Dodaj do ulubionych

FILOLOGIA ANGIELSKA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:05
Kto z was wybiera się na ten kierunek i jak poszła wam rozszerzona matura
(ang)?? Myślicie ze 75% z roz. wystarczy aby się dostać??
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:07
      Ale gdzie? Jest bardzo dużo anglistyk i na każdą będą różnej ilości punktów
      wymagali.
    • Gość: olka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:07
      ja tez sie tam wybieram i mam dokładnie tyle samo pkt. A na jaka uczelnie?
      • Gość: efka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:10
        myśalałam o UAM w poznaniu, ale boje sie ze tam bez stówy się nie da!!
    • Gość: buuuka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 11.05.05, 14:21
      Też tak jakoś mam i też myśle o UAM ale się boje. No i o UŁ bo jest blisko :/
      No ale pasowałoby o kolegiach nauczycielskich pomyslec :/
      • Gość: lukasz Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:26
        Na UAM nie jest ciężko. Serio. Dużo trudniej jest się dostać podobno na UW, UJ,
        nawet na UŁ jest trudniej. Na UAM nie będzie yrzeba mieć 100. Ale 75% to jednak
        może nie wystarczyć, żeby dojść do rozmowy. Ale próbujcie, może nie będzie tak
        ciężko. Pamiętajcie, że taką samą maturę pisali wszyscy i wszyscy mieli taki
        dziwny listening.
        • Gość: efka Re: FILOLOGIA ANGIELSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:30
          no właśnie, a co myślicie o kolegiach nauczycielskich?? Czy pracodawcy
          zatrudniający nauczycieli przypadkiem nie faworyzują tych z filologii??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka