Dodaj do ulubionych

p r a w o ! ! ! ! ! ! ! !

IP: *.darknet.com.pl 07.05.05, 14:55
mam pytanie Ilu z was wybiera sie na prawo i gdzie? I jak sie
przygotowywujecie do egzaminów??
Obserwuj wątek
    • Gość: prof.kabaretu prawo ;-) IP: *.udn.pl 07.05.05, 17:24
      Ja się wybieram do Torunia albo Białegostoku chcę potem zostać na uczelnie i
      być hisotrykiem prawa po 3 lub 4 roku chcę rozpocząć jeszcze historię. Nie
      przygotowywuje się bo mam olimpiadę z histori powodzenia na egzaminach. I
      jeszcze wybieram sie na prawo jazdy
      • Gość: aaaa Re: prawo ;-) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.05.05, 22:43
        Prawo Bialystok
        • Gość: ola Re: prawo ;-) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.05.05, 18:34
          prawo Lublin , nijak , egzamin to pestka, najpierw mature trzeba dobrze zdac:)
          • Gość: Velika Re: prawo ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:10
            Wrocław lub Łódź. Na obu biorą pod uwagę tylko wyniki z matury więc zakuwam
            historię i WOS :] Czy ktoś się może orientuje ile jest obecnie osób na miejsce?
            Bo nie mam pojęcia:]
          • Gość: Tka Re: prawo ;-) IP: *.lodz.mm.pl 08.05.05, 22:21
            W Lodzi w zeszlym roku na prawo bylo ok. 6 osob na jedno miejsce.
        • Gość: maturzystka Re: prawo ;-) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.05.05, 22:34
          Ja też Białystok:) a tutejszy jestes?;P jak przygotowania do matury z wosu i
          historii?:>
      • Gość: yaku_ona Re: prawo ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:29
        bardzo mozliwe,ze tez sie wybiore na prawo na UMK .. no ja niestety nie mam
        wolnego wstepu:) ech... wos juz za 11dni :/
        • Gość: madzia Re: prawo ;-) IP: 195.117.96.* 08.05.05, 21:24
          Uniwersytet warmińsko - mazurski :-) tylko matura :-)
        • Gość: micha Do yaku_ona IP: *.udn.pl 08.05.05, 21:36
          wiez ze zmienily sie zasady rekrutacji? Teraz jest hisotria I lub II alrkusz co
          ci lepiej pujdzie a z WOS to jest i I i II i dodatkowo dodali 10%punkto za
          poziom rozsz z j obcego
          • Gość: yaku_ona Do micha !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 07:57
            jak to ?! to teraz TRZEBA zdawac historie? bo wczesniej byla mozliwosc
            wyboru ... ja tylko z WOSu zdaje :/ a nie wiesz czy np. na politologii lub
            europeistyce tez zmienili zasady?
            • Gość: fd Re: Do micha !!!!!! IP: *.udn.pl 09.05.05, 10:45
              Hisotri NIE TRZEBA ale jesli bys zdawal to jest liczona kozystniej bo licza
              akusz ktory Ci lepiej pojdzie a WOS licza oba tak wiec bez paniki I licza usnty
              polski (10% wagi)
    • Gość: plama Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:33
      warszawa. uczę się historii tylko, ale kiepskie efekty.
      • Gość: 997 Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:43
        a wos jest obowiązkowy w Warszawie na UW! pozostaje jeszcze UKSWord
        • Gość: plama Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:46
          ja zdaję też wos, ale na razie się go nie uczę. będę miała czas po historii.
          • Gość: M Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:51
            ja tak samo.... wos po historii... a zdaję na UW i UKSW, mimo że nie jestem z
            Wawz, bliej mam do Bialego i Olsztyna
    • Gość: zmeczona Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.udn.pl 09.05.05, 00:08
      ja sie wybieram na uw, ucze sie historii i wosu praktycznie od września, ale na
      maturze i tak jest loteria a nie sprawdzian wiedzy, wiec równie dobrze moge
      schrzanić... to tak na pocieszenie dla tych, co dopiero zaczynają.. ;)
      • anka.g1 Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! 09.05.05, 01:02
        A czy mieliście jakieś zajęcia prawnicze w szkole?? Pytam bo ja miałam elementy wiedzy o prawie i przedmiot ten skutecznie mnie zniechecił do prawa;-/
      • Gość: rogalowa Re: p r a w o ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.asko / 82.177.161.* 09.05.05, 08:28
        ja na uam najlepszy w polce:)
        • Gość: mara UAM IP: *.udn.pl 09.05.05, 10:51
          UAM dobry ale bytność Kulczyka znichęca ;-) Może terz bedziemy milionerami co?
          • Gość: a Re: UAM IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.05.05, 11:04
            słuchajcie na prawo jest barna pod uwahe historia LUB wos? a polski pisemny na
            jakim poziomie-podstawowy?? tak jak angielski?
            • Gość: informato Re: UAM IP: *.udn.pl 09.05.05, 11:13
              A na jaki uniwerek? Bo na UAM to polski historia j obcy ROZSZ. oraz jeszcze
              ponad to Wos lub geografia ROZSZ! i podstawowa matma powiedz ojaki uniwerek
              chodzi
              • Gość: anus Re: UAM IP: *.aster.pl 09.05.05, 11:56
                na UW ( ale bardziej chciałabym iśc na czystą historię :-) chodziłam na kursy
                organizowane prz uw ale powiem szczerze - niewiele dają. Lepiej usiąsc na 4
                literach i uczyć sie z podręcznika. Wyjdzie na to samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka