Dodaj do ulubionych

Coś oszukujecie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:15
U mnie w szkole było kilka osób, które dostały 6 pkt, w waszych, ani jednej?
W ogóle ubarwiacie te wyniki i tralalala. Lepiej piszcie tylko jakie
mieliście pytania i co musieliscie opisać na jezykach obcych, bo ten wasz
wynik to mi koło dupy lata, jeżeli jest oszukany. Tym co nie oszukują
gratuluję.
Obserwuj wątek
    • magdalena11 Re: Coś oszukujecie... 18.04.05, 19:19
      Ja dostałam 90%, ale były u mnie 3 osoby co dostaly 100%, było chyba 5 osób co
      miało 30%, a 2 osoby nie zdały....
      • Gość: Alek Re: Coś oszukujecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:25
        Muszę się dopiero przekonać jak to jest...
    • Gość: ja Alku, chyba nie czytasz wszystkich wątków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:31
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=22880755&v=2&s=0
      • Gość: Alek Re: Alku, chyba nie czytasz wszystkich wątków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:38
        Chodziło mi o to, że nikt nie napisał w pierwszej osobie, że nie zdał. Sami
        geniuesz. Prosze, prosze. W sumie nie dziwię się.
        • Gość: kasia Re: Alku, chyba nie czytasz wszystkich wątków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:50
          wiesz Alku, wątpie zeby ktokolwiek kto nie zdał miał ochote patrzec na
          zadowolone posty tych co zdali. moze sie tu pojawia oni za kilka dni. ale na
          pewno nie w dniu egzaminu
          • Gość: b Re: Alku, chyba nie czytasz wszystkich wątków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:55
            zgadzam sie. ostatnio rzecza, ktora bym zrobila po niezdaniu, to natychmiastowe
            powiadomienie o tym calego swiata. interesuja cie alku statystyki? na to
            bedziesz musial poczekac, zreszta po cholere ci to? pytania z jezykow itp to
            zrozumiale, ale czytanie w kolko tekstow typu: ja mialam szczescie 16 punktow!
            albo zawalialm troche i mam 10- bez sensu, nudne, ja mam juz dosc, zaspokoilam
            ciekawosc, chlonelam pierwsze relacje a teraz basta, bo sie w koncu wyrzygam od
            tego..... wszelkie zbiorowe paranoje sa nieznosne na dluzsza mete
            pozdro
            • Gość: kasia Re: Alku, chyba nie czytasz wszystkich wątków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:16
              z reszta po co komu ustne. na nic prawie sie nie licza.... dla mnie i
              wiekszosci moich znajomych liczy sie tylko "zdac" nie wazne na ile
    • another_story Re: Coś oszukujecie... 18.04.05, 21:53
      Jeśli jutro nie zdam, nie omieszkam zawiadomić o tym społeczności internetowej.

W mojej klasie jedna osoba dzisiaj oblała, inna dostała 8 pkt, a jeszcze inna
      9. Nie wiem, czy ktokolwiek uzyskał 100 %.
    • Gość: Alek Re: Coś oszukujecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:12
      Znikam w takim razie z tego forum na dzień jutrzejszy. W środę będę z powrotem.
      Powodzenia wszystkim, a ja biorę się za naukę. Tak, mówię poważnie. niczym mnie
      juz tu nie zaskoczycie.
    • Gość: Moniqe Re: Coś oszukujecie... IP: 80.48.119.* 19.04.05, 12:32
      Wlasnie wrocilam z podstawowego anglika. U mnie na 12 osob w grupie zdajacejo
      do godz 11ej 6 osob mialo 100%, jedna 80%, jedna 85%, a reszta 90%. Wyniki
      bardzo dobre ale chodze do najlepszej szkoly w miescie, moze to dlatego..
      Pozdrawiam
      • Gość: baska Re: Coś oszukujecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:05
        dziwi mnie tylko to ,że osoby które zdaja podstawowy na 100%,nie zdecydowały
        sie na rozszerzony...sorry ale uwazam ze jezeli ktos umie sie bez problemów
        dogadac na pods to doskonale poradzi sobie z rozszerzonym.
        • Gość: Moniqe Re: Coś oszukujecie... IP: 80.48.119.* 19.04.05, 14:11
          Odpowiedz jest prosta... Skoro egzaminów wewnętrznych nie biora pod uwagę na
          prawie rzadnych uczelniach to po co zawracac sobie glowe dodatkowymi
          przygotowaniami do ustnej rozszezonej? Przynajmniej ja w tym nie widze rzadnego
          sensu... Po co komu troche wiecej punktow z rozszezonej skoro jeszcze nawet nie
          wiadomo gdzie oni je zamierzaja wpisac.. Czy w ogole beda uwzglednione na
          swiadectwie maturalnym:)Wyobrazacie sobie to zamieszanie: z kazdej szkoly
          wysylaja wyniki ustnych matur,a Ci w CKE musieliby je wpisac na nasze
          swiadetwa.Tylko jak? skoro prace maturalne beda zakodowane?:) bez sensu to
          jest,ustnymi nawet nie ma sobie co glowy zawracac:) pozdrawiam
        • Gość: kasia Re: Coś oszukujecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:12
          u mnie wiekszosc osob, nawet wybitnych orłow posiadajacych FCE, albo i wyzej
          wybrało podstawowy. dlaczego? dlatego, ze ustna z jezyka obcego nie jest nam
          potrzebna na studia, nie biora jej pod uwage. ci co zostali z rozszerzonym
          teraz pluja sobie w twarz, i załuja ze tez nie zmienili
          • io23 Ja pluć nie muszę. 19.04.05, 15:36
            Wybrałem rozszerzoną z angielskiego raczej z powodu presji nauczyciela niż
            własnych ambicji, ale żeby się do tej ustnej dodatkowo przygotowywać? W życiu!
            Przecież rozszerzona to tylko trochę inny typ zadań, a różnica poziomów
            pomiędzy podstawową, a rozszerzoną praktycznie żadna. Dostałem komplet punktów,
            chociaż jakimś asem to ja nie jestem: moje umiejętności to co najwyżej FCE.
    • Gość: kasia macie linki na inne str.z zestawami z ang????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:36
      • Gość: 1986 Re: macie linki na inne str.z zestawami z ang???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:27
        a ja dostalam 30% z polaka...i w sumie zwisa mi to i powiewa bo nie biora tego
        przy rekrutacji na studia. choc dla wlasnej satysfakcji chcialabym miec
        wiecej,ale moze to komisja sie nie zna?:P heih, wazne ze jeden exam do przodu.
        w czwartek angielski.ale ja mam tak jakos dziwnie ze angielski potrfaie lepiej
        niz jezyk ojczysty<lol>

zycze kazdemu min.30% z ustnych i pisemnych:D zdane to zdane:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka