Dodaj do ulubionych

ALKOHOL PO MATURZE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:08
joł ludzie! opijacie zdana albo nie-zdana mature? jak tak to czym? cos
polecacie? <lol> czy tu same sztywniako-kujono-abstynenci? ;) bo nie wydaje
nam sie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:10
      bo ja polecam MARTINI lub zloty trunek - tysssskie i leszki :)
      a sa tu spijacze tanich win? <lol2>
      • Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:12
        ja takze leszki:)
        i wino produkcji babci mojej kumpeli <LOL>
      • Gość: aaaaaaaajt Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 18:29
        Tequila, kokaina, potem rojal blunt i do przodu na szybki lans w klubie.....
      • Gość: aa Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:29
        Sophia - wion za okolo 11zl ponad wszystko.. poza tym Zubr... kamikadze (blue
        bols + zwykly bols + limonka) niami
    • Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:11
      no wlasnie...znacie jakies dobre trunki?polecacie jakies?:D
    • Gość: hmm Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.stok.xen.pl 04.05.05, 16:11
      ustne opite :P
      a co dalej no to zobaczymy np już jutro:P
    • kaja86 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 16:11
      No oczywiście, że opijemy. Tym, co akurat będzie pod ręką, albo w najbliższym
      sklepie :D
      • Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:14
        w najblizszym sklepie... czyli nalewki lub siarowate winiacze 14% iiijeeee
        <lol2> nie jestem sama - ale wstyd - maturzystka a takie rzeczy spija :( ;)
        • kaja86 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 16:16
          hehhehe, u mnie najbliższy sklep to jest żabka :D Tam ceny zaczynają sę od 4 zł :D
          No i jeszcze piwo, ale z piwa to tylko Warka :)
          • Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:18
            no kolo naszej skul tez zabka ... żabka i zetka rządzą buahahaaaa ;) a ceny
            faktycznie od 4 zeta :D ale i tak fajnie - warka tez dobre :) a totalna DŻUME
            (nie myslic z lektura) ma sie po debowym&winie :D
    • Gość: Sav Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 04.05.05, 16:13
      gorzała a poźniej disco ,ewentualnie jakas melina i krata browara na dwoch:D
      • Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:15
        a masz juz ta 2ga osobe do kraty? bo ja bym byla chetna <lol2>
        • Gość: dddddddddd nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 16:18
          rura do sklepu i kupic Byka za 3,50 zł-czerwone wino ,półwytrawne,no po psortu
          bomba ;-) A tak na poważnie to ze mnie 99% abstynent a,polecić to mogę amlibu z
          bitą śmietaną.
          • Gość: yaku_ona Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:20
            no maliboo mniam :) ale to berdziej na imprezce a nie ma popijawe po maturze;)
            • Gość: Shakira Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:25
              buahahaha chyba jakies MENU zrobie:D

ja polecam wlasnie leszki...warke tez...i czerwone wino vermouth najlepiej ale
              to nie takie tanie jak inne jabole<lol2>no ale co...mature ma sie raz w
              zyciu...chyba<Lol>
              • Gość: Kasia Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:27
                jesli juz to wodka..w piatek opijalam ustne i wiedzac ze nei moge piwa
                wypilam...moj kac ciagnal sie chyba 3 dni a ze nastepnego dnia angielski...:D
                • Gość: yaku_ona Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:33
                  mnie po wodce to raczej mdli - musze cos wczesniej wypic zeby nie czuc jej
                  smaku <lol2>
                  • Gość: Shakira Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:35
                    yaku...ty sie juz lepiej nie wypowiadaj buahahahaha;)
                    ale nie no...po wynikach caly rocznik 1986 bedzie zalany w trupa<lol2>
                    • Gość: ddddddddddddd do shakiry IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 16:36
                      Miejmy nadzieje,że matura będziemy miec tylko raz w życiu......
                      • Gość: Shakira Re: do shakiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:38
                        na pewno;) jestesmy wyjatkowo zdolni:D
                    • Gość: yaku_ona Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:37
                      buahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa ale czaicie ? wiadomosci , fakty , informacje -
                      wszedzie mlodziez na chodnikach , pod mod mostami , wsrod sterty pustych
                      butelek i puszek <lol2> i podpis OTO CO NOWA MATURA ROBI Z LUDZI <lol2>
                      • Gość: Shakira Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:39
                        buahahahhahahahhaha chyba bym sobie kazde programy nagrala <rotfl>
                        • Gość: yaku_ona OTO CO ROBI NOWA MATURA Z LUDZMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:41
                          no tak - ja i Shakira na pierwszym planie wsrod tlumu zalegajacej mlodziezy
                          <lol2> .... ciekawe czy o was tez bedzie jakies news w tv :)))
                          • Gość: 2rx Matura robi z ludzi ćpunów i alkoholików... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:56
                            Ja bede pil wódke rozcienczona.... spirytusem...
    • narysuj_mi_baranka Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 17:09
      mam Absynta, przywieziony ze Slowacji w lutym.
      stoi w szafce i czeka, aż maturę napiszę:)
      • drobiazg_lesny Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 19:15
        aach, też chcę absyntu!! ;P
    • Gość: ddddddddddddd yaku_ona a ty co? Zamiast się uczyć........ IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 17:26
      to tutaj plany na przyszłośc? Na nockę czekasz ;-)? I jeszcze jakąs propagandę
      i degrengoladę szerzysz? Nieładnie......
      Życze jutro ,,Potopu".............słow na maturze.
      • Gość: yaku_ona Re: yaku_ona a ty co? Zamiast się uczyć........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:52
        wole miec DŻUME niz POTOP slow ;)
        wlasnie czytam streszczonka , pozdro i powodzenia dla Ciebie ddddddddd dla
        Shakiry i wszystkich,z ktorymi forum-iczowalam ;)
    • kaja86 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 19:16
      W sumie teraz to już wszystko jedno co, byle mocne było :D
    • kachna864 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 19:51
      no pewnie ze oblewamy!!!!!
      :):):):)heheh
      ja ze swoimi znajomymi wyzezdzamy na dzialke do kumpeli na tygodniowa bibe:):)
      ojjjjjjjjj sie bedzie tam dzialo...............
      heheh
      pozdro
      • Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:58
        ja tam wlasciwie to oblewam tak 'delikatnie' w piatek lub sobote (po polskim i
        angielskim)a pozniej urodziny qmpla i oblewanie z Shakira i nielicznym gronem
        klasowym po WOSie :)
        • Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:11
          bozeeeeeeeee juz nie moge sie tego doczekac <lol>
          to bedzie piekny dzien:)))))))))))))))
          powodzonka wszystkim:)

POTOP to ja moge stworzyc wlasny,z tym sienkiewiczowskim nie chce miec NIC do
          czynienia:)
          • Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:14
            Shakira ja ide spac - nic nie powtorzyla - serio NIC :/ fuck :/ powodzenia ...
            do jutra , joł
            powodzenia wszystkim ! :)
            • Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:17
              buahahahhaha dobranoc Yaku:)
              ja jeszcze sobie posiedze:D a powtorzylam niewiele:/
              jeszcze raz powodzenia...
    • Gość: re-fleksje Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: 213.199.218.* 04.05.05, 20:18
      Trochę ponad miesiąc temu miałem wielkie plany odnośnie opijania matury.
      Niestety uległy one zmienie, wątroba zaczyna coś odmawiać. :-( Ale gin&tonic
      obowiązkowo.
    • Gość: symfonia grozy Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:51
      ja zaczynam juz w poniedzialek po macie wieczorem :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka