Dodaj do ulubionych

kolejna ściema

IP: *.net.autocom.pl 08.05.05, 00:30
matury.onet.pl/1227555,informacje.html
"Uczniowie chwalili dobrą jakość słuchanych nagrań. W przeciwieństwie do próbnej matury, lektor mówił ładną angielszczyzną." :DDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • Gość: 4one Re: kolejna ściema IP: *.net.euron.pl 08.05.05, 00:33
      i to wlasnie jest najbardzij denerwujące, nigdzie nie powiedza ze cke dalo dupy
      z pogoda, a to jest fakt, jakos nagrania z dupy, to jeszcze beda ich chwalic,
      wku..a mnie to strasznie
      • Gość: dbl Re: kolejna ściema IP: *.crowley.pl 08.05.05, 11:11
        Hehe niech to bedzie zyciowa lekcja pod tytulem "MEDIA KLAMIA" :)
        • Gość: agata Re: kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:15
          powinnismy sie juz przyzwyczaic ze w Polsce zawsze jest odwrotnie! przeciec to
          cke wszystkim kieruje.zalezy im na tym zeby nowa matura "dobrze wypadla" wiec
          nie pozwalaja podawac do opinii publicznej prawdziwych wiadomosci!!!zenada
          istna! nadal zyjemy w panstwie bezprawia i cenzury!!!!!!
          • Gość: dbl Re: kolejna ściema IP: *.crowley.pl 08.05.05, 11:18
            A myslisz, ze to tylko w Polsce? Media i politycy klamia bo maja to we krwi. Za duza kasa w tym krazy zeby moglo byc inaczej. Takie zycie.
            • Gość: agata Re: kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:23
              wiam ze to wszstko kreci sie wokól kasy! ale najbardziej wkurzajace jest to ze
              najbardziej na tym wsztskim cierpimy my- uczniowie, tegoroczni maturzysci,
              króliki doswiadczalne, skazony rocznik 1986... czasem ministerstwo mogloby
              pomyslec chociaz troszkeo nas a nie o wlasnych interesach! czy zadam za
              duzo???? ministerstwo edukacji jak sama nazwa wskazuje powinno byc wlasnie od
              edukacji a nie szerzenia afer!!!!
              • Gość: misia Re: kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:37
                Pffff o zesz kur... ze co? Dobra jakosc? Chyba ktos tu ma cos z glowa. Tak
                jawnie klamac? Chyba sie postaram o mejla do jakiegos obiektywnego
                dziennikarza. JAKOSC BYLA FATALNA.
                FATALNA, FATALNA, FATALNA.
                Jestem dosc dobra ze sluchania, za pierwsze zadanie mam max. Kobieta mowila
                bardzo wyraznie. Ale facet nie. I moze to by bylo zrozumiale gdybym sobie
                siedziala w domu, ale nie w duzej sali, to nie bylo nagranie na nasze polskie
                warunki. I wcale nie jestem zawiedziona wynikiem, wiec nie dlatego to pisze. Ta
                pogode nawet dobrze mi sie udalo zrobic - 8/9. Ale to jest
                oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: llus Re: kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:21
      Nie ma sprawiedliwości na tym świecie...W życiu trzeba się rozpychać łokciami i
      nie patrzeć na innych... tylko tak można coś osiągnąć.
    • Gość: YesOFcourse Kłamią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 13:21
      To jest smutne że kłamią....zróbmy coś z tym? Mamy to tak zostawić? Niech wiedzą że większość uczniów i to dobrych uczniów uważa to za skandal. Ja mam 5 z angielskiego i wygrałam szkolny konkurs ucze sie go od dawna a i tak uważam że przesadzili z tym listeningiem.. Mamy siedzieć cicho i bezczynnie? Dlaczego w mediach nikt nie powie że matura wcale nie jest łatwa. Polega na zgadywaniu co jest w kluczu i naklejaniu naklejek
      • Gość: 4one Re: Kłamią IP: *.net.euron.pl 08.05.05, 14:48
        ja juz napisalem maila do onetu i do tvp, bo tam tez jak cokolwiek mowili o
        nowej maturze to tez w samych superlatywach, przydalo by sie znalesc jakiegos
        obiektywnego dziennikarza ktory by napisala jak bylo naprawde, zze CKE dalo
        dupy z listeningiem ( moj dyktafon ma lepsza jakosc) ze byly pytania na ktore
        nie ma jednoznacznej odpowiedzi w tekscie itp, moze to forum odwiedza jakis
        dziennikarz , jesli tak to apeluje - prosze cos z tym zrobic, niech babcie
        ciocie i inny ludzi ktorzy znaja nowa mature tylko z tv niech nie myslal ze jak
        nie bede mial 90-100% to jestem debilem bo to przezciez takie łatwe było
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka