Gość: AGA IP: *.man.busko.pl 15.04.05, 14:21 tematy maturalne 2005 FIZYKA i chemia.. powiem tylko ze pelne zaskoczenie bedzie.. niestety link juz zablokowany ciesze sie ze udalo mi sie sciagnac UF... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rece_w_dol Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.icpnet.pl 15.04.05, 14:52 <hahaha> juz wierze !! :D Juz lece szukac innych, bo akuurat fiza mnie nie interesuje. Ide szukac polskiego. Dziewczyno, idź sie lepiej ucz do tej matury, a nie p*** takich glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwd_rdx mwk_rdx@op.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:02 Jak możesz to wyślij i mi , albo zagadaj na gg 6927010 Zawsze sie możemuy dogadać ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:22 A biologia była???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eileen Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:23 mogłoby się dziewczę podzielić. bo nie widzę innego powodu stworzenia tego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.net.autocom.pl 15.04.05, 16:36 Acha, już się zaczyna. Dziwię się, że tak późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mALWINKA Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 02.05.05, 11:29 Cześć macie lekturkę pewniaka na polski pisemny to dla mnie bardzo ważne chodzi mi tylko o jedna lekturkę. Nie zdałam próbnej i teraz jestem załamana czarno to widzę prosze pomózcie bede bardzo wdzięczna chodzi mi tylko o lekturke o nic wiecej na pewno wiecie prosze pomózcie mi:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje gg 4118133 Odpowiedz Link Zgłoś
pamelus Re: szukalam w necie i...znalazlam 05.05.05, 18:10 Tak sobie czytam wypowiedzi co poniektórych osób i zaczyna mnie rozpacz ogarniać. To mają być maturzyści?! Ludzie teoretycznie dojrzali?! Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:16 szukam pomocy z chemi jesli macie cos pomozcie,chyba kazdy jest takiej sytuacji teraz.medea5@poczta.onet.pl/dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gepetto Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:14 moge ci wyslac test ciazowy. wyniki bedziesz miala wczesniej niz pod koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:44 tak, zciagnelam sobie i mam na dysku. kto chce zebym mu przeslala niech zapoda adres trzeba sobie pomagac, nie? pozdro :) oj, szaleni ludzie z tych maturzystow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 16:46 ja też mam wszystko, ja już nawet mam własne wyniki i wasze zresztą tez, bo to juz dawno ustalone, jak chcecie to wam prześlę, tylko podajcie z jakiej jesteście szkoły i swoje kody na maturę, a dostaniecie wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:48 buahaha ty oszustko! wyniki to bede jak juz wszyscy mojemu wujkowi w łape dadza. jeszcze kilka osob nie doniosla trzeciej raty, i nie wiadomo, czy bede mieli 55% czy 75% z polskiego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 16:51 Ja mam własnego wujka, a poza tym to nie wszyscy płacą, w niektorych przypadkach oni to po prostu losują, mi już np wylosowali, że zdam wszystko na 98%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewi Re: ja mam wszystko IP: *.chello.pl 25.04.05, 19:06 Ze wam sie chce takie bzdury pie..c, nic sie nie losuje, zadnych wynikow. Dostajesz tylke punktow na ile zasluzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Siwy Re: ja mam wszystko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:18 sretetete!dostajesz tyle punktow, ile wyslesz mi nagich zdjec: sivhiv@wp.pl!im wiecej, tym lepiej (ale nie wiecej niz 100!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:50 Ja poproszę o tematy, mój adres to: angelx99@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 16:54 Najpierw to trzeba wysłac smsa na numer 7777 i odpowiedzieć na proste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 17:20 i przeslac 3 kody kreskowe z opakowan dosi kaju, moja padrugo, spisujesz te adresy jak mniemam? moga nam sie przydac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 19:39 Oczywiscie, że spisuję. Może jeszcze są jacys chętni, bo już niedługo promocja sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 19:50 KAJA o co w tym chodzi, bo juz sie zakrecilam heh co spisujesz, jakie kody, wysylasz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: ja mam wszystko IP: *.man.busko.pl 15.04.05, 16:55 Smiejcie sie... ok..ale tylko osobiscie 6godzin pzred egzaminem nie chce nagle konkurencji na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 18:09 Aga albo b, macie te testy?/ zjakich przedmitow, macie tez z biologii? prosze odpiszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:57 buahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale sie nasmialam dobre b i Kaja :)dobre :D gratuluje poczucia humoru:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:07 koleżanko, ja nie zdaje tych przedmiotów, więc możesz mi wysłać na maila chef@vp.pl :))) jak nie wyśleś to zaraz dzwonie do odpowiednich służb i szybko zostaniesz namierzona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:34 mamy wszystko, ale przeciez nie bedziemy wszystkim wysylac, nie? skad mamy wiedziec czys zaufany czlowiek?? moze ty to polowie znajomych rozeslesz, potem to bedzie krazylo po calusienkiej polsce i mature nam zmienia i z interesu przyslowiowy ch.. wyjdzie :/ musialbys jakos potwierdzic i umotywowac, ze mozna ci ufac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 21:50 b, jak moge ci udowodnic ze mozesz mi zaufac, ze nikomu innemu nie wysle, a wierz mi ze bym tego nie zrobila. jakie masz przedmioty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:57 ok, sprawa jest taka wiesz kto to jest kaja nie? podawala swoj numer w watku z numerami GG. musialabys z nia pogadac, potem umowic sie na spotkanie osobiscie, bo przeciez zaden glupek nie bedzie wysylal przez poczte. ona jest ze slaska, wiec nie wiem czy cie bedzie pasowac, jak nie, to najwyzje poleci ci kogos z twojego wojewodztwa ale to wszystko tylko po rozmowie, jesli uzna, ze jestes odpowiednia osoba przedmioty mamy wszystkie oprocz wiedzy o tancu, wiec nie wiem czy ci to odpowiada aha, tylko nie mysl, ze kazdy pierwszy lepszy co sie zglosi to dostanie a jakby co, to nikt nic nie wie, bedziemy sie trzymac wersji ze to byly zarty, wiec nie probuj nas potem wkopywac, musimy sie ubezpieczyc na wypadek takich sytuacji mysle ze wszystko dosc jasno wyjasnilam pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 15.04.05, 22:05 nie, no przeciez to oczywiste ze nikomu bym nie gadala, a tym bardziej nie chciala nikogo wkopac...problem jest w tym, ze ja jestem z kuj-pom, takze do slaska napewno sie nie wybiore, wiec to odpada, nie ma innego sposobu, ja nie wiem jak sie z nia ''skontaktowac" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:06 Tak, najpierw musisz znaleźc mój numer w sieci, jeżeli Ci sie to uda, to znaczy, że bardzo Ci zależy i można ci zaufać. Belciu my juz mamy wiedze o tańcu, wczoraj dostałam cynk z ministerstwa (wujek przysłał , wiesz o co chodzi) Do xxx, jak nie jesteś ze Śląska, to bedzie trudno, bo niewszedzie mamy nasze tajne komórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:17 i na cholera nam ta wiedza o tancu??? MOWIALAM, ZEBY NIE BRAC, ja za to glowa recze, wiesz? po co to ryzykowac??!! dla przedmiotu , ktory zdaje 100 osob? wiesz jakie ostatnio kontrole robili?? sory, to ze twoj bojfrend tanczy w balecie, nie znaczy ze masz moje zycie i dalsza edukacjena szli stawiac!!! i nawet nie probuj tego do mnie przesylac, rob z tym co cchesz, ja nic o tym nie wiem, juz i tak mialam ostre przekrety z wosem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:27 Zgoda 100 osób, ale miałam już paru klientów i oni duzo oferowali, więcej niż za jakis tam polski, czy matę. To jest eliterny przedmiot i stawki są duże. To co robimy i tak jest niebezpieczne, więc jeszcze trochę ryzyka nie zaszkodxi. Tak w ogole to mam cynk, ze kontrola znowu będzie pod koniec miesiaca, wec uwazaj. Jak tego nie chcesz to sama zadysponuję, ale z Toba się nie dzielę. A od mojego boyfrienda to się odczep, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solfa Re: ja mam wszystko IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.05, 20:19 BŁAGAM! jak macie wyślijcie mi info o maturze z biologii -gg 2918505! musimy sobie pomagać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:29 A tak w ogole to przestań nas tak w kazdym watku reklamować. To z założenia jest tajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:39 nie w kazdym. po prostu ja wiem, ze sa ludzie, ktorzy zasluzyli sobie na to, by sie z nimi podzielic wiedza i co w tym zlego? ja dzis pomoge im, alek jak zostanie politykiem pomoze mi- jakas ustawa, jakies ulatwienie, badzmy ludzmi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:42 No dobrze, niech będzie, Ty lepiej zobacz, że stracilismy klienta, xxx rezygnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:43 Alek chce zostać żurnalistą i politologiem w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:47 dobrze koles, mozesz nawet w agorze robic, to bedziesz afery wyciszal kaju: jak klientowi zalezy to wroci, a ja mysle ze jak nie ona to tysiac innych ja w kazdym razie kaski bede miala dosc, wiec jedna soba w ta czy w ta to mi pika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 22:54 O, czyzby nowy wspólnik? :) ja tez tak myślę, że klientów i tak mamy dosyć, a ile kasy, starczy nam na dostatnie życie do emerytury, jak to dobrze miec wujka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:59 to co kaju, zamykamy interes? nie ma co chyba wiecej ryzykowac, grunt zebysmy my jeszcze zdaly hahaha i na studia!! do takich jak my swiat nalezy!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:00 Ile chcecie za biologię poziom podstawowy i rozszerzony??? Jestem z śląska więc nie ma problemu by załatwić to osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:40 takie sprawy na gg z kaja zalatwiasz, albo zostawiasz mejla. nie przesadzajcie wszyscy, zebym ja na forum publicznym pisala o tym!! jesli nie potraficie czytac ze zrozumieniem, to nie wiem czy wam sie ta matura NALEZY. JA MOGE POMOC KOMUS, KTO SIE boi, ze go stres zabije albo cos takiego, a nie kompletnym tlumokom, bo to byloiby nieuczciwe, zeby ktos zupelnie nic nie umiejacy zdal tylko dlatego ze dostal ode mnie pytania. dlatego nie dajemy wszystkim jak leci, tylko najpierw kandydata sprawdzamy. trzeba byc uczciwym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 23:49 No ci ludzie są niemozliwi...jak można tutaj pytać "za ile", a poza tym to tajemnica handlowa. Nasza podstawowa zasada IDIOTOM NIE SPRZEDAJEMY. A w ogóle to miałyśmy już powoli zamykać działalnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:53 ja zamknelam, jutro dostarczam tylko tym, ktorym obiecalam. no i moze potem alkowi, jak zechce :) ale jakby ktos sie rzucil z superoferta nabycia, to czemu nie ... :) wiedza jest bezcenna heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 23:57 Ok, rozumiem, to teraz już tylko cieszmy się życiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:03 Alek chce. tylko nie mamy pieniedzy, gó..ane blaszaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 00:08 "Alek chce. tylko nie mamy pieniedzy," hahaha jak ty mnie czasem bawisz. to ci powiem w tajemnicy, ze niektorzy robia takie rzeczy po przyjacielsku za darmo buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.ssnet.pl 16.04.05, 01:08 No właśnie, dla wybranych usługi są bezpłatne, ale tylko dla wybranych...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: hryste, ostatni raz pisze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:16 Przez noc przyszło mi do głowy hasło reklamowe dla waszej działalności(trochę już osłuchane): "matura, chcesz zdać czy zdawać?" :) Dobra, znikam, pora nauczyć się mówić po polsku :( Zaprzestańcie działalności, bo jak czytam posty xxx to widzę, że wcale to nie jest śmieszne. Ludzkość stanowią ludzie i reszta...ludzi jest niewielu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry kicham na waszego wujka!!! IP: *.icpnet.pl 02.05.05, 01:11 Mam stronę na której jest wszystko, teksty które bedą na pl, matma, historia... etc po prostu komplecik!!! ale Wam (KAJU i B) nie podam! aha z tego co wiem to kontrola (moja mama ją prowadzi) ruszyła już dziś. i już 2 maja mają być pierwsze aresztowania!!! wieć nie wiem czy to przeczytacie, a jak nawet nie zdołają was tam złapać (1/1000000 szans) to przecież mam wasze IP i już siedzicie tak jak całe to forum. Do więzienie OSZUSCI! pora na IV PR precz z komunistycznymi świniami co mają wujków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS do MADREGO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 17:53 A Z JAKIEJ RACJI BEDA KOGOS ARESZTOWAC!! A TY TO CO I TWOJA MAMUNIA??? TTY TEZ JESTES OSZUST BO TEZ MASZ TESTY!! TY MOZESZ MIEC A INNI NIE CO?? TO JAK INNYCH BEDA KARAC TO TWOJA MAME TEZ ZA TO ZE CI DALA TE TESTY:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MĄDRY Re: do MADREGO IP: *.icpnet.pl 09.05.05, 13:20 Ale to moja mama robi kontrolę, więc kto ją złapie? no spoko jak i dobrze ocenią prace z ang na rozszerzonym, a napewno ocenią bo miałem ją świetnie przygotowaną, to bedzie 3 egazminy i same 100% jeszcze tylko hist i wos i bedzie 5x100% ale ja mądry jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik do madrego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.05.05, 15:15 to powinien ktos twoja mame skontrolowac na pewno jest ktos nad nia:> i wcale nie jestes taki madry bo wszystko masz od mamusi to juz tak sie nie zachwycaj debilu:] Odpowiedz Link Zgłoś
klodia86 Re: hryste, ostatni raz pisze! 05.05.05, 17:19 och, jak tak teraz mysle to niezle z was oszustki i wyzyskiwaczki!!!Na taki czas jak matura to trzeba sobie pomagac a nie kase brac za arkusze-no o ile w ogole je macie....w co watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop gg2228102-wyslij mi ktos chemie jak by mogl thx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesia RATUNKU!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:06 wyslijcie mi prosze mature z chemii jak macie, podzielcie sie kurce... moj adress: olesk4@tlen.pl z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel M Re: ja mam wszystko IP: *.joniec.sdi.tpnet.pl 08.05.05, 00:37 Kto ma odpowiedzi na mature z łopatologii? Prosze wyslijcie mi na maila cocojambo@wp.pl Jestem z Afryki i jestem biedny, potrzebuje pomocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 15.04.05, 23:01 Ok, kasy mamy juz dośc, koniec tego zycia w napięciu, że nas moga wykryć, a maturę zdamy na 100% i będziemy miesiąc oblewac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ja mam wszystko IP: 80.51.184.* 16.04.05, 10:56 kaja albo b, odezwijscie sie na email bluee1@wp.pl nie wiem jak sie z wami skontaktowac , dlatego zostawiam email,prosze, zalezy mi na tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yavanna Re: ja mam wszystko IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 19.04.05, 21:21 kaja moge prosic o kontakt na mail narine027@interia.pl ??chcialabym sie dowiedziec co i jak.zdaje historie i wos..jelsi mozesz to prosze skontaktuj sie ze mna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:05 cze kaja,ja moge sie z toba spotkac wiesz o co chodzi:)mozna sie dobgadac nie bedziesz zalowac.widze ze jestes spoko babka lubie takie osoby sa konkretne a nie takie waly ktore tylko kreca w kolko.co ty na to?masz tu moj meil.doorota1986@wp.pl wkonsu rowiesnicy trzeba sobie pomagac.<polak,angol,hista,wos>co do zaufania mozesz zie przekonac ze jestem tego warta.dzieki z gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuśka Re: ja mam wszystko IP: *.euronet.net.pl 05.05.05, 15:31 do b - Inuska@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:50 no wlasnie badzcie ludzmi wiec jak cos wiecie i to jest sprawdzone to podzielcie sie ze mna informacjami please!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiks Re: ja mam wszystko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 22:24 ludzie nie wierzcie tym bzdurom. na takie hasła populistyczne typu "mam arkusze matur" nikt zdrowo myślący się nie nabierze! Przecież Kaja i b. mogą być nawet młodsze od nas maturzystów. robią sobie jaja. Ja też mam wtyki teoretycznie do cke i wam powiem, że żadne testy nie zostały zapisane na kompach!! a wszystkie są już gotowe conajmniej od stycznia. (i dla jasności - ja też ich nie mam nistety) Matura jest dla elity intelektualnej a nie dla naiwniaków, którzy nie mają syntetycznego myślenie.Nie każdy ją musi zdać. Ludzie co się z wami dzieje? trzema się było uczyć a nie liczyć na farta albo nie potywać się z motyką na słońce i zamiast do LO iść do zawodówy! pozdrawiam współczesną polską inteligencję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewi Re: ja mam wszystko IP: *.chello.pl 25.04.05, 19:13 Ok ja mam dosc :P w zyciu jeszcze nie widzialem nic glupszego. Kaja gratuluje ci pomyslu, zycze zebys znalazla jak najwiecej frajerow. A tymczasem adieu :D Chociaz musze przyznac ze to okrutne :) P.S A tak wogule to nie jestes nawet dziewczyna co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ja mam wszystko IP: *.ssnet.pl 25.04.05, 21:52 Jestem wysokim przystojnym blondynem i pracuję w policji ;)Kaja to mój kryptonim. Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia Re: ja mam wszystko 25.04.05, 21:56 hyhy to prawda, kaja nazywa sie naprawde atanazy, jest srednio przystojnym [łysawym] blondynem, a je...go chlopak tanczy w balecie i w tym roku zdaje mature, stad je...go zainteresowanie tematem matur wiecej zdradzic niemoge :/ hihi bo mnie zabije Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ja mam wszystko 25.04.05, 22:01 Tylko nie łysawym...moje włosy trzymaja się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia tajne!! 25.04.05, 22:05 { wiesz co, myslalam zeby tym glupkom powysylac zestwy z CPE jako arkusze z angielskiego.... jak myslisz, czemu admini nie usuna tego postu? jakos inne o przeciekach maturalnych usuwaja... moze maja z tego polew, kurcze no nie wiem...} ekhm a tak wogole to ty pewnie wiesz jako zdajaca histe: skad sie wzieli arabowie we francji? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: tajne!! 25.04.05, 22:29 Możemy powysyłac, jaja będa ;)Ja myślę, że oni tego nie kasuja, bo ich to smieszy. Jezeli chodzi o tych Arabów to może Ci to pomoze www.radio.com.pl/spoleczenstwo/temattygodnia/default.asp?id=374&md=1 Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia Re: tajne!! 25.04.05, 22:36 wieeeelkie dzieki za link :D jak mi sie bedzie nudzic to ich postrasze- ale wlasciwie szkoda mi czasu :) eh juz wiecej nie bede podbijac watku hehe, 'oni' chyba wszystkiego nie czytaja, bo zajarzyliby ze to zarty pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: tajne!! 25.04.05, 22:49 Nie oni czytaja tylko pierwszy post chyba i się zaraz dopisuja, mamy juz tutaj chyba z 50 adresów tych potencjalnych klientów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.N.A GŁUPCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:33 JAK WIDAC GLUPICH LUDZI NIE BRAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txe CHEMIA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 23:18 BŁĄGAM PRZEŚLIJCIE MI CHEMIE BO JUŻ TYLKO 1 DZIĘŃ ZOSTAŁ BEDE WDZIĘCZNA aginfo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txe Re: CHEMIA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 23:40 ale ściema można was powkręcac i nawet sie zbytnio nie wysilając to czekajcie sobie na te wasze niby arkusze. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swayzee Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:27 BUHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweel Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:41 siema wszechwiedzaca...zobaczym jak Ci matura pojdzie.zycze szczescia! ale ludzie sie daja robic w ch.... az mi sie wierzyc nie chce..:/ milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jestem zaufany Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:53 mi mozxesz wyslac spokojnie jestem osoba ktora SIEDZI CICHO WIEC MOZESZ MI WYSLAC NA mmdoota@wp.pl a jak mi przeslesz bo chodzi mi o polak angol hista i wos to sie odwdzecze nie bedziesz zalowac.dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargulson Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:45 Interesuej mnie tlyko matma.. bede wdzieczna jak ktos moze ma ta maturke i mi by przeslal badz sie odezal na gg 4828375 a emial kargulson@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:44 No ja zdaje fize wiec jak ktos by mugl:D to niech przesle maharadza111@tlen.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:42 czesc jak ys mogla to ja poprosze chemie i tak jakby sie dalo 3dni przed matura. nie martw sie 100% na bank nie uzbieram! mam nadzieje ze moge na ciebie liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:19 jesli można ja tez proszę o tematy mój adres to: ziemniak2a@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:04 moj adres nadecznik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doota Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:46 a mozesz mi podac odpowiedzi do matury mmdoota@wp.pl szkola 2lo kwidzyna kody to co mam podac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: ja mam wszystko IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 22.04.05, 14:46 hej jaki masz kody i wyniki z próbnej matury??? prosze odp na moje gg 1001818 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ja mam wszystko IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 15:35 Hej gdyby ktoś mógłby załatwić mi pytania z biologii chemii i fizyki byłabym niezmiernie wdzięczna mój mail:joanna_j0@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TETEK RATUJCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:45 Jeśli ma ktoś chemię i biolę to niech mnie poratuje: ktetek@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ja mam wszystko IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.05, 09:27 siemka, chodze w gdyni do KLK; jesli mozesz to przeslij fize, chemie i biole; gosia_p86@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:56 jestem z opola...ale wole nie na forum...napisz mi na moj mail cos a ja na twoj wysle szkole i kod...ahaya@wp.pl...z gory thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ja mam wszystko IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 12:20 ze co?? jakie kody? jak to mam wszystko!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opszczymur Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 07:24 ja też bym był bardzo wdzieczny jakby mi ktoś tematy przesłał: taczek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 01:25 prosze o jakiekolwiek info z biologii laleczka25@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Siwy Re: ja mam wszystko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:16 ja tez juz mam wyniki. wysylam za nagie zdjecia. moj adres: sivhiv@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngiss Re: ja mam wszystko 19.04.05, 22:30 Ja poprosze:) malin123@op.pl lub malin123@poczta.fm Z góry dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ja mam wszystko IP: 62.233.152.* 20.04.05, 00:23 hey przeslij mi jak mozesz a jak nie to przynajmniej sie odezwij pozdrawiam morelka86@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irmina Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:34 Czy ja tez moge dostac? Moj adres irmina_malkowicz@o2.pl, bede wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszavip@wp.pl prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:29 jeśli możesz prześlij mi to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:42 Jak macie jakeis mtury, bede wdziecza jesli mi przeslecie bamboszeek@o2.pl Bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:48 to prześlij nam na Karola19_1986@tlen.pl z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek:) Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:27 Prosiłbym o przesłanie tych testów na maturke... prośba... mój adres: piotrekb17@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko198666 Re: ja mam wszystko 20.04.05, 19:29 bylabym bardzo wdzieczna za chemie - sloneczko66613@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teress Re: ja mam wszystko IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 10:25 cześć mogłabyś się podzielić chemią Byłabym bardzo wdzięczna pink.kurak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyś Re: ja mam wszystko IP: *.solex.com.pl 12.05.05, 22:36 a macie moze biol??? prosieeeeeeee GG 8629486 dzieki:********** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txe Re: ja mam wszystko IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 23:20 i jak masz tą chemie słoneczko możesz przesłać aginfo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.man.busko.pl 21.04.05, 11:14 mam tylko problem z zadaniem 17 z chemii :((( szkoda 3pkt a jakiego argumentu uzylas w 22? ciekawe dosw..ale ponoc tam jest blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka POPROSZĘ CHEMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:25 Siemanko!troche sobie poczytalam wasze listy i jak jakis dobry ludzik ma chemie to poprosze tylko miare szybko bo to juz w piatek wdzieczna bede calym sercem!!pozdrawiam i czekam moj mail niuni_a19@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perzot6 Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:24 Cześć masz może polski i biologie.jesli byś mogła to poprosze ;-) perzocik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzik86waw Re: Re b !! DZIEKI!!!! 07.05.05, 13:54 poprosze geografie jesli masz!!! jesli masz dobre serduszko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.05.05, 10:25 nie wierze w to co tu piszecie pewnie to jakis blef i nie macie w ogogle zadnych pyt:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia8 CO NIEKTÓRYCH Z WAS ZDROWO POPIEPRZYŁO! IP: *.stalowa.pilicka.pl 13.05.05, 02:07 Człowiek biedny siedzi i zamartwia się na śmierć, czy cały jego życiowy wysiłek nie pójdzie na marne (bo banda idiotów za biurkiem wymyśliła sobie "nowa reformę") a tu kolejna banda cwaniaków pyszni się, że ma pytania... Jesteście żałośni! A Wam biedni rówieśnicy głeboko współczuje i łaczę się duchowo=) Może nie będzie tak źle? Trzymam kciuki;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:12 Jesli ktos ma mozliwosc niech wysle mi chemie magdak86@o2.pl.. bede bardzo wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakiekolwiek przecieki lub cokolwiek :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestka Re: Hmm...spoooko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 00:31 Dopiero teraz poczytałam sobie ten wątek...Kaja&b..dobre, dobre, usmiałam się:)))Ale xxx...o matko jak mozna byc tak...naiwnym(chociaz nie wiem czy to odpowiednie okreslenie) A poza tym to tak sobie mysle, kurcze, ze pewnie i tak okaze sie ze jakies tam przecieki sa...ciekawa jestem jak to funkcjonuje:/ Bo poki co te kretynskie komisje,ktore układały matury juz daly popis..:/:/:/Hm...Tysiace zalamanych maturzystow...no swietnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOXING_19 BOŻE WIDZISZ A NIEGRZMISZ :( IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:13 LUDZIE WIECIE CO ?? ZASTANAWIAŁEM SIE CZY SIE ŚMIAĆ CZY PŁAKAĆ ALE BĘDE PŁAKAŁ ; ( WY UWAŻACIE ŻE GDYBY BYŁY NAWET JAKIEŚ PRZECIEKU TO BY WAM NAPISAŁY NA WWW.GAZETA.PL ?? ;( MÓJ BOŻE KOCHANY. ZAŁAMKA TOTALNA. ALE CZAJE WAS :( W PONIEDZIAŁEK ZDAJE GEOGRAFIE.ŻYCZE WAM POWODZENIA. NA PRÓBNEJ MIAŁEM 34 % :D WĄTPIE CZY ZDAM ALE NIE WIERZCIE IM :) ALE WIESZ "B" ŻE JA CIE BARDZO LUBIE ;) A MÓJ EMAIL TO HJKLLKJH@O2.PL HEH BUZIACZKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toudias Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: 80.51.90.* 15.05.05, 10:57 Jakby ktoś miał chemię lub geografię, to prosiłbym bardzo o pomoc :) toudias@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:57 prosze o tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konares Ziomale zapodajcie na "stara" tematy z polaka !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:03 konares@o2.pl, dziekowa z gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:10 mam pyt: czy to nie jest tak ze my was prosimy o pomoc a wy zrywacie boki ze smiechu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:54 hehe święte słowa 2 niedowartościowane dziewuchy robią zieje z połowy Polski:) dobre nie macie co z czasem panny robić? do nauki bo te arkusze nic wam nie pomogą :P gwarantuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Re b !! DZIEKI!!!!pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:37 jak masz tą chemie to prosze prześlij mi kazik.kusio@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:33 czesc czy moglabys mi przeslac poziom rozszerzony z chemi bo potwornie sie boje a chcialabym sie dostac na biotechnologia to jest moj adres : fmu_koster@poczta.onet.pl albo skontaktujcie sie na gg prosze 5141415 Odpowiedz Link Zgłoś
amiwa Re: Re b !! DZIEKI!!!! 18.05.05, 19:22 jesli można to ja też bym bardzo prosila o te zadanka z chemii, przynajmniej sobie poćwiczę. Moj numer gg 3425240 z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Re b !! DZIEKI!!!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 19:24 jak masz te mature z chemii to błagam pzrzeslij mi ja bo po dzisiejszym dniu jestem załamana. paulaL5@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttinka Re: ja mam wszystko IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.05, 15:21 siemka zapodasz mi na maila: ttinka@o2.pl bede mega wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka ja poprosze :) IP: *.sepolno-krajenskie.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 15:44 iw0nka@irc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuj Re: ja rowniez poprosze :) IP: *.206.112.130.telsat.wroc.pl 09.05.05, 17:08 jak cos to przeslij mi na mincus@o2.pl bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnaPorzeczka Re: ja poprosze :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:38 i ja równiez:))) mail to: czarnaporzeczka1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
driverx Re: ja mam wszystko 21.04.05, 16:17 jak mozesz to przeslij to co masz na mature. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priorytet44 Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:31 to mi teź źapodaj bo ja chemie męcźe priorytet44@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ja mam wszystko IP: *.pwradio.pl 21.04.05, 17:35 no to wyślij jak możesz jennylatino@op.pl Ja w zamian tez cosik wysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ja mam wszystko IP: 195.116.234.* 21.04.05, 17:37 heja prosze cie bardzo jak tylko moge prześlij mi te zestawiki moj email: pegaz1111@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:40 Bardzo prosze o przeslanie chemii i bioli:) atlanta86@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolvax Re: ja mam wszystko 08.05.05, 17:35 proszę uprzejmię o matmę i geografię : olunia_brunetka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aerwu Re: ja mam wszystko 21.04.05, 23:01 wyslij mi chemie prosba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aerwu Re: ja mam wszystko 21.04.05, 23:07 aerwu@gazeta.pl wylij prosba ale to sa te na 20 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Przykro mi...za duzo chetnych, i limit wypelniony IP: *.man.busko.pl 22.04.05, 00:06 z reszta to ta CKE, ale masz jak chcesz: 1Wybierz zestaw, w którym przedstawiono tylko cząstki elementarne tworzące jądro atomowe: elektron, neutron neutron, proton elektron, neutron, proton elektron, proton 2Spośród podanych niżej siedmiu cech wybierz te, które charakteryzują elektron: I. występuje w chmurze elektronowej II. występuje w jądrze atomowym III. ma jednostkowy dodatni ładunek elektryczny IV. ma jednostkowy ujemny ładunek elektryczny V. jest elektrycznie obojętny VI. jego masa jest w przybliżeniu równa 1u VII. jego masa jest w przybliżeniu równa u II, V, VI I, IV, VII II, III, VI II, III, VII 3Spośród podanych niżej sześciu cech wybierz te, które charakteryzują promieniowanie γ: I. jest to strumień jąder helu II. jest to strumień elektronów III. jest to promieniowanie elektromagnetyczne IV. emitowane cząstki są naładowane dodatnio V. emitowane cząstki są naładowane ujemnie VI. nie ma ładunku elektrycznego I, IV II, V I, V III, VI Wiecej nie moge:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze kasiu Re: Przykro mi...za duzo chetnych, i limit wypeln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:19 mozemy sie przeciez zgrac bo ja bym prosila o polak histe angol i wos.odwdziecze sie na pewno niebedziesz zalowac chodzi mi o dpowiedzi tylko dzieki z gory.cchesz to moge sie spotkac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska czym sie zrewanzujesz? IP: *.man.busko.pl 22.04.05, 13:31 biol fiz ? z jakiego okregu? Odpowiedz Link Zgłoś
aerwu jak ktos ma chemie niech przysle wielka prosba 22.04.05, 13:34 aerwu@gazeta.pl przyslijcie co macie Blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: czym sie zrewanzujesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:57 a co masz polak angol histe i wos odpowiedz juz jak tak to sie napewno dogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
adio20063 Re: czym sie zrewanzujesz? 01.05.05, 22:48 hej jak masz histe, polaj, angielski, to podaj, woj, opolskie, moj email:adio20063@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doota Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:44 przeslij mi histe polak wos i angol zgorydzieki o to moj adres mmdoota@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: ja mam wszystko IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 17:25 Pliska przeslij wos angol i gegre na girl606@wp.pl... z golry slicznie dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
perzot6 Re: ja mam wszystko 22.04.05, 17:42 Cześć będę wdzięczna jak byś mi przesłał/ła.Potrzebna mo biola i polski najbardziej.Mój adres to:perzocik@interia. pozdro ojjjjjjj trzeba sobie pomagać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ja mam wszystko IP: 217.153.174.* 05.05.05, 14:11 Przeslij mi biologie bardzo prosze bell.modeling@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce Re: ja mam wszystko IP: *.net.pulawy.pl 22.04.05, 18:50 bardzo proszę o przesłanie mail: grochu1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: ja mam wszystko IP: *.net24.prv / 195.205.23.* 22.04.05, 20:41 To mój adresik, dgibas@op.pl wielkie thx!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:45 to wyslij mi jak mzoesz :) mili1700@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kachaaa7 Re: ja mam wszystko 23.04.05, 20:15 a może ktoś mi pomoże...ja nie mam nic:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skdjks Re: ja mam wszystko IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.05.05, 20:59 jak mozecie to przeslijcie polski tylko o to prosze kobe14@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: ja mam wszystko IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 04.05.05, 23:21 Ja tez moglabym dostac wos i angol? :) z gory wielkie dzieki :d mail kelly02@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:29 wyslij mi tematy z anglika na rozszerzony egzamin dzieki moj e-mail skater21@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ja mam wszystko IP: *.euronet.net.pl 25.04.05, 09:41 przyjslij mi jak mozesz te tematy plissss moj adres madzik224@wp.pl(biola, niemiec, polak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha CZY WY MACIE MOZGI???CHYBA NIE IP: *.flux.pl 02.05.05, 19:35 niech ktos ten watek usunie, bo to juz nawet smieszne nie jest... "BLAGAM WYSLIJCIE MI ODPOWIEDZI ZAPLACE 1500ZL WYLIZE WAM STOPY" hmm... czy te wszystkie osoby, ktore powpisywaly swoje maile, sa az tak glupie?? moze jakis psychoanalityk by sie przydal, chociaz pewnie tez juz duzo nie pomoze...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: CZY WY MACIE MOZGI???CHYBA NIE IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 09:01 popieram, znalazla sie banda idiotow i prosze... typowi Polacy, ruszcie glowa i przestancie cwaniakowac!!!! Idioci, jestescie zalosni, tylko to potraficie!!!! A potem dziwic sie dlaczego inne narody maja nas za cwaniakow, oszustow i zlodzieji!! Sami na to pracujecie. Debile na dodatek rozpisuja swoje numery!!! Nic w tych glowach nie macie!!! czas sie leczyc, tylko ze na nogi bo na leb za pozno!!!! Banda debili, serdeczne thanks jesli zaczna weszysc i przyjdzie nam pisac jeszce raz:/ IDIOCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: ja mam wszystko IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.05, 11:33 Bedę wdzięczna za tematy na polak podstawowy niemiec podst i rosz,histe i matmę.Jak ktoś coś ma to bardzo proszę.mogę zapłacić.ja_malami@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:18 interesuja mnie testy z geografi pozim rozszerzony jeśli masz to przsli bedę wdzięczny mój adres ziemniak2a@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an3cia@o2.pl Re: ja mam wszystko IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:24 możesz posłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloosia Re: ja mam wszystko IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:33 a ma ktoś może biole, szukam rozpaczliwie aloosia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: ja mam wszystko IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.05, 20:35 Ale na serio masz to?? To bardzo bym prosila o pzeslanko;) Moj mail milena_poznan@wp.pl Z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
encelek Re: ja mam wszystko 26.04.05, 10:00 anna_zieba@vp.pl błagam biole chemie albo przynajmniej ruski Odpowiedz Link Zgłoś
edyciamisia Jejku wyślij proszę!!!! edyciorek@vp.pl 27.04.05, 13:40 edyciorek@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adio20063 Re: ja mam wszystko 01.05.05, 22:36 hejka, wez zapodaj, to moj email:adio20063@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdappuh Re: ja mam wszystko 02.05.05, 00:27 hej ja bym poprosila to moj adres magdappuh@wp.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia nostos@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:51 Bede wdzieczna za przesłanie..nostos@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
soll4 Re: ja mam wszystko 02.05.05, 19:00 hej jak mozesz to mi tez przeslij please soll2@op.pl lonczmy sie pozdro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adio20063 Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:22 weż zapodaj mi, wyslij mi na poczte, plissss, bo nie wiem co sie uczyc, woj, opolskie, moj email:adio20063@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaHa Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:08 Jesli masz polski, toblagam przeslij! Przydalaby sie tez fizyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola1986 Re: ja mam wszystko IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.05, 17:40 prosze was czy mógłby ktoś przesłać mi przecieki alebo arkusze zdaje biologie, fizyke i chemie. Będe bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: ja mam wszystko IP: *.cust.tele2.pl 04.05.05, 21:36 Jesli masz coś z wosu, to bardzo prosze odezwij sie do mnie: aleksa@gsi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:50 jej, to ja chce polski of course jesli łaska i geo :) qrde, trzeba sobie pomagac w koncu wszyscy sie w jednym roku urodzilismy :D jakby cio to podaje mojego mejla hopeless19@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 00:44 Jeśli mozesz to wyślij mi DZIĘKUJE !!!!!! dzidzia1234567890@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 15:40 hej, ja mam również big prosbe- prosze wyslij mi to co masz. Byłabym Ci bardzo wdzieczna :) moj adres olitat@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ja mam wszystko IP: *.net.pl / *.shaft.net.pl 05.05.05, 16:55 1914430 - moje gg, bylbym wielce wdzieczny za ang i mat, jakos sie odwdziecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin jak ktos ma mat i ang 1914430-gg odwdziecze sie IP: *.net.pl / *.shaft.net.pl 05.05.05, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
klodia86 Re: ja mam wszystko 05.05.05, 17:06 a masz moze historie???jak masz to prosze !! najlepiej na klodia86@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ja mam wszystko IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.05, 09:30 jesli mozesz przeslij biole, chemie, fize; plisss; gosia_p86@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solfa Re: ja mam wszystko IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.05, 20:03 plis plis wyślij wiadomości dotyczące matury z biologii!!! nr gg2918505 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc s Re: ja mam wszystko IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 20:40 hejka, czy bylbys tak mily i zapodal jakies info odnosnie matury 2005 a doklandie biologi fizyki i chemii. bede wdzieczny :)to moj numer gg: 9363992 i adres email szymcior@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackmane Re: ja mam wszystko IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:46 slij na adres blackmane@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aabbbcc Re: ja mam wszystko 06.05.05, 21:21 hej jak to nie sciema to pliss jak masz chemie to przeslij bo kiepsko moze byc adres czekoladka-86@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena MOSKAL Re: ja mam wszystko IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 07.05.05, 10:30 hej!!piszesz ze masz wszystko, to moze przeslalabys mi na poczte to co masz odnosnie biologii na poziomie podstawowym??bo kurka nic nie umiem a mam ja zdawac na maturze...bylabym Ci dozgonnie wdzięczna...z góry dzięki i pozdrowionka z pochmurnego Włocławka.mój adres email to:milenkamoskal1986@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik potrzebna geografia...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:27 Ja bardzo prosze jesli ktoś ma z geografii!!?? plizzz Odpowiedz Link Zgłoś
madzik86waw prosze o pomoc 07.05.05, 13:41 potrzebna geografia, pomóżcie jeśli macie dobre serduszko..:) prosze i przeslac madzik86waw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ss Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:37 to jest moj adres mnie interesuje tylko chemia bo czarno to widze nadecznik@wp.pl DZIEKI! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia19860605 n_adamczyk1@o2.pl 07.05.05, 19:59 jak mozesz to wyslij mi maturke z chemii bardzo prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ja mam wszystko IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 10:23 jutro matura z maty, nic nie umię :( przesłałbyś mi wyniki? byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta113 Re: ja mam wszystko IP: *.toya.net.pl 08.05.05, 10:25 jutro matura z maty, nic nie umię :( przesłałbyś mi wyniki? byłabym wdzięczna marta113@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
girgiz Re: ja mam wszystko 08.05.05, 11:00 Hej, jezeli mozesz sie podzielic, to prosze przeslij mi arkusze z fizyki, na e- mail: girgiz@o2.pl Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:40 Witam ! prośba prześlijcie mi to co macie na adres : lordemk@op.pl // Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostzie Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:05 nie do końca w to wierze, ale spróbuje może akurat, moj gg; 2035485, potrzebna mi matma, informa, niemiecki i fiza, z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w potrzebie Re: ja mam wszystko IP: *.visp.energis.pl 09.05.05, 09:54 Prześlij mi z biolii i chemii jakbyś mogła demoolka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: ja mam wszystko IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.05.05, 09:55 poprosze takze.. moj mail: kelly02@poczta.onet.pl moze wosik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej__ Ja też chce!!! FIZYKE PISZE ZA NIE DŁUGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:59 Moj email; Andrzej__17@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_1 Re: ja mam wszystko 09.05.05, 15:13 ja też chcę wszystko dla mojego wnuka On pisze starą mature z polskiego i historii POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:19 hej jak mozesz to przeslij mi na maila z gory dziekuje ana.ana18@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMek Re: ja mam wszystko IP: *.telnet.krakow.pl 09.05.05, 21:42 raciczka@autograf.pl Błagam pomoż, bo jak sie nie dostane na sudia to mnie starzy ............ ehh. wiesz rodzinne tradycje madycyna, wszyscy lekarze no więc ja też, <tam jest potrzebna biolca chemia i FIZYKA> pomóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMek Re: ja mam wszystko IP: *.telnet.krakow.pl 09.05.05, 22:33 prosze wysli raciczka@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ja mam wszystko IP: *.chello.pl 09.05.05, 22:38 prosze Cie wyślij mi tą cholerna historie ;-((( normalnie masz zgrzewe królewszczaków albi i 10!!!! buziaki!!! loli190@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta POMOOOOOOOOCY HISTORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.05, 22:50 prosze Cie prześlij mi historie :((( 3 zgrzewy królewszczaków masz u mnie!!!! loli190@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:27 jezeli to mowicie o fizyce(bo o to mi chodzi) to ja bym bardzo prosil na moj adres: darusuzi@interia.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:49 Siostra2@buziaczek.pl bartedzo prosze :] chemia niologia :] Odpowiedz Link Zgłoś
walet007 Re: ja mam wszystko 10.05.05, 21:25 możesz mi przysłac fizykę???? krzychwal@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teress Re: ja mam wszystko IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 10:17 sie ma!! Interesuje mnie biola fiza i chemia jeśli możesz pomóc... pink.kurak@wp.pl POZDRO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:14 hmmm tonący brzytwy sie chwyta;) megi1986@poczta.fm mimo że na 99% myśle ze to sciema to jak ten 1% oznacza moj błąd prosze o tematy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ja mam wszystko IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 17:34 1ania@wp.pl prosze o WOS!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ja mam wszystko IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 18:23 siuber@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo86-18@tlen.p Re: ja mam wszystko IP: 213.199.201.* 12.05.05, 19:05 Jeśli masz przecieki z biologii to prosze podziel sie, interesuje mnie zwłaszcza arkusz rozszerzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka CHEMIE PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:21 Siema wszystkim torche sobie poczytałam wasze listy i jak tos ma chemie to poproszę was dobre ludziki:))niuni_a19@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZBKO BO TO JUTRO Poproszę biologię i wos:D:D IP: *.chrzastawa.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 19:18 izula_k@go2.pl bllaaagamm:D:D:D:D byle szybko bo to juz jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Poproszę biologię i wos:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:19 elo i jak doszly do ciebie jakies tematy albo arkusze he?? jestem ciekawa dzis pisalam biologie, a przede mna jeszcze wos, jak masz jakies informacje to daj znac natalia.marszal@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:15 jesli masz chemie bede baaaaaaaardzo wdzieczna :) moj mail: magdak86@o2.pl z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: ja mam wszystko IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.05, 08:50 sory ale czegos tu nie rozumiem... dorosli ludzie i zamiast pokazac na maturze swoje umiejetnosci, (bo wlasnie o to tu chodzi) to cwaniakuja ja moga, wstyd. Poza tym trzeba byc debilem zeby na forum pisac wlasne numery i adresy poczty, jak zaczna weszyc i bede musiala pisac to cholerstwo drugi raz z powody takich ludzi jak wy to serdecznie wam podziekuje za dojrzalosc. Zastanowcie sie co robicie i ruszcie glowami a nie cwaniakujcie tak, bo w przyszlosci bedziemy miec wspanialych obywateli. Typowi Polacy, nigdy nie uda nam sie zmienic opinii o naszym narodzie z powodu takich dupkow, zawsze juz zostaniemy w oczach innych jako zlodzieje, cwaniaki i oszusci. Serdeczne dzieki. Dupki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA FIZYKA I CHEMIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:59 HEJ!JEŻELI MASZ NAPRAWDE FIZKĘ CHEMIĘ TO CZY MOGŁEBYŚ ODEZWAĆ SIE DO MNIE NA GG? MÓJ NR 5885373. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:21 przeslij!! moje gg to 2907407 bylabym wdzieczna za chemie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPŁACIMY :(( Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 13:37 Bardzo prosimy o arkusze z fizyki i chemii... Odwdzięczymy się... Kwota do uzgodnienia. Skontaktuj się się z nami szybko, prosimy, od tego zależy nasza przyszłość... ;(((( !!!! PLISSSSSSS. e - mail desperatki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: ja mam wszystko IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 16.05.05, 15:24 moj adres jakbys mogła mi fize wysłać to dzieki z góry klaudiaf@o2.pl tylko napisz w temacie matura fizyka ok?? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna_200@wp.pl Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:05 prosze o przeslanie matury z chemii thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara60@wp.pl Re: ja mam wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:39 heh.. interesuje mnie wos.. moge liczyc na pomoc?? mail: dagmara60@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaaaaaa Re: ja mam wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:25 asienka1700@buziaczek.pl WOS plis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ja mam wszystko IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.05, 19:20 hej jak masz te testy z chemii to prosze przeslij mi na paulal5@poczta.net.pl z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: ja mam wszystko IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.05, 16:44 Hejka jak bys byl taki mily to mozesz mi przeslac to moj adres: justyna_18000@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommuy Mikakojanko Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:08 A swojego mózgu nie znalazłaś? Nie było tam . Och nawet nie weisz jak mi przykro...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: 80.51.184.* 15.04.05, 22:21 Nic przykro mi, nie chcecie mi zaufac, niestety nie ejstem ze slaska tylko z kuj-pom, i nie wiem jak twoj nr poszukac, nie mam pojecia, zalezy mi na tym,a le widocznie nic nie moge zrobic, nie mam szans..szkoda dziewczyny:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuka Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 17.04.05, 23:22 nieno padaka :D :D :D xxx gdzieś Ty się ulęgła??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 18.04.05, 01:12 Heh, odzyskuję wiarę w jeszcze lepszy wynik na maturze. Chyba muszę zacząć częściej czytać takie wątki... Oby więcej takich 'elementów' ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:01 nie chce mi sie az w to wszystko wierzyc ale moze sie myle jakby co to z checia zobacze test z historii stefan_zkonpii1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bida Don't make a vilage! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 19.04.05, 22:16 smutno mi jak to czytam! Dajcie sobie spokoj dzieciaki z tymi pewniakami.Do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszka qrna dziewuchy przez was samobojstwa beda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:56 taki xxx np. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: qrna dziewuchy przez was samobojstwa beda... 19.04.05, 23:34 Ja jestem niewinna (Kaja) To wszystko przez Belcię :P Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia Re: qrna dziewuchy przez was samobojstwa beda... 20.04.05, 00:15 tak to sie mozesz w prukuraturze tlumaczyc :P a moj dziadzius jest sedzia i co? panna ty nie probuj rak obmywac, bo zle skonczysz, musimy sie do konca razem trzymac i wspierac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aras Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 20.04.05, 09:26 Prosze o przesłanie malin123@op.pl Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.osk.enformatic.pl 20.04.05, 13:58 ironmaiden@op.pl- chemia, fizyka, wyslij co masz albo powiedz jak sie skontaktowac, blagam... Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 14:35 Kaja i b...tez jestem ze Śląska, możecie mi zaufać...pisze to teraz w pełnej konspiracji, w moim tajnym schronie...Ja tez mam wujka...i wiecie co? niejednego! taka oferta nie zdarza się dwa razy, jest bezkonkurencyjna! powiem Wam w pełnum zaufaniu, że mam nie tylko testy i wyniki z tego roku, ale tez z nastepnych 5 lat...sama mam zamiar teraz oblac, żeby miec alibi,a w sesji zimowej osiągnąc pokazowe 100% z kazdego przedmiotu :) Czekam na kontakt...pamietajcie, że najlepsze kasztany są na placu Sejmu sląskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 14:42 ok, widze ze glowe masz nie od parady. sluchaj zatem tej niewiarygodnej gadki : piszesz mejla bazposrednio do A. michnika. w temacie : 54hbghuj454545dfg <takie haslo konspirayjne>. jesli odpowiedzia bedzie ciag liczb odkodujesz sobie to za pomoca tablicy kodow ASCII => to bedzie mail do osoby posiadajacej zestawy i klucze. piszej do niej mejla [temat ten sam co do michnika]. potem postepujesz zgodnie z instrukcjami pojawiajacymi sie na ekranie p.s. juz po ustnych ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 14:46 Do Michnika? swietnie, spotykam sie z nim jutro, idziemy odwiedzic kumpla w więzieniu :) to się zgadamy po drodze, mejl jest niebezpieczny, jeszcze ktos przechwyci, lepiej na zywo, żadna pluskwa sie mnie nie ima Czekam na dalsze instrukcje... p.s.niestety, zaczynam dopiero w poniedziałek...ale nie straszne mi ustne, kiedy wujków mam jak mrówków :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:52 dobry wujek to podstawa! widze ze sobie poradzisz,ale tak czy siak powodzenia :D! Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 15:04 dzieki...dajcie znac jakbyscie potrzebowaly testy predyspozycji do zawodu albo w skrajnym przypadku były bardzo ciekawe, jak Wam one pójda...to tez mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan A co z testami gimnazjalnymi ??!! 20.04.05, 15:37 Bo moja siostra w przyszłym tygodniu zdaje i chcielibyśmy już znać wyniki. A o swoją maturę też się nie boję, bo ja Wam powiem w tajemnicy, że moja ciocia to szefowa CKE! Ale Ciiiii!!! ------------------------------------------------------------------------------- Zdrowy rozsądek to zbiór uprzedzeń nabytych do osiemnastego roku życia. Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: A co z testami gimnazjalnymi ??!! 20.04.05, 17:22 Procedura jak wyzej, tylko nie piszesz do Michnika ale do Kulczyka wzglednie jego żony, ona sie tym chyba w tym roku zajmuje...mam racje, b ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:31 chcialabym zebys mi przeslala odwdziecze sie nie bedziesz tego zalowac mozna sie spotkac botez jestem ze slaska:)tez jestem osoba zaufana.mam tate prokuratora i mu nic nie powiem bo nie lubie mu o tym mowic.nikomu nie dam z mioich mumpel bo to takie glupie puste idiotki.dziekiz z gory moj email zastepczy doorota1986@wp.pl.to nie jest az tak nie bezpieczne trzeba z glowa gdyby moj ojciec sie dowiedzial ze cos ja takiego robie to nieiwm co by ze mna zrobil :)dziekiz gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sintera Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:37 Nie wiem o co chdzoi z tymi testami i skad je maie, ale chetnie bym sie piasla na nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słońce grochu1@gazeta.pl IP: *.net.pulawy.pl 22.04.05, 18:55 proszę o przesłanie na tego maila jeśli możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalvin Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 22.04.05, 19:21 Kobito lec sie, a do wszystkich niewidziecie ze robi sobie z was jaja, fakt faktem pytania byly na internecie ale zostaly zablokowane a aby je zdobyc trza bylo miec haslo wiec pomazcie ze ktos inteligetny wam da pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianmd Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:58 jesli mozna to poprosze bo raczej jej niezdam:( Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek8 Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 18:35 osiolek8@NOSPAM.gazeta.pl jak cos masz ciekawego to zapodaj... Odpowiedz Link Zgłoś
artkicz Re: szukalam w necie i...znalazlam 20.04.05, 19:16 uczyc sie bachory a nie liczyc na sciagi i lud szczescia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kub[a] please niech ktos przesle qbass39p007@o2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:12 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek:P Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:24 przesłałabyś mi te tematy na fizyke... prośba.. piotrekb17@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.k.springs Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:42 uoo ale akcja, pomyslowy sposob na kolekcjonowanie maili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek563@wp.pl Re: szukalam w necie i..znalazlam/proszę o kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:09 Bardzo proszę o kontakt nba maila misiek563@wp.pl , nie mogę znależć gg. jestem z woj.podlaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Przestańcie zostawiac te maile 20.04.05, 20:13 Nikt wam nic nie wyslę, bo niczego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze kajka Re: Przestańcie zostawiac te maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:41 moze sie spotkac i zaltiwc to nie przez glupie meile tylko na zywo normlanie bede wdzieczna jestem ze slaska.nie bedziesz zalowac .jestesmy wkonuc rowieniscy ytrzeba sobie pomagac.tylko ludzie robia to w zbyt glupi i arogancki sposob smieszne to jest dla mnie ja ci podam meila bo tak na forum nie ma co gadac odezwijs sie i sie dogadamy.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola HELP!!!!!!!!!!!!!!!! HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:02 Jestem maksymalnie zestresowana, uczylam si tego nie wiadomo ile, ale jesli matura pójdzie mi i tak nedznie, to nie pójde na studia bezplatne, a na inne nikt mi nie da kasy. Co wtedy?? Prosze, jesli ktos ma historie to niechaj zlituje sie nade mna biedna ;((( keanoosh@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martus Re: HELP!!!!!!!!!!!!!!!! HISTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:08 Błagam o historie i geografie , w zamian 4 zgrzewy browarów loli190@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika237 Re: szukalam w necie i...znalazlam 21.04.05, 10:15 hej udało ci sie sćiągnąc...gratulacje! mam prosbe przesli mi chemiE!z góry dzieki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
buuuka Re: szukalam w necie i...znalazlam 21.04.05, 11:20 Do tych, którzy wciąż myślą, że ktoś ma te pytania: przeczytajcie sobie uważnie to forum jeszcze raz od góry do dołu to może zrozumiecie, że nikt takowych nie ma, tylko sobie z Was jaja robili, a teraz im się już znudziło bo za bardzo naiwni jesteście i sprawa zaczęła robić się poważna. Pozdro dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: 82.160.41.* 21.04.05, 12:39 to forum to jedna wielka komedia!! Rany nie wiedzialm ze ludzie potrafia byc tacy naiwni.....I co myśleliście że ktoś wam przyśle pytania buhahahahahah. Ale jesteście naiwny!!!!! Uczcie sie kochani:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symfonia grozy Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:00 ale jak oni wszyscy sa moja konkurencja na studia :D to ja sie juz nie boje! moge spac spokojnie, raczej zaden taki "niedobystry" wyzej na liscie nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: szukalam w necie i...znalazlam 04.05.05, 11:20 ..to w takim razie ja tez zaczynam patrzeć optymistyczniej na konkurencje do indeksu..;> Odpowiedz Link Zgłoś
aerwu Re: szukalam w necie i...znalazlam 21.04.05, 22:58 ale to jest na chemie ktora bedzie 20 maja 2005 wyslij pytania co bedzie wielka baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo prosba Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: błagam cie prześlij mi to 21.04.05, 23:32 Ale naprawdę nikt Ci nic nie przyśle człowieku, czy Ty w to wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b INFO ODE MNIE I OD KAJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:37 zanim zostawicie mejla, pomyslcie, ze przeciez nie ma nic za darmo. widze ze musze to napisac: taki zestaw to nie sa male pieniadza. 1000 zl za jeden przedmiot.zastanowcie sie jeszcze raz, bo nie mamy zwyczaju dyskutowac z ludzmi na prozno jesli oni gotowka nie dysponuja pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja dysponuje gotow Re: INFO ODE MNIE I OD KAJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:43 nie ma sprawy moze byc tysiak a mozecie zaltwic toco za problem odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: INFO ODE MNIE I OD KAJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:45 nospoko tysiac niema sprawy tylko jak to zaltwimy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 hhhahahaha 22.04.05, 14:23 Ja nie moge, dlaczego tylko 1000 bierzemy 1000 to miał być dla mnie samej, miałysmy barać przeciez po 2000 . To nie jest tak dużo od tego zalezy wasza przyszłośc Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
b_belcia Re: hhhahahaha 22.04.05, 14:39 o ile wiem to jest po 1000 standardowo, oraz 5000 za ta twoja wiedze o tancu a ty se dziolszka sprzedawaj po ile zechcesz, mi i tak starczy na trzymiesieczne holidejsy za granica pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no 1000 za polak? Re: hhhahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
mootya Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 12:43 habemus papam a na polskim i tak będzie żeromski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co bedzie Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:45 skad wiesz masz juz testy? Odpowiedz Link Zgłoś
k_psycho Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 12:51 Ludzie nie wierzyłam, że potraficie być tak naiwni. A jednak... A może po prostu nie macie poczucia humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina a polski albo geografia ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 12:17 a nie macie polskiego albo geografii ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabricia Kaja i xxx: Dam wam po 1500 zł za jeden przedmiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:04 Odezwijcie się: moj adres fabricia@interia.pl, gg: 2834331 OFERTA BARDZO REALNA< WIERZCIE MI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy SZCZEGOLNIE DO KAJI I BELCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:37 sorry ale to chyba nie jest powod do zartow zwlaszcza jak komus naprawde zalezy zeby zdac to dobrze -------> DO b I KAJI musze wam powiedziec ze to ani smieszne ani zabawne to jest poprostu zalosne zeby takie rzeczy wymyslac a tak w ogole to ten wujek z cke nic by ci nie pomogl bo po gaciach by sral ze strachu.........SKONCZCIE TO ZANIM LUDZIE W DEPRESJE WPADNA TA MATURA I TAK JUZ DOSC NERWOW ZJADLA CALEMU NASZEMU ROCZNIKOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: szukalam w necie i...znalazlam IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 22.04.05, 15:00 siemka zdaje na maturze fizyke i biole wiec jak masz te testy to daj znac na gg 1001818 Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: BŁAGAM NIECH TOS MI WYSLE aerwu@gazeta.pl 22.04.05, 18:01 Głupota nie zna granic... Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
nata1986 Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 19:12 czesc bardzo prosze o maturke z chemii i fizyki ... odwdziecze sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nata1986 Re: prosze o kontakt 22.04.05, 19:19 czesc moge zaplacic potrzebna mi biola i chemia ... prosze o kontakt moje gg 8138409 Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 20:08 Czytając to forum odzyskuje wiarę w siebie...chyba że Wy tylko udajecie takich ..jakby to powiedzieć...nieskomplikowanych? :) Moze jakos to bedzie na egzaminie z percepcji i rozumienia tekstu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
elafan Debile, kadłubku, po prostu... 22.04.05, 21:16 ...debile bo inaczej tego nie można określić. Ale z tego wątku można wyciągnąć kilka ciekawych wniosków m.in. że piękni lekarze będą nas kiedyś leczyć :( Wybaczcie ten niewysublimowany język ale w słowniku człowieka kulturalnego nie ma już na taką bezgraniczną głupotę określeń... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztojajko Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 23:05 Bradzo zależy mi na macie, fizie, angolu Dzienks:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztojajko Re: szukalam w necie i...znalazlam 22.04.05, 23:07 Bardzo zależy mi na macie, fizie, angolu, - woj. mazowieckie krzysztofrzeplinski@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś