Gość: kreff IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 12:19 Czy u Was też w komisjach są ludzie z Kuratorium? i też wyrzucają z sali? i też przerywają mature jak zadzwoni telefon? czy tylko u nas sa tacy rygorystyczni? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gremli Re: Komisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:24 Takie są przepisy i jak by nie wyrzucili to byś sie mógł odwołać. U nas było zbieranie komórek przed wejściem dosali. Biurokracja, ale z drugiej strony mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: Komisja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:27 u mnie na angolu siedziały dwa babsztyle w komisji! Jak mogą na jednej sali siedzieć dwie osoby z kuratorium?! No ale obeszło się tylko na ustnej uwadze, że ktoś wysunął za bardzo arkusz odpowiedzi w prawo, żeby ktoż z tyłu spisał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Komisja IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 12.05.05, 12:53 nie muszą być ludzie z kuratorium żeby z sali wyrzucic... mojemu koledze zadzwonił telefon bo zapomniał po przerwie go odłożyć... no i jaka afera się zrobiła, nauczyciele nie wiedzieli czy go wyprosic czy nie i dzwonili az do komisji we wrocku :) A koleżanka z innego lo miala jakąś ściąge z polaka (a pisała matme wiec ta ściąga w ogóle znaczenia nie miała), nie wiem jak ona to zrobila ale jej wypadła z kieszeni, zupełnie przez przypadek, no bo po co na mate sciaga z polaka? ale ją wyrzucili od razu... no cóz, przepisy są przepisami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M*** Re: Komisja IP: *.ptvk.pl / 80.51.227.* 12.05.05, 15:23 Kurcze!Dobrze ze u mnie nie byłlo takich cyrków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Komisja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:31 komisja musi tak sie zachowywac. to nie komisja sie odwoluje od byle czego tylko uczniowie. tel zadzwoni - odwolanie bo sie rozproszyl, odezwie sie którys - odwolanie, jedzenie - wiadomo odpada - mlaskanie rozprasza. slyszalam o przypadku odwolania sie ucznia na egzaminie poprawkowym bo ktos wszedl do sali i uciekła mu mysl. obłęd coraz większy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś