Gość: yaku_ona i Shakira IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:08 joł ludzie! opijacie zdana albo nie-zdana mature? jak tak to czym? cos polecacie? <lol> czy tu same sztywniako-kujono-abstynenci? ;) bo nie wydaje nam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:10 bo ja polecam MARTINI lub zloty trunek - tysssskie i leszki :) a sa tu spijacze tanich win? <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:12 ja takze leszki:) i wino produkcji babci mojej kumpeli <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaajt Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 18:29 Tequila, kokaina, potem rojal blunt i do przodu na szybki lans w klubie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:29 Sophia - wion za okolo 11zl ponad wszystko.. poza tym Zubr... kamikadze (blue bols + zwykly bols + limonka) niami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:11 no wlasnie...znacie jakies dobre trunki?polecacie jakies?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.stok.xen.pl 04.05.05, 16:11 ustne opite :P a co dalej no to zobaczymy np już jutro:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 16:11 No oczywiście, że opijemy. Tym, co akurat będzie pod ręką, albo w najbliższym sklepie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:14 w najblizszym sklepie... czyli nalewki lub siarowate winiacze 14% iiijeeee <lol2> nie jestem sama - ale wstyd - maturzystka a takie rzeczy spija :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 16:16 hehhehe, u mnie najbliższy sklep to jest żabka :D Tam ceny zaczynają sę od 4 zł :D No i jeszcze piwo, ale z piwa to tylko Warka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:18 no kolo naszej skul tez zabka ... żabka i zetka rządzą buahahaaaa ;) a ceny faktycznie od 4 zeta :D ale i tak fajnie - warka tez dobre :) a totalna DŻUME (nie myslic z lektura) ma sie po debowym&winie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sav Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 04.05.05, 16:13 gorzała a poźniej disco ,ewentualnie jakas melina i krata browara na dwoch:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:15 a masz juz ta 2ga osobe do kraty? bo ja bym byla chetna <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddd nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 16:18 rura do sklepu i kupic Byka za 3,50 zł-czerwone wino ,półwytrawne,no po psortu bomba ;-) A tak na poważnie to ze mnie 99% abstynent a,polecić to mogę amlibu z bitą śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:20 no maliboo mniam :) ale to berdziej na imprezce a nie ma popijawe po maturze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:25 buahahaha chyba jakies MENU zrobie:D ja polecam wlasnie leszki...warke tez...i czerwone wino vermouth najlepiej ale to nie takie tanie jak inne jabole<lol2>no ale co...mature ma sie raz w zyciu...chyba<Lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:27 jesli juz to wodka..w piatek opijalam ustne i wiedzac ze nei moge piwa wypilam...moj kac ciagnal sie chyba 3 dni a ze nastepnego dnia angielski...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:33 mnie po wodce to raczej mdli - musze cos wczesniej wypic zeby nie czuc jej smaku <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:35 yaku...ty sie juz lepiej nie wypowiadaj buahahahaha;) ale nie no...po wynikach caly rocznik 1986 bedzie zalany w trupa<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd do shakiry IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 16:36 Miejmy nadzieje,że matura będziemy miec tylko raz w życiu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: do shakiry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:38 na pewno;) jestesmy wyjatkowo zdolni:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:37 buahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaa ale czaicie ? wiadomosci , fakty , informacje - wszedzie mlodziez na chodnikach , pod mod mostami , wsrod sterty pustych butelek i puszek <lol2> i podpis OTO CO NOWA MATURA ROBI Z LUDZI <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: nie ma co się zastanaiwać tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:39 buahahahhahahahhaha chyba bym sobie kazde programy nagrala <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona OTO CO ROBI NOWA MATURA Z LUDZMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:41 no tak - ja i Shakira na pierwszym planie wsrod tlumu zalegajacej mlodziezy <lol2> .... ciekawe czy o was tez bedzie jakies news w tv :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2rx Matura robi z ludzi ćpunów i alkoholików... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:56 Ja bede pil wódke rozcienczona.... spirytusem... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj_mi_baranka Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 17:09 mam Absynta, przywieziony ze Slowacji w lutym. stoi w szafce i czeka, aż maturę napiszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
drobiazg_lesny Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 19:15 aach, też chcę absyntu!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddd yaku_ona a ty co? Zamiast się uczyć........ IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 17:26 to tutaj plany na przyszłośc? Na nockę czekasz ;-)? I jeszcze jakąs propagandę i degrengoladę szerzysz? Nieładnie...... Życze jutro ,,Potopu".............słow na maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: yaku_ona a ty co? Zamiast się uczyć........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:52 wole miec DŻUME niz POTOP slow ;) wlasnie czytam streszczonka , pozdro i powodzenia dla Ciebie ddddddddd dla Shakiry i wszystkich,z ktorymi forum-iczowalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 19:16 W sumie teraz to już wszystko jedno co, byle mocne było :D Odpowiedz Link Zgłoś
kachna864 Re: ALKOHOL PO MATURZE 04.05.05, 19:51 no pewnie ze oblewamy!!!!! :):):):)heheh ja ze swoimi znajomymi wyzezdzamy na dzialke do kumpeli na tygodniowa bibe:):) ojjjjjjjjj sie bedzie tam dzialo............... heheh pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:58 ja tam wlasciwie to oblewam tak 'delikatnie' w piatek lub sobote (po polskim i angielskim)a pozniej urodziny qmpla i oblewanie z Shakira i nielicznym gronem klasowym po WOSie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:11 bozeeeeeeeee juz nie moge sie tego doczekac <lol> to bedzie piekny dzien:))))))))))))))) powodzonka wszystkim:) POTOP to ja moge stworzyc wlasny,z tym sienkiewiczowskim nie chce miec NIC do czynienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:14 Shakira ja ide spac - nic nie powtorzyla - serio NIC :/ fuck :/ powodzenia ... do jutra , joł powodzenia wszystkim ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakira Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:17 buahahahhaha dobranoc Yaku:) ja jeszcze sobie posiedze:D a powtorzylam niewiele:/ jeszcze raz powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re-fleksje Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: 213.199.218.* 04.05.05, 20:18 Trochę ponad miesiąc temu miałem wielkie plany odnośnie opijania matury. Niestety uległy one zmienie, wątroba zaczyna coś odmawiać. :-( Ale gin&tonic obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symfonia grozy Re: ALKOHOL PO MATURZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:51 ja zaczynam juz w poniedzialek po macie wieczorem :D Odpowiedz Link Zgłoś