Dodaj do ulubionych

POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:44
BŁAGA BŁAGAM BŁAGAM podzielcie sie ze mną informacjami o tematach z historii.
Nie mieszkam w warszawie wiec nikogo nie wydam, chce tylko dobrze zdac ta
zje***na historie i juz brak mi pomysłów....
Jeszce raz bardzo prosze, czas ucieka
mrysia@wp.pl lub wojcik.aga@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: metaxa Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam IP: *.miechow.com / 82.177.44.* 11.05.05, 12:49
      i ja sie dolaczam do prośby Agi... jesli coś wiecie to piszcie
      metaxa012@autograf.pl
      • Gość: mia Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:37
        To jest żenujące...jesteście beznadziejne...TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ! naprawdę
        myślicie, że gdyby ktoś miał tematy, to by Wam je dał??? HAHAHAHA!!!!!!!! Ja
        wolę zdać tę maturę uczciwie...CO ZA LUDZIE....BRAK SŁÓW!
    • kotka_behemotka Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam 11.05.05, 13:39
      tak tak
      wszyscy się rzucają aby podac ci pytania.
      puknij sie w głowę
      • Gość: dox Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:42
        a w dodatku nie pomysleliscie o tym, ze nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie monitora....puk puk......moze to egzaminator albo ktos z kuratorium, moze i byly przecieki, ale ja za miesiac nie chce pisac matury...jesli te odwolaja!!!!
        • wojcik.aga Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam 11.05.05, 13:45
          o jezu, straszne. a przepraszam kretynie a kto tu pisze o przeciekach ,
          przeciez nie ja. nie wiem czy zauwazyłes ale to slowo pojawiło ise u iebie...
          wszyscy niby tacy madrzy do jasnej cholery. A moze ja nie chce przeciekow tylko
          chce sie skonsultowac z innymi zdajacymi co jeszce powtorzyc ??? lepiej sam sie
          puknij a nie komus rady dawaj
      • wojcik.aga Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam 11.05.05, 13:43
        z nas debile, a co wy tu robicie k***a, do nauki. słuchaj mnie kochanie jezli
        nie chcesz pomoc to na cholere sie odzywasz, pytał sie ciebie ktos o zdanie,
        czy co. pilnuj swojej sprawy i ucz sie zebys zdała. inastepnym razem nie rob
        głupich komentarzy, bo kiedys bedziesz cos chciala i sie rozczarujesz
    • livia_m Re: POMOCY !!!!!!!! Błagam błagam 11.05.05, 13:50
      przecież autorka postu wyraźnie błaga o pytania,
      to jest żenujące,
      nikt nikomu nic tu nie poda, kończy się na obiecankach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka