Dodaj do ulubionych

O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD

IP: *.cable.tmark.pl 12.05.05, 09:39
Heh, nastawilem budzik na 8 rano no, przed chwila wstaje, patrze a tu juz
prawie 9:40 no. Zaspalem na histre no. xD I co To TeRaZ bEdZiE lUdKoWiE???

Heh, pozdro dla wszystkich śpioszków no!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:18
      jeżeli miałeś obowiązkową , to nie zdałeś , jeżeli miałes dodatkowa to po 0 % z
      obu poziomów , bo na drugi nie mają praw Cię juz wpuścic ;/
      • Gość: - Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 10:21
        chyba, ze skobinujesz sobie jakies zaswiadczenie, najlepiej lekarskie i bedziesz
        pisal w czerwcu ;-)
        • Gość: ja Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:24
          no z tym zwolnieniem to dobry plan , idziesz do lekarza daesz mu z 200 zeta w
          łape i mówsz ,ze musi Ci napisać zwolnienie , że miałeś jakiś atak , albo
          wypadek samochodowy , albo coś takiego i nie byłeś w stanie dotrzeć na mature .
          :) tylko najpierw zobacz jakie zaświadczenia są tolerowane , bo grypa na pewno
          nie jest :)
        • Gość: Gremli Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:24
          Jestem pełen podziwu. Ja nie wiem dla czego ale pzyszedłem dzisiajdo szkoły od
          tak sobie. NIe umiem przyzwyczaić się do wolnego.
          • Gość: Pan Śpioch Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.cable.tmark.pl 12.05.05, 10:34
            No komentujcie dalej watek.
    • Gość: Satyr Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.crowley.pl 12.05.05, 10:47
      A ja mysle, ze to ch** prawda...:P
      • Gość: tośka Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:54
        <hahaha> wiesz co... w ogole ci nie wierze, bo moge sie zalozyc, ze gdybys na
        serio zaspal to na 10000000000000000000000000000% dzwonili by do ciebie koledzy
        i cie budzili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki, nawet jakby ci budzik dzwonil to bys
        sie obudzil, bo jakis stres jest i od razu bys wstal... albo lepiej, w ogole
        bys nie spal :D wiec reasumujac moje wywody, sciemniles :)
        • Gość: 111 Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: 195.205.97.* 12.05.05, 11:07
          tez ci nie wierze,nie cieszyłbys tak michy
    • Gość: Pan Śpioch Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.cable.tmark.pl 12.05.05, 11:08
      Nie wprowadzaj w błąd! Ja po prostu trochę w karty grałem w nocy no! I zaspało
      mi się no! Dlatego mnie budzik nie dobudził. Prawda też taka, że nie
      omieszkałem spożyć napojów alkoholowych podczas gry. No taka prawda no!
      • Gość: Gość Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:15
        Co ty mówisz. Człowieku dobrze że zaspałeś !! Taki ograniczony człowiek jak ty
        nie zdający sobie sprawy z powagi sytuacji nie powinien myslec o maturze. Gratuluje.
      • Gość: hehe Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.copit.pl 12.05.05, 11:15
        ta zaspales na mature juz uwierze ... <ROTFL> hehe dzwonili by do Ciebie itd a
        tak pewno nudzi Ci sie i glupoty piszesz pozdro :}
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka