Gość: ag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:12 wpisujcie sie tutaj, opcjonalnie możecie wpisać szkołe. Zrobimy taka liste długgga i wyslemy do CKE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:12 UWAŻAM ŻE BYŁA WREDNA - LO Batory w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:16 Potwierdzam znacznie trudniejsza od probnej, na dodatek przekombinowana. L.O im M. de Cervantesa w WWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacza Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 13:20 trudna LVI lo im leona kruczkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 13.05.05, 18:31 no........... łatwe to nie było LO Chałubiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:49 Było bardzo trudno. II L.O Gniezno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka 86r Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:15 matma byla trudna może dlatego ze bylo za malo czasu kiedy przeczytalam zadania i zaczelam je robic minela juz godzina a kiedy mialam je wszystkie zrobic niech ktos z CKE mi laskawie odpowie może oni są geniusze i potrafią w 2 godziny 10 zadan rozwiązać ale ja nie przykro mi i ciesze sie ze to byl moj dodatkowy przedmiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dreamynati Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 213.199.253.* 14.05.05, 23:04 owszem byla trudna I LO w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LO w Nowy Dwor Maz Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:02 Była za trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:06 Potwierdzam byla trudna ...;[ III L.O. w Zamościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelskie Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.eggs.pl / *.eggs.pl 09.05.05, 13:21 LP Biała Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie istotne Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:43 Za Trudna! Tychy lo4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama maturzysty Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:31 ze słow maturzystów zdajacych starą maturę z matematyki wiem ze prawie zeden z nich nie napisał pracy maturalnej z matematyki samodzielnie , wszyscy czekali na sciągi zrobione przez studentow.Zawsze tak bylo. Sama przed 20 laty takze korzystalam ze sciag . Stara matura na to pozwalala. Czy to sprawiedliwe ze Ci ktorzy samodzielnie nie rozwiazali nawet jednego zadania dostaną sie bez problemu do najlepszych uczelni gdzie punktowany jest ten przedmiot?Wielka pomyłka....i nieszczescie tych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama maturzyst Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:06 w Sierpcu na maturze urzadzil taką jatkę że nikt nee mógł się skupić a nawet mrugńąć w inną stronę panowała taka atmosfera że nawet niektórym chłcom łzy leciały co najmniej połowa twierdzi ze nie zda choć jak pomyśleli nad tym spokpjnie w domu to napewno poszło by im lepiej pzy odrbinie spokoju i życzliwośći a poza tym dwie godziny to za mało czasu na tyle zadań iopanwonie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.toya.net.pl 13.05.05, 21:42 ja uważam, że to nie feair że bila jest taka prosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeb.. cke WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.05, 13:21 ZSz nr 25 :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek nie fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 13:52 Była za trudna.Co teraz zrobi CKE? obmiży próg?Jeśli nie to oby połowa zdała. To jest ne fair ILO Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: nie fair IP: 195.117.82.* 09.05.05, 16:43 o widze I LO ZG ;p trudna trudna, rozszerzony ujdzie ale podstawa to tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: nie fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 18:06 witam I lo w Zielonej Górze ;) zabrakło czasu na rozwiązanie zadań dwóch nie zdążyłam nawet do końca przeczytać paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: nie fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 18:13 dodam, że szlag mnie trafia, kiedy czytam komentarze z gazet pewna nauczycielka:"średnio zdolny uczeń powinien rozwiązać zadania na 70-80%" siedząc na dupie we własnym domu może i by rozwiązał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donia :) Tragiczna ! IP: *.mt.pl / *.mt.pl 24.05.05, 13:20 ZSZ nr 1 Dębica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka/matma Re: nie fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:25 uwazam ze matura z matematyki była zbyt trudna na poziomie podstawowym, powinni obniżyć poziom oceniania. To nie niesprawiedliwe bo matury z innych przedmiotów nie były az tak trudne jak matma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłas straszna i Re: nie fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:30 i przekombinowana totalnie. VIII Lo im sobieskiego radom Odpowiedz Link Zgłoś
tuska19 Re: WROCŁAW 10.05.05, 14:32 uwazam ze byla trudna a juz na pewno bardzo trudna w porownaniu do probnej teraz sie nie dostane na wymarzone studia;( i znam wiele osob ktore maja podobne zdanie--l.o. Mieszko w Świnoujściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Wrocław 2LO im.Piastów Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M WROCŁAW 2LO IM.PIASTÓW ŚLĄSKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:23 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka;p Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:24 byla trudniejsza od próbnej zse leszno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszel Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:26 Zapomniałem wpisać szkołe : I LO w Miliczu całe tak uważa !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToxiK Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.smala.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:44 co prawda nie pisalem matmy (w ostatniej chwili zrezygnowalem), ale trzymam kciuki, zeby wszyscy jakos zdali (pomimo tego, co tu czytam) szczegolnie mocno trzymam za LO w Miliczu, bo to miasto, gdzie sie urodzilem i czuje wielki sentyment do tego miejsca, powodzenia caly Milicz!! macie duchowe wsparcie z Łańcuta;) mam tylko nadzieje, ze wos nie bedzie trudniejszy od probnego, ktory podobno przewyzszyl poziomem olimpiady z tego przedmiotu ;/ pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:25 Zajebiscie trudna...i ten czas!!!! :( L LO w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:06 Ja też uważam, że była trudna i nieadekwatna... do tego, co miało być. LO Września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioo Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:30 HEHEH ZGADZAM SIĘ NIEKTÓRE ZADANIA KTORE BYŁY NA MATURCE SA BARDZO PODOBNE DO TYCH KTORE MOZEMY ZNALEZC W ZBIORZE ZADAŃ DLA STUDENTOW KTORZY STUDIUJA MATEMATYKE STOSOWANA (WIEM BO SAM PATRZYŁEM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.05.05, 13:13 tak po przejrzeniu po paru dniach okazala sie wcale nie taka straszna... byla za to przekombinowana no i moglo byc conajmniej pol godziny czasu wiecej... lo lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszel Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:25 Matura była idiotyczna !!!! Ciekawe kto układał zadania!!! Moim zdaniem ona powinna (przynajmniej poziom podstawowy) sprawdzić podstawową wiedzę z matematyki a nie wyszukiwać nowych Einsteinów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.05.05, 12:56 III LO w Elblągu, matura byla nieprzemyslana, chodzi mi o oba poziomy, naprawde ktos chcial sprawic zeby okazalo sie ze reforma oswiaty to jedna wielka porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.siejczyn Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.speed / 217.153.237.* 19.05.05, 12:12 XVI LO Lublin-cała kalsa mat/inf twierdzi że matura z matatmy była za trudna jak na taką ilość czasu. Przy tych zadaniach trzeba było nieźle pomyśleć a jeszcze dochodził stres itd. Oni mysleli że to tylko trzeba tak naturalnie rozwiązać. Teraz będzie fajnie jak nie zda matmy z połowa ludzi. Za to powinien ktoś beknąć moim zdaniem. Pozdro ERB-AW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIDZIA Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.torun.mm.pl 09.05.05, 13:35 Oni chyba mysla ze my jakies muzgi jestesmy czy nie moga sie nad nami zlitowac ale w sumie my takie kroliki doswiadczalne jestesmy :-/ TORUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.penkom.pl / *.tomaszow.mm.pl 09.05.05, 16:44 Trudna byla, zwlaszcza podstawowa (stosunkowo do swego poziomu) Odpowiedz Link Zgłoś
bojra Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 09.05.05, 17:54 ZGON!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 12.05.05, 13:40 JAWNIE PRZEGIECIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grakk Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:58 W choloere za trudna !!! I LO Kartuzy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:14 Masakra!!!!!!!!!!! oni sa popierdaczeni ..jak mamy zdac matme..?? booosze..=( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabuszko Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 17:50 proscizna byla podstawa ale rozszerozna to koszmar jakis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 195.205.243.* 17.05.05, 10:04 dokładnie tak...... Odpowiedz Link Zgłoś
maalaami koszmar!! 23.05.05, 21:52 a przede wszystkim to za mało czasu było!! LO B. Śniadeckich - Zgorzelec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:22 trudna to mało powiedziane! Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:29 Matura z matmy była do d . . . ; VII LO Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssss Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 195.205.97.* 09.05.05, 13:32 nie zdam dzięki tak ułożonym zadaniom a miałam ocenę dobra na koniec lo thank you very much Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:38 moje plany poszły na półke a za rok nawet mi sie nie sni przezywac taki koszmar ponownie DZIEKUJE SZ> CKE!!!!!!!!!!!!!!!! Ketrzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:41 co mi z tego że polak i anglik do tej pory zdałam na maxa ustne i pisemne jak matma zawaliła mi reszte życia na dobre/!!!!!!!!!!!!Kętrzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeerre Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.pl / 80.48.159.* 09.05.05, 21:19 zadania srednio trudne, tylko...za malo czasu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiapmp Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 12.05.05, 13:26 Popieram, uważam że matura była trudna... Odpowiedz Link Zgłoś
folo1 Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 17.05.05, 12:19 Milicz podpisuje sie pod tym!!!!!!!!!!!!matma tragedia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:32 pootwoornie na dodatek komisja oszalała i była komletna psychoza strachu nauczycielka uderzyła chłopaka w głowę bo uważała że coś kombinuje nawet mrugąć się balśmy LO SIERC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:37 LO SIERPC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;// Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 13:34 porazka totalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 09.05.05, 13:42 ja osobiscie jestem zalamana uwazam ze byla za trudna jak na poziom podstawowy ale wyniki same powiedza za siebie...na pewno bedzie to jedna wielka klapa tej calej reformy. Pozdrawiam tych kto ja wymyslili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;( ja nie wiem czy zdam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 09.05.05, 13:43 sorki tych co ja wymyslili mialo byc:/ to z tych nerwow chyba Odpowiedz Link Zgłoś
mavika7 Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 09.05.05, 13:44 XXIII LO w Łodzi - porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N | a.c | P.S. Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 09.05.05, 13:46 One more time VII LO in the city called Lublin. Wiele osob piszących poziom rozszerzony, stwierdzalo, iż poziom podst. byl duzo trudniejszy niz byc powinien i poszedl im nie najlepiej... Osoby uczeszczajace do technikow powinny byc teraz w 7'mym niebie, bo na lepsze kierunki.. praktycznie nie beda mieli zadnej konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrucia Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.05.05, 13:56 k**** co to niby mialo byc????? podstawa to ma byc podstawa a nie takie cos :/ caly czas mi chodzi po glowie nastepujace pytanie: czy uzyskalam 15 pkt??? czy zdam??? ja nie wiem co oni chca tym sposobem osiagnac? udowodnic nam ze jestesmy tepakami czy jak? o so chodzi?????? beznadziejnie...L.o cieszyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:17 TO była poprostu sieczka ci co układali to nie byli chyba w pełni sprawni!!! Lipsko jest z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:27 O czym wy mówicie? O tym co jest na stronie cke? Przecież to było proste. Owszem, były ze 2 trudniejsze zadania. Ale nie zdać tego... No cóż. Jak ktoś diagramu nie umie narysować to niech się nie żali, że nie zda. Jak tu pisaliście to myślałem, że to było nie wiem jakie trudne, a tymczasem to były proste zadanka. U mnie w województwie (śląskie) próbne były o wiele trudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elk.mm.pl 09.05.05, 14:28 Probna zdalem na 70% a teraz to nie jestem pewien nawet tych 30%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:35 za co???? nie dosc,ze pierwszy rocznik,kroliki doswiadczalne,taki stres to jeszcze pokrecone zadania na podstawowej!!! ci co to ukladali byli chyba niewyspani!!! LO Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.autocom.pl 09.05.05, 14:46 ja tak uważam! nie zdałam i przez to obleje mature, dzieki za zniszczenie życia! from Kraków VII LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony PORAŻKA TOTALNA. próbna matura przy tej to PIKUŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:52 masakra byla ta matura kazdy mowil ze probna jest trudniejsza od normalnej. g... prawda. probna matura przy tym to wyglada jak test gimnazjalny. poziom tej maatury byl straszny i przez to moge sie pozegnac ze studiowaniem w poznaniu :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: PORAŻKA TOTALNA. próbna matura przy tej to PI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:27 jakbym się przyłożył to podstawowy z paluszkiem bym zdał! no rozszerzony był trudny. jeszcze dzisiaj w komisji były 3 takie poje..e baby mały ruch i z mordą się rzucają. A na polaku i angolu to wszyscy od wszystkich zrzynali ale komisja była spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamo888 Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:53 Czym oni sie kierowali??? u nas wszyscy w IVLO KRK załamani. Powinni obnizyc próg oceniania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: no i na co wam to było?? beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:33 Była trudna... bo inaczej nie byłabym tak załamana, przyszłam ze szkoły i zaczęłam ryczej, jak małe dziecko, wszystko tak nagle legło w gruzach :,( no i na co wam to było?? Wiecie co? dziwie sie, bo daje sobie ręke uciąć ze dzisiejsi reformatorzy na swojej maturze na bank ściągali, a nam juz nawet nie dadzą zdać tej matury, i wy tu chcecie reforme robić ??!! wsadźcie sobie tą reforme, próbna matura była łatwiejsza .... jak nie zdam tej badziewiarskiej matury to pochlastam sie :,( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 16:40 przegiecie to malo powiedziane. poziom PODSTAWOWY! jak panstwo z komisji nie kumaja czym on jest, to moze niech zrobia kilka blyskotliwych tescikow z polskiego na rozumienie tekstow! co ja bede robic bez matury?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:02 rozszerzony - to rozumiem troche trudny powinien być, ale z podstawowym to już przesadzili. W naszej szkole połowa myśli że nie zda. 5 osób na 70 miało wsztstkie zadania. Załamka :( - LO gdzieś w Podlaskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek563@wp.pl Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:06 ja również uważam, że matematyka była za trudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pahacr Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:13 jestem z wami ale zamiast tutaj pisac trzeba cos zrobic !!!!!!!!!! bo tak bedziemy pisac do stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shelly Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.penkom.pl / *.tomaszow.mm.pl 09.05.05, 17:10 hehehe... no to kto wybiera sie na studia?? za rok oczywiscie bo tegoroczna rekrutacja na uczelnie wyzsze techniczne nie dla nas drodzy maturzysci:/ w mojej szkole w jednej klasie mozna bylo miec kalkulatory typu "+" "-" ":" "*" a w sali obok kalkulatory dowolne, bo nikt nie sprawdzal. NIECH ZYJE SPRAWIEDLIWOSC NOWEJ MATURY i rowny poziom dla wszystkich. ŁUBUDUBU ŁUBUDUBU.... LO1 Glogow klasa mat.fiz.inf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGS Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 09.05.05, 17:21 Ej no przegieli troche ta matme :(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 195.205.97.* 09.05.05, 18:23 beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.autocom.pl 09.05.05, 17:56 14 lo, Krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:22 to paranoja, co za idiota układał te zadania??? cos mu sie chyba poje*bało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:03 LO 4 w Gliwicach nikt nie wyszedl z usmiechem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikeW99 Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:12 matura z matmy.... tylko cos takie troche ....powalone te zadania.... zadania na maturze roznily sie calkowicie od tych co w ramach programu byly przerabiane... i wez czlowieku badz madry jak pierwszy raz widzisz takie zadanie... PARODIA!!!! myslenie???? zeby zdac dobrze ta mature trza bylo latac na korki i przerabiac zadania... a to chyba mial byc poziom podstawowy ktory mielismy poznac w szkole???? rozszerzona mialem okazje pisac.... no popatrzec i cos tam pobazgrac.... Słowem przewalono trudnie na obu... Zadania.... Orginalne powiedzmy... moze i na myslenie(niektore)... ale nie na 12 min.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skatmen Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 217.153.19.* 12.05.05, 14:27 poopieram !!!!!!! atakujemy na CKE !! proponuje wziac kosy w reke, noze, sznury lancuchy obojetnie i ih zlińczujemy !! bic bedziemy ! oj bedziemy, ja nie maturzysta ale ojciec maturszysty !! ja tez moge isc bic nie ? wpisujscie sie co o tym myslicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morswinka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:33 "Jontek łop za widły to ogr!!" Tyle sobie mozemy nastukac. Troche nas zrobili :/ Zafałszowany obraz tego co bedzie nam sprzedali. Gdybym przypuszczala ze to bedzie tak wygladalo to... zupelnie inaczej bym podeszla do tego. A tak, budzimy sie drodzy maturzysci z reka w nocniku, pusta reka, bez swiadectwa zdanej matury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globy Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.kolno.jarsat.pl 09.05.05, 19:25 O wiele za trudna: I LO Łomża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal latwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:31 matura z matmy byla banalnie prosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaha Czy ja wiem czy trudna?? IP: *.czajen.pl 12.05.05, 13:37 no ja nie zgodze sie ze byla trudna. W porownaniu do probnej to oczywiscie poziom podniesli i to nie zle, ale nie uwazam ze byl to jakis kosmos. Poprostu dali za malo czasu. Uwazam siebie za raczej dobrego z matmy (nie to zebym sie chwalil) ale poziom podst. skonczylem praktycznie rowno z czasem. Jesli chodzi o poziom rozsz. to mam tylko polowe ale nie dlatego ze nie umialem tylko nie bylo czasu zeby sprawdzic nawet zadania i wyeleminowac bledy. mimio wszystko uwazam ze ta matura to bezwatpienia porazka CKE. wszystkie te matury probne poprostu byly za latwe i kazdy jakos spokojnie do tych matur podchodzil. Niestety skok byl za duzy i nie wszyscy sobie poradzili. Az sie boje co bedzie na fizie (z infy juz zalalem - moze bede mial z 5-10%...:/). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme_fatalle ps. IP: *.kielce.msk.pl 09.05.05, 22:40 ps. chyba nikt u mnie w szkole nie wyszedł z niej zadowolony (VII LO w Kielcach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 20:49 To miała być matura! Poziom podstawowy był o 100%trudniejszy od rozszerzonego. Osoba która układała te pytania była nie kompetentna. Powiem więcej ona nie zna materiału obowiązującego w liceum.Z matmy byłam dobrą uczenicą miałam same 5 i 4 Ta matura miała sprawdzić naszą wiedze zdobytą w liceum.Czasu było za mało na rozwiązanie tylu zadań a poza tym nie można było sie skupić w sali było zimniej niż na dworze (siedzieliśmy w kurtkach)a komisja cały czas chodziła po sali.III LO im.A.Mickiewicza w Białej Podlaskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnA zdam czy nie zdam, oto jest pytanie?? IP: *.euronet.net.pl 09.05.05, 21:29 matura z maty była porypana jak kilo gwoździ. kto ja wymyslil, co?? jakis co mu sie nudzilo chyba i che sie na innych powyzywać!! pozdrawiam wszystkich wspólmęczenników tej doli :P papa!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: zdam czy nie zdam, oto jest pytanie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:32 btło trudno 1 lo przemyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buntowniczka! Re: Proponuję protest! IP: 80.244.140.* 09.05.05, 22:21 I myślę, że wielu z nas poszłoby na coś takiego! Jesteśmy dorośli, zestresowani i pozbawieni nadziei! Nie każdy ma kasę na korepetycje, trzebabyło się w międzyczasie uczyć innych przedmiotów! Ja się nie zgadzam żeby ktoś ze mnie głupka robił, bo nie ma prawa, a przygotowywałam sie! Słów brak... Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzonabeznadziejnymikoment Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!!! 10.05.05, 11:27 kupiłam dziś gazetę wyborczą i zaczęłam się dołowac, ponieważ połowy tego, co jest w odpowiedziach nie napisałam...ale jak się wkurzyłam komentarzami pod spodem to historia !!! nie mogłam sie nadziwic temu, że zyją na tym świecie jeszcze takie beznadziejne osoby, jak np Dude, marta, Hans, zaproste itd . Ludzie !!!!!!! wy myślicie, że jak zaczniecie sobie rozwiązywać w domu zadania, bez stresu i jeszcze na dodatek mając przy sobie odpowiedzi i mogąc w kazdej chwili do nich zajrzec, wy myślicie, że co ?! Jestescie najlepsi, jestescie nie wiadomo kim??!! Co więcej, wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, że ta nasza matura decyduje o naszym życiu !!! bo tylko ją na większości studiów będą brali po uwagę.......kiedys były egzaminy wstępne.....teraz to jest rzadkośc......i co..jak nam matura nie pójdzie a nie mamy kasy na zaoczne, to zostajemy na bruku i jeszcze wkurzają nas tacy ludzie, którzy wymądrzaja się, jakoby to napisaliby maturę z maty kiwnięciem palca, a nawet nie wiedza , co to sa pochodne :| mniejsza z tym, ale tak się zdenerwowałam tymi komentarzami, że już chyba nawet zrezygnuję z kupowania gazety wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Nic dodać nic ująć IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 12:43 Ładnie to napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola! Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: 80.244.140.* 10.05.05, 15:11 Właśnie wpisałam w forum o mediach pewien txt... Tak samo jak Ty jestem ogromnie zbulwersowana tymi wypowiedziami z wyborczej... zwłaszcza , że tu na gazeta.pl wyraznie widac jak nam się podobała matma:| Ale tego nie mogli dać... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzystka 19 Matura z matmy - porażka, klęska, totalna masakra IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.05.05, 16:41 Nie będę już pisać co sądzę o maturze z matmy, bo już tyle razy sie o niej niegatywnie wypowiadałam, że nie mam już siły pisać tego jeszcze raz i nie chcę, żeby mi ciśnienie podskoczyło :) Ujmę tylko jednym zdaniem - Matura 2005 z matematyki była najgorszą rzeczą i koszmarem jaki kiedykolwiek przytrafił mi się w życiu. Bełchatów, I LO im. Władysława Broniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignac Re: Matura z matmy - porażka, klęska, totalna mas IP: *.wlan.pl 12.05.05, 18:09 LO XXXV im. B .prusa! zgadzma sie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:54 w pełni sie z toba zgadzam. Tacy ludzie chyba/napewno nie wiedzą co piszą i tylko sie niepotrzebnie wkur... jak to czytam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: wkurzony beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:06 Masz racje tez czytalem Wyborcza i tego kto uznal matme zaprosta to bym go chyba wlasnymi rekami udusil ale nie ma co sie przejmowac on jest poprostu smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: wkurzony beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 26.05.05, 23:28 cke ma niedowlad wyobrazni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoya Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:11 masz całkowitą rację, dotam tylko,że kolejnym czynnikiem który przyczynił się do mojej totalnej katastrofy był stres. Nie był on związany z moją niewiedzą, czy złym przygotowaniem, ale przede wszystkim z czasem. Czytając kolejne zadania, których rozwiązanie wymagało chwili namysłu, a rozwiązanie często było niejasne i spoglądajac jednocześnie na zegar nieomal wpadłam w panikę. zaczyła myśleć nie tylko o tym, aby napisać tan egzamin jak najlepiej, ale o tym, żeby go ZDAĆ. na dzień dzisiejszy nawet tego nie jestem pewna, bo pomijąc zadania, których nie rozwiązałam, zrobiłam kilka banalnych błędów. normalnie pewnie nigdy bym ich nie zrobiała, ale zważając na nerwową atmosferę i uciekający czas.............. wielu pewnie mnie rozumie. Żałuję że zdałam matmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 12:38 POPIERAM TĄ AKCJĘ!!!!! Chyba im sie pomyliło i dali dwa arkusze z poziomem rozszerzonym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papi Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:20 Trudna, a najgorsze było to ze dali tak malo czasu. Moze maly strajk???? Hi Hi Odpowiedz Link Zgłoś
agatpromyk Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 10.05.05, 13:26 za mało czasu na zadania w których trzeba kombinowac!! I LO ŚWIECIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fat Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:31 zgadzam sie. poziom trudnosci byl ok ale zdecydowanie za malo czasu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 82.160.41.* 19.05.05, 10:27 Ja uważam że matura z matmy podstawowa była do zrobienia tylko było za mało czasu:(:( i jeszcze ten stres....Wkurza mnie to że takie głupie błędy porobiłam i teraz nie wiem czy wogóle zdam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudas Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:14 tak byla trudna Odpowiedz Link Zgłoś