Dodaj do ulubionych

BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!!

IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.05.05, 22:33
ale zlapalam dola wlasnie sie zorientowalam ze na rozszerzonej w tym temacie
o PRLu okreslilam jako koniec PRLu 1991 r (ze niby pierwsze w pelni
demokratyczne wybory parlamentarne) a nie 1989. Czy to znaczy ze moja praca z
gory bedzie oceniana tylko w tym pierwszym poziomie tzn od 0 do 5 punktow bo
nie okreslilam poprawnie ram czasowych ?! jestem zalamana :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: amma Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: 62.233.190.* 12.05.05, 22:48
      chcialam pomoc ale nie wiem jak sorki pa;)
      • kasia_bunia Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! 12.05.05, 22:50
        no raczej tak... nie panikuj.... może egzaminator zrozumie. :) trzymaj sie pa
    • Gość: Ida Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.05.05, 22:57
      no to teraz to ja moge tylko isc i sie powiesic :(
      • Gość: edek Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.eia.pl 12.05.05, 22:59
        no przesrane bedziesz miala max 5 punktow z tego
        • Gość: Ida Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 12.05.05, 23:14
          no to teraz serio nie chce mi sie zyc :(((((((((
          • Gość: patroll Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:35
            heh no to nietylko Ty zrobilas tai blad ja tez jak pisale m o prl-u nie
            uwzglednilme ram czasowych ale lepsze 5 niz wogole,ale nie ma co ukrywac
            wypracowanie na podstawie klucz mega porabany pomysl naszej porabanej oswiaty ;]
            • Gość: maturka Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:56
              EJ.... DAJCIE SPOKOJ- TO TYLKO OD PISZACEGO ZALEZY JAKIE RAMY CZASOWE
              UWZGLEDNIL. NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZEBY CEZURE DOBRZE UZASADNIC. WTEDY ZAWSZE MA
              SIE SZAMSE NA MAXA Z WYPRACOWANIA:-) POWODZENIA I GŁOWA DO GÓRY!
              • Gość: ddddddddddddddd Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 13.05.05, 06:52
                jak dla mnie to nie widze problmeu,żeby nie mieli ci sprawdzić ,po psrotu msz
                jeden powazny bład ,ale jeżeli zadanie jest na temat to ci sprawdzą.To tak
                jakby ktoś napisał ,ze kordian to bohater z oświecenia. Wtedy tez sparwdza
                pracę.ważne są argumenty.
    • Gość: wera Re: BŁAGAM PRZECZYTAJCIE TO!!!!!! IP: *.icpnet.pl 13.05.05, 10:02
      spokojnie...oni tez sa ludzmi..nie dali jeszcze klucza i szczerze watpie zeby
      jedna data jeszcze nie tak totalnie zla miala zniwelowac tak derastycnzie ilosc
      twoich unkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka