        przeslij!! moje gg to 2907407 bylabym wdzieczna za chemie:)
      • Gość: ZAPŁACIMY :(( Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:37
        Bardzo prosimy o arkusze z fizyki i chemii... Odwdzięczymy się... Kwota do
        uzgodnienia. Skontaktuj się się z nami szybko, prosimy, od tego zależy nasza
        przyszłość... ;(((( !!!! PLISSSSSSS. e - mail desperatki@wp.pl
      • Gość: klaudia Re: ja mam wszystko IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 16.05.05, 15:24
        moj adres jakbys mogła mi fize wysłać to dzieki z góry klaudiaf@o2.pl tylko
        napisz w temacie matura fizyka ok??
        dzieki
      • Gość: justyna_200@wp.pl Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:05
        prosze o przeslanie matury z chemii thx
      • Gość: dagmara60@wp.pl Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:39
        heh.. interesuje mnie wos.. moge liczyc na pomoc?? mail: dagmara60@wp.pl
      • Gość: asiaaaaaaa Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:25
        asienka1700@buziaczek.pl WOS plis...
      • Gość: paula Re: ja mam wszystko IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 19:20
        hej jak masz te testy z chemii to prosze przeslij mi na paulal5@poczta.net.pl z
        góry dzieki
      • Gość: justynka Re: ja mam wszystko IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.05, 16:44
        Hejka jak bys byl taki mily to mozesz mi przeslac to moj adres:
        justyna_18000@poczta.onet.pl
    • Gość: Tommuy Mikakojanko Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:08
      A swojego mózgu nie znalazłaś? Nie było tam . Och nawet nie weisz jak mi
      przykro...:(
      • Gość: xxx Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: 80.51.184.* 15.04.05, 22:21
        Nic przykro mi, nie chcecie mi zaufac, niestety nie ejstem ze slaska tylko z kuj-pom, i nie wiem jak twoj nr poszukac, nie mam pojecia, zalezy mi na tym,a le widocznie nic nie moge zrobic, nie mam szans..szkoda dziewczyny:(((
        • Gość: buuuka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.04.05, 23:22
          nieno padaka :D :D :D xxx gdzieś Ty się ulęgła???
        • Gość: mp Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 18.04.05, 01:12
          Heh, odzyskuję wiarę w jeszcze lepszy wynik na maturze. Chyba muszę zacząć
          częściej czytać takie wątki... Oby więcej takich 'elementów' ;>
          • Gość: zaciekawiony Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:01
            nie chce mi sie az w to wszystko wierzyc ale moze sie myle jakby co to z checia
            zobacze test z historii stefan_zkonpii1@o2.pl
      • Gość: bida Don't make a vilage! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 19.04.05, 22:16
        smutno mi jak to czytam! Dajcie sobie spokoj dzieciaki z tymi pewniakami.Do
        nauki!
        • Gość: szyszka qrna dziewuchy przez was samobojstwa beda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:56
          taki xxx np.
          :DDD
          • kaja86 Re: qrna dziewuchy przez was samobojstwa beda... 19.04.05, 23:34
            Ja jestem niewinna (Kaja) To wszystko przez Belcię :P
            • b_belcia Re: qrna dziewuchy przez was samobojstwa beda... 20.04.05, 00:15
              tak to sie mozesz w prukuraturze tlumaczyc :P a moj dziadzius jest sedzia i co?
              panna ty nie probuj rak obmywac, bo zle skonczysz, musimy sie do konca razem
              trzymac i wspierac :)
    • Gość: Aras Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 20.04.05, 09:26
      Prosze o przesłanie
      malin123@op.pl
      Z góry dziękuje:)
    • Gość: matrix Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.osk.enformatic.pl 20.04.05, 13:58
      ironmaiden@op.pl- chemia, fizyka, wyslij co masz albo powiedz jak sie
      skontaktowac, blagam...
    • kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 14:35
      Kaja i b...tez jestem ze Śląska, możecie mi zaufać...pisze to teraz w pełnej konspiracji, w moim tajnym schronie...Ja tez mam wujka...i wiecie co? niejednego! taka oferta nie zdarza się dwa razy, jest bezkonkurencyjna! powiem Wam w pełnum zaufaniu, że mam nie tylko testy i wyniki z tego roku, ale tez z nastepnych 5 lat...sama mam zamiar teraz oblac, żeby miec alibi,a w sesji zimowej osiągnąc pokazowe 100% z kazdego przedmiotu :)
      Czekam na kontakt...pamietajcie, że najlepsze kasztany są na placu Sejmu sląskiego :)
      • b_belcia Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 14:42
        ok, widze ze glowe masz nie od parady. sluchaj zatem tej niewiarygodnej gadki :
        piszesz mejla bazposrednio do A. michnika. w temacie : 54hbghuj454545dfg <takie
        haslo konspirayjne>. jesli odpowiedzia bedzie ciag liczb odkodujesz sobie to za
        pomoca tablicy kodow ASCII => to bedzie mail do osoby posiadajacej zestawy i
        klucze. piszej do niej mejla [temat ten sam co do michnika]. potem postepujesz
        zgodnie z instrukcjami pojawiajacymi sie na ekranie

p.s. juz po ustnych ;)?
        • kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 14:46
          Do Michnika? swietnie, spotykam sie z nim jutro, idziemy odwiedzic kumpla w więzieniu :) to się zgadamy po drodze, mejl jest niebezpieczny, jeszcze ktos przechwyci, lepiej na zywo, żadna pluskwa sie mnie nie ima
          Czekam na dalsze instrukcje...
          p.s.niestety, zaczynam dopiero w poniedziałek...ale nie straszne mi ustne, kiedy wujków mam jak mrówków :P
          • Gość: b Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:52
            dobry wujek to podstawa!
            widze ze sobie poradzisz,ale tak czy siak powodzenia :D!
            • kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 15:04
              dzieki...dajcie znac jakbyscie potrzebowaly testy predyspozycji do zawodu albo w skrajnym przypadku były bardzo ciekawe, jak Wam one pójda...to tez mam :)
              • elafan A co z testami gimnazjalnymi ??!! 20.04.05, 15:37
                Bo moja siostra w przyszłym tygodniu zdaje i chcielibyśmy już znać wyniki.
                A o swoją maturę też się nie boję, bo ja Wam powiem w tajemnicy, że moja ciocia
                to szefowa CKE! Ale Ciiiii!!!
                -------------------------------------------------------------------------------
                Zdrowy rozsądek to zbiór uprzedzeń nabytych do osiemnastego roku życia. Albert
                Einstein
                • kadlubek07 Re: A co z testami gimnazjalnymi ??!! 20.04.05, 17:22
                  Procedura jak wyzej, tylko nie piszesz do Michnika ale do Kulczyka wzglednie jego żony, ona sie tym chyba w tym roku zajmuje...mam racje, b ?:)
      • Gość: cze Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:31
        chcialabym zebys mi przeslala odwdziecze sie nie bedziesz tego zalowac mozna
        sie spotkac botez jestem ze slaska:)tez jestem osoba zaufana.mam tate
        prokuratora i mu nic nie powiem bo nie lubie mu o tym mowic.nikomu nie dam z
        mioich mumpel bo to takie glupie puste idiotki.dziekiz z gory moj email
        zastepczy doorota1986@wp.pl.to nie jest az tak nie bezpieczne trzeba z glowa
        gdyby moj ojciec sie dowiedzial ze cos ja takiego robie to nieiwm co by ze mna
        zrobil :)dziekiz gory
    • Gość: sintera Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:37
      Nie wiem o co chdzoi z tymi testami i skad je maie, ale chetnie bym sie piasla
      na nie...
      • elafan Sorry - co byś się na nie??!! <lol> 20.04.05, 17:48

• osiolek8 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 18:34
      to zpodaj...
      • Gość: słońce grochu1@gazeta.pl IP: *.net.pulawy.pl 22.04.05, 18:55
        proszę o przesłanie na tego maila jeśli możliwe
      • Gość: kalvin Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 22.04.05, 19:21
        Kobito lec sie, a do wszystkich niewidziecie ze robi sobie z was jaja, fakt faktem pytania byly na internecie ale zostaly zablokowane a aby je zdobyc trza bylo miec haslo wiec pomazcie ze ktos inteligetny wam da pytania
      • Gość: damianmd Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:58
        jesli mozna to poprosze bo raczej jej niezdam:(
    • osiolek8 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 18:35
      osiolek8@NOSPAM.gazeta.pl jak cos masz ciekawego to zapodaj...
    • artkicz Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 19:16
      uczyc sie bachory a nie liczyc na sciagi i lud szczescia!!!
      • Gość: Kub[a] please niech ktos przesle qbass39p007@o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:12
        pozdr.
    • Gość: Piotrek:P Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:24
      przesłałabyś mi te tematy na fizyke... prośba.. piotrekb17@go2.pl
      • Gość: b.k.springs Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:42
        uoo ale akcja, pomyslowy sposob na kolekcjonowanie maili :)
        • Gość: misiek563@wp.pl Re: szukalam w necie i..znalazlam/proszę o kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:09
          Bardzo proszę o kontakt nba maila misiek563@wp.pl , nie mogę znależć gg. jestem z woj.podlaskiego
          • kaja86 Przestańcie zostawiac te maile 20.04.05, 20:13
            Nikt wam nic nie wyslę, bo niczego nie ma
            • Gość: cze kajka Re: Przestańcie zostawiac te maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:41
              moze sie spotkac i zaltiwc to nie przez glupie meile tylko na zywo normlanie
              bede wdzieczna jestem ze slaska.nie bedziesz zalowac .jestesmy wkonuc
              rowieniscy ytrzeba sobie pomagac.tylko ludzie robia to w zbyt glupi i arogancki
              sposob smieszne to jest dla mnie ja ci podam meila bo tak na forum nie ma co
              gadac odezwijs sie i sie dogadamy.pa
          • Gość: ola HELP!!!!!!!!!!!!!!!! HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:02
            Jestem maksymalnie zestresowana, uczylam si tego nie wiadomo ile, ale jesli
            matura pójdzie mi i tak nedznie, to nie pójde na studia bezplatne, a na inne
            nikt mi nie da kasy. Co wtedy?? Prosze, jesli ktos ma historie to niechaj
            zlituje sie nade mna biedna ;(((
            keanoosh@poczta.onet.pl
            • Gość: martus Re: HELP!!!!!!!!!!!!!!!! HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:08
              Błagam o historie i geografie , w zamian 4 zgrzewy browarów
              loli190@buziaczek.pl

• monika237 Re: szukalam w necie i...znalazlam 21.04.05, 10:15
      hej udało ci sie sćiągnąc...gratulacje! mam prosbe przesli mi chemiE!z góry
      dzieki!:)
    • buuuka Re: szukalam w necie i...znalazlam 21.04.05, 11:20
      Do tych, którzy wciąż myślą, że ktoś ma te pytania: przeczytajcie sobie uważnie
      to forum jeszcze raz od góry do dołu to może zrozumiecie, że nikt takowych nie
      ma, tylko sobie z Was jaja robili, a teraz im się już znudziło bo za bardzo
      naiwni jesteście i sprawa zaczęła robić się poważna.
      Pozdro dla wszystkich!
      • Gość: Madzia Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: 82.160.41.* 21.04.05, 12:39
        to forum to jedna wielka komedia!! Rany nie wiedzialm ze ludzie potrafia byc
        tacy naiwni.....I co myśleliście że ktoś wam przyśle pytania buhahahahahah. Ale
        jesteście naiwny!!!!! Uczcie sie kochani:):):)
        • Gość: symfonia grozy Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:00
          ale jak oni wszyscy sa moja konkurencja na studia :D to ja sie juz nie boje!
          moge spac spokojnie, raczej zaden taki "niedobystry" wyzej na liscie nie bedzie.
          • drobiazg_lesny Re: szukalam w necie i...znalazlam 04.05.05, 11:20
            ..to w takim razie ja tez zaczynam patrzeć optymistyczniej na konkurencje do
            indeksu..;>
    • aerwu Re: szukalam w necie i...znalazlam 21.04.05, 22:58
      ale to jest na chemie ktora bedzie 20 maja 2005 wyslij pytania co bedzie
      wielka baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo prosba
    • aerwu błagam cie prześlij mi to 21.04.05, 23:21
      aerwu@gazeta.pl
      • kaja86 Re: błagam cie prześlij mi to 21.04.05, 23:32
        Ale naprawdę nikt Ci nic nie przyśle człowieku, czy Ty w to wierzysz?
    • Gość: b INFO ODE MNIE I OD KAJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:37
      zanim zostawicie mejla, pomyslcie, ze przeciez nie ma nic za darmo. widze ze
      musze to napisac: taki zestaw to nie sa male pieniadza. 1000 zl za jeden
      przedmiot.zastanowcie sie jeszcze raz, bo nie mamy zwyczaju dyskutowac z ludzmi
      na prozno jesli oni gotowka nie dysponuja
      pozdro:)
      • Gość: ja dysponuje gotow Re: INFO ODE MNIE I OD KAJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:43
        nie ma sprawy moze byc tysiak a mozecie zaltwic toco za problem odp
      • Gość: cze Re: INFO ODE MNIE I OD KAJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:45
        nospoko tysiac niema sprawy tylko jak to zaltwimy?
      • kaja86 hhhahahaha 22.04.05, 14:23
        Ja nie moge, dlaczego tylko 1000 bierzemy 1000 to miał być dla mnie samej,
        miałysmy barać przeciez po 2000 . To nie jest tak dużo od tego zalezy wasza
        przyszłośc

Kaja
        • b_belcia Re: hhhahahaha 22.04.05, 14:39
          o ile wiem to jest po 1000 standardowo, oraz 5000 za ta twoja wiedze o tancu
          a ty se dziolszka sprzedawaj po ile zechcesz, mi i tak starczy na
          trzymiesieczne holidejsy za granica
          pzdr!
          • Gość: no 1000 za polak? Re: hhhahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:47
    • mootya Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 12:43
      habemus papam
      a na polskim i tak będzie żeromski
      • Gość: a co bedzie Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:45
        skad wiesz masz juz testy?
    • k_psycho Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 12:51
      Ludzie nie wierzyłam, że potraficie być tak naiwni. A jednak...

A może po prostu nie macie poczucia humoru?
      • Gość: Paulina a polski albo geografia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:17
        a nie macie polskiego albo geografii ??????????
        • Gość: fabricia Kaja i xxx: Dam wam po 1500 zł za jeden przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:04
          Odezwijcie się: moj adres fabricia@interia.pl, gg: 2834331 OFERTA BARDZO
          REALNA< WIERZCIE MI
      • Gość: yyyyy SZCZEGOLNIE DO KAJI I BELCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:37
        sorry ale to chyba nie jest powod do zartow zwlaszcza jak komus naprawde zalezy
        zeby zdac to dobrze
        -------> DO b I KAJI musze wam powiedziec ze to ani smieszne ani zabawne to
        jest poprostu zalosne zeby takie rzeczy wymyslac a tak w ogole to ten wujek z
        cke nic by ci nie pomogl bo po gaciach by sral ze strachu.........SKONCZCIE TO
        ZANIM LUDZIE W DEPRESJE WPADNA TA MATURA I TAK JUZ DOSC NERWOW ZJADLA CALEMU
        NASZEMU ROCZNIKOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: alicja Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 22.04.05, 15:00
      siemka zdaje na maturze fizyke i biole wiec jak masz te testy to daj znac na gg
      1001818
    • kaja86 Re: BŁAGAM NIECH TOS MI WYSLE aerwu@gazeta.pl 22.04.05, 18:01
      Głupota nie zna granic...

Kaja
    • nata1986 Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 19:12
      czesc bardzo prosze o maturke z chemii i fizyki ... odwdziecze sie ...
      • nata1986 Re: prosze o kontakt 22.04.05, 19:19
        czesc moge zaplacic potrzebna mi biola i chemia ... prosze o kontakt moje gg
        8138409
      • kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 20:08
        Czytając to forum odzyskuje wiarę w siebie...chyba że Wy tylko udajecie takich ..jakby to powiedzieć...nieskomplikowanych? :)
        Moze jakos to bedzie na egzaminie z percepcji i rozumienia tekstu?:)
        • elafan Debile, kadłubku, po prostu... 22.04.05, 21:16
          ...debile bo inaczej tego nie można określić.
          Ale z tego wątku można wyciągnąć kilka ciekawych wniosków m.in. że piękni
          lekarze będą nas kiedyś leczyć :(
          Wybaczcie ten niewysublimowany język ale w słowniku człowieka kulturalnego nie
          ma już na taką bezgraniczną głupotę określeń...
    • krzysztojajko Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 23:05
      Bradzo zależy mi na macie, fizie, angolu Dzienks:)
    • krzysztojajko Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 23:07
      Bardzo zależy mi na macie, fizie, angolu, - woj. mazowieckie
      krzysztofrzeplinski@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka