Dodaj do ulubionych

MATURY UNIEWAZNIONE

11.05.05, 18:27
Właśnie słyszałem, że odwołali wszystkie matury pisemne które się już odbyły z
powodu "ogromnej liczby przecieków". Matury zostaną najprawdopodobniej
przeniesione na czerwiec. A co z tymi co zdali uczciwie!!!!!!!!!!!!! Ach ta Polska
Obserwuj wątek
    • Gość: marylin Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 18:30
      Też o tym własnie słyszalem. Ja p..... A tak mi dobrze poszła. Mam nadzieje, ze
      to wszystko plotki.
      • Gość: kacha Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.flux.pl 11.05.05, 18:33
        mam nadzieje, ze to nieprawda, o zadnych przeciekach nie slyszalam...
      • Gość: maturzysta Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:05
        ze wam się chce takie głupoty pisać
      • Gość: aga wlaczcie szybko na RADIOSTACJE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:23
        fajna muza zapodaja, co nie?
    • Gość: grr Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:32
      co takiego?????
      • Gość: jasne Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:35
        oj nie żartujcue, gdzie to niby słyszeliśćie
      • Gość: OK Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.05.05, 18:35
        Teraz nastąpi seria głupich pytań a autor wątku będzię siedział i śmiał się z
        naiwności części maturzystów.
        • Gość: ss Re: RADIO MAryja;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 19:34
          tam też cos mówili , że mature unieważniają i balcerowicz musi odejsc;)
      • Gość: motyl Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 11.05.05, 18:35
        eh, mimo iż poszło mi nienajlepiej to nie chcę nawet myśleć o pisaniu drugi raz
        matury, zwłaszcza z matmy ://// o przeciekach tez nic nie słyszałam... pewnie
        jakas plota i zadej matury nie odwołają.. wiecie ile kasy na to poszło?
    • Gość: xantis Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.krak.tke.pl 11.05.05, 18:33
      no co wy? ja zdalem uczciwie i nie ma opcji zeby mi to odebrali!
    • Gość: moilola Ale tylko na Opolszczyźnie IP: *.elpos.net 11.05.05, 18:34
      www.dlastudenta.pl/ar/index.php?act=show_ar&id=606
      • Gość: OK Re: Ale tylko na Opolszczyźnie IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.05.05, 18:36
        Ludzie, nie załamujcie...
        To było rok temu...
        • Gość: zizu Re: Ale tylko na Opolszczyźnie IP: 213.199.214.* 11.05.05, 21:40
          to jest artykuł z zeszłego roku! matme pisali maturzysści w poniedziałek, a po
          polskim był angielski.. żenada..
      • Gość: ooooooo Re: Ale tylko na Opolszczyźnie IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:37
        ale my tez tak mozemy teraz! "W Opolu Maturzyści obrzucili Urząd Wojewódzki jajkami i wybili szybę." co wy na to? z jajkami na CKE!!!!!
        • Gość: agata Re: Ale tylko na Opolszczyźnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:43
          jeżeli oprócz opola czy czego tam, powtarzac mayturę będziemy musiali wszyscy
          to przycięgam ze jade pod te walone cke i debili wszystkich pieprzonych
          obrzycam wszstkim czym sie tylko da!!!!!! kretyni po prostu, jak nie wiedzą jak
          sie zabrac za zorganizowanie matury to na księżyc!!!!!!
    • Gość: ja Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:34
      gdzie ty kurde o tym słyszałes?nie siej niepotzrebnej paniki nic takiego nei
      bedzie
    • Gość: Tom Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:34
      Taaa, jasne! Prima aprilis już było...
    • Gość: ola Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:35
      wow a gdzie to slyszales???????????????? co jak co ale matme to bym chciala
      jeszcze raz pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: daras Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 18:38
      Ja tez słyszłem!!!!!!! Oglądajcie wiadomości na pewno coś powiedzą.
    • Gość: exdert Właśnie w panoramie o tym mowili!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 18:41
      Moze bede mial druga szanse:)
      • Gość: miss p Re: Właśnie w panoramie o tym mowili!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:44
        yeah right!

wam sie musi wybitnie nudzic skoro takie glupoty wymyslacie.
      • Gość: aaa Re: Właśnie w panoramie o tym mowili!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:45
        matme to ja tez bym chcial powtorzyc??ale to sciema
        • Gość: maturzysta Re: Właśnie w panoramie o tym mowili!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:52
          pie..sz jak nie zdrowa dupa
        • Gość: futrzasty Matura odwołana !!!!!! (w Kazachstanie :P) IP: *.netia.piekary.net 11.05.05, 18:52
          j.w.
          jejku jej :D
    • Gość: xsawery To niestety prawda IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 18:52
      Matma i polski unieważnione. W Warszawce był przeciek. Ponąć ich maja.
      • Gość: aaaaaaa Re: To niestety prawda IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.05, 19:01
        K.... mac naprawde!!!! To niemożliwe. Ja też to słyszałem i to nie wyglada na
        plotki. Zdawałem uczciwie i nie oddam matury!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: misia Re: To niestety prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:05
          Hehe dlaczego mi sie wydaje ze komentarze dodaje ta sama osoba?
          • Gość: ja Re: To niestety prawda IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 11.05.05, 19:08
            ja tez tak mysle:D
    • Gość: n tak to jest prawda IP: *.asko / 82.177.161.* 11.05.05, 19:13
      tak odwolali marury w wawie byly przecieki i jedengo sciagaja a 2 juz maja to
      prawda
      • Gość: aaa Re: tak to jest prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:16
        skorko niby to prawda to podaj strona na ktorej cos o tym pisze???? bo jakos w
        to nie wierze
      • Gość: xx Re: tak to jest prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:16
        sokad w macie takie wiadomosci
    • Gość: kae Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 19:16
      Nudzi wam sie ? nadzieje robicie tym co słabo zdali bądź też uważają że nie
      zdali ... :P
      • Gość: n boze to prawda IP: *.asko / 82.177.161.* 11.05.05, 19:20
        to nie sa zarty jeszcze niema na stronie ujawnione nie cha narzie tego
        rozglaszac najpierw szukaja dowodu bo gosicara z drukarni wpdla nie pwoiem
        skoad wiem bo nie moge to jest prawda a czy matury beda uniewaznine to tego
        niiwem ale przeciek byl w wawie i to duzy siedza na komisaraicie ludzie i
        czekaja na wyrok dostana troche a matury mam nadzieje ze bede wazne bo mi
        dobrze poszlo:)
        • Gość: olo Jasne, czekają na wyrok:) hehehehhe IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.05.05, 19:21
          • Gość: kacha wyrok na komisariacie policji?:D IP: *.flux.pl 11.05.05, 19:22
            ciekawe...:P
            • Gość: ja*** TeRe FeRe KuKu <lol2> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:38
              <hahaha>
              • Gość: malwa Re: TeRe FeRe KuKu <lol2> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:49
                nie robcie jaj!!! jak mi chcociaz rozsz. poszedl to maja go uniewaznic?!! niech
                sie wypchaja! 2. raz tego pisac nie bede!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: OK Re: boze to prawda IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.05.05, 19:22
          Czekają na wyrok w komisariacie hahahahahahhaahhahahhaha
    • Gość: ADAŚ KŁAMSTA!!! ŻĄDAM USUNIĘCIA POSTU!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.05.05, 19:19
      • wojcik.aga Re: KŁAMSTA!!! ŻĄDAM USUNIĘCIA POSTU!!!!! 11.05.05, 19:24
        ej kur...a wielu rzeczy tu nie rozmumiem, po co robic nadzieje biednym
        maturzystom, dajcie sobie spokoj
        najpuerw z tymi przeciekami wszyscy tu latali, a teraz z takimi rewelacjami ...
        ide sie uczyc
    • Gość: studentt ŚCIEMA I TYLE!! Maturzyści lepiej się uczcie!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.05.05, 19:26
    • Gość: dsds Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.pronet.lublin.pl 11.05.05, 19:37
      to kiedy niby oglosza ze uniewazniona?
    • Gość: Pleban_ps Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.c148.petrotel.pl 11.05.05, 19:49
      ROZSIEWASZ GŁUPKOWATE PLOTKI. A plotki taki ebiorą sie od osób które słabo
      napisały i liczą na to że jak puszczą plotę, że były przecieki to będzie
      powtórka. To nie ma sensu. Wiadomo że nie może dojść do tego żeby cała Polska
      pisała jeszcze raz.
      • Gość: madrzejsza z pary Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:55
        to czemu o tym nigdzie juz nie "trabia" loooooooooool juz byt w necie bylo na
        1000000000% matołku
    • Gość: lolas Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.krak.tke.pl 11.05.05, 21:29
      Oj ludzie taki jeden baran robi was w jajo :D hehe łudźcie się że bedzie powtórka :D:D
      • Gość: Inuska Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.euronet.net.pl 11.05.05, 21:36
        ale amtura ma być unieważniona. ale STARA! i tylko w woj.opolskim. oglądajcie
        czasem TV ... albo poczytajcie jakieś informacje z Internecie, a nie tylko na
        forum przesiadujecie..
        • Gość: nooooo Re: MATURY UNIEWAZNIONE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:23
          no pewnie nie wierzycie a ta poprawkowa w czerwcu to bedzie wystukiwana morsem
          bo nie stacich na tyle kartek i tuszu ja juz porozumiewam sie z domownikami
          morsem:P bueheheheheh
    • Gość: Lolson TWOJA STARA :D IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 12.05.05, 11:07
      twoja stara jest uniewazniona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka