Gość: maturzystka IP: *.darknet.com.pl 07.05.05, 14:55 mam pytanie Ilu z was wybiera sie na prawo i gdzie? I jak sie przygotowywujecie do egzaminów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prof.kabaretu prawo ;-) IP: *.udn.pl 07.05.05, 17:24 Ja się wybieram do Torunia albo Białegostoku chcę potem zostać na uczelnie i być hisotrykiem prawa po 3 lub 4 roku chcę rozpocząć jeszcze historię. Nie przygotowywuje się bo mam olimpiadę z histori powodzenia na egzaminach. I jeszcze wybieram sie na prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: prawo ;-) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.05.05, 22:43 Prawo Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: prawo ;-) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.05.05, 18:34 prawo Lublin , nijak , egzamin to pestka, najpierw mature trzeba dobrze zdac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: prawo ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:10 Wrocław lub Łódź. Na obu biorą pod uwagę tylko wyniki z matury więc zakuwam historię i WOS :] Czy ktoś się może orientuje ile jest obecnie osób na miejsce? Bo nie mam pojęcia:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tka Re: prawo ;-) IP: *.lodz.mm.pl 08.05.05, 22:21 W Lodzi w zeszlym roku na prawo bylo ok. 6 osob na jedno miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: prawo ;-) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.05.05, 22:34 Ja też Białystok:) a tutejszy jestes?;P jak przygotowania do matury z wosu i historii?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: prawo ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:29 bardzo mozliwe,ze tez sie wybiore na prawo na UMK .. no ja niestety nie mam wolnego wstepu:) ech... wos juz za 11dni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: prawo ;-) IP: 195.117.96.* 08.05.05, 21:24 Uniwersytet warmińsko - mazurski :-) tylko matura :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Do yaku_ona IP: *.udn.pl 08.05.05, 21:36 wiez ze zmienily sie zasady rekrutacji? Teraz jest hisotria I lub II alrkusz co ci lepiej pujdzie a z WOS to jest i I i II i dodatkowo dodali 10%punkto za poziom rozsz z j obcego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Do micha !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 07:57 jak to ?! to teraz TRZEBA zdawac historie? bo wczesniej byla mozliwosc wyboru ... ja tylko z WOSu zdaje :/ a nie wiesz czy np. na politologii lub europeistyce tez zmienili zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: Do micha !!!!!! IP: *.udn.pl 09.05.05, 10:45 Hisotri NIE TRZEBA ale jesli bys zdawal to jest liczona kozystniej bo licza akusz ktory Ci lepiej pojdzie a WOS licza oba tak wiec bez paniki I licza usnty polski (10% wagi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:33 warszawa. uczę się historii tylko, ale kiepskie efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 997 Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:43 a wos jest obowiązkowy w Warszawie na UW! pozostaje jeszcze UKSWord Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plama Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:46 ja zdaję też wos, ale na razie się go nie uczę. będę miała czas po historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:51 ja tak samo.... wos po historii... a zdaję na UW i UKSW, mimo że nie jestem z Wawz, bliej mam do Bialego i Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmeczona Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 09.05.05, 00:08 ja sie wybieram na uw, ucze sie historii i wosu praktycznie od września, ale na maturze i tak jest loteria a nie sprawdzian wiedzy, wiec równie dobrze moge schrzanić... to tak na pocieszenie dla tych, co dopiero zaczynają.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka.g1 Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! 09.05.05, 01:02 A czy mieliście jakieś zajęcia prawnicze w szkole?? Pytam bo ja miałam elementy wiedzy o prawie i przedmiot ten skutecznie mnie zniechecił do prawa;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogalowa Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.asko / 82.177.161.* 09.05.05, 08:28 ja na uam najlepszy w polce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara UAM IP: *.udn.pl 09.05.05, 10:51 UAM dobry ale bytność Kulczyka znichęca ;-) Może terz bedziemy milionerami co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: UAM IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.05.05, 11:04 słuchajcie na prawo jest barna pod uwahe historia LUB wos? a polski pisemny na jakim poziomie-podstawowy?? tak jak angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informato Re: UAM IP: *.udn.pl 09.05.05, 11:13 A na jaki uniwerek? Bo na UAM to polski historia j obcy ROZSZ. oraz jeszcze ponad to Wos lub geografia ROZSZ! i podstawowa matma powiedz ojaki uniwerek chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anus Re: UAM IP: *.aster.pl 09.05.05, 11:56 na UW ( ale bardziej chciałabym iśc na czystą historię :-) chodziłam na kursy organizowane prz uw ale powiem szczerze - niewiele dają. Lepiej usiąsc na 4 literach i uczyć sie z podręcznika. Wyjdzie na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś