Gość: Pan Śpioch IP: *.cable.tmark.pl 12.05.05, 09:39 Heh, nastawilem budzik na 8 rano no, przed chwila wstaje, patrze a tu juz prawie 9:40 no. Zaspalem na histre no. xD I co To TeRaZ bEdZiE lUdKoWiE??? Heh, pozdro dla wszystkich śpioszków no! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:18 jeżeli miałeś obowiązkową , to nie zdałeś , jeżeli miałes dodatkowa to po 0 % z obu poziomów , bo na drugi nie mają praw Cię juz wpuścic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 10:21 chyba, ze skobinujesz sobie jakies zaswiadczenie, najlepiej lekarskie i bedziesz pisal w czerwcu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:24 no z tym zwolnieniem to dobry plan , idziesz do lekarza daesz mu z 200 zeta w łape i mówsz ,ze musi Ci napisać zwolnienie , że miałeś jakiś atak , albo wypadek samochodowy , albo coś takiego i nie byłeś w stanie dotrzeć na mature . :) tylko najpierw zobacz jakie zaświadczenia są tolerowane , bo grypa na pewno nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gremli Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:24 Jestem pełen podziwu. Ja nie wiem dla czego ale pzyszedłem dzisiajdo szkoły od tak sobie. NIe umiem przyzwyczaić się do wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Śpioch Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.cable.tmark.pl 12.05.05, 10:34 No komentujcie dalej watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satyr Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.crowley.pl 12.05.05, 10:47 A ja mysle, ze to ch** prawda...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:54 <hahaha> wiesz co... w ogole ci nie wierze, bo moge sie zalozyc, ze gdybys na serio zaspal to na 10000000000000000000000000000% dzwonili by do ciebie koledzy i cie budzili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki, nawet jakby ci budzik dzwonil to bys sie obudzil, bo jakis stres jest i od razu bys wstal... albo lepiej, w ogole bys nie spal :D wiec reasumujac moje wywody, sciemniles :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: 195.205.97.* 12.05.05, 11:07 tez ci nie wierze,nie cieszyłbys tak michy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Śpioch Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.cable.tmark.pl 12.05.05, 11:08 Nie wprowadzaj w błąd! Ja po prostu trochę w karty grałem w nocy no! I zaspało mi się no! Dlatego mnie budzik nie dobudził. Prawda też taka, że nie omieszkałem spożyć napojów alkoholowych podczas gry. No taka prawda no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:15 Co ty mówisz. Człowieku dobrze że zaspałeś !! Taki ograniczony człowiek jak ty nie zdający sobie sprawy z powagi sytuacji nie powinien myslec o maturze. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: O cholera!!! ZASPAŁEM NA HISTORIĘ!!!!!! XD IP: *.copit.pl 12.05.05, 11:15 ta zaspales na mature juz uwierze ... <ROTFL> hehe dzwonili by do Ciebie itd a tak pewno nudzi Ci sie i glupoty piszesz pozdro :} Odpowiedz Link Zgłoś