Dodaj do ulubionych

klucz-hmm...

IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 20:42
a mi sie klucz odpowiedzi srednio podoba,szczegolnie to z wypracowaniem,bo
np. w ogole prawie nie odwołałam sie do utworu(jakos w
sumie..hmm..zapomnialam..tak sie zaangażowałam we fragment) a tam są jakieś
potwierdzenia opini Wrzeszczowicza...heh...srednio to wyjdzie... gorzej niz
na probnej:/
podobno jakas nauczycielka pisala ze sprawdzila wiele prac juz i zdecydowana
większosc z nich nie zdała...ze ludzie piszą o ogolnej sytuacji Polski w tym
czasie itp. ciekawe jak oni to zorganizują wszystko na koniec...
Obserwuj wątek
    • aviviah Re: klucz-hmm... 12.05.05, 20:48
      hmm... również przejrzałam klucz i tez mi on tak średnio na jeża pasuje... Aż 8
      pkt za odniesienie sie do całości utworu... i tu okazuje sie, ze lektury jednak
      trzeba czytac, nawet te najgłupsze i najgrubsze... Powodzenia dla następnego
      rocznika :)
      • Gość: ka Re: klucz-hmm... IP: *.acn.waw.pl 12.05.05, 20:51
        chociaz prawde mowiac mogliby to bardziej podkreślić mówiąc np. ,,odnieś sie do
        calosci utworu". normalnie we wszystkich testach tak to bywało... a tu troche
        tak zdezorientowało mnie..hieh:/
        • Gość: Maturzysta Re: klucz-hmm... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 22:07
          Osobiście uwazam, ze klucz jest ok. Wystarczyło odnieść się do fragmentu, ubrać
          to ładnie w słowa, a praca na pewno będzie zaliczona. A odwołanie się do
          ówczesnej sytuacji Polski? Kilka punktów do przodu za szczególne walory pracy.
          Nie sądzicie? Bez odwoływania się do całości utworu mozna ją spokojnie
          zaliczyć. Chyba, że komuś bardzo zależy na wyniku z tej matury! Nie wiem, jak
          ktoś tu napisał, że nauczyciel sprawdizł wiele prac i wiele z nich nie
          zaliczyło. Czemu? Bo ktoś napisał o ówczesnej sytuacji? To chyba jeszcze na
          plus, bo jeśli prócz tego zanalizował podane fragmenty i napisał dwie postawy
          Polaków, to nie widzę problemu, by nie zdał...
          • Gość: ka Re: klucz-hmm... IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 10:23
            ja mowie co mowil nauczyciel...wiec skoro tak mowil to nie jest oceniane na
            szczegolne walory bynajmniej..:/tylko odwrotnie szybciej...
      • Gość: misia Re: klucz-hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:27
        Mi sie ten klucz bardzo podoba, mam prawie wszystko ;) Moze chociaz polski mi
        dobrze pojdzie... Niech jakas laskawa osoba mi to ocenia bo do wszystkiego
        mozna sie przyczepic i nie chce trafic na wredna krowe...
        • Gość: gabi Re: klucz-hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:00
          Do czytania klucz jest ok,ale do wypracowania lepszy byl ten opracowany przez
          kogos tam,ktory dali w wyborczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka