aniela_ 23.01.02, 12:47 obowiązują szpetne klątwy rzucane pod nosem i spluwanie na posadzkę; celowo w porze lanczu otwieram, pod nieobecnosc gladkich japiszonikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 12:52 Czyż mogę tu chwilę przycupnąć? Piwa pragnę ogromnie, a i klnę szpetnie dziś od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 12:55 aha napijmy si erazem. z tym ze Ty płacisz. to chyba uczciwy układ? czemu klniesz szpetnie od rana oprocz tego ze sprawia Ci to zrozumiala przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 12:54 psssssssssss.. nie,nie uciszam nikogo ...grafiti na ścianach robię ..Joul ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 12:55 aha czy jakies obelżywe grafiki wchodzą w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 12:57 Płacić mogę, a jakże. A klnę na podgatunek męski. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 12:59 e.silver napisał(a): > Płacić mogę, a jakże. > A klnę na podgatunek męski. złote to ,a nie srebrne są slowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:05 basia! napisał(a): > e.silver napisał(a): > > > Płacić mogę, a jakże. > > A klnę na podgatunek męski. > złote to ,a nie srebrne są slowa;) Dzięki basia! Miód na moja duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 12:58 aniela_ napisał(a): > aha czy jakies obelżywe grafiki wchodzą w grę? wyłącznie ..Youl! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:00 rigel napisał(a): > piwo dla wszystkich.... demokrata ,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:04 demokrata.. srata... wazne, ze z gestem, nie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:09 rigel napisał(a): > demokrata.. srata... wazne, ze z gestem, nie? ;))) szerokim mam nadzieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:01 aha przybliz nam temat silver a wszyscy jak tu stoimi i pijemy kląć podle na nich zaczniemy. wzmocni to siłę klątwy raz rzuconej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:01 aniela_ napisał(a): > obowiązują szpetne klątwy rzucane pod nosem i spluwanie na posadzkę; celowo w > porze lanczu otwieram, pod nieobecnosc gladkich japiszonikow. klnę się na posadzkę ,że spluwam pod nosem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:04 Ok Pewien przedstawiciel podgatunku ośmielił się wczoraj wysłać mi miły smsik. Pech tylko - pomylił imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:05 bo to nie bylo do Ciebie... nieladnie czytac listy do innej osoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:07 hyhyhhy. może rece mu sie trzesly ze wzruszenia i to przypadkowa pomylka byla. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:08 Moze i tak, tylko potem ja się trzęsłam. Z wściekłości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:09 a poza tym zapamietanie imienia nie jest proste. stąd wykrętne zwroty typu: złotko, skarbie. uniwersalne są nie wymagaja wysilku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:10 aniela_ napisał(a): > a poza tym zapamietanie imienia nie jest proste. stąd wykrętne zwroty typu: > złotko, skarbie. uniwersalne są nie wymagaja wysilku ;) Otóż to, więc po co wstawiał imię? Nie lepiej mylić się bez? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:08 e.silver napisał(a): > Ok > Pewien przedstawiciel podgatunku ośmielił się wczoraj wysłać mi miły smsik. > Pech tylko - pomylił imiona. może miał nicka na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:14 basia! napisał(a): > e.silver napisał(a): > > > Ok > > Pewien przedstawiciel podgatunku ośmielił się wczoraj wysłać mi miły smsik > . > > Pech tylko - pomylił imiona. > może miał nicka na myśli? > Nie mam wsród swoich wcieleń nicka, którego użył. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:14 moja rada: rzuć go. Aniela Dobra Rada. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:16 aniela_ napisał(a): > moja rada: rzuć go. > Aniela Dobra Rada. To trzecia taka rada dziś. Więc już chyba nie będę się wahać... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:19 te paniusie... kufle oddawac....nie mam w co lac. szklo sie konczy...kurna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:23 aha czekaj jeden kufel na łzy e.silver potrzebny. aha silver najpierw go rzuc a potem kup sobie cos ladnego w nagrodę Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:25 rzucę go jeszcze dziś! ale jeden kufel na łzy jeszcze poproszę... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:28 wypij piwko i rzuc w niego kuflem... zobaczysz, ulzy Ci sie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: budka z piwem 23.01.02, 13:23 te, pani siefowa! Browarka mnie polej, bo suszi mnie bardzo ode ranka samego, jak w bonie dydy! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:27 ignaz masz jakies suche rekawy? bo biedna silver nie ma w co smarkac. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:28 no to polewamy....e panie...co pan taki nachalny..dycha sie nalezy ja tu obstrukcja charytatywna nie jestem... paniusia nie placze...chopy to zwirzaki som...nie ma co plakac...kopa w przyrodzenie i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:29 kopa????? a moze ten chop mial powody? nie pomyslala pani o tym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:30 rigel napisał(a): > kopa????? > > a moze ten chop mial powody? nie pomyslala pani o tym? ;) a to tam druga go pozwała;) o alimenty może ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:29 nie wart mych srebrnych łez...ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:31 nie rycz... bo piwo rozcienczasz.... nie mogl sie facet pomyslic po prostu? troche wyrozumialosci.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:31 taaa. nie wart, zaden nie wart paniusiowych lezow....jeszcze pifko? na koszt firmy...znaczy pana Rigla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:32 pani bufetowa zaznaczy w ksiazce ile sie nalezy... nie doniesli wplaty... zaplace jak bede mial :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:33 rigel napisał(a): > pani bufetowa zaznaczy w ksiazce ile sie nalezy... nie doniesli wplaty... > zaplace jak bede mial :) to co na przelew ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:30 aha to gady są nie mają dusz o czym powszechnie wiadomo. zobaczysz ze jeszcze zaplacze za Toba krwawymi lzami. jeszcze skamlac bedzie i wic sie u stop Twoich. a Ty go odtrącisz skinieniem palca jednym. prychniesz przy tym z pogardą. zeby wiedzial. ale to go i tak niczego nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:32 Rigel ma rację, kuflem rzucę. Niech się potem wije, chętnie poznam smak zemsty i wzgardę mu okażę. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: budka z piwem 23.01.02, 13:34 eeeeeeee, sunta sie, bedem lade wycieroc..... ze co? wyplaty nie doniesli? ja tu na kredyt nie daje...placisz albo zegarek oddajesz silverowa, Ty tego chopa to najpier kuflem a potem za rylo i won. pifko? i prosze, chusteczka na otarcie lzow.. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 13:36 Piwko chętnie. Dzis się na jednym nie skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 13:40 karta moze byc? bez pokrycia wprawdzie, ale zawsze ze zdjęciem... i chyba wlasnie waznosc sie jej skonczyla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 23.01.02, 13:39 wiadrem ewentualnie. a najleipej zignoruj go, zasiedz się nieprzyzwoicie w knajpie jakiejs, niech czuc od Ciebie bedzie tabaka i alkohgolem. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: budka z piwem 23.01.02, 14:26 ot zycie..., przyszli, wypili, napluli na podloge i poszli... paniusie miastowe, kurna. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 23.01.02, 14:27 dlaczego mnie pani budzi i ploszy milutkie biale myszki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 16:16 Ja tu piwo piję, srebrne łzy ronię, praca leży odłogiem, prawie z nim zrywam, a cała sprawa ma proste i logiczne wyjaśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxycort Re: budka z piwem IP: 213.25.149.* 23.01.02, 17:04 Wiedziałem... Faceci jednak nie są tacy źli :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 23.01.02, 17:34 Nie są?... może i nie są... tylko po co czasem pożyczają swoje telefony komórkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigel Re: budka z piwem IP: *.zicom.pl 23.01.02, 18:01 fajne tlumaczenie ;))) musze sobie zapamietac, moze sie przydac kiedys... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 25.01.02, 08:46 hehehe nieno silver. chyba nie przełkniesz takiej taniej wymowki. takiej tandety z tajwanu?? Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: budka z piwem 25.01.02, 08:54 Czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze chlejecie bez opamietania juz trzeci dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 25.01.02, 08:55 mow za siebie... ja tam chleje z opamietaniem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: budka z piwem 25.01.02, 08:58 Moze skonczcie juz ten ochlej, poki nie trzeba wam kuracji odwykowej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 25.01.02, 09:01 kuracja by sie przydala.... to co? klina klinem? Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: budka z piwem 25.01.02, 09:06 Kto dal zezwolenie Anieli na postawienie budy z napojami alkoholowymi tak blisko plazy. To jest celowa robota majaca na celu demoralizacje plazowiczow. W dodatku slyszalem, ze sprzedaje sie tu alkohol bez akcyzy. Jutro zdobede nakaz zamkniecia tego przybytku wystepku i zla, a wy do domow i do pracy! A Aniela to jeszcze przed sadem za to odpowie.!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 09:11 rigel napisał(a): > kuracja by sie przydala.... to co? klina klinem? widzę lekko podwójnie...a może potrójnie...? Ilu Was tu dziś jest? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 25.01.02, 09:20 aha z tym że pamiętaj kto dzierży wagę i opaskę temidy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 09:28 rigel napisał(a): > ta opaska to chyba uciskowa jest :))) Czyli tzw. krępulec? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 25.01.02, 09:28 e.silver napisał(a): > Nie są?... może i nie są... tylko po co czasem pożyczają swoje telefony > komórkowe... Zaraz ,zaraz ... a ten co pożyczył ten telefon,znaczy jakiś inny "on" ,to dlaczego wysłał tego esemesa pod Twój numer komórki ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 09:38 basia! napisał(a): > e.silver napisał(a): > > > Nie są?... może i nie są... tylko po co czasem pożyczają swoje telefony > > komórkowe... > Zaraz ,zaraz ... a ten co pożyczył ten telefon,znaczy jakiś inny "on" ,to > dlaczego wysłał tego esemesa pod Twój numer komórki ? > To jeszcze nie zostało mi wyjaśnione. W kazdym razie ten "inny on", to brat mojego przyjaciela, którego nie miałam jak na razie okazji poznać. Moze ma takie hobby? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 25.01.02, 09:41 e.silver napisał(a): > > > Nie są?... może i nie są... tylko po co czasem pożyczają swoje telefo > ny > > > komórkowe... > > Zaraz ,zaraz ... a ten co pożyczył ten telefon,znaczy jakiś inny "on" ,to > > dlaczego wysłał tego esemesa pod Twój numer komórki ? > > > > To jeszcze nie zostało mi wyjaśnione. > W kazdym razie ten "inny on", to brat mojego przyjaciela, którego nie miałam ja > k > na razie okazji poznać. > Moze ma takie hobby? ;))) jakie hobby ... dołki kopać pod braćmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 09:49 basia! napisał(a): > e.silver napisał(a): > > > > > Nie są?... może i nie są... tylko po co czasem pożyczają swoje t > elefo > > ny > > > > komórkowe... > > > Zaraz ,zaraz ... a ten co pożyczył ten telefon,znaczy jakiś inny "on" > ,to > > > dlaczego wysłał tego esemesa pod Twój numer komórki ? > > > > > > > To jeszcze nie zostało mi wyjaśnione. > > W kazdym razie ten "inny on", to brat mojego przyjaciela, którego nie miał > am ja > > k > > na razie okazji poznać. > > Moze ma takie hobby? ;))) > > jakie hobby ... dołki kopać pod braćmi ;) Hi hi, na to wyglada... Tylko moja wrodzona ciekawość, żeby nie rzec wścibskość, powstrzymała mnie od wysłania przygotowywanego przez cały dzień maila do mojego przyjaciela, w którym zrywałam totalnie i nieodwołalnie. Braciszek by się przysłużył... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 25.01.02, 09:56 ee mislam nadzieje ze rzuciłąbys go rzucajac mu w twarz pierscionkiem z diamentem wielokaratowym i innymi drogimi prezentami a Ty zwyczajnie niedramatycznie wyslalabys mu mejla?? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 10:01 aniela_ napisał(a): > ee mislam nadzieje ze rzuciłąbys go rzucajac mu w twarz pierscionkiem z > diamentem wielokaratowym i innymi drogimi prezentami a Ty zwyczajnie > niedramatycznie wyslalabys mu mejla?? Anielo droga, pierścionka z diamentem wielokaratowym nie otrzymałam (jeszcze??), więc rzucać nim zdecydowanie nie mogłam. Co do meila...chwilowo był to jedyny mozliwy sposób kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: budka z piwem IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:03 Dzień dobry wszystkim. Ja też poproszę piwko (grzane, jak można prosić). Co do tetego pierścionka, to bym się Silverku wstrzymała. Zanieś go najpierw do wyceny może...... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: budka z piwem 25.01.02, 10:01 e.silver napisał(a): ... dołki kopać pod braćmi ;) > > Hi hi, na to wyglada... > Tylko moja wrodzona ciekawość, żeby nie rzec wścibskość, powstrzymała mnie od > wysłania przygotowywanego przez cały dzień maila do mojego przyjaciela, w który > m > zrywałam totalnie i nieodwołalnie. > Braciszek by się przysłużył... ;)))) Można by rzec , niezły numerek ;) mimo to fałszywe nieco tony tego dzwonka komórkowego ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 25.01.02, 10:07 aha ta wymowka mi za przeproszeniem smierdzi. i ten brak diamentu tez dalby mi do myslenia. i ten jedyny mozliwy kontakt... wszytsko to sie kupy nie trzyma. rzuc go. dobrze Ci radze. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 25.01.02, 10:11 Aniela myslala o tym pierscieniu... rzuc go a Aniela go zlapie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: budka z piwem 25.01.02, 10:15 eh rigel. tam gdzie w gre wchodza sprawy honoru nie liczy się pieniadz zaden dla mnie. znasz mnie tylko z jednej jesiennej strony widze. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 10:16 rigel napisał(a): > Aniela myslala o tym pierscieniu... rzuc go a Aniela go zlapie... ;) to już złocisty nimb jej nie wystarcza?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: budka z piwem IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:16 a może Braciszek bardziej wart zachodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: budka z piwem IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:24 rodzinne to u nich myślisz? Może byś Silver sprawdziła, jeżeli Braciszek ma jeszcze jego komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: budka z piwem 25.01.02, 10:30 Gość portalu: Lena napisał(a): > rodzinne to u nich myślisz? Może byś Silver sprawdziła, jeżeli Braciszek ma > jeszcze jego komórkę. wczoraj miał oddać Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: budka z piwem 25.01.02, 10:33 lepiej sprawdz, czy jeden nie jest wart drugiego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: budka z piwem IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 10:45 a może oni we dwóch mają taką metodę na kobiety, tak: "wespół w zespół" Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: budka z piwem 25.01.02, 11:08 Starsi panowie dwaj... to by wyjasnialo zaistniala sytuacje - nie potrafia obslugiwac tel komorkowych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś