Dodaj do ulubionych

LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDNA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:12
wpisujcie sie tutaj, opcjonalnie możecie wpisać szkołe. Zrobimy taka liste
długgga i wyslemy do CKE.
Obserwuj wątek
    • Gość: ag Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:12
      UWAŻAM ŻE BYŁA WREDNA - LO Batory w Wawie
      • Gość: Cube Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:16
        Potwierdzam znacznie trudniejsza od probnej, na dodatek przekombinowana. L.O im
        M. de Cervantesa w WWA
        • Gość: kacza Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 13:20
          trudna LVI lo im leona kruczkowskiego
          • Gość: kaja Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 13.05.05, 18:31
            no........... łatwe to nie było LO Chałubiński
            • Gość: ** Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:49
              Było bardzo trudno. II L.O Gniezno
              • Gość: jolka 86r Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:15
                matma byla trudna może dlatego ze bylo za malo czasu
                kiedy przeczytalam zadania i zaczelam je robic minela juz godzina
                a kiedy mialam je wszystkie zrobic niech ktos z CKE mi laskawie odpowie
                może oni są geniusze i potrafią w 2 godziny 10 zadan rozwiązać ale ja nie
                przykro mi
                i ciesze sie ze to byl moj dodatkowy przedmiot
          • Gość: Dreamynati Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 213.199.253.* 14.05.05, 23:04
            owszem byla trudna I LO w Ciechanowie
          • Gość: LO w Nowy Dwor Maz Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:02
            Była za trudna.
          • Gość: ;] Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:06
            Potwierdzam byla trudna ...;[ III L.O. w Zamościu
        • Gość: lubelskie Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.eggs.pl / *.eggs.pl 09.05.05, 13:21
          LP Biała Podlaska
          • Gość: Nie istotne Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:43
            Za Trudna! Tychy lo4
            • Gość: mama maturzysty Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:31
              ze słow maturzystów zdajacych starą maturę z matematyki wiem ze prawie zeden z
              nich nie napisał pracy maturalnej z matematyki samodzielnie , wszyscy czekali
              na sciągi zrobione przez studentow.Zawsze tak bylo. Sama przed 20 laty takze
              korzystalam ze sciag . Stara matura na to pozwalala. Czy to sprawiedliwe ze Ci
              ktorzy samodzielnie nie rozwiazali nawet jednego zadania dostaną sie bez
              problemu do najlepszych uczelni gdzie punktowany jest ten przedmiot?Wielka
              pomyłka....i nieszczescie tych dzieci
              • Gość: też mama maturzyst Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 00:06
                w Sierpcu na maturze urzadzil taką jatkę że nikt nee mógł się skupić a nawet
                mrugńąć w inną stronę panowała taka atmosfera że nawet niektórym chłcom łzy
                leciały co najmniej połowa twierdzi ze nie zda choć jak pomyśleli nad tym
                spokpjnie w domu to napewno poszło by im lepiej pzy odrbinie spokoju i
                życzliwośći a poza tym dwie godziny to za mało czasu na tyle zadań iopanwonie
                się
            • Gość: kk Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.toya.net.pl 13.05.05, 21:42
              ja uważam, że to nie feair że bila jest taka prosta
        • Gość: jeb.. cke WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.05, 13:21
          ZSz nr 25 :|
          • Gość: Janek nie fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 13:52
            Była za trudna.Co teraz zrobi CKE? obmiży próg?Jeśli nie to oby połowa zdała.
            To jest ne fair
            ILO Zielona Góra
            • Gość: x Re: nie fair IP: 195.117.82.* 09.05.05, 16:43
              o widze I LO ZG ;p
              trudna trudna, rozszerzony ujdzie ale podstawa to tragedia
              • Gość: aj Re: nie fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 18:06
                witam I lo w Zielonej Górze ;)
                zabrakło czasu na rozwiązanie zadań
                dwóch nie zdążyłam nawet do końca przeczytać
                paranoja
                • Gość: aj Re: nie fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.05, 18:13
                  dodam, że szlag mnie trafia, kiedy czytam komentarze z gazet
                  pewna nauczycielka:"średnio zdolny uczeń powinien rozwiązać zadania na 70-80%"
                  siedząc na dupie we własnym domu może i by rozwiązał..
              • Gość: Donia :) Tragiczna ! IP: *.mt.pl / *.mt.pl 24.05.05, 13:20
                ZSZ nr 1 Dębica
            • Gość: maturzystka/matma Re: nie fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:25
              uwazam ze matura z matematyki była zbyt trudna na poziomie podstawowym, powinni
              obniżyć poziom oceniania. To nie niesprawiedliwe bo matury z innych przedmiotów
              nie były az tak trudne jak matma
            • Gość: byłas straszna i Re: nie fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 22:30
              i przekombinowana totalnie. VIII Lo im sobieskiego radom
          • tuska19 Re: WROCŁAW 10.05.05, 14:32
            uwazam ze byla trudna a juz na pewno bardzo trudna w porownaniu do probnej teraz
            sie nie dostane na wymarzone studia;( i znam wiele osob ktore maja podobne
            zdanie--l.o. Mieszko w Świnoujściu
          • Gość: m Wrocław 2LO im.Piastów Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:21
          • Gość: M WROCŁAW 2LO IM.PIASTÓW ŚLĄSKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:23
            ...
        • Gość: maturzystka;p Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:24
          byla trudniejsza od próbnej zse leszno
        • Gość: Miszel Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:26
          Zapomniałem wpisać szkołe : I LO w Miliczu całe tak uważa !!!1
          • Gość: ToxiK Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.smala.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:44
            co prawda nie pisalem matmy (w ostatniej chwili zrezygnowalem), ale trzymam
            kciuki, zeby wszyscy jakos zdali (pomimo tego, co tu czytam) szczegolnie mocno
            trzymam za LO w Miliczu, bo to miasto, gdzie sie urodzilem i czuje wielki
            sentyment do tego miejsca, powodzenia caly Milicz!! macie duchowe wsparcie z
            Łańcuta;) mam tylko nadzieje, ze wos nie bedzie trudniejszy od probnego, ktory
            podobno przewyzszyl poziomem olimpiady z tego przedmiotu ;/
            pozdr
        • Gość: gonia Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:25
          Zajebiscie trudna...i ten czas!!!! :(
          L LO w warszawie
        • Gość: JA Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:06
          Ja też uważam, że była trudna i nieadekwatna... do tego, co miało być. LO
          Września
        • Gość: nioo Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 18:30
          HEHEH ZGADZAM SIĘ NIEKTÓRE ZADANIA KTORE BYŁY NA MATURCE SA BARDZO PODOBNE DO
          TYCH KTORE MOZEMY ZNALEZC W ZBIORZE ZADAŃ DLA STUDENTOW KTORZY STUDIUJA
          MATEMATYKE STOSOWANA (WIEM BO SAM PATRZYŁEM)
        • Gość: ruda Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.05.05, 13:13
          tak po przejrzeniu po paru dniach okazala sie wcale nie taka straszna... byla
          za to przekombinowana no i moglo byc conajmniej pol godziny czasu wiecej... lo
          lublin
      • Gość: Miszel Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:25
        Matura była idiotyczna !!!! Ciekawe kto układał zadania!!! Moim zdaniem ona
        powinna (przynajmniej poziom podstawowy) sprawdzić podstawową wiedzę z
        matematyki a nie wyszukiwać nowych Einsteinów !!!!
        • Gość: Kriss Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.05.05, 12:56
          III LO w Elblągu, matura byla nieprzemyslana, chodzi mi o oba poziomy, naprawde
          ktos chcial sprawic zeby okazalo sie ze reforma oswiaty to jedna wielka porazka.
          • Gość: prof.siejczyn Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.speed / 217.153.237.* 19.05.05, 12:12
            XVI LO Lublin-cała kalsa mat/inf twierdzi że matura z matatmy była za trudna jak
            na taką ilość czasu. Przy tych zadaniach trzeba było nieźle pomyśleć a jeszcze
            dochodził stres itd. Oni mysleli że to tylko trzeba tak naturalnie rozwiązać.
            Teraz będzie fajnie jak nie zda matmy z połowa ludzi. Za to powinien ktoś beknąć
            moim zdaniem. Pozdro ERB-AW
      • Gość: DZIDZIA Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.torun.mm.pl 09.05.05, 13:35
        Oni chyba mysla ze my jakies muzgi jestesmy czy nie moga sie nad nami zlitowac
        ale w sumie my takie kroliki doswiadczalne jestesmy :-/ TORUN
      • Gość: Robi Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.penkom.pl / *.tomaszow.mm.pl 09.05.05, 16:44
        Trudna byla, zwlaszcza podstawowa (stosunkowo do swego poziomu)
      • bojra Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 09.05.05, 17:54
        ZGON!!!!
      • Gość: dorotka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 12.05.05, 13:40
        JAWNIE PRZEGIECIE!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Grakk Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:58
          W choloere za trudna !!! I LO Kartuzy !!
      • Gość: ja Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:14
        Masakra!!!!!!!!!!! oni sa popierdaczeni ..jak mamy zdac matme..?? booosze..=(
      • Gość: jabuszko Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 17:50
        proscizna byla podstawa ale rozszerozna to koszmar jakis
      • Gość: Michal Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 195.205.243.* 17.05.05, 10:04
        dokładnie tak......
      • maalaami koszmar!! 23.05.05, 21:52
        a przede wszystkim to za mało czasu było!! LO B. Śniadeckich - Zgorzelec
    • Gość: grrr Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:22
      trudna to mało powiedziane! Kraków
    • Gość: Paweł Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:29
      Matura z matmy była do d . . . ; VII LO Lublin
      • Gość: sssssssss Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 195.205.97.* 09.05.05, 13:32
        nie zdam dzięki tak ułożonym zadaniom a miałam ocenę dobra na koniec lo thank
        you very much Rzeszów
      • Gość: karolina :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:38
        moje plany poszły na półke a za rok nawet mi sie nie sni przezywac taki koszmar
        ponownie DZIEKUJE SZ> CKE!!!!!!!!!!!!!!!! Ketrzyn
      • Gość: alka :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:41
        co mi z tego że polak i anglik do tej pory zdałam na maxa ustne i pisemne jak
        matma zawaliła mi reszte życia na dobre/!!!!!!!!!!!!Kętrzyn
        • Gość: eeerre Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.pl / 80.48.159.* 09.05.05, 21:19
          zadania srednio trudne, tylko...za malo czasu!!!!
        • klaudiapmp Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 12.05.05, 13:26
          Popieram, uważam że matura była trudna...
        • folo1 Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 17.05.05, 12:19
          Milicz podpisuje sie pod tym!!!!!!!!!!!!matma tragedia!!!!!!!!!
      • Gość: lukas Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:32
        pootwoornie na dodatek komisja oszalała i była komletna psychoza strachu
        nauczycielka uderzyła chłopaka w głowę bo uważała że coś kombinuje nawet
        mrugąć się balśmy LO SIERC
        • Gość: lukas Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:37
          LO SIERPC
    • Gość: ;// Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 13:34
      porazka totalna
      • Gość: :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 09.05.05, 13:42
        ja osobiscie jestem zalamana uwazam ze byla za trudna jak na poziom podstawowy
        ale wyniki same powiedza za siebie...na pewno bedzie to jedna wielka klapa tej
        calej reformy. Pozdrawiam tych kto ja wymyslili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;( ja nie
        wiem czy zdam....
        • Gość: :( Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.artvox.pl / *.artvox.pl 09.05.05, 13:43
          sorki tych co ja wymyslili mialo byc:/ to z tych nerwow chyba
    • mavika7 Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 09.05.05, 13:44
      XXIII LO w Łodzi - porażka
    • Gość: N | a.c | P.S. Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 09.05.05, 13:46
      One more time VII LO in the city called Lublin.

Wiele osob piszących poziom rozszerzony, stwierdzalo, iż poziom podst. byl duzo
      trudniejszy niz byc powinien i poszedl im nie najlepiej...

Osoby uczeszczajace do technikow powinny byc teraz w 7'mym niebie, bo na lepsze
      kierunki.. praktycznie nie beda mieli zadnej konkurencji...
      • Gość: patrucia Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.05.05, 13:56
        k**** co to niby mialo byc????? podstawa to ma byc podstawa a nie takie cos :/
        caly czas mi chodzi po glowie nastepujace pytanie: czy uzyskalam 15 pkt??? czy
        zdam??? ja nie wiem co oni chca tym sposobem osiagnac? udowodnic nam ze
        jestesmy tepakami czy jak? o so chodzi??????
        beznadziejnie...L.o cieszyn
        • Gość: Anonim Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:17
          TO była poprostu sieczka ci co układali to nie byli chyba w pełni sprawni!!!
          Lipsko jest z wami
          • Gość: qwerty Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:27
            O czym wy mówicie? O tym co jest na stronie cke? Przecież to było proste.
            Owszem, były ze 2 trudniejsze zadania. Ale nie zdać tego... No cóż. Jak ktoś
            diagramu nie umie narysować to niech się nie żali, że nie zda. Jak tu
            pisaliście to myślałem, że to było nie wiem jakie trudne, a tymczasem to były
            proste zadanka. U mnie w województwie (śląskie) próbne były o wiele trudniejsze.
          • Gość: luc Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elk.mm.pl 09.05.05, 14:28
            Probna zdalem na 70% a teraz to nie jestem pewien nawet tych 30%.
            • Gość: łezka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:35
              za co???? nie dosc,ze pierwszy rocznik,kroliki doswiadczalne,taki stres to
              jeszcze pokrecone zadania na podstawowej!!! ci co to ukladali byli chyba
              niewyspani!!! LO Białystok
    • Gość: ania Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.autocom.pl 09.05.05, 14:46
      ja tak uważam! nie zdałam i przez to obleje mature, dzieki za zniszczenie
      życia! from Kraków VII LO
    • Gość: zrozpaczony PORAŻKA TOTALNA. próbna matura przy tej to PIKUŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:52
      masakra byla ta matura
      kazdy mowil ze probna jest trudniejsza od normalnej. g... prawda. probna matura
      przy tym to wyglada jak test gimnazjalny. poziom tej maatury byl straszny i
      przez to moge sie pozegnac ze studiowaniem w poznaniu :///
      • Gość: haha Re: PORAŻKA TOTALNA. próbna matura przy tej to PI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:27
        jakbym się przyłożył to podstawowy z paluszkiem bym zdał! no rozszerzony był
        trudny. jeszcze dzisiaj w komisji były 3 takie poje..e baby mały ruch i z
        mordą się rzucają. A na polaku i angolu to wszyscy od wszystkich zrzynali ale
        komisja była spoko!
    • Gość: alamo888 Tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:53
      Czym oni sie kierowali??? u nas wszyscy w IVLO KRK załamani. Powinni obnizyc
      próg oceniania!!!
    • Gość: Magda Re: no i na co wam to było?? beznadzieja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:33
      Była trudna... bo inaczej nie byłabym tak załamana, przyszłam ze szkoły i
      zaczęłam ryczej, jak małe dziecko, wszystko tak nagle legło w gruzach :,( no i
      na co wam to było?? Wiecie co? dziwie sie, bo daje sobie ręke uciąć ze
      dzisiejsi reformatorzy na swojej maturze na bank ściągali, a nam juz nawet nie
      dadzą zdać tej matury, i wy tu chcecie reforme robić ??!! wsadźcie sobie tą
      reforme, próbna matura była łatwiejsza .... jak nie zdam tej badziewiarskiej
      matury to pochlastam sie :,(
    • Gość: pani_dj Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 16:40
      przegiecie to malo powiedziane.
      poziom PODSTAWOWY! jak panstwo z komisji nie kumaja czym on jest, to moze niech
      zrobia kilka blyskotliwych tescikow z polskiego na rozumienie tekstow!
      co ja bede robic bez matury?!
    • Gość: Samanta Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:02
      rozszerzony - to rozumiem troche trudny powinien być, ale z podstawowym to już
      przesadzili. W naszej szkole połowa myśli że nie zda. 5 osób na 70 miało
      wsztstkie zadania. Załamka :(
      - LO gdzieś w Podlaskiem
      • Gość: misiek563@wp.pl Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:06
        ja również uważam, że matematyka była za trudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: pahacr Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:13
          jestem z wami ale zamiast tutaj pisac trzeba cos zrobic !!!!!!!!!! bo tak
          bedziemy pisac do stycznia
    • Gość: Shelly Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.penkom.pl / *.tomaszow.mm.pl 09.05.05, 17:10
      hehehe... no to kto wybiera sie na studia?? za rok oczywiscie bo tegoroczna
      rekrutacja na uczelnie wyzsze techniczne nie dla nas drodzy maturzysci:/ w
      mojej szkole w jednej klasie mozna bylo miec kalkulatory typu "+" "-" ":" "*" a
      w sali obok kalkulatory dowolne, bo nikt nie sprawdzal. NIECH ZYJE
      SPRAWIEDLIWOSC NOWEJ MATURY i rowny poziom dla wszystkich.
      ŁUBUDUBU ŁUBUDUBU.... LO1 Glogow klasa mat.fiz.inf
    • Gość: MGS Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 09.05.05, 17:21
      Ej no przegieli troche ta matme :(...
      • Gość: a Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 195.205.97.* 09.05.05, 18:23
        beznadzieja
    • Gość: ..... Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.net.autocom.pl 09.05.05, 17:56
      14 lo, Krakow
    • Gość: kasienka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:22
      to paranoja, co za idiota układał te zadania???
      cos mu sie chyba poje*bało
    • Gość: Paula Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:03
      LO 4 w Gliwicach

nikt nie wyszedl z usmiechem...
      • Gość: MikeW99 Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:12
        matura z matmy....
        tylko cos takie troche ....powalone te zadania.... zadania na maturze roznily
        sie calkowicie od tych co w ramach programu byly przerabiane... i wez czlowieku
        badz madry jak pierwszy raz widzisz takie zadanie... PARODIA!!!! myslenie????
        zeby zdac dobrze ta mature trza bylo latac na korki i przerabiac zadania... a
        to chyba mial byc poziom podstawowy ktory mielismy poznac w szkole????
        rozszerzona mialem okazje pisac.... no popatrzec i cos tam pobazgrac.... Słowem
        przewalono trudnie na obu... Zadania.... Orginalne powiedzmy... moze i na
        myslenie(niektore)... ale nie na 12 min....
      • Gość: skatmen Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 217.153.19.* 12.05.05, 14:27
        poopieram !!!!!!! atakujemy na CKE !! proponuje wziac kosy w reke, noze, sznury
        lancuchy obojetnie i ih zlińczujemy !! bic bedziemy ! oj bedziemy, ja nie
        maturzysta ale ojciec maturszysty !! ja tez moge isc bic nie ? wpisujscie sie
        co o tym myslicie
        • Gość: morswinka Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:33
          "Jontek łop za widły to ogr!!"
          Tyle sobie mozemy nastukac. Troche nas zrobili :/ Zafałszowany obraz tego co
          bedzie nam sprzedali. Gdybym przypuszczala ze to bedzie tak wygladalo to...
          zupelnie inaczej bym podeszla do tego. A tak, budzimy sie drodzy maturzysci z
          reka w nocniku, pusta reka, bez swiadectwa zdanej matury...
    • Gość: Globy Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.kolno.jarsat.pl 09.05.05, 19:25
      O wiele za trudna: I LO Łomża
      • Gość: michal latwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:31
        matura z matmy byla banalnie prosta
        • Gość: ihaha Czy ja wiem czy trudna?? IP: *.czajen.pl 12.05.05, 13:37
          no ja nie zgodze sie ze byla trudna. W porownaniu do probnej to oczywiscie
          poziom podniesli i to nie zle, ale nie uwazam ze byl to jakis kosmos. Poprostu
          dali za malo czasu. Uwazam siebie za raczej dobrego z matmy (nie to zebym sie
          chwalil) ale poziom podst. skonczylem praktycznie rowno z czasem. Jesli chodzi
          o poziom rozsz. to mam tylko polowe ale nie dlatego ze nie umialem tylko nie
          bylo czasu zeby sprawdzic nawet zadania i wyeleminowac bledy. mimio wszystko
          uwazam ze ta matura to bezwatpienia porazka CKE. wszystkie te matury probne
          poprostu byly za latwe i kazdy jakos spokojnie do tych matur podchodzil.
          Niestety skok byl za duzy i nie wszyscy sobie poradzili. Az sie boje co bedzie
          na fizie (z infy juz zalalem - moze bede mial z 5-10%...:/).
      • Gość: femme_fatalle ps. IP: *.kielce.msk.pl 09.05.05, 22:40
        ps. chyba nikt u mnie w szkole nie wyszedł z niej zadowolony (VII LO w Kielcach)
    • Gość: rozczarowana Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.05, 20:49
      To miała być matura! Poziom podstawowy był o 100%trudniejszy od rozszerzonego.
      Osoba która układała te pytania była nie kompetentna. Powiem więcej ona nie zna
      materiału obowiązującego w liceum.Z matmy byłam dobrą uczenicą miałam same 5 i 4
      Ta matura miała sprawdzić naszą wiedze zdobytą w liceum.Czasu było za mało na
      rozwiązanie tylu zadań a poza tym nie można było sie skupić w sali było zimniej
      niż na dworze (siedzieliśmy w kurtkach)a komisja cały czas chodziła po sali.III
      LO im.A.Mickiewicza w Białej Podlaskiej
    • Gość: AnA zdam czy nie zdam, oto jest pytanie?? IP: *.euronet.net.pl 09.05.05, 21:29
      matura z maty była porypana jak kilo gwoździ. kto ja wymyslil, co?? jakis co mu
      sie nudzilo chyba i che sie na innych powyzywać!! pozdrawiam wszystkich
      wspólmęczenników tej doli :P papa!! :)
      • Gość: grazyna Re: zdam czy nie zdam, oto jest pytanie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:32
        btło trudno 1 lo przemyśl
        • Gość: Buntowniczka! Re: Proponuję protest! IP: 80.244.140.* 09.05.05, 22:21
          I myślę, że wielu z nas poszłoby na coś takiego! Jesteśmy dorośli, zestresowani
          i pozbawieni nadziei! Nie każdy ma kasę na korepetycje, trzebabyło się w
          międzyczasie uczyć innych przedmiotów! Ja się nie zgadzam żeby ktoś ze mnie
          głupka robił, bo nie ma prawa, a przygotowywałam sie! Słów brak...
    • wkurzonabeznadziejnymikoment Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!!! 10.05.05, 11:27
      kupiłam dziś gazetę wyborczą i zaczęłam się dołowac, ponieważ połowy tego, co
      jest w odpowiedziach nie napisałam...ale jak się wkurzyłam komentarzami pod
      spodem to historia !!! nie mogłam sie nadziwic temu, że zyją na tym świecie
      jeszcze takie beznadziejne osoby, jak np Dude, marta, Hans, zaproste itd .
      Ludzie !!!!!!! wy myślicie, że jak zaczniecie sobie rozwiązywać w domu zadania,
      bez stresu i jeszcze na dodatek mając przy sobie odpowiedzi i mogąc w kazdej
      chwili do nich zajrzec, wy myślicie, że co ?! Jestescie najlepsi, jestescie nie
      wiadomo kim??!! Co więcej, wy nie zdajecie sobie sprawy z tego, że ta nasza
      matura decyduje o naszym życiu !!! bo tylko ją na większości studiów będą brali
      po uwagę.......kiedys były egzaminy wstępne.....teraz to jest rzadkośc......i
      co..jak nam matura nie pójdzie a nie mamy kasy na zaoczne, to zostajemy na
      bruku i jeszcze wkurzają nas tacy ludzie, którzy wymądrzaja się, jakoby to
      napisaliby maturę z maty kiwnięciem palca, a nawet nie wiedza , co to sa
      pochodne :| mniejsza z tym, ale tak się zdenerwowałam tymi komentarzami, że już
      chyba nawet zrezygnuję z kupowania gazety wyborczej
      • Gość: arti Nic dodać nic ująć IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 12:43
        Ładnie to napisałaś.
      • Gość: Ola! Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: 80.244.140.* 10.05.05, 15:11
        Właśnie wpisałam w forum o mediach pewien txt... Tak samo jak Ty jestem
        ogromnie zbulwersowana tymi wypowiedziami z wyborczej... zwłaszcza , że tu na
        gazeta.pl wyraznie widac jak nam się podobała matma:| Ale tego nie mogli dać...
        Pozdrawiam!
      • Gość: Maturzystka 19 Matura z matmy - porażka, klęska, totalna masakra IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.05.05, 16:41
        Nie będę już pisać co sądzę o maturze z matmy, bo już tyle razy sie o niej
        niegatywnie wypowiadałam, że nie mam już siły pisać tego jeszcze raz i nie
        chcę, żeby mi ciśnienie podskoczyło :) Ujmę tylko jednym zdaniem - Matura 2005
        z matematyki była najgorszą rzeczą i koszmarem jaki kiedykolwiek przytrafił mi
        się w życiu.
        Bełchatów, I LO im. Władysława Broniewskiego
        • Gość: ignac Re: Matura z matmy - porażka, klęska, totalna mas IP: *.wlan.pl 12.05.05, 18:09
          LO XXXV im. B .prusa!
          zgadzma sie!!!!!!!!
      • Gość: ewcia Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:54
        w pełni sie z toba zgadzam. Tacy ludzie chyba/napewno nie wiedzą co piszą i
        tylko sie niepotrzebnie wkur... jak to czytam.pozdrawiam
      • Gość: Johny Re: wkurzony beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:06
        Masz racje tez czytalem Wyborcza i tego kto uznal matme zaprosta to bym go
        chyba wlasnymi rekami udusil ale nie ma co sie przejmowac on jest poprostu
        smieszny
        • Gość: kaja Re: wkurzony beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 26.05.05, 23:28
          cke ma niedowlad wyobrazni
      • Gość: Zoya Re: wkurzona beznadziejnymi komentarzami!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:11
        masz całkowitą rację, dotam tylko,że kolejnym czynnikiem który przyczynił się
        do mojej totalnej katastrofy był stres. Nie był on związany z moją niewiedzą,
        czy złym przygotowaniem, ale przede wszystkim z czasem. Czytając kolejne
        zadania, których rozwiązanie wymagało chwili namysłu, a rozwiązanie często było
        niejasne i spoglądajac jednocześnie na zegar nieomal wpadłam w panikę. zaczyła
        myśleć nie tylko o tym, aby napisać tan egzamin jak najlepiej, ale o tym, żeby
        go ZDAĆ. na dzień dzisiejszy nawet tego nie jestem pewna, bo pomijąc zadania,
        których nie rozwiązałam, zrobiłam kilka banalnych błędów. normalnie pewnie
        nigdy bym ich nie zrobiała, ale zważając na nerwową atmosferę i uciekający
        czas.............. wielu pewnie mnie rozumie. Żałuję że zdałam matmę.
    • Gość: arti Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.05, 12:38
      POPIERAM TĄ AKCJĘ!!!!! Chyba im sie pomyliło i dali dwa arkusze
      z poziomem rozszerzonym !!!
      • Gość: Papi Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:20
        Trudna, a najgorsze było to ze dali tak malo czasu. Moze maly strajk???? Hi Hi
    • agatpromyk Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN 10.05.05, 13:26
      za mało czasu na zadania w których trzeba kombinowac!! I LO ŚWIECIE
      • Gość: fat Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:31
        zgadzam sie. poziom trudnosci byl ok ale zdecydowanie za malo czasu!!
        • Gość: Gosia Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: 82.160.41.* 19.05.05, 10:27
          Ja uważam że matura z matmy podstawowa była do zrobienia tylko było za mało
          czasu:(:( i jeszcze ten stres....Wkurza mnie to że takie głupie błędy porobiłam
          i teraz nie wiem czy wogóle zdam:(
    • Gość: dudas Re: LISTA OSÓB KTÓRE UWAŻAJA ,ŻE MATMA BYŁA TRUDN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:14
      tak byla trudna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka