Dodaj do ulubionych

matematyka

IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.05, 12:48
Hej ludziska mam pytanie
czy tylko ja dopiero dziś sie za matme wezme???serio uczycie sie juz od dawna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Benio Re: matematyka IP: *.crowley.pl 06.05.05, 12:53
      Hehe..ja też mam zamiar się dzis zabrac za matme...aaaa sorry biore sie od jutra:) dzisiaj sobie odpuszczam:) hmmm..3 lata w 2 dni..:/ zobaczymy czy jest to mozliwe:P na pocieszenie zostaje to, ze przez 3 lata mialem 6 godzin matmy w tygodniu...
      • Gość: pola Re: matematyka IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.05, 12:56
        no ja tez pewnie od jutra.dobrze bedzie!!!a jak na próbnych ci poszło Benio?
        • Gość: Benio Re: matematyka IP: *.crowley.pl 06.05.05, 13:02
          Na probnych...26% :/:/:/ podeszlem do niej bezstresowo, bez zadnych powtórek i bez znajomosci kilku działow...ale probna na slasku uwazana byla za najtrudniejsza..w mojej klasie(matematyczna) oblala polowa ludzi...najwyzszy wynik do bodajze 60%..
          • Gość: yahoo Re: matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:17
            wejdźcie na stronę www.zadania.pl są tam arkusze do potrenowania z pełnymi
            rozwiązaniami
          • Gość: pola Re: matematyka IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.05, 13:46
            Ja tez bezstresowo.teraz tez jakos sie specjalnie nie dewnerwuje.ja miałam 80 %
            podst i 60 rozsz wiec nie jest tak całkiem zle
            • Gość: eee Re: matematyka IP: *.aromedia.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:31
              nawet mi nie mowcie ! zaluje ze sie na to zgłosiłam !! (jakiś miesiąc temu)
              wiec nie pisałam żadnej próbnej... czarno to widzę.... :( a w dodatku mam
              rozszerzoną ale chyba nie pojde bo tylko wstydu sobie narobie..
              • Gość: sisi Re: matematyka IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 06.05.05, 17:26
                ja myślę że ta mata teraz będzie łatwiejsza niż na próbnej bo za dużo osób by
                nie zdało ja próbną napisałam na 32% ale i tak się troszkę już boję
            • Gość: :] Re: matematyka IP: *.traco.pl / 195.225.95.* 06.05.05, 17:24
              rozszerzonego arkusza na próbnej nie było nop ale spoko ze ty mialas hahaha
              • Gość: xfilemoon Re: matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:30
                zapewniam cię, że był:>
                • Gość: xyz Re: matematyka IP: *.csk.pl 06.05.05, 17:47
                  Był ja też miałam rozszerzony i dostałam hehe 7punktów to chyba 14% niepamietam
                  a z podstawowej 66% ale wiem ze teraz pojdzie mi o wiele gorzej strasznie sie
                  boje jutro zaczne nauke
                  • kaja86 Re: matematyka 06.05.05, 17:54
                    Dla wyjasnienia...rozszerzonego to nie było tylko u nas czyli na Ślasku, a w
                    całej Polsce był. Choc podobno na Ślasku podstawowa była i tak najtrudniejsza
                    (nie wiem, bo nie pisałam, ale w mojej szkole byla srednia 40 %, a w sąsiedniej
                    szkole na 10 osób zdały 2. Najwyższy wynik w mojej szkole to bylo 90, ale potem
                    długo, długo nic...
    • b_belcia Re: matematyka 06.05.05, 17:50
      ja radze sie wziac po 9 maja, jak juz bedziecie mieli spokojna glowe, po
      maturach, bez stresow, i cale wakacje na zaglebianie tej pieknej nauki.
    • Gość: grrrrrrr Re: matematyka IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:43
      ja jakis tydzien temu zaczelam troche powtarzac i sie zalamalam! ale teraz juz chyba jest troche lepiej... ale jest dla mnie za malo czasu! :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka